GF_Shocker Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 XA.Mentor kva e taq to4ka G we pi4.Pone az za sefte 4uvam takova ne6to.Moje ne6to da sam izostanal ama...Ako moje dai po podrobno info za tva "G". :allien Mislq,4e govori za klitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Tva poslednoto ubi ribata s prashka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Ne be obyrkah sa,sry za typiq post Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 абе пичове вие не знаете ли че всъщност G точката си е клитора и и викат "точка" само за маскировка, да се бъркат невежите!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Ole, ole! Idva mi da se hvurlq prez terasata! G to4kata ne su6testvuvala, G to4kata bila klitora... Otkude gi izmislihte tezi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Ne znam ama ako shte se hvarliash obajdai se. Moje da e interesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 ще дойда да ти събирам остатъците с найлонова торбичка!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Blagodarq za supri4astnostta na anti-fan cluba mi, no nqma da e nuzhno . Da produlzhim ON topic s razmera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Мдам ,Groover, току-виж някаде в найлоновата торбица има нещо с надпис "Г-точка"... Chicatillo - айде, за научния напредък!кажи час и сме там под балкона Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 ми хора всеки си даде мнението за "размера", изчерпихме темата и почнахме да се лигавим- нормално е!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 VAJNA E SHIROCHINATA! (za udovolstvieto na jenata) qsno e che na seki onaq rabota mu e poveche ot 15 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 I ot kude e qsno Shiro? Na kolko muzhe si vizhdal, ta da tvurdi6 s takava uverenost, 4e na vsi4ki im e nad 15. Vse edno da kazha, 4e na vsi4ki zheni grudnata im obikolka e nad 95 cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Ne znam ama ako shte se hvarliash obajdai se. Moje da e interesno. AHAHAHAAHAHAHAHA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Седя и чакам chicatillo да ми каже къде се намира Г-точката и всички дето са им по-малки от 15 см да си признаят че да оборят твърдениято на Shiro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 @chicatillo Ами един топик като стане повече от две страници и никой не си прави труда да чете, затова се пишат глупости. Не им се връзвай... @shiro - прав си, така е... @ всички останали - да сядат, да четат и да се образоват, преди да постват <No offense> Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 .....всички дето са им по-малки от 15 см да си признаят че да оборят твърдениято на Shiro... Az si preznavam moq e 3cm, am ot zemqta Minuta za reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Az si preznavam moq e 3cm,am ot zemqta Minuta za reklama ami moje i da e po - malyk ot 15sm. ako ti si visok 1m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Oh, temata se iz4erpa. Nqkoi da q zatvori, 4e samo se spami.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Samo edna malka spravka eto tuk (klip4eto e mnogo gadno i ne go prepory4vam na hora sus slabi surca). E, kakvo mislite, za tazi 6te ima li zna4enie dali e 10 ili 20 sm...?? Tup montaj ako gledate vnimatelno 6te razberete za6to Kolkoto do razmera - Vajen e da !? Ama koi razmer , golqm , maluk Vajen za koe ? emi ne razbrah batka 4esno ! Razmera na $$$ e vajen da-a-a-a ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cheese Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Един мой приятел казваше - "Не големият х.. е добър, добрият х.. е голям" . Така че ... Правете си изводи Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 napalno sum saglasen sus izkazvaneto na vsi4ki koito tvardqt 4e nqa zna4enie... ako staa za vapros edno momi4ence se zadovolqva i s sreden prust... a toi opredeleno ne e po golqm ot onaq mi ralta... taka 4e si pravete smetkata ima li zna4enie i kakwo e to 6tot spored men twa sa super gluposti 4e ima zna4enie marii4e prav li sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Prav si, prav si... Tova 4e nqkoi ima 25-santimetrov, ne zna4i, 4e e po-dobur v legloto ot drugo mom4e s po-maluk razmer. Ne e vazhno kolko ima6, a kak go izpolzva6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Kakto kaza seksologa koito beshe nagosti na Shouto na Slavi jenskata vagina pri vuzbudeno sustoqnie e 11cm i vsichko ostanalo si e jenska lakomiq i mujki hvalbi (citat ot Shouto na Slavi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Obshto vzeto imashe polza ot tozi topic,pone razbrahme na koi kolko mu e golqm Ama prizovavam moderatorite da zatvorqt temata..stana typichko,ne mislite li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Off topic i tva e.(napravo mi e 4udno 4e pak zapo4nahte tazi tema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.