Amigo Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 nqkoi da znae ne6to za dosovski text redaktor p2 ili e2 moje da li da go dade nasam ako go ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Edno vreme sam polzval takiva programi, no za zalost ne gi pazia. Ako imash Norton Commander 5.x (a ako ne se luza i po-starite versii) mozesh da polzvash negovia redaktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 ami redaktora beshe PE2 (ПЕ2),ama edva li si pazia starite disketi .Ako gi nameria i ako mogat da se raz4etat vse oshte ,shti go up-na na warez-a.Ako stane sha ti prata PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 pе2 е, но го нямам. пак ме изпревариха Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 sled malko sha go imash PE2-eto go kaji mi samo kat go drapnesh, za da si go iztria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Ami 6to ne izpolzva6 edit Var6i sa6tata rabota-gore dolu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 am az imam pe3 za dos i predi polzvah nego kogat mi trqqshe ako nqkoi go iska moje da go ka4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 mi 6toto trebe se pusne na 16 ka 10x na all zadyljen sym:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 mi 6toto trebe se pusne na 16 ka 10x na all zadyljen sym:) ami 4e edit-a varvi bez problem na 16.Kopira6 failovete edit.com i edit.hlp mislia a ako go vzima6 ot dos5 6te ti tribava i qbasic.com i tva e ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 to4no na 16 sam go puskal v daskaloto iamshenqkolko i siskah ot si4kitedna da napraq da ba4ka i q podkarah s edno hdd det tejeshe 5 kila i ka4ih p3 bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 mi 6toto trebe se pusne na 16 ka 10x na all zadyljen sym:) Освен аз да ти дам и ПРЕСТО та да си оправяш правописните грешки "ако имаш такива" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Освен аз да ти дам и ПРЕСТО та да си оправяш правописните грешки "ако имаш такива" Da ne zabraviame 4e Prestoto raboti perfektno s WORD 5 i mnogo glavobolia mi e spestil pone na men.Boje predi kolko mnogo vreme be6e tva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 29, 2004 Author Share Posted March 29, 2004 ami tova mu trqbva6e na moq 4ovek 6toto s dr ne moje da gi otvori toi iska da si ka4i nqkvi lyrix ot disketka za 16 ka i da si prepi6e text:) 10x na all Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Da ne zabraviame 4e Prestoto raboti perfektno s WORD 5 i mnogo glavobolia mi e spestil pone na men.Boje predi kolko mnogo vreme be6e tva.... nassko Аме нали знаеш че съм "Плюшкин" и пазя всякакви такива простотии Имам от фирмата дето работихме заедно всички архиви на HDD-ta и са все във видът c:\staroC\C3Gb\Mnogo_staroC\workC\staro"запазил съм структората без да я променям" .Та там имам и Word5 и Престо , Pe2+E2 , Edit, F,Nc50 и още мнооооого други чудесии. Ще ти спомена още някои от тях. Записани са на първите 2 наши ЦД-та дето си ги купихме по 5лв парчето Scan95 Win 3.1 ,3.11 , WWG3.11 Win CMD 1.5 , 2.01 Laplink.75l Nu95.10a Premiere.5 Clipper+Declip мисля че е достатъчно старо това .Ха ....и драйверите за записвачката Teac 2x са тука "ако я помниш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 едит sux отвсякаде, не може да триеш колони от символи, а само редове, като в notepad, няма досега програма коqто да може да прави изтриване по колони на plain text освен pe2, pe3 да, pe2 можеше да трие колони и доста неща, които обаче като ги нема в Нотепад, не значи че няма програми, които го могат, например Textpad (аз това ползвам вместо Notepad) го може това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 няма досега програма коqто да може да прави изтриване по колони на plain text освен pe2, pe3 аре бе ! edit-а на Dos Navigator работи с текстови блокове - можеш да селектираш/копираш/изтриеш/вмъкнеш произволна правоъгълна област от текста, след като си превключил на "vertical blocks" иначе работиш по стандартния начин. само дето май тази програма е доста по-млада от ветераните pe2 и pe3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 не плачи, ами иди виж това http://dnosp.ru/e_index.htm не говори в минало време за него, жив е той жив е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.