Jump to content
BulForum.com

p2 ili e2

Amigo

Recommended Posts

ami redaktora beshe PE2 (ПЕ2),ama edva li si pazia starite disketi .Ako gi nameria i ako mogat da se raz4etat vse oshte ,shti go up-na na warez-a.Ako stane sha ti prata PM.

mi 6toto trebe se pusne na 16 ka 10x na all zadyljen sym:)

Освен аз да ти дам и ПРЕСТО та да си оправяш правописните грешки "ако имаш такива" :)

Освен аз да ти дам и ПРЕСТО та да си оправяш правописните грешки "ако имаш такива" :)

Da ne zabraviame 4e Prestoto raboti perfektno s WORD 5 i mnogo glavobolia mi e spestil pone na men.Boje predi kolko mnogo vreme be6e tva....

Da ne zabraviame 4e Prestoto raboti perfektno s WORD 5 i mnogo glavobolia mi e spestil pone na men.Boje predi kolko mnogo vreme be6e tva....

nassko Аме нали знаеш че съм "Плюшкин" и пазя всякакви такива простотии :) Имам от фирмата дето работихме заедно всички архиви на HDD-ta и са все във видът c:\staroC\C3Gb\Mnogo_staroC\workC\staro"запазил съм структората без да я променям" .Та там имам и Word5 и Престо , Pe2+E2 , Edit, F,Nc50 и още мнооооого други чудесии.

Ще ти спомена още някои от тях. Записани са на първите 2 наши ЦД-та дето си ги купихме по 5лв парчето :)

Scan95

Win 3.1 ,3.11 , WWG3.11

Win CMD 1.5 , 2.01

Laplink.75l

Nu95.10a

Premiere.5

Clipper+Declip

мисля че е достатъчно старо това .Ха ....и драйверите за записвачката Teac 2x са тука :) "ако я помниш"

едит sux отвсякаде, не може да триеш колони от символи, а само редове, като в notepad, няма досега програма коqто да може да прави изтриване по колони на plain text освен pe2, pe3

да, pe2 можеше да трие колони и доста неща, които обаче като ги нема в Нотепад, не значи че няма програми, които го могат, например Textpad (аз това ползвам вместо Notepad) го може това :)

няма досега програма коqто да може да прави изтриване по колони на plain text освен pe2, pe3

аре бе ! edit-а на Dos Navigator работи с текстови блокове - можеш да селектираш/копираш/изтриеш/вмъкнеш произволна правоъгълна област от текста, след като си превключил на "vertical blocks" иначе работиш по стандартния начин.

само дето май тази програма е доста по-млада от ветераните pe2 и pe3....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...