DELUXe Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз пък не съм от Руската нека ВИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Че има разбирасе Аз малко съм заек ама до година няма да съм хаххаа накрая са фанахме на хорото и тва е :smile: <{POST_SNAPBACK}> Але Весо.Вие играхте точно пет секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ооо. От тази учебна година 2005/2006 ще съм в Иван Вазов с Английски. Та ще се видим де Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Оххххооооооооо познайте кой ще е новия заек в руската ?!? Вчера разбрах , че от първо класиране съм приет в Руската с Испански паралелката ...... иииии маи там идам хорца Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Оххххооооооооо познайте кой ще е новия заек в руската ?!? Вчера разбрах , че от първо класиране съм приет в Руската с Испански паралелката ...... иииии маи там идам хорца <{POST_SNAPBACK}> Е аз съм с английски . А това кое желание ти е ? В смисъл как си ги подредил и това кое ти е - 1-во, 2-ро. Защото аз на първо бях сложил Английската с АЕ, а на второ това и за сега от първо класиране съм тук, но ще се надявам за второто класиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е аз съм с английски . А това кое желание ти е ? В смисъл как си ги подредил и това кое ти е - 1-во, 2-ро. Защото аз на първо бях сложил Английската с АЕ, а на второ това и за сега от първо класиране съм тук, но ще се надявам за второто класиране <{POST_SNAPBACK}> Ами Руската ми е на 2-ро , а пък Анг-то ми е на 3-то .... на първо съм писал Иконома-Търговската ама нещо бала ми не стига за там .... , а пък и предпочитам Руската пред Английската , така че май съм в руската ...... ЕДИТ:Айде некой от руската да ми каже химичката им как е в смисъл г-жата им по химия как е добра ли е ?!? Пиши ли добри оценки , защото съм много зле по химия ?!? А и по физкултура нали не карате играете карти ?!? А и наблизо около руската нали има барчета , че направоооо ..... , защото руската е на дивия ... 50м по-долу и почва къра а и 50 м в другата посока и почва Шикера Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ЕДИТ:Айде некой от руската да ми каже химичката им как е в смисъл г-жата им по химия как е добра ли е ?!? Пиши ли добри оценки , защото съм много зле по химия ?!? <{POST_SNAPBACK}> Първата година нали не се учат разказвателни предмети ? Т.е. какво се учи през първата година - езикът , с който си влезнал , математика, бел, и ония (музика , физическо, изобразително) ? И след това втори език + разказвателни на АЕ или с какъвто език си приет ? Или се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Първата година нали не се учат разказвателни предмети ? Т.е. какво се учи през първата година - езикът , с който си влезнал , математика, бел, и ония (музика , физическо, изобразително) ? И след това втори език + разказвателни на АЕ или с какъвто език си приет ? Или се бъркам <{POST_SNAPBACK}> Да бе и аз се интересувам много и айде някои , който е от Руската да ми изясни нещата ...... да речем примерно с ИСПАНСКИ паралелката кво са учи : 8-ми клас кво са учи (подготва с какъвто си език предполагам) 9-ти клас кво са учи и на какъв език и колко езика минимум трябва да си запишеш и кой език ти е втори примерно за паралката с испански ЩЕ СЪМ ВИ УЖАСНО БЛАГОДАРЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 оо колеги ся видях тая тема и ..... как да не пише човек! От руската съм и вече не съм заек ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ЕДИТ:Айде некой от руската да ми каже химичката им как е в смисъл г-жата им по химия как е добра ли е ?!? Пиши ли добри оценки , защото съм много зле по химия ?!? А и по физкултура нали не карате играете карти ?!? А и наблизо около руската нали има барчета , че направоооо ..... , защото руската е на дивия ... 50м по-долу и почва къра а и 50 м в другата посока и почва Шикера <{POST_SNAPBACK}> По химия са няколко даскалите.Знам 2-ма.На мен ми преподава Лиляна Димитрова (сериозно Ми ако те изпита в началото изкараш 6 после чак накрая на срока те изпитва пак ,ако си кротък де.Аз само 6-ци имах ,ама задето говорих ме изпитва там и вкарах две двойки. Обаче е супер готина даскалка...пуска разни лафчета там...бе страшна е. Другата е заместник-директора Радева.Тя тая много вика ,ма е точна и тя ,доколкото са ми разказвали. Да знаеш ,че руската не е като началните училища-да им вземеш една кутия бонбони и да ти пишат 6.Супер много те гърчат даскалите...трябва да си кротичък и да си знаеш уроците и те и без да те изпитват ти пишат шест. Ма аз не мога така и губа по 20 мин. от часовете да се карам с даскалите... Първата година нали не се учат разказвателни предмети ? Т.е. какво се учи през първата година - езикът , с който си влезнал , математика, бел, и ония (музика , физическо, изобразително) ? И след това втори език + разказвателни на АЕ или с какъвто език си приет ? Или се бъркам <{POST_SNAPBACK}> За първата година си прав...втората учиш руски и СИП език-ти си с английски ,значи си избираш от останалите. EDIT:Работата е да влезнете с италиански.По-лесен език от тоя няма.2 години нищо не правиш ,супер айляк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 английски ,значи си избираш от останалите. EDIT:Работата е да влезнете с италиански.По-лесен език от тоя няма.2 години нищо не правиш ,супер айляк... <{POST_SNAPBACK}> Добре , че имате добри химики по-точно имаме добри химички Там съм вече е сигурно 90% Айде бе няма ли едно задружно добре дошъл в най-якото даскало Айде само да ми отговориш на горните въпроси много ти се моля ... и аз се падам фактически паралелката Испански с испански пак втори , което кво ще рече ... , а пък то испанският е супер близък език на италянския , така че ...... а и вритерче треа познаваш един владо з 10-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Добре , че имате добри химики по-точно имаме добри химички Там съм вече е сигурно 90% Айде бе няма ли едно задружно добре дошъл в най-якото даскало Айде само да ми отговориш на горните въпроси много ти се моля ... и аз се падам фактически паралелката Испански с испански пак втори , което кво ще рече ... , а пък то испанският е супер близък език на италянския , така че ...... а и вритерче треа познаваш един владо з 10-ти <{POST_SNAPBACK}> Барчета има...ти ше ги видиш там няма кво да ти обяснявам. Физкултурата карти няма да играете отначало...после 2-рата година вече си праиш квот си искаш. Ся 3-тата ше видя как е. Значи на италянския му е лесна програмата на изучаване.Това имах предвид.Испанците (ти) супер много ги мъчат.Особено ако ти се падне тая Бозева направо забрави да имаш над 4... На нашия клас дето са 3-ти език испански им предава Джовани Медина.Тоя и той ги гърчи ма поне не им реже оценките.Много зарибява ученичките...Другия даскал е Хулио някъв.Само иди по кенефите на 3-те етажа и ще видиш мнението на другите за него. Друго? Владо не познавам...знам бая хора от 10-ти ама Владо незнам.Той е бил 10-ти или е за 10-ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами също те попитах колко езика се учат минимум .... аз съм в Испанската паралелка с испански (има и с анг. , но съм с испански) тъъъъъ дано ми е добричка г-жата , защото на тоя език една думичка незнам ..... и ...... 9-ти клас разказвателните предмети на къв език ги разказваш ?!? в случея аз на испански ли ще трябва или са си на Български ?!? нещо другоооо ..... ми имате ли яки момичета .... чувал съм , че в руската са най-готните Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами също те попитах колко езика се учат минимум .... аз съм в Испанската паралелка с испански (има и с анг. , но съм с испански) тъъъъъ дано ми е добричка г-жата , защото на тоя език една думичка незнам ..... и ...... 9-ти клас разказвателните предмети на къв език ги разказваш ?!? в случея аз на испански ли ще трябва или са си на Български ?!? нещо другоооо ..... ми имате ли яки момичета .... чувал съм , че в руската са най-готните <{POST_SNAPBACK}> 3 езика се учат...няма минимум и максимум.9-ти клас разказвателните са различни според езика.Знам че немците учат история на немски и ние,с английски, учим биология на английски.Само че нямаше госпожа да ни предава и затова я учим на български. А момичета вярно ,доста има хубавки.Доколкото съм наблюдавал на един клас има по 2-3-4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 WRITER4E много ти благодаря за полезната информация ... само още един въпрос ..... Мойта паралелка Испански с испански кви езици ще учим и цъответно кой клас имащ ли си на представа ?!? Предполагам Испански , руски и ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 WRITER4E много ти благодаря за полезната информация ... само още един въпрос ..... Мойта паралелка Испански с испански кви езици ще учим и цъответно кой клас имащ ли си на представа ?!? Предполагам Испански , руски и ..... <{POST_SNAPBACK}> Какъвто си избереш...то е СИП - английски,немски,италиански или френски. Ако питаш нещо друго ше го редактирам в тоя пост ,че много станаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 А как се казва заместник-директорката ? Радева ? Аз мислех , че е Христозова по Френски. Защото при дъщерята на тази жена съм ходил на уроци по Испански, когато исках да живея в Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 А как се казва заместник-директорката ? Радева ? Аз мислех , че е Христозова по Френски. Защото при дъщерята на тази жена съм ходил на уроци по Испански, когато исках да живея в Испания <{POST_SNAPBACK}> всъшност май има 2 заместник директорки Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 всъшност май има 2 заместник директорки <{POST_SNAPBACK}> Еми май-май така излиза. След като едната е Радева, а другата я знам и съм с връзки при нея , излиза , че са две Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Еми май-май така излиза. След като едната е Радева, а другата я знам и съм с връзки при нея , излиза , че са две <{POST_SNAPBACK}> Абе вие сте големи връзкарчета всички бе...2 са заместник-директорките.Радева е леля на един пич от нашия клас. Последния ми спомен за Христозова беше ,като на 29 юни караме последен час ,ама ние викаме там се едно сме на село.Обаче сме седнали и там госпожата ни разправя някви глупости как на едно завършване няква я оповръщала цялата. Но това е друг въпрос.Та аз съм на последния чин най-отляво и съм си качил крака на радиатора.И тая влиза една разярена...и аз колкото се може по-бързо си свалям крака.И тая кат ме почна-5 минути ми вика:"Кой те е възпитавал тебе?" ,"У вас така ли седиш?" Цялото училище я разбра ,че се кара.Е пък кой не седи с вдигнати крака на масата вкъщи ,питам аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Христозова наистина е много зле.. Ти пак с малко си се отървал на мен ми заби един шамар по задника защото с един пич от моя клас нещо се базикахме и той се завъртя нещо и аз не можах да я живя и като се разволах едни глупости типично в мой стил и си изядох едно шамарче по дупетУ Бате_Пешо само едно се надявай като си с изпански да не ти се падне Бозева на мен тази година ми бешо по СИП тя Много е яко имах поне по 3-4 двойки на срок и завършвах с 4 по испански са най-гадните даскали (и по френски също) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Бате_Пешо само едно се надявай като си с изпански да не ти се падне Бозева на мен тази година ми бешо по СИП тя Много е яко имах поне по 3-4 двойки на срок и завършвах с 4 по испански са най-гадните даскали (и по френски също) <{POST_SNAPBACK}> Toва е добре. Аз съм с Английски и исках да се местя в паралелка с Испански , ама явно след разказите за учителите няма да стане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Айде последен , но важен въпрос , че нещо не разбах много добре ....... Ако първият ми език е Английски може ли да избера втори испански ?!? в смисъл ако съм в Английска паралелка ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Айде последен , но важен въпрос , че нещо не разбах много добре .......Ако първият ми език е Английски може ли да избера втори испански ?!? в смисъл ако съм в Английска паралелка ?!? <{POST_SNAPBACK}> Можеш...можеш да избираш от 5 езика.Нали ти обясних по-горе.Я се зачети по-добре... По принцип 2-ри език се води руски при всички паралелки.Испанският, както и другите западни езици, се водят 3-ти западен език.Но недей си мисли,че ще го научиш 3-тия език, той е просто колкото да го има.В 9-ти клас го имаш 2 пъти на седмица(1 двучасовка), а в 10-ти 1 път на седмица.И край...и аз си мислех, че немския ще го науча ама едва 4-ка ми писа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Айде последен , но важен въпрос , че нещо не разбах много добре .......Ако първият ми език е Английски може ли да избера втори испански ?!? в смисъл ако съм в Английска паралелка ?!? <{POST_SNAPBACK}> И аз си милех че може да се научи испански като 3 език ама не ...натряскаха ми 2-ките ма ми писаха 4 на края все пак избора си е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.