PaTRi0Ta Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Майната му на навия по География .... това исках да споделя с вас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Майната му на навия по География .... това исках да споделя с вас... Все още не съм имал честта да се запозная с неговата личност, поради безочеливия си мързел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Охохо огромна наредба.Няам думи.Не съм длъжен да гледам кой кога си писал постовете. а ние длъжни ли сме да ти четем умотворенията ве шапшал Link to comment Share on other sites More sharing options...
plazma-boy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 IT'S ALL UNITED IN HOUSE ! 9 ж КЛАС Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 IT'S ALL UNITED IN HOUSE ! 9 ж КЛАС 9 Ж бяхте с немски нали .Бахти още не мога ги науча коя буква с къф език е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Абе момчета, вие познавате ли някъв от сегашните 12 клас, дето му викат OG-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Да! К'во за него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Айде на 20-ти Декември сички на бал Edit:Chakalov ти па къф си уе-Руска Хейтър ли :lol: . Veso-веднъж и аз да съм съгласен с теб.Пълна простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Тва беше най-голямата тъпотия, бал с маски се едно сме 5 клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakalov1912 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Руската мирише на лайна....на лайна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Руската мирише на лайна....на лайна.. Ти на 12 ли си ? Я кажи що мирише на лайна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 IT'S ALL UNITED IN HOUSE ! 9 ж КЛАС xaxaxa tupi ste nai-ve4e ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Ти на 12 ли си ? Я кажи що мирише на лайна ? защото всеки сере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 кой ни дръпна шалтера на чалгата снощи ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 IT'S ALL UNITED IN HOUSE ! 9 ж КЛАС Абе вие, получовеци такива, расли-недорасли кат почнете да слушате тая къща и да си правите емо прически и вече честно не знам сред кви хора се намирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 v koq staq sa tezi polurystove 9 j klas? ne gi znam tiq narkoman4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Awe супер си беше бала we!Всички искат да са прави нещо и кат са направи някой пак мрънкат.Кавали.И Руската си е супер айляк.Не съжелявамм,че уча там.Къде е по-яко?!В ТОХ-а ?!...В ТЕТ-а?В Благоев?!.. ае моля ви ся.Весо .. ти че си хейтър си си хейтър теб та знам...ама нали излезе да пееш к'во мрънкаш Появи се идея за изграждане на училищно радио. Слагане на говорители по етажите,правене на малка стайчка .. апаратна.И в междучасията ще има музика...различни разговори с учиници,учители..поздрави и др. различни зарибявки.Какво мислите? Весели празници на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Това с радиото е много яка идея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 е кво няма да мрънкам излезнах да пея и ми зеха микрофона иначе тва радио няма смисъл щото се на някой няя му оттърва... щото всеки ще иска да се пуска нещо, някои няма да искат чалга, други метъл, трети хаус и така... мое се направи ако аз съм ди джей Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Жив тестис е тая идея, честно... тва е училище не е дискотека. Аз ако бях директор, дори тия уредби нямаше да ги има из стаите... правя си аз класна и някой идеен заец ми пуска Амет там някъде из стаите - да ви имам и идеите, да ви имам и възпитанието и всичко... затва трябва да е диктатура тука, щото няма ред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 napravete edin bar, 6te sam redoven klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Тц...тц....тц.... големи комплексари имало в т'ва училище.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 shto be shofior? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Тц...тц....тц.... големи комплексари имало в т'ва училище.... По-скоро дечковци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Как е Руската. От как завърших ... Хич не милея за даскалото. Сигурно вината е в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.