dunata Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Днес казаха, че на 23-ти щяли да бъдат намалени часовете ... някой да знае по колко, че Кюлевчиева се разсърди, че не я слушаме и си излезна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinFromParadise Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 И аз имам честта да съм от руската. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 И аз имам честта да съм от руската. Я! Още 1 спамерче в нашия мил, малък, кротък, нормален форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinFromParadise Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Да се чувствам ли добре дошла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 не, като за начало може да ни споделиш име адрес и парола на пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinFromParadise Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Е,аз пък си се чувствам като добре дошла! И като за начало-не мисля,че може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Е,аз пък си се чувствам като добре дошла! И като за начало-не мисля,че може. Добре дошла... клас нещо да кажеш ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Добре дошла... клас нещо да кажеш ? : ) Тя е ученик фантом А ти BTW от на Кюлевчиева класа ли си?Ако е така-стягайте са бе.Бива ли така.Кюлевчиева ни вика,че дори и нейните деветокласници не са толкова непослушни Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Тя е ученик фантом А ти BTW от на Кюлевчиева класа ли си?Ако е така-стягайте са бе.Бива ли така.Кюлевчиева ни вика,че дори и нейните деветокласници не са толкова непослушни Ааа бати кефа... на нас ни вика, че сме най-гадните същества влизали в руската ... тая е баси лицемера ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinFromParadise Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Нямаше да е лошо да съм фантом. За съжаление не съм... 10 "В" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ааа бати кефа... на нас ни вика, че сме най-гадните същества влизали в руската ... тая е баси лицемера ! Кюлевчиева е долен лицемер .А забелязал ли си как секси са облича Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Кюлевчиева е долен лицемер .А забелязал ли си как секси са облича Ааа... много много . През лятото ще видиш като дойде с някаква блуза с ръкави ... и се изпоти . Няма да забравиш гледката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Нямаше да е лошо да съм фантом. За съжаление не съм...10 "В" Име няма ли да кажеш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinFromParadise Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Само срещу име. Но хайде аз съм първа- Симона се казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Добре де тфа все пак не ви е Irc-a има лични за тая ралта.А кфо ше кажете за спортния празник.Нашия випуск(8-те класове) само дет са са разкарвали до гребната.Аз ги чаках на стадиона да ме види даскалката и са прибрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Спортния праздник беше поредната пародия,особенно с тази аеробика,но нашия випуск отново доказа че е N1 на футбол,12 клас първия мач трябваше да ги бием с 3 гола а не да си играем на дузпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Спортния праздник беше поредната пародия,особенно с тази аеробика,но нашия випуск отново доказа че е N1 на футбол,12 клас първия мач трябваше да ги бием с 3 гола а не да си играем на дузпи Ооо аз не мога да не се похваля Един от нашия клас спечели 1-во място на тенис на маса Игра с един 12-класник (Забравих му името) който беше много добър ама много.. но кагато 2-ма мн добри играят става мн добра и интересна игра... та имаме си и ние шампион Btw чудно що ама аз бях единственото момче което се хвана на хорото по-точно на "Бяла роза" последното хоро... другите нещо май мн срамежливо го раздаваха.... Но както PaTRi0Ta пародия голяма Поне не учихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ооо аз не мога да не се похваля Един от нашия клас спечели 1-во място на тенис на маса Игра с един 12-класник (Забравих му името) който беше много добър ама много.. но кагато 2-ма мн добри играят става мн добра и интересна игра... та имаме си и ние шампион Btw чудно що ама аз бях единственото момче което се хвана на хорото по-точно на "Бяла роза" последното хоро... другите нещо май мн срамежливо го раздаваха.... Но както PaTRi0Ta пародия голяма Поне не учихме Аз не видях игрите на тенис на маса , нито волейбола,защото бяха на игрището по футбол,видях само как отпред бяха Хриса,Поля и даскалката по физическо и имаше аеробика дори премии не раздадоха като станахме шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Оня 12-класник се казва Добромир (Добо) и верно е добър а иначе за волейбола - накрая 12-ти клас не разбрах лигавеха ли се или искаха да стане просто интересен мач?? Иначе мен ми хареса идеята за празника - поне не учихме и си правихме кефа в даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 А бе това с каране на часове в сряда е мааалко тъпичко според мене.... то толкова ще се карат де,но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Спортния праздник беше поредната пародия,особенно с тази аеробика,но нашия випуск отново доказа че е N1 на футбол,12 клас първия мач трябваше да ги бием с 3 гола а не да си играем на дузпи Ти игра ли в тоя мач? Щото аз играх. Пък в интерес на истината мача си беше успорван. Накрая имаха шанс да я вкарат, обаче аз добре си свърших работата... Мене ме изнерви тоя малкия по физическо, дето игра ролята на съдия... Не знам кой ще е тоя, който ще му счупи зъбите, обаче ако продължава така да се заяжда и да се мисли за голям, ще му се случи случка. Ебаси самочувствието има... чакай бе ти си някъв даскал и то по ФИЗИЧЕСКО... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 А бе виж го какъв е пропаднал и понятие си няма от съдийство...ама няма смисъл така да ми се надъхваме...да си живее , пък и той не направи големи грешки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Аз си мислех че само аз съм на мнение че тоя новия е пълен идиот ...ма изглежда има и други хора които не го обичат защото се прави на голямата работа ...и едва ли не е хванал Господ за шлифера като е станал даскал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Оо фен клуба му се увеличава Пишете ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Мдаа, когато беше студент, играем волей, 16:12 за нас, правят другите 1 точка и става 16:17 за тях ... (той беше от тях). Пичага е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.