Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Каквото и да говорите Маджунов е пич!!! Като обяснява винаги разбираме уроците, докато Стамболова само викаше и са правеше на важна. Плюс тва неска не бях учил и като ме дигна да ме изпита му разказах каквото си спомнях от миналия час при него и ми писа 6. Друго доказателство че Маджуна е пич е миналата година - втория срок имах една 2, една 3 и 4, а първият имах 6 и той ми остави 6.

На някой да му преподава Стоилова (по математика)...

Първия срок в 8ми клас трябваше на 3 контролни да имам 3,3,2 ,а аз имах 5,5,6...На класната трябваше да имам 3ка ,а имах 5...само че един балушар от нашия клас каза на даскалката и тя ми писа 3!!! :angry1 !

Днес ни върна още едни контролни по геометрия...първа задача не ми беше решена,а втора донякъде като отговора и е грешен-най-много 2.5 трябваше да имам на тази контролна,а аз имам 4!!! :woot

...NO COMMENT

На някой да му преподава Стоилова (по математика)...

Първия срок в 8ми клас трябваше на 3 контролни да имам 3,3,2 ,а аз имах 5,5,6...На класната трябваше да имам 3ка ,а имах 5...само че един балушар от нашия клас каза на даскалката и тя ми писа 3!!! :angry1 !

Днес ни върна още едни контролни по геометрия...първа задача не ми беше решена,а втора донякъде като отговора и е грешен-най-много 2.5 трябваше да имам на тази контролна,а аз имам 4!!! :woot

...NO COMMENT

Че ти ся кой клас си?А за нея можеш само да се радваш.Пише оценки.Гледай нещо да ти остане в главата.

Има ли някой пътник(абитуриент) тука??? :confused

chistacha, и аз съм изкарвала 6 при Маджунов на дъската, ама не знам... преди не беше толкова увлекателен, колкото явно вече е станал. Никога не ме е карал да се заслушам в часовете му. Но кой знае, просто аз и физиката да не сме си приятни по принцип, сигурно учителят не ми е бил виновен :tongue

Няма как учителя да ти е виновен.Маджунов е такава душичка!!!По-на място даскъл от него не съм виждал.!!!!

• 1 month later...

Олее и аз съм от руската ;) и аз незнам откъде я изрових тая тема ;) ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи :) в нашия клас поечето са някви ЦС манияци :D а забрайх да кажа че съм 8 клас :zzz

Олее и аз съм от руската ;) и аз незнам откъде я изрових тая тема ;) ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи :) в нашия клас поечето са някви ЦС манияци  :D а забрайх да кажа че съм 8 клас  :zzz

При коя двойка даскалки си? Ильо с Мутафа или Балерината ака Кака Софка с Пар...?

Хах, най-накрая се сетихте да направите такава тема! Аз съм от 8е (с френски), което, както вече почвам да си мисля, е най-голямата грешка в живота ми :) Триото Капка+(С)Атанасова+Христозова е направо нещо като 3-те вещици от Ланкър (ах, този Пратчет)

btw: FireOfLove, ти в 8 а или б си, щото Ива от 8б я познавам... (освен ако не са повече от 1 :))

btw2: Някой сблъсквал ли се е с феномена Никодимов, то тва нещо е уникално, в час по математика основната тема, която класът обсъжда е неговото посещение в Moulin Rouge... :bgrin: :blink:

П.П. Всъщност това с вещиците е комплимент...

При коя двойка даскалки си? Ильо с Мутафа или Балерината ака Кака Софка с Пар...?

Чесно да ти кажа при нито едната двойка :) При балерината и абрашка съм

:D ма тая Кака Софка верно била балерина аз първо не вярвах :lol: :lol:

Шшшш отде я изровихте тая тема от миналата година ве ... :P

аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада!  знаете ли го?

Пич Бранимир ми е класен майна и просто понакога ми иде да го убия :angry1

Иначе като учител: ми общо взето в час праим некви суупер тъпи упражнения и ако не учиш яко вкъщи нищо няма да знаеш(като мен ;) )

Единственото хубаво при него е че може да те попилее от смях и то не с шегите които пуска щтот не са особено смешни, а просто с държанието си :woot А и между другото аз съм 10г

Че ти ся кой клас си?А за нея можеш само да се радваш.Пише оценки.Гледай нещо да ти остане в главата.

Има ли някой пътник(абитуриент) тука??? :confused

awe stoilova e nai qkiq daskalo koito moje da ti se padne ako iska6 qka diploma po matematika pri taq jena celiq klas 6 ot gore do dolu

hubavo 4e e tq 6toto nqma6e da iam po visoka ocenka ot 4 za godinata i na6te pak 6tqh ada se razo4arovat ot men

PAPA DIMITROV, no?аз съм 11б с испански.За Хулио не съм съгласен.Малко е расеян пича, ама иначе е много як.

11б Иван съм.Някой да ме познава?

e ta van4o ako ne poznavame koi da poznavame kvo stava vn4o

kvo go narejdat tuka samo toq hulio da obqsnim li kak pie

Ina4e i az sum ot ruskata de. Ot klasa na fenkata_L i sledovatelno na durveniq filosof ramalii. T.e. 8b-ispanski. Gledam, 4e za Julio ste pisali ne6ta... Moge da vi kaja, 4e tva e nai-golemiq pederas (kato izkliu4im ramalii), kogoto poznavam. Pisal e a celiq klas nqkvi super skapani ocenki, pri polojenie, 4e cqla godina e povtarql na razni hora kolko dobre se spravqt. 6-ci imat 4 4oveka-edin deto zaekva i zatva ima 6, ina4e 1 izre4enie ne moje da svurje, dve sladurani, deto non stop mu se maznqt, i edna visoka blizo 150 sm i teja6ta 30 kg s mazna kosica i ogroooooooooooooomni julti4ki zubki. Ta vuprosnata krasaviica e pulno zubar4e-ne kazvam umna, a zubarka, 6toto e takava. Sedi si po cql den vku6ti i izqjda u4ibnicite s koricite. Samo ne moga da razbera kak za neq ne su6testvuva ni6to drugo osven zubreneto. No kakto i da e. Ta Julio (sled kato ve4e si razbrahme ocenkite) vleze v staqta ni uhilen do u6i, no za smetka na tova puk si trugna s navedena glava. 6toto si izrazihme mnenieto i kato e tolkova prost... ole, ako znaeh, 4e nqma da mi e daskal o6te 4 godini, 6tqh da go lin4uvam ;) abe tupak, kvo da si govorim. Izlqzul ot nqkvo selce ispano-portugalsko, gadjeto mu e 1 slonica deto ne znam kak ne go premazva, kato se 4ukat i tq e otgore (moje da izpolzvat po-strategi4eski pozi. naprimer toi e otgore i ska4a kato na batut ;) ) i na vsi4koto otgore toq izlqzul ot gorata selio se pravi na golemiq play boy i na mnogo ve4e otrakaniq daskal. Be q da se skrie nqkude... Malko dulgo mi stana otgovor4eto, zatva nai-dobre da spiram :) :music

m toi hulio moje d aima mnogo grozna i debela jena i da se pravi na pedal ama q si pomisli koi bi predpo4ela da ti predava ispanska literatura ot na6te liubimi daskali izpanci

Хах, най-накрая се сетихте да направите такава тема! Аз съм от 8е (с френски), което, както вече почвам да си мисля, е най-голямата грешка в живота ми :) Триото Капка+(С)Атанасова+Христозова е направо нещо като 3-те вещици от Ланкър (ах, този Пратчет)

btw: FireOfLove, ти в 8 а или б си, щото Ива от 8б я познавам... (освен ако не са повече от 1 :))

btw2: Някой сблъсквал ли се е с феномена Никодимов, то тва нещо е уникално, в час по математика основната тема, която класът обсъжда е неговото посещение в Moulin Rouge... :bgrin:  :blink:

П.П. Всъщност това с вещиците е комплимент...

Ако Ива-та която познаваш фамилията и е Делева ,да и пратиш много поздрави от Ласков ;)

Олее и аз съм от руската ;) и аз незнам откъде я изрових тая тема ;) ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи :) в нашия клас поечето са някви ЦС манияци  :D а забрайх да кажа че съм 8 клас  :zzz

На мен Абрашева ми преподава 3-ти език!Малии...момичетата от нашата група,щото сме от няколко класа,имат само 6-тици,а момчетата,включително мен,само 3-ки и 4-ки! :bgrin:

Много луда я правим тая...един път целия клас си лафим,все едно сме на пазара и тая по едно време почва да вика!Изведнъж спира! :ph34r: ...и така седя 5 минути ,буквално(засичал съм!).И след тези тихи 5 минути тя каза:

"Свободни сте!" :woot

...20 минути преди да свърши часа!

P.S.Има ли някой от 8б,защото сега бяхме на екскурзия с тея 'ора и ставаха едни бели там,та да споделим какво е станало по-нататък в даскало!

EDIT:

На мен Абрашева ми преподава 3-ти език!Малии...момичетата от нашата група,щото сме от няколко класа,имат само 6-тици,а момчетата,включително мен,само 3-ки и 4-ки! :bgrin:

Много луда я правим тая...един път целия клас си лафим,все едно сме на пазара и тая по едно време почва да вика!Изведнъж спира! :ph34r: ...и така седя 5 минути ,буквално(засичал съм!).И след тези тихи 5 минути тя каза:

"Свободни сте!" :woot

...20 минути преди да свърши часа!

P.S.Има ли някой от 8б,защото сега бяхме на екскурзия с тея 'ора и ставаха едни бели там,та да споделим какво е станало по-нататък в даскало!

Ми то и нии сме така сички момчета 3ки и 4ки освен двама(те са и любимци) и такава кат на изпитва на дъската по 30 минс, момичетата 5 минути и айде сядай си 6 :angry: Иначе наистина е мнооо проста то тя незнае къде са намира говори говори и по едно време спре, погледне в учебника мисли 1-2 минути и продължи урока :music яко в джаза. То и аз я праа луда, вчера пак разправяше че още една простотия и при директорката, ма аз не и вярвам тя е тъпа и ша забрай :rolleyes:

WriteR4e ти кой клас си?

ami i az sum ot klasa na toz mladej abra6ka-unikatka tupi4ka nevmenqema bez

otno6enie s prazen pogled gadna usmivka ne razbiara 6egite samo goori v 4as

cql 4es ne e mlaknala hodi s pampers miri6e i daha

g-ja krastavi4ok krastavi4ov rang balerina istinsko ime slifka sofkova slavova socialno polojenie-invalid

g-n kova4ev to4en daskal(niski ocenki) rang darvodelec s neopredelena klubna prinadlejnost

g-ja ge4eva to4na daskalka(visoki ucenki) rang filosofka(ne idva ot sofka)

g-jata po risuane(bezimenna) rang hudojnik s parkinson na prustite komentar: `vednaj mi kaza hudojnicite trqq da imat to4na raka` predi da mi farli edna gumi4ka gumi4kata padna na 2-3-4metra ot men

g-jata po fizi4esko bojkova rang uhaa socialno polojenie:........ mestojiveene:na magistralata

g-jata po muzika rang: :wir

e tva sa komentarite mi :D za si4ki daskali det mi prepodaat

btw writer4e kak sa pi6e6 v mIRC ako vlia6 :)

8z rule the world (i ety)

ami i az sum ot klasa na toz mladej abra6ka-unikatka tupi4ka nevmenqema bez

otno6enie s prazen pogled gadna usmivka ne razbiara 6egite samo goori v 4as

cql 4es ne e mlaknala hodi s pampers miri6e i daha

g-ja krastavi4ok krastavi4ov rang balerina istinsko ime slifka sofkova slavova socialno polojenie-invalid

g-n kova4ev to4en daskal(niski ocenki) rang darvodelec s neopredelena klubna prinadlejnost

g-ja ge4eva to4na daskalka(visoki ucenki) rang filosofka(ne idva ot sofka)

g-jata po risuane(bezimenna) rang hudojnik s parkinson na prustite komentar: `vednaj mi kaza hudojnicite trqq da imat to4na raka` predi da mi farli edna gumi4ka gumi4kata padna na 2-3-4metra ot men

g-jata po fizi4esko bojkova rang uhaa socialno polojenie:........ mestojiveene:na magistralata

g-jata po muzika rang:  :wir

e tva sa komentarite mi  :D  za si4ki daskali det mi prepodaat

btw writer4e kak sa pi6e6  v mIRC ako vlia6  :)

8z rule the world (i ety)

Да тоя уникат е от моя клас :) тва за гумичката си го спомням :lol: ма тая по рисуане наистина е мнооо тъпа :) Тоя gigio1912 напраил една скица дет пише DEVIL и оная го пита кво пише и той България над всичко и оная ай хуаво сядай си 6 :D :D :lol: :lol:

Тая по рисуване....уникат...казваш и че си и дал рисунка предния час и тя вика ...а да добре ...кой номер си 6... :P :D а по математика за Стоилова няма какво да кажа...тази сряда ни вика...в четвъртък няма да изпитвам деца ...идва на другия ден(демек четвъртък) и вика ...айде деца изкарайте по едно листче аз вчера ви предупредих.. :wir :wir на края на 1 срок казва на едно момиче ...ти можеш да се бориш за 6 ...а тя има оценки....3 и 4 :blink: :confused и наистина така стана на края на срока...и писа 6 :lol: :wacko:и да питам най-важното някой познава ли ме от 9г клас съм Иван.... :lol: :blink:

Тая по рисуване....уникат...казваш и че си и дал рисунка предния час и тя вика ...а да добре ...кой номер си 6... :P  :D а по математика за Стоилова няма какво да кажа...тази сряда ни вика...в четвъртък няма да изпитвам деца ...идва на другия ден(демек четвъртък) и вика ...айде деца изкарайте по едно листче аз вчера ви предупредих.. :wir  :wir на края на 1 срок казва на едно момиче ...ти можеш да се бориш за 6 ...а тя има оценки....3 и 4 :blink:  :confused и наистина така стана на края на срока...и писа 6    :lol:  :wacko:и да питам най-важното някой познава ли ме от 9г клас съм Иван.... :lol:  :blink:

Иван кой?! :bgrin: Щото знам един ама да видим...

Пък тая Стоилова...пфууууу...шашава работа!Днеска ми писа 5-ца,а аз преписах пред нея всички задачи :woot Ония ден вика:

"Деца,ще ви изпитвам на подобност,на хомотетия или (забравих) и на новия урок!"

На следващия ден ме изпитва с няколко човека:

"Ами кой ви е казвал такова нещо?!Няма да изпитвам на нищо освен новия урок!Започвайте да изказвате формулите!" :ghost

Тя простата шматка не знаеше дори,че ни е казала,че ще ни изпитва!

Аз ше я изкърта тая като завърша... :devil

EDIT:Оле,оле не!Ти ли си бе...я познай кой съм аз де?!Знаеш ме. :punk

• 3 weeks later...

Някой може ли да ми разкаже какво е станало като изпращахме абитуриентите?Аз имах 2 свободни и не ми се чакаше :bgrin: Нещо по-интересно?Някакви издъхки да са станали?

Беше супер тъпо :) тоя дет ги поздравяваше на английски говорише някаф супер фалшив английски :D Тоя от нашия клас дет поздравявяше на немски си забрай думите ма няя нищо :lol: накрая са фанахме на хорото и тва е :smile:

EDIT: Кажете имаше ли някой на манифестацията днес ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...