Psihara^^ Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ванка ама и ти не знаеш Не е някой а някоя , но спирам до тук <{POST_SNAPBACK}> tc ne e vqrno.. naro4no taka go govorqt... ama az 6a spra do tuk za da ne te izlagam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Каквото и да говорите Маджунов е пич!!! Като обяснява винаги разбираме уроците, докато Стамболова само викаше и са правеше на важна. Плюс тва неска не бях учил и като ме дигна да ме изпита му разказах каквото си спомнях от миналия час при него и ми писа 6. Друго доказателство че Маджуна е пич е миналата година - втория срок имах една 2, една 3 и 4, а първият имах 6 и той ми остави 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 На някой да му преподава Стоилова (по математика)... Първия срок в 8ми клас трябваше на 3 контролни да имам 3,3,2 ,а аз имах 5,5,6...На класната трябваше да имам 3ка ,а имах 5...само че един балушар от нашия клас каза на даскалката и тя ми писа 3!!! ! Днес ни върна още едни контролни по геометрия...първа задача не ми беше решена,а втора донякъде като отговора и е грешен-най-много 2.5 трябваше да имам на тази контролна,а аз имам 4!!! ...NO COMMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 На някой да му преподава Стоилова (по математика)...Първия срок в 8ми клас трябваше на 3 контролни да имам 3,3,2 ,а аз имах 5,5,6...На класната трябваше да имам 3ка ,а имах 5...само че един балушар от нашия клас каза на даскалката и тя ми писа 3!!! ! Днес ни върна още едни контролни по геометрия...първа задача не ми беше решена,а втора донякъде като отговора и е грешен-най-много 2.5 трябваше да имам на тази контролна,а аз имам 4!!! ...NO COMMENT <{POST_SNAPBACK}> Че ти ся кой клас си?А за нея можеш само да се радваш.Пише оценки.Гледай нещо да ти остане в главата. Има ли някой пътник(абитуриент) тука??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 chistacha, и аз съм изкарвала 6 при Маджунов на дъската, ама не знам... преди не беше толкова увлекателен, колкото явно вече е станал. Никога не ме е карал да се заслушам в часовете му. Но кой знае, просто аз и физиката да не сме си приятни по принцип, сигурно учителят не ми е бил виновен <{POST_SNAPBACK}> Няма как учителя да ти е виновен.Маджунов е такава душичка!!!По-на място даскъл от него не съм виждал.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Олее и аз съм от руската и аз незнам откъде я изрових тая тема ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи в нашия клас поечето са някви ЦС манияци а забрайх да кажа че съм 8 клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Олее и аз съм от руската и аз незнам откъде я изрових тая тема ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи в нашия клас поечето са някви ЦС манияци а забрайх да кажа че съм 8 клас <{POST_SNAPBACK}> При коя двойка даскалки си? Ильо с Мутафа или Балерината ака Кака Софка с Пар...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Хах, най-накрая се сетихте да направите такава тема! Аз съм от 8е (с френски), което, както вече почвам да си мисля, е най-голямата грешка в живота ми Триото Капка+(С)Атанасова+Христозова е направо нещо като 3-те вещици от Ланкър (ах, този Пратчет) btw: FireOfLove, ти в 8 а или б си, щото Ива от 8б я познавам... (освен ако не са повече от 1 btw2: Някой сблъсквал ли се е с феномена Никодимов, то тва нещо е уникално, в час по математика основната тема, която класът обсъжда е неговото посещение в Moulin Rouge... П.П. Всъщност това с вещиците е комплимент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 При коя двойка даскалки си? Ильо с Мутафа или Балерината ака Кака Софка с Пар...? <{POST_SNAPBACK}> Чесно да ти кажа при нито едната двойка При балерината и абрашка съм ма тая Кака Софка верно била балерина аз първо не вярвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Шшшш отде я изровихте тая тема от миналата година ве ... аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада! знаете ли го? <{POST_SNAPBACK}> Пич Бранимир ми е класен майна и просто понакога ми иде да го убия Иначе като учител: ми общо взето в час праим некви суупер тъпи упражнения и ако не учиш яко вкъщи нищо няма да знаеш(като мен ) Единственото хубаво при него е че може да те попилее от смях и то не с шегите които пуска щтот не са особено смешни, а просто с държанието си А и между другото аз съм 10г Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 awe branko e nai gnusniq pedal koito moje6 da sre6ne6 nqkoga we ina4e daskaloto ne e gadno na kara sme imame si niva reka palen qilqk sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Че ти ся кой клас си?А за нея можеш само да се радваш.Пише оценки.Гледай нещо да ти остане в главата. Има ли някой пътник(абитуриент) тука??? <{POST_SNAPBACK}> awe stoilova e nai qkiq daskalo koito moje da ti se padne ako iska6 qka diploma po matematika pri taq jena celiq klas 6 ot gore do dolu hubavo 4e e tq 6toto nqma6e da iam po visoka ocenka ot 4 za godinata i na6te pak 6tqh ada se razo4arovat ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 PAPA DIMITROV, no?аз съм 11б с испански.За Хулио не съм съгласен.Малко е расеян пича, ама иначе е много як. 11б Иван съм.Някой да ме познава? <{POST_SNAPBACK}> e ta van4o ako ne poznavame koi da poznavame kvo stava vn4o kvo go narejdat tuka samo toq hulio da obqsnim li kak pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ina4e i az sum ot ruskata de. Ot klasa na fenkata_L i sledovatelno na durveniq filosof ramalii. T.e. 8b-ispanski. Gledam, 4e za Julio ste pisali ne6ta... Moge da vi kaja, 4e tva e nai-golemiq pederas (kato izkliu4im ramalii), kogoto poznavam. Pisal e a celiq klas nqkvi super skapani ocenki, pri polojenie, 4e cqla godina e povtarql na razni hora kolko dobre se spravqt. 6-ci imat 4 4oveka-edin deto zaekva i zatva ima 6, ina4e 1 izre4enie ne moje da svurje, dve sladurani, deto non stop mu se maznqt, i edna visoka blizo 150 sm i teja6ta 30 kg s mazna kosica i ogroooooooooooooomni julti4ki zubki. Ta vuprosnata krasaviica e pulno zubar4e-ne kazvam umna, a zubarka, 6toto e takava. Sedi si po cql den vku6ti i izqjda u4ibnicite s koricite. Samo ne moga da razbera kak za neq ne su6testvuva ni6to drugo osven zubreneto. No kakto i da e. Ta Julio (sled kato ve4e si razbrahme ocenkite) vleze v staqta ni uhilen do u6i, no za smetka na tova puk si trugna s navedena glava. 6toto si izrazihme mnenieto i kato e tolkova prost... ole, ako znaeh, 4e nqma da mi e daskal o6te 4 godini, 6tqh da go lin4uvam abe tupak, kvo da si govorim. Izlqzul ot nqkvo selce ispano-portugalsko, gadjeto mu e 1 slonica deto ne znam kak ne go premazva, kato se 4ukat i tq e otgore (moje da izpolzvat po-strategi4eski pozi. naprimer toi e otgore i ska4a kato na batut ) i na vsi4koto otgore toq izlqzul ot gorata selio se pravi na golemiq play boy i na mnogo ve4e otrakaniq daskal. Be q da se skrie nqkude... Malko dulgo mi stana otgovor4eto, zatva nai-dobre da spiram <{POST_SNAPBACK}> m toi hulio moje d aima mnogo grozna i debela jena i da se pravi na pedal ama q si pomisli koi bi predpo4ela da ti predava ispanska literatura ot na6te liubimi daskali izpanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Хах, най-накрая се сетихте да направите такава тема! Аз съм от 8е (с френски), което, както вече почвам да си мисля, е най-голямата грешка в живота ми Триото Капка+(С)Атанасова+Христозова е направо нещо като 3-те вещици от Ланкър (ах, този Пратчет) btw: FireOfLove, ти в 8 а или б си, щото Ива от 8б я познавам... (освен ако не са повече от 1 btw2: Някой сблъсквал ли се е с феномена Никодимов, то тва нещо е уникално, в час по математика основната тема, която класът обсъжда е неговото посещение в Moulin Rouge... П.П. Всъщност това с вещиците е комплимент... <{POST_SNAPBACK}> Ако Ива-та която познаваш фамилията и е Делева ,да и пратиш много поздрави от Ласков Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Олее и аз съм от руската и аз незнам откъде я изрових тая тема ма ся по темата в руската е мнооо тъпо особено с немски и ако ти преподава и абрашева и е фул със зубрачи в нашия клас поечето са някви ЦС манияци а забрайх да кажа че съм 8 клас <{POST_SNAPBACK}> На мен Абрашева ми преподава 3-ти език!Малии...момичетата от нашата група,щото сме от няколко класа,имат само 6-тици,а момчетата,включително мен,само 3-ки и 4-ки! Много луда я правим тая...един път целия клас си лафим,все едно сме на пазара и тая по едно време почва да вика!Изведнъж спира! :ph34r: ...и така седя 5 минути ,буквално(засичал съм!).И след тези тихи 5 минути тя каза: "Свободни сте!" ...20 минути преди да свърши часа! P.S.Има ли някой от 8б,защото сега бяхме на екскурзия с тея 'ора и ставаха едни бели там,та да споделим какво е станало по-нататък в даскало! EDIT:9д Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 На мен Абрашева ми преподава 3-ти език!Малии...момичетата от нашата група,щото сме от няколко класа,имат само 6-тици,а момчетата,включително мен,само 3-ки и 4-ки! Много луда я правим тая...един път целия клас си лафим,все едно сме на пазара и тая по едно време почва да вика!Изведнъж спира! :ph34r: ...и така седя 5 минути ,буквално(засичал съм!).И след тези тихи 5 минути тя каза: "Свободни сте!" ...20 минути преди да свърши часа! P.S.Има ли някой от 8б,защото сега бяхме на екскурзия с тея 'ора и ставаха едни бели там,та да споделим какво е станало по-нататък в даскало! <{POST_SNAPBACK}> Ми то и нии сме така сички момчета 3ки и 4ки освен двама(те са и любимци) и такава кат на изпитва на дъската по 30 минс, момичетата 5 минути и айде сядай си 6 Иначе наистина е мнооо проста то тя незнае къде са намира говори говори и по едно време спре, погледне в учебника мисли 1-2 минути и продължи урока яко в джаза. То и аз я праа луда, вчера пак разправяше че още една простотия и при директорката, ма аз не и вярвам тя е тъпа и ша забрай WriteR4e ти кой клас си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigio1912 Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 ami i az sum ot klasa na toz mladej abra6ka-unikatka tupi4ka nevmenqema bez otno6enie s prazen pogled gadna usmivka ne razbiara 6egite samo goori v 4as cql 4es ne e mlaknala hodi s pampers miri6e i daha g-ja krastavi4ok krastavi4ov rang balerina istinsko ime slifka sofkova slavova socialno polojenie-invalid g-n kova4ev to4en daskal(niski ocenki) rang darvodelec s neopredelena klubna prinadlejnost g-ja ge4eva to4na daskalka(visoki ucenki) rang filosofka(ne idva ot sofka) g-jata po risuane(bezimenna) rang hudojnik s parkinson na prustite komentar: `vednaj mi kaza hudojnicite trqq da imat to4na raka` predi da mi farli edna gumi4ka gumi4kata padna na 2-3-4metra ot men g-jata po fizi4esko bojkova rang uhaa socialno polojenie:........ mestojiveene:na magistralata g-jata po muzika rang: e tva sa komentarite mi za si4ki daskali det mi prepodaat btw writer4e kak sa pi6e6 v mIRC ako vlia6 8z rule the world (i ety) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 ami i az sum ot klasa na toz mladej abra6ka-unikatka tupi4ka nevmenqema bezotno6enie s prazen pogled gadna usmivka ne razbiara 6egite samo goori v 4as cql 4es ne e mlaknala hodi s pampers miri6e i daha g-ja krastavi4ok krastavi4ov rang balerina istinsko ime slifka sofkova slavova socialno polojenie-invalid g-n kova4ev to4en daskal(niski ocenki) rang darvodelec s neopredelena klubna prinadlejnost g-ja ge4eva to4na daskalka(visoki ucenki) rang filosofka(ne idva ot sofka) g-jata po risuane(bezimenna) rang hudojnik s parkinson na prustite komentar: `vednaj mi kaza hudojnicite trqq da imat to4na raka` predi da mi farli edna gumi4ka gumi4kata padna na 2-3-4metra ot men g-jata po fizi4esko bojkova rang uhaa socialno polojenie:........ mestojiveene:na magistralata g-jata po muzika rang: e tva sa komentarite mi za si4ki daskali det mi prepodaat btw writer4e kak sa pi6e6 v mIRC ako vlia6 8z rule the world (i ety) <{POST_SNAPBACK}> Да тоя уникат е от моя клас тва за гумичката си го спомням ма тая по рисуане наистина е мнооо тъпа Тоя gigio1912 напраил една скица дет пише DEVIL и оная го пита кво пише и той България над всичко и оная ай хуаво сядай си 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Тая по рисуване....уникат...казваш и че си и дал рисунка предния час и тя вика ...а да добре ...кой номер си 6... а по математика за Стоилова няма какво да кажа...тази сряда ни вика...в четвъртък няма да изпитвам деца ...идва на другия ден(демек четвъртък) и вика ...айде деца изкарайте по едно листче аз вчера ви предупредих.. на края на 1 срок казва на едно момиче ...ти можеш да се бориш за 6 ...а тя има оценки....3 и 4 и наистина така стана на края на срока...и писа 6 и да питам най-важното някой познава ли ме от 9г клас съм Иван.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Тая по рисуване....уникат...казваш и че си и дал рисунка предния час и тя вика ...а да добре ...кой номер си 6... а по математика за Стоилова няма какво да кажа...тази сряда ни вика...в четвъртък няма да изпитвам деца ...идва на другия ден(демек четвъртък) и вика ...айде деца изкарайте по едно листче аз вчера ви предупредих.. на края на 1 срок казва на едно момиче ...ти можеш да се бориш за 6 ...а тя има оценки....3 и 4 и наистина така стана на края на срока...и писа 6 и да питам най-важното някой познава ли ме от 9г клас съм Иван.... <{POST_SNAPBACK}> Иван кой?! Щото знам един ама да видим... Пък тая Стоилова...пфууууу...шашава работа!Днеска ми писа 5-ца,а аз преписах пред нея всички задачи Ония ден вика: "Деца,ще ви изпитвам на подобност,на хомотетия или (забравих) и на новия урок!" На следващия ден ме изпитва с няколко човека: "Ами кой ви е казвал такова нещо?!Няма да изпитвам на нищо освен новия урок!Започвайте да изказвате формулите!" Тя простата шматка не знаеше дори,че ни е казала,че ще ни изпитва! Аз ше я изкърта тая като завърша... EDIT:Оле,оле не!Ти ли си бе...я познай кой съм аз де?!Знаеш ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Иван кой?! Щото знам един ама да видим... <{POST_SNAPBACK}> Георгиев съм....един такъв с много шантава коса....к`во ти обеснявам я направо Цъкни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Някой може ли да ми разкаже какво е станало като изпращахме абитуриентите?Аз имах 2 свободни и не ми се чакаше Нещо по-интересно?Някакви издъхки да са станали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Беше супер тъпо тоя дет ги поздравяваше на английски говорише някаф супер фалшив английски Тоя от нашия клас дет поздравявяше на немски си забрай думите ма няя нищо накрая са фанахме на хорото и тва е :smile: EDIT: Кажете имаше ли някой на манифестацията днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.