Psihara^^ Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Днеска минах да видя даскалото. Освен новите кенефи, пътя за инвалиди и липсващата табела друго ново нямаше. Всички ученици и учители са налице... Помня аз кат бях 8ми клас... Половината джамове липсват, нямаме дограма, с някви гадни пердета, парното не работи в повече от половината у-ще.. Ама ся някви газарчета са сипнали стинкаж и е голяма газарийка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Днеска минах да видя даскалото. Освен новите кенефи, пътя за инвалиди и липсващата табела друго ново нямаше. Всички ученици и учители са налице... Помня аз кат бях 8ми клас... Половината джамове липсват, нямаме дограма, с някви гадни пердета, парното не работи в повече от половината у-ще.. Ама ся някви газарчета са сипнали стинкаж и е голяма газарийка... Бил си в даскало а ? Кога днес ? Що не съм те видял аз ? иначе да гъзарийка е станало училището Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Беше беше, верно говори А Psihara^^ обърна ли внимание на камерите щото и те са ново нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Аз пък още не съм бил в даскало и ако не се оправя скоро има шанс до следващия вторник да го откарам без даскало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Аз имах предвид, че идвам за 1ви път от 1 година почти... Иначе знаех за ъммм камерите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Аз пък още не съм бил в даскало и ако не се оправя скоро има шанс до следващия вторник да го откарам без даскало... I az ne sym hodil ... i nqa da hoda tazi sedmica ... 4ak v ponedelnik : )Mda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Май май някой ще прави класната по руски самичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 I az ne sym hodil ... i nqa da hoda tazi sedmica ... 4ak v ponedelnik : )Mda... Аз ще ида в петък, защото в понеделник съм на военна и ако ме няма повече време лошо. Имам към 90 извинени, пък имам запланувани отсъствия и има шанс да не ми стигнат. То не че няма да ми стигнат, ами класната проблеми ще ми прави. Май май някой ще прави класната по руски самичък Аз, аз ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Не мога да разбера кви са тия дежурни учители и закво ги има, баси тъпотията. Тая директорката е супер тъпо парче, едва ли тва го има в някое друго даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Има го - в Яворов. Хайхахахахахах... Като дойдох на посещение, охраната реално ме спря! И аз му показах транспортната карта от по по миналата година, той е погледна и ме пусна. Без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Има го - в Яворов. Хайхахахахахах... Като дойдох на посещение, охраната реално ме спря! И аз му показах транспортната карта от по по миналата година, той е погледна и ме пусна. Без коментар. Ем тея от охраната са супер нещасници .Къф е той да ми кажи,че не мога да влизам в обежитието на руската примерно да си гледа раотата .А тфа за дежурните учители-ми пълна тъпня е.То и на ученическия съвет отговорника от нашия клас каза,че мн пъти са коментирало ама без резултат.То аз пак си праа кфот си искам даскалката най-много да ти каже айде по-бързо са прибирайте . EDIT:Майна много спешно ми тряа някой да ми кай със сигурност кога ни свършва срока,кога е междусрочната,колко е дълга и ако иаме грипна ся удължава ли са срока.Ама много много спешно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 EDIT:Майна много спешно ми тряа някой да ми кай със сигурност кога ни свършва срока,кога е междусрочната,колко е дълга и ако иаме грипна ся удължава ли са срока.Ама много много спешно !!! Ти и целия китайски народ братко ... ама аз си мисля, че в момента никой не мое да каже нищо със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Абе само аз ли имам чувството, че тая по физика винаги е пияна, става дума за Антонова, по известна като Барон Мюнхаузен. Миналата седмица направи няква стойка като само че вместо топката си държеше бележника, ние са насрахме от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Абе само аз ли имам чувството, че тая по физика винаги е пияна, става дума за Антонова, по известна като Барон Мюнхаузен. Миналата седмица направи няква стойка като само че вместо топката си държеше бележника, ние са насрахме от смях Не само ти имаш такова чувство по някой път и аз се чудя тази твезва ли е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Абе майна ся грипна пуснаха и сме айляк.Ма Весо ми вкарва някфи магий,че нямало да е до сряда ами напрао до петак заради междусрочната.Невъзможно е напрао да ни свърши срока майна .Я кажете ша го удължават нали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Закво да го удължават ве? Утре квот изпитват тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Както и да е ,оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Абе майна ся грипна пуснаха и сме айляк.Ма Весо ми вкарва някфи магий,че нямало да е до сряда ами напрао до петак заради междусрочната.Невъзможно е напрао да ни свърши срока майна .Я кажете ша го удължават нали?! Ъ... срокът е до 5ти февруари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ъ... срокът е до 5ти февруари... Той Весо пак разбрал неразбрал говори.Ем идиално тогаа . BTW:Кюлевчиева е уникално тъпа . Edit:Офф голямо юркане ми удари.У нас напрао са разтреперах от страх и учих до 2 часа през ноща .Та еба в кривака Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Той Весо пак разбрал неразбрал говори.Ем идиално тогаа . BTW:Кюлевчиева е уникално тъпа . Аз идеално си разбрах, ама та юрках Link to comment Share on other sites More sharing options...
meow Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 тук тук ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinuxChild Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 и аз също Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 и аз също тук тук ^^ Хора вие малко нещо много смислени постове трупате поне се представете кой къв език учи, коя паралелка кой клас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Хора вие малко нещо много смислени постове трупате поне се представете кой къв език учи, коя паралелка кой клас... Еее бате не им се карай де ... все някога и ти си писал безмислени постове ... остави ги ... ще се научат как си бе завършващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Еее бате не им се карай де ... все някога и ти си писал безмислени постове ... остави ги ... ще се научат как си бе завършващия Не че искам са хваля ама да имам най много 2-3 безсмислени поста в темата която стана 1000 поста за 1 ден по повод затварянето на Вареза А иначе за ко сме големите освен за да помагаме на незнаещите (не че съм толкоз голям де (12 клас 100 кила 180 см )) Колкото до завършването ми за ся нямам проблеми ша видим кат наближат изпитите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.