Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Днеска минах да видя даскалото. Освен новите кенефи, пътя за инвалиди и липсващата табела друго ново нямаше. Всички ученици и учители са налице... :) Помня аз кат бях 8ми клас... Половината джамове липсват, нямаме дограма, с някви гадни пердета, парното не работи в повече от половината у-ще.. Ама ся някви газарчета са сипнали стинкаж и е голяма газарийка...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Днеска минах да видя даскалото. Освен новите кенефи, пътя за инвалиди и липсващата табела друго ново нямаше. Всички ученици и учители са налице... :) Помня аз кат бях 8ми клас... Половината джамове липсват, нямаме дограма, с някви гадни пердета, парното не работи в повече от половината у-ще.. Ама ся някви газарчета са сипнали стинкаж и е голяма газарийка...

Бил си в даскало а ? Кога днес ? Що не съм те видял аз ? :punk :lol: :laughing: иначе да гъзарийка е станало училището :lol:

Беше беше, верно говори :) А Psihara^^ обърна ли внимание на камерите щото и те са ново нещо ;)

Аз пък още не съм бил в даскало и ако не се оправя скоро има шанс до следващия вторник да го откарам без даскало...

Аз пък още не съм бил в даскало и ако не се оправя скоро има шанс до следващия вторник да го откарам без даскало...
I az ne sym hodil ... i nqa da hoda tazi sedmica ... 4ak v ponedelnik : )

Mda...

I az ne sym hodil ... i nqa da hoda tazi sedmica ... 4ak v ponedelnik : )

Mda...

Аз ще ида в петък, защото в понеделник съм на военна и ако ме няма повече време лошо. Имам към 90 извинени, пък имам запланувани отсъствия и има шанс да не ми стигнат. То не че няма да ми стигнат, ами класната проблеми ще ми прави. :bgrin:

Май май някой ще прави класната по руски самичък :)

Аз, аз ! :lol:

Не мога да разбера кви са тия дежурни учители и закво ги има, баси тъпотията. Тая директорката е супер тъпо парче, едва ли тва го има в някое друго даскало

Има го - в Яворов. Хайхахахахахах... Като дойдох на посещение, охраната реално ме спря! И аз му показах транспортната карта от по по миналата година, той е погледна и ме пусна. Без коментар.

Има го - в Яворов. Хайхахахахахах... Като дойдох на посещение, охраната реално ме спря! И аз му показах транспортната карта от по по миналата година, той е погледна и ме пусна. Без коментар.

Ем тея от охраната са супер нещасници :lol: .Къф е той да ми кажи,че не мога да влизам в обежитието на руската примерно да си гледа раотата :D .А тфа за дежурните учители-ми пълна тъпня е.То и на ученическия съвет отговорника от нашия клас каза,че мн пъти са коментирало ама без резултат.То аз пак си праа кфот си искам даскалката най-много да ти каже айде по-бързо са прибирайте :confused .

EDIT:Майна много спешно ми тряа някой да ми кай със сигурност кога ни свършва срока,кога е междусрочната,колко е дълга и ако иаме грипна ся удължава ли са срока.Ама много много спешно !!!

EDIT:Майна много спешно ми тряа някой да ми кай със сигурност кога ни свършва срока,кога е междусрочната,колко е дълга и ако иаме грипна ся удължава ли са срока.Ама много много спешно !!!

Ти и целия китайски народ братко ... ама аз си мисля, че в момента никой не мое да каже нищо със сигурност :)

Абе само аз ли имам чувството, че тая по физика винаги е пияна, става дума за Антонова, по известна като Барон Мюнхаузен. Миналата седмица направи няква стойка като al11.jpg

само че вместо топката си държеше бележника, ние са насрахме от смях :lol:

Абе само аз ли имам чувството, че тая по физика винаги е пияна, става дума за Антонова, по известна като Барон Мюнхаузен. Миналата седмица направи няква стойка като al11.jpg

само че вместо топката си държеше бележника, ние са насрахме от смях :lol:

Не само ти имаш такова чувство :punk :punk по някой път и аз се чудя тази твезва ли е ...

Абе майна ся грипна пуснаха и сме айляк.Ма Весо ми вкарва някфи магий,че нямало да е до сряда ами напрао до петак заради междусрочната.Невъзможно е напрао да ни свърши срока майна ;) .Я кажете ша го удължават нали?!

Абе майна ся грипна пуснаха и сме айляк.Ма Весо ми вкарва някфи магий,че нямало да е до сряда ами напрао до петак заради междусрочната.Невъзможно е напрао да ни свърши срока майна ;) .Я кажете ша го удължават нали?!

Ъ... срокът е до 5ти февруари...

Ъ... срокът е до 5ти февруари...

Той Весо пак разбрал неразбрал говори.Ем идиално тогаа :bgrin: .

BTW:Кюлевчиева е уникално тъпа :lol: .

Edit:Офф голямо юркане ми удари.У нас напрао са разтреперах от страх и учих до 2 часа през ноща:lol: .Та еба в кривака :lol:

Той Весо пак разбрал неразбрал говори.Ем идиално тогаа :bgrin: .

BTW:Кюлевчиева е уникално тъпа :lol: .

Аз идеално си разбрах, ама та юрках :lol:

и аз също :blink:

тук тук ^^

Хора вие малко нещо много смислени постове трупате :P поне се представете кой къв език учи, коя паралелка кой клас...

Хора вие малко нещо много смислени постове трупате :P поне се представете кой къв език учи, коя паралелка кой клас...

Еее бате не им се карай де ... все някога и ти си писал безмислени постове ... остави ги ... ще се научат :lol: :lol: как си бе завършващия :punk

Еее бате не им се карай де ... все някога и ти си писал безмислени постове ... остави ги ... ще се научат :lol: :lol: как си бе завършващия :punk

Не че искам са хваля ама да имам най много 2-3 безсмислени поста в темата която стана 1000 поста за 1 ден по повод затварянето на Вареза :rolleyes: :lol: :D

А иначе за ко сме големите освен за да помагаме на незнаещите (не че съм толкоз голям де (12 клас 100 кила 180 см :lol: ))

Колкото до завършването ми за ся нямам проблеми ша видим кат наближат изпитите :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...