Fibaman Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 На 20 присъствието не е задължително само за дванайсетоклсниците Става въпрос за тва в панаира, а иначе в даскало сички трябва да ходят поне за евакуацията На 20-ти учим или не ... ? Или само отиваме за евакуация и си ходим или това ще е след часовете ... ? Или ще са намалени ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 axaxaxax Koledno turjestvo na 20 ti ot 4 4asa sled obqd!!!Sha ima palq4o koito da zabavlqva i sha naduvame baloni i sha igraem na Monopoli xaxaxa baxti gluposta Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 axaxaxax Koledno turjestvo na 20 ti ot 4 4asa sled obqd!!!Sha ima palq4o koito da zabavlqva i sha naduvame baloni i sha igraem na Monopoli xaxaxa baxti gluposta Не забравяй и чая с бисквитки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Е не очаквайте толкоз много от нас де Все пак полвината в Яворов тренират в Академик и отделно сяка седмица имат по 1 тренировка от 2 часа на същото игрище дето се играят и мачовете. И като добавим че наистина тренират и разиграват тактики и т.н. - НОРМАЛНО да бият сички с по толкоз точки а нашия отбор от началото на годината има 3 тренировки за по час някъде, в които играем на 1 кош 6 човека стил махленски баскет А тоя отбор по баскет....търсите ли нови попълнения? И аз съм тренирал малко в Академик.... не съм добър, ма мога да се ръбя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 @Lucky_Luciano Ти коя година си завършил ФЕГ ? Я кажи че имам доста познати от там Случайно да си бил с Мишо Захари и Фильо в един клас ? Ника ми е без долна черта Завърших през 2004г. Доколкото се сещам те са завършили или през 2003 или 2002. Ако са те де. Захо и компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 А тоя отбор по баскет....търсите ли нови попълнения? И аз съм тренирал малко в Академик.... не съм добър, ма мога да се ръбя Сега малко трудно, защото турнира свърши и от 4 отбора в групата сме на завидното 4-то място с 0 победи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Ника ми е без долна черта Завърших през 2004г. Доколкото се сещам те са завършили или през 2003 или 2002. Ако са те де. Захо и компания 2003ta... togava shte da e bilo, shtoto minaha 1 godina predi men Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Ника ми е без долна черта Завърших през 2004г. Доколкото се сещам те са завършили или през 2003 или 2002. Ако са те де. Захо и компания Е ся, подробности за ника А иначе според мен не беше толкова зле тоя бал Имаше си интересните моменти с балерините... И за да съм по темата - ми ко да ви кажа - ходете и яжте бисквитки с чайче, докат играете на монополи аз ша му ударя една бира за ваше здраве Въпреки че ме съмнява някой наистина да се хване да играе монополи. По скоро табла белот и шах ще играят A иначе @Lepper_Messiah (тоя път проверих за долната черта ) приемаме попълнения стига да си 10-11 клас щото за тая година приключихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 аз не дадах пари за тва тържество, така и така няя хода ама то ако дадат всички без 12 клас, доста пари се губят май КИА-та се е повредила Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 аз не дадах пари за тва тържество, така и така няя хода ама то ако дадат всички без 12 клас, доста пари се губят май КИА-та се е повредила И аз не дадох... един ми каза, че ще ме 'вкара' без пари : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Някой да каже какво са решили за срядааа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Някой да каже какво са решили за срядааа ... Ненормалната ни директорка решила да са учи и часовете да бъдат по 20 минути .Бати откаченото добиче е тая.Кфо ша прайм за 20 минути-мадете ша си чешем Edit:Фибамане-само за тфа ша е :lol: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ненормалната ни директорка решила да са учи и часовете да бъдат по 20 минути .Бати откаченото добиче е тая.Кфо ша прайм за 20 минути-мадете ша си чешем Много тъпо ... уж или нямало да се учи или по 2 часа ... сега се оказа 7 (за нас) по 20 мин, което е 2+ пъти повече от 2 часа ... ама друг затвор като руската няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ненормалната ни директорка ... Сигурно и е криво , че и развалиха паркинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Как мина бала.. или по - точно : Това поредния провал ли беше? И в какво се състоеше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Как мина бала.. или по - точно : Това поредния провал ли беше? И в какво се състоеше? Ем не беше лошо.Като изключим факта че в цялата зала нямаше една маса .Иначе имаше хора коит мрънкаха непрекъснато че им е много тъпо-ми как да ти е интересно кат кисниш 2 часа на тоя стол .Беше много кратко!Тфа е ма като цяло аз пак си напрайх шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Олеее не мога да повярвам , че утре часовете ще са по 20 мин ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Аз пък са счупих на тоя бал.Супер яко си изкарах и хич не съжелявам,че отидох!!!Изкефих се много на т'ва,че 'сички или поне мнозинството бяха много положително настроени... и се получи добре.Е имаше и хора,които не станаха от малкото столове...доста глупаво от тяхна страна,същото важи и за тези,които не дойдоха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Аз пък са счупих на тоя бал.Супер яко си изкарах и хич не съжелявам,че отидох!!!Изкефих се много на т'ва,че 'сички или поне мнозинството бяха много положително настроени... и се получи добре.Е имаше и хора,които не станаха от малкото столове...доста глупаво от тяхна страна,същото важи и за тези,които не дойдоха! Правилно!Ако стане традиция ще е много добре .Беше супер яко,но както казах много кратко.Ако догодина го напраят както на английската-от 6 до към 10-11-12 ша е перфектно .Само дет повече пари ша са сабират Edit:Вижте кфо ми пратиха-http://teachers.pomagalo.com/?school=146&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Утре часовете сигурно ли е че ще са по 20мин, че да знам до колко да се оспивам, че искам за 3 час да съм в даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Утре часовете сигурно ли е че ще са по 20мин, че да знам до колко да се оспивам, че искам за 3 час да съм в даскало да Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 аз пък не бях и не съжалявам, като чух отзивите и свястна музика не са пускали, така че в дивия пък и ако толкова ми са иска винаги мога да ида на дискотека, хем по хубаво, хем по евтино, хем по дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ауе хора.Няма ли некой слух за грипна,дървена по-нататък.Сяка година януари месец има поне грипна.Някой да знае нешу по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 и аз тва се чудя :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Май още е рано Нека малко да повали сняг (ако изобщо завали) или да мине малко време и ще се разбере . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.