Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

На 20 присъствието не е задължително само за дванайсетоклсниците :) Става въпрос за тва в панаира, а иначе в даскало сички трябва да ходят поне за евакуацията ;)

На 20-ти учим или не ... ?

Или само отиваме за евакуация и си ходим или това ще е след часовете ... ? Или ще са намалени ... ?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Е не очаквайте толкоз много от нас де :) Все пак полвината в Яворов тренират в Академик и отделно сяка седмица имат по 1 тренировка от 2 часа на същото игрище дето се играят и мачовете. И като добавим че наистина тренират и разиграват тактики и т.н. - НОРМАЛНО да бият сички с по толкоз точки ;)

а нашия отбор от началото на годината има 3 тренировки за по час някъде, в които играем на 1 кош 6 човека стил махленски баскет :)

А тоя отбор по баскет....търсите ли нови попълнения? И аз съм тренирал малко в Академик.... не съм добър, ма мога да се ръбя :D

@Lucky_Luciano Ти коя година си завършил ФЕГ ? Я кажи че имам доста познати от там :) Случайно да си бил с Мишо Захари и Фильо в един клас ?

Ника ми е без долна черта :P

Завърших през 2004г. Доколкото се сещам те са завършили или през 2003 или 2002. Ако са те де. Захо и компания ;)

А тоя отбор по баскет....търсите ли нови попълнения? И аз съм тренирал малко в Академик.... не съм добър, ма мога да се ръбя :D
Сега малко трудно, защото турнира свърши и от 4 отбора в групата сме на завидното 4-то място с 0 победи :zzz ... :)

Завърших през 2004г. Доколкото се сещам те са завършили или през 2003 или 2002. Ако са те де. Захо и компания ;)

2003ta... togava shte da e bilo, shtoto minaha 1 godina predi men :)

Е ся, подробности за ника :P

А иначе според мен не беше толкова зле тоя бал :) Имаше си интересните моменти :D с балерините...

И за да съм по темата - ми ко да ви кажа - ходете и яжте бисквитки с чайче, докат играете на монополи аз ша му ударя една бира за ваше здраве :lol: Въпреки че ме съмнява някой наистина да се хване да играе монополи. По скоро табла белот и шах ще играят :D

A иначе @Lepper_Messiah (тоя път проверих за долната черта :P ) приемаме попълнения стига да си 10-11 клас щото за тая година приключихме :)

аз не дадах пари за тва тържество, така и така няя хода :bgrin: ама то ако дадат всички без 12 клас, доста пари се губят :ghost май КИА-та се е повредила :lol:

аз не дадах пари за тва тържество, така и така няя хода :bgrin: ама то ако дадат всички без 12 клас, доста пари се губят :ghost май КИА-та се е повредила :lol:
И аз не дадох... един ми каза, че ще ме 'вкара' без пари : )

Някой да каже какво са решили за срядааа :) ... :wacko:

Ненормалната ни директорка решила да са учи и часовете да бъдат по 20 минути :angry1 .Бати откаченото добиче е тая.Кфо ша прайм за 20 минути-мадете ша си чешем :angry: :lol:

Edit:Фибамане-само за тфа ша е :lol: :lol: :lol: :D :D

Ненормалната ни директорка решила да са учи и часовете да бъдат по 20 минути :angry1 .Бати откаченото добиче е тая.Кфо ша прайм за 20 минути-мадете ша си чешем :angry: :lol:
Много тъпо ... уж или нямало да се учи или по 2 часа ... сега се оказа 7 (за нас) по 20 мин, което е 2+ пъти повече от 2 часа ... ама друг затвор като руската няма ;)

Как мина бала.. или по - точно : Това поредния провал ли беше? И в какво се състоеше?

Ем не беше лошо.Като изключим факта че в цялата зала нямаше една маса :bgrin: .Иначе имаше хора коит мрънкаха непрекъснато че им е много тъпо-ми как да ти е интересно кат кисниш 2 часа на тоя стол :lol: .Беше много кратко!Тфа е ма като цяло аз пак си напрайх шоу :lol:

Аз пък са счупих на тоя бал.Супер яко си изкарах и хич не съжелявам,че отидох!!!Изкефих се много на т'ва,че 'сички или поне мнозинството бяха много положително настроени... и се получи добре.Е имаше и хора,които не станаха от малкото столове...доста глупаво от тяхна страна,същото важи и за тези,които не дойдоха!

Аз пък са счупих на тоя бал.Супер яко си изкарах и хич не съжелявам,че отидох!!!Изкефих се много на т'ва,че 'сички или поне мнозинството бяха много положително настроени... и се получи добре.Е имаше и хора,които не станаха от малкото столове...доста глупаво от тяхна страна,същото важи и за тези,които не дойдоха!

Правилно!Ако стане традиция ще е много добре :punk .Беше супер яко,но както казах много кратко.Ако догодина го напраят както на английската-от 6 до към 10-11-12 ша е перфектно :tongue .Само дет повече пари ша са сабират :D

Edit:Вижте кфо ми пратиха-http://teachers.pomagalo.com/?school=146&page=1 :lol:

аз пък не бях и не съжалявам, като чух отзивите и свястна музика не са пускали, така че в дивия пък и ако толкова ми са иска винаги мога да ида на дискотека, хем по хубаво, хем по евтино, хем по дълго

• 2 weeks later...

Ауе хора.Няма ли некой слух за грипна,дървена по-нататък.Сяка година януари месец има поне грипна.Някой да знае нешу по въпроса :)

Май още е рано :) Нека малко да повали сняг (ако изобщо завали) или да мине малко време и ще се разбере .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...