dunata Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Аз как са радвам,че няа да праа класните по литература и геометрия ся .Ша отделя полвин ден от зимната ваканция да науча новия материал по геометрия Мне. Няма да отделиш никакво време ... ще видиш. И аз така си виках 'за утре ще знам целия учебник и ще имам сигурна 6-ца' ... изкарах 4:50 като преписах от пича зад мен ... Освен това на теб ще ти дадът по-гадна класна (по геометрия де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Мне. Няма да отделиш никакво време ... ще видиш. И аз така си виках 'за утре ще знам целия учебник и ще имам сигурна 6-ца' ... изкарах 4:50 като преписах от пича зад мен ... Освен това на теб ще ти дадът по-гадна класна (по геометрия де) Boli ma.Vektorite sa elementarni,trqa samo da pregledam novite dva-tri yroka.Da ne govorim 4e nqma kak da ida pri polojenie 4e dqsnata mi raka e gipsirana za mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Паркингът на директорката си отиде хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Нека и .Да я бяха затрупали КИА-та с тоя пясък.Иначе тфа кога са го копали.Аз неска нишу ни видях Edit:Тоя коледен бал ша е бахти провала.От 4 до 6 часа .Дет вика Весо-на чаено парти ша хоим. Edit2:Оня дет са беше збил изглежда няма да го гонят щот неска пак го мярнах по коридора.Изглежда "тати" е пуснал малко алъш-вериж на директорката :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Нека и .Да я бяха затрупали КИА-та с тоя пясък.Иначе тфа кога са го копали.Аз неска нишу ни видях Edit:Тоя коледен бал ша е бахти провала.От 4 до 6 часа Сигурно вчера следобяда, а и днес следобяд пак копаха Тва е масов гроб - сички двойкаджии ша са там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ееее излагаш са - новината е че ще имаме "нещо като Коледен бал". В Панаира ще е И май ще е в стил ФЕГ... И съответно няма да правим класна по руски в тая седмица Ако е в стил ФЕГ препоръчвам да не се ходи Като помня нашият бал (бивш възпитаник съм на ФЕГ) каква боза беше... Отидохме там, седяхме точно 10мин. и си тръгнахме. Нямаше такава тъпотия Само се молете и даването на дипломи да не е като във ФЕГ, щото лошо ви се пише. На нас ни ги даваха в гимназията на организирано тържество с тоги. Естествено аз и още няколко трезвомислещи съученици изобщо не се вяснахме на тая дивотия и си взехме дипломите след няколко дни от канцеларията Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 @Lucky_Luciano Ти коя година си завършил ФЕГ ? Я кажи че имам доста познати от там Случайно да си бил с Мишо Захари и Фильо в един клас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Пфа, 2 дена не ходих ... малко релаксирах от чудото Кюлевчиева ... и сега пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Sry, за 2-та поредни поуста, ама трябва да се похваля, няма как - познайте кой беше днес при Хризтозова да му мрънкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Sry, за 2-та поредни поуста, ама трябва да се похваля, няма как - познайте кой беше днес при Хризтозова да му мрънкат хахах тая е мноо просто парче, на мен нещо ми крещеше аз въобще не ебавах, само са съгласявах с тва дет казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Е добре де разяснете за кво са ва викали да ва похвалят Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Е добре де разяснете за кво са ва викали да ва похвалят Еми няколко училите (от които и Кюлевчиева) са се оплакали, че съм бил невъзпитън, отговарял съм им, псувал съм ... биел съм се, повечето неща не са верни. Освен това не бях аз виновен в конкретния случей ... (отсъствах 2 дена, дадох бележка и тя ме пита кога някой от наще ще се обади да каже, че съм бил болен (настоява на това) и аз и казах, че телефона е с пари ... тя се обидила) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Еми няколко училите (от които и Кюлевчиева) са се оплакали, че съм бил невъзпитън, отговарял съм им, псувал съм ... биел съм се, повечето неща не са верни. Освен това не бях аз виновен в конкретния случей ... (отсъствах 2 дена, дадох бележка и тя ме пита кога някой от наще ще се обади да каже, че съм бил болен (настоява на това) и аз и казах, че телефона е с пари ... тя се обидила) Аз на Кюлевчиева хич не и обръщам внимание деа и откаченото същество деа.Вчера имало събрание на даскалите които преподават на 8 клас там да на обсъждали.Тая Кюлевчиева са опитала ненормални да на изкара.Деа простата патка.Тя седи в час едвам си мести устата ние сме са туткали dunata-при нас имената са най-често:Йордане,Иване(аз),Стиляне(по-известен като 69 ) и Весо .Абе тая е откачена да не говорим,че езика не знае като хората.Секи пат на кара да опраяме думи писани миналия ден щото "са обаркала" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Момчета сега не го осъзнавате ма Кюлевчиева ще ви научи на доста неща по английски. Само Кирчева според мен е по-добра от нея, даже силно казано и 2-те са на едно ниво. Просто при тях най-лесно се разбира всичко и много добре го обесняват. А за това, че е гадна според мен не е така 2 години ни беше класна толкова хора покри за наказания за какво ли не, че направо жената не знам как успяваше. Ще кажете, че сме били примерни ... това са пълни глупости. След като бяхме до Англия с нея и тя каза, че щом там сме намерили как да ходим по кръчми и да се напиване дори в автобуса няма да ни води повече на екскурзия. Сега винаги като я видя по коридорите я поздравявам. Много точна даскалка е и винаги прави каквото може за класовете си. Поне така правеше за нас като ни беше класна. Новата ми класна дори не знае кой клас сме а тя ни се води класна. С 2 думи Кюлевчиева е готин човек, иначе като даскал наистина има големи изисквания, ма пък е шоу с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Така се е държала с вас ... при нас е различно и особено с 4-5 човека. Аз стоя в средната колона на предпоследния чин и до нас едни момичета говорят и тя вика 'Йордане спри да говориш' ... Чак винаги не ... но в повечето случеи да asd, езика го знае (поне според мен) ... в това оплаквания няма . При нас са 'Ангел, Николай, Сашо, Йордан' ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Това няма никакво значение на кой прави забележка и на кой не пък и ние винаги сме "невинни" нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 итс шоу тайм Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Отбора ни по баскет са много зле ... до ся гледах срещу ТХВП-то ... (с 18 точки паднахме) и с английската (някъде 20) ... а най-добрите Яворов ... за десерт ... толкова ме беше жал, че се махнах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Яворов миналата година на биха с 70 точки разлика ама то в тоя отбор да има 2ма човека дет могат да играят ( за нашия става въпрос) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Е не очаквайте толкоз много от нас де Все пак полвината в Яворов тренират в Академик и отделно сяка седмица имат по 1 тренировка от 2 часа на същото игрище дето се играят и мачовете. И като добавим че наистина тренират и разиграват тактики и т.н. - НОРМАЛНО да бият сички с по толкоз точки а нашия отбор от началото на годината има 3 тренировки за по час някъде, в които играем на 1 кош 6 човека стил махленски баскет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Някой знае ли какво е ставало днес на онзи съвет ... ? Нещо интересно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Някой знае ли какво е ставало днес на онзи съвет ... ?Нещо интересно ... До колкото разбрах отговорниците са се срещали май с директорката или някоя замесничка.Може би за да обсъдят тоя тъп първи звънец след който трябва да се прибираме.Бахти дискриминацията майна в голямата зграда след петата минута да си хоим по стаите а в общежитията си веят ай да не казвам .Той нашия отговорник мн са забави и ние духнахме,така че само предполагам Edit:На 20 няа да се учи.Или ако се учи ша са 1-2 часа.Класната поне така каза.Шот нали в 9 ша са евакуираме и после аз са изнасям другите да са спасяат .А някой разбра ли дали ще е задължително да са ходи на коледното тържество?Аз вече дадох пари де ама да питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 То трябваше да се говоди и за 20-ти дали ще се учи или не , поне така каза класната ни . Утре имам 3 часа 2 свободни по български при Верчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 То трябваше да се говоди и за 20-ти дали ще се учи или не , поне така каза класната ни . Утре имам 3 часа Ааа кои ги няма ? Един от нашия клас (отговорника, или оня дето ходи) преди срещата ни пита какви въпроси да зададем свързани с 20-ти ... предполагам, че основното ще е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 На 20 присъствието не е задължително само за дванайсетоклсниците Става въпрос за тва в панаира, а иначе в даскало сички трябва да ходят поне за евакуацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.