Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Нз дали помниш ама в 9-ти клас имаше една млада по физика (нз дали на теб ти е преподавала) , която след 1-вия срок се махна и ни взе Маджунов , тя също не беше зле като даскал .

Дам помня, помня :) само дето не останах много очарован от нея... Ставаше за даскал - да ти се прави на голяма и да та мъчи с въпроси (при нея имам 5 :rolleyes: ), но за лаф не ставаше...

А в 10-ти клас пак имаше една друга млада, с червена коса, която до скоро се подвизаваше в даскало :) Е тя за нищо не ставаше - нито за учител, нито за лаф... Само празни приказки плямпаше...

Маджуна и той рулира - по-малко от 6 при него за края на годината нямам :D

Ауе кфо станало неска някфи от 9Д на последния етаж са изпотрепали :confused .Някой има ли некфо инфо по въпроса :huh:

Edit:Аз до колкото разбрах щетите били-цепната вежда,цепната устна,и на единия окото му било станало мекица :lol:(подуто зверси) щот другия му бил вкарал някъф шут :D

Ахахххаххаххаахах!Изпотрепали се :lol: :lol: :lol: Т'ва не може да бъде :lol: Ако е верно включенитев боя ша го налапат целия или само ша се отърват с главата и последно предопреждение :lol: До колкото помня Veso се беше сбил с един в 8-ми клас (стааа въпрост за 2-3-4 шамара и оскубана коса :lol: :P ) но до колкото помня и 2мата ги наказаха :lol: :lol: Весо нали така бяха нещата или се бъркам нещо :) :D :P

Бе не знам ко е станало, но съм сигурен, че ако има нещо такова, тея които са се сбили ще го ядат здраво ;) Миналата година, зимата по едно време се бяха сдървили един от 12д и един от 11 клас и секи беше извикал по 10-15 човека да става боя... Накрая, кат се събраха сички на куп, на спирката, се разбра че бой няма да става, щото всички се познавахме, а се реши тея двамата да се сбият 1в1... Ми биха си по 3 шамара и ги разтърваха общите работници и охраната... После отнесоха по едно предупреждение и тва беше цялата история... :D

А всъщност били ли са се :confused макари да уча на последния етаж, имахме 3 часа неска и се изнесох много раничко :)

Бе не знам ко е станало, но съм сигурен, че ако има нещо такова, тея които са се сбили ще го ядат здраво ;) Миналата година, зимата по едно време се бяха сдървили един от 12д и един от 11 клас и секи беше извикал по 10-15 човека да става боя... Накрая, кат се събраха сички на куп, на спирката, се разбра че бой няма да става, щото всички се познавахме, а се реши тея двамата да се сбият 1в1... Ми биха си по 3 шамара и ги разтърваха общите работници и охраната... После отнесоха по едно предупреждение и тва беше цялата история... :D

А всъщност били ли са се :confused макари да уча на последния етаж, имахме 3 часа неска и се изнесох много раничко :)

Били са се.Доколкото разбрах между 4-5 или 5-6 час :D .Петрова тъкмо ми са караше за нещо и влезна някфа от същия клас и почна да са жалва.Та тя разправя :) .Единия пич е с последно и ся сигурно ша яде дървото ;)

ми ако е с връзки както беше казал някой, директорката може да събере за нова кола :P

ми ако е с връзки както беше казал някой, директорката може да събере за нова кола :P

На тоя кадет ша го гонат неска видях баща му(той бил хойл при директорката)щото са викали и на тея родителите.Ми кфо да кажа-баща му ми заприлича на някъф мафиот.Ама мафиот стил Ал Капоне :D .Беше с някъф супер изтупан костюм,сложил си на косата два тира гел :P ама изглеждаше бая заможен :P .Таа сигурно няма да го изгонят тоя ми директорката ша сложи зимни гуми или нови джанти.Току виж утре цъфнала с някои 17'' Giovani-та :D

П.П.Оле да са маха тъпата овца.Дано да дой някой директор с възгледи за спорта подобни на тези на директорите на английската и на МГ-то :D

Всичко може :) Може и тоя тип да е направил на директорката "предложение на което не може да откаже" :D :D Пък и то ко я боли директорката - нали ша са маха от тука ;)

Edit: А тоя тип - бащата, ако е кат сина си, кат нищо може наща любима директорка да дойде утре с малко повече грим на едното око :evil

ша има евакуация и следобед от 4 някъде ще празнуваме цялото даскало в панаира, поне така ни каза класната

Защо ? :ghost

Ееее излагаш са - новината е че ще имаме "нещо като Коледен бал". В Панаира ще е ;) И май ще е в стил ФЕГ... И съответно няма да правим класна по руски в тая седмица :D

Аз не ходя на даскало :devil

Що? Да не си болен? Знам че е хубаво вкъщи ама идвай все пак на даскало :P :P

Що? Да не си болен? Знам че е хубаво вкъщи ама идвай все пак на даскало :P :P

Дам , утре съм там за класното по математика :)

класната по руски я местят в седмицата 8-12 януари
Много гадно, защото трябва да я правя сам => няма от кой да препиша, а аз по руски нищо не схващам ...

Много гадно, защото трябва да я правя сам => няма от кой да препиша, а аз по руски нищо не схващам ...

А защо трябва да я правиш сам :unsure: До колкото знам класната по руски както и по другите предмети се прави от цялото училище в една и съща седмица. Защо ти да я правиш сам?

А защо трябва да я правиш сам :unsure: До колкото знам класната по руски както и по другите предмети се прави от цялото училище в една и съща седмица. Защо ти да я правиш сам?
Няма да съм тук ... много гадно се прецаквам сам, ама така е.

Няма да съм тук ... много гадно се прецаквам сам, ама така е.

Аз как са радвам,че няа да праа класните по литература и геометрия ся :D .Ша отделя полвин ден от зимната ваканция да науча новия материал по геометрия :lol:

Аз как са радвам,че няа да праа класните по литература и геометрия ся :D .Ша отделя полвин ден от зимната ваканция да науча новия материал по геометрия :lol:

на твое място не бих се радвал ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...