Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

мале колко ша плюят нашия клас на тая родителска :bgrin:
То да беше само вашия ... имаме още малко време, така че успех на всичко след това :) !

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
То да беше само вашия ... имаме още малко време, така че успех на всичко след това :) !

Нашия най-много, както каза някоя даскалка "Вас май са ви събирали с конкурс" :lol:

Нашия най-много, както каза някоя даскалка "Вас май са ви събирали с конкурс" :lol:
Може, ние последния път по химия такива простотии направихме, че ми се иска да скачам сам ... Дори и зубарите вече почнаха да изпростяват ...

Може, ние последния път по химия такива простотии направихме, че ми се иска да скачам сам ... Дори и зубарите вече почнаха да изпростяват ...

Ахаххахаха т'ва даскало май е прокълнато :lol: :lol: И в нашия клас е същата простотия :punk :lol: Ами ние къв номер напрайхме на Кукунова :lol: :lol: :lol: За една контролна по история написах всички дати с достатъно голям шрифта на дъската за да може всеки да ги види...Кукунова влиза, казва кой коя група е почваме да пишем...Тя минава покрай написаното на дъската, а ние се насираме от смях, тя отива от зад за да следи някой да няаа пищов и едва в 35-тата минута тая вижда че на дъската има меко казано пищов :lol: :lol: и вика кой го напрай т'ва ание пак се смейм :lol: :lol: :lol: Та изтри само годините а събитията останаха :lol: :lol: :lol:

Опасна работа е тая :laughing: :lol: :woot

Ахаххахаха т'ва даскало май е прокълнато :lol: :lol: И в нашия клас е същата простотия :punk :lol: Ами ние къв номер напрайхме на Кукунова :lol: :lol: :lol: За една контролна по история написах всички дати с достатъно голям шрифта на дъската за да може всеки да ги види...Кукунова влиза, казва кой коя група е почваме да пишем...Тя минава покрай написаното на дъската, а ние се насираме от смях, тя отива от зад за да следи някой да няаа пищов и едва в 35-тата минута тая вижда че на дъската има меко казано пищов :lol: :lol: и вика кой го напрай т'ва ание пак се смейм :lol: :lol: :lol: Та изтри само годините а събитията останаха :lol: :lol: :lol:

Опасна работа е тая :laughing: :lol: :woot

е мен ма фана чак на 20тата минута, че учебника ми е под чина :lol:

е мен ма фана чак на 20тата минута, че учебника ми е под чина :lol:
Най-големия зубар си е извадил учебника и си преписва под лозунга 'гледам таблицата' (т'ва по химия). Даже и филмче имам :)

Иначе срещата мина добре ... аз и още 1-2-ма сме били най-лошите,най-гадните ... не сме учили ... позната история :)

Най-големия зубар си е извадил учебника и си преписва под лозунга 'гледам таблицата' (т'ва по химия). Даже и филмче имам :)

Иначе срещата мина добре ... аз и още 1-2-ма сме били най-лошите,най-гадните ... не сме учили ... позната история :)

Мен учудващо не са ма плюли.Тряа да са стегна.Тея от нашия клас чакай да напраат мизерия-само тук там са проявяват един-двама освен мен.Последното беше в петък точно след 3 час имах супер спешна работа до англииската.И бие званеца и ние стааме такива и Кюлевчиева кат са разбесня как може такова нещо,аз не съм ва освободила,какво си позволявате вие.Айде бързо по чиновете да продиктувам домашната.И аз отивам си прав до чина и тая като зе да са мота аз без да искам са изпуснах и викам Ай де-ай де и тая зе че ма чу.И тръгна да ми чете конско ама чакай да я слушам :laughing: .

Edit:dunata е аз още не съм си разгърнал таланта.Не ма подценявайте :lol:

Мен учудващо не са ма плюли.Тряа да са стегна.Тея от нашия клас чакай да напраат мизерия-само тук там са проявяват един-двама освен мен.Последното беше в петък точно след 3 час имах супер спешна работа до англииската.И бие званеца и ние стааме такива и Кюлевчиева кат са разбесня как може такова нещо,аз не съм ва освободила,какво си позволявате вие.Айде бързо по чиновете да продиктувам домашната.И аз отивам си прав до чина и тая като зе да са мота аз без да искам са изпуснах и викам Ай де-ай де и тая зе че ма чу.И тръгна да ми чете конско ама чакай да я слушам :laughing: .
Ъм, т'ва нищо не е. Тая всеки 3-ти час идва навреме, и винаги поне 1-2 минути ни задържа (достатъчно за да ни прецака...). Все едно умишлено се бави през часа, за да може да издрънка няк'ва простотия след края на часа ...

Ся са замислям по въпроса за класовете в руската и англииската.Дейба тея от английската верно почти нямат приятели извън класа,но пък за сметка на тфа класовете им са супер точни :punk .Ние от руската(моя клас за пример естествено) са бахти оръфляците.На никой за най-простото не мога да разчитам деа.Да не говорим за пичовете от другия клас-оня ден някфа шматка са блъсна в наща врата при положение,че беше отворена :lol: .Мн му са смях :lol: :lol:

Ся са замислям по въпроса за класовете в руската и англииската.Дейба тея от английската верно почти нямат приятели извън класа,но пък за сметка на тфа класовете им са супер точни :punk .Ние от руската(моя клас за пример естествено) са бахти оръфляците.На никой за най-простото не мога да разчитам деа.Да не говорим за пичовете от другия клас-оня ден някфа шматка са блъсна в наща врата при положение,че беше отворена :lol: .Мн му са смях :lol: :lol:

е то и в нашия има бая оръфляци и никелбак може да ти го потвърди :lol:

Абе тея тъпи кретенски даскали взеха да си позволяват прекалено много! Търпя да ни задържат целия клас по 5 минути след като е свършил часа, търпя да говорят лъжи на родителите ми, търпя още много неща обаче то тва тяхното преля чашата. В момента съм със 7 двойки... 1 единствена ми е от изпитване, което беше на 18-ти септември...

Днес не бях на училище, и една учителка казала - "Ми той Сашо го няма, значи няма и домашна работа - ще му пиша двойка". Добре че някой там се е обадил да ме защити, така ми казаха де. После - връщат контролните по физика. Госпожата "А къде е на Сашо контролната? Той сигурно не я е предал, ще му пиша двойка"... Е, хубаво, бе мама ти стара калпава, аз ли съм ти виновен, че всяко междучасие жулиш всевъзможни алкохоли в стаичката, и ми губиш контролната.

Имам и разни двойки, дето дори незнам откъде са. Като попитам учителите, те не могат да ми отговорят... ама на кой да се оплача, то има ли смисъл? Те всички са расли на 1 дърво, всички са с едно мислене, комунисти гадни...

И най-пресния случай от миналата седмица. Нямам домашна... "Госпожо, предния час отсъствах, извинявам се... " така и така обяснявам й като на човек. И тя "милата" "Имаш двойка." Бе ти добре ли си? Двойки за без домашна в четвърти клас не са писали, бе!!! И тука не свършва всичко. Продължих да й обяснявам и тя вика седни на 1вия чин. Сядам аз и ми дава 40 изречения, като на грешка ще ми взима по 50 стотни. :blink: И аз вече не можах да се контролирам. Почнах да й приказвам каквото си искам и ей така без да ме пита ми писа 2. Викам й "Добре писахте ми, доволна сте, сядам си на мястото". И тя вика - "Отказваш да работиш? Пиша ти още 1..." Не я писа щото бях до нея и я спрях... ама то ебаси ташака. Хем иска да се отнасям добре, хем тя не го показва към мен това добро отношение.

Нямам кво друго да кажа... даскалото е добре, ама даскалите не заслужават и една стотинка да им се дава.

Тая по физика верно е алкохоличка, вчера супер яко са измъкнах от положението "без домашна" :P

Много гадно се отнасям, ама не към всички, а са си избрали определени хора във всеки клас. Например тая по История (не я знам) изглеждаше няк'ва точна, обаче на една контролна аз и момчето до мен (dsg_sky) написахме едно и също (как ли :zzz), ама дума по дума едно и също. На него му писа 5, на мен ми се чудеше дали да ми пише 4/5 и от тогава вече 2 пъти ме изпитва и нищо не ми пише ... ама както казва Кюлевчиева 'Няма от какво да се оплаквате'

Много гадно се отнасям, ама не към всички, а са си избрали определени хора във всеки клас. Например тая по История (не я знам) изглеждаше няк'ва точна, обаче на една контролна аз и момчето до мен (dsg_sky) написахме едно и също (как ли :zzz ), ама дума по дума едно и също. На него му писа 5, на мен ми се чудеше дали да ми пише 4/5 и от тогава вече 2 пъти ме изпитва и нищо не ми пише ... ама както казва Кюлевчиева 'Няма от какво да се оплаквате'

Кукунова? :lol:

Неска едни от 9 клас.. или 8 .. незнам... браха ядове,щото са напрайли няква голяма мизерия в Английската... някой знае ли закво става дума,че ми е доста интерестно?

Неска едни от 9 клас.. или 8 .. незнам... браха ядове,щото са напрайли няква голяма мизерия в Английската... някой знае ли закво става дума,че ми е доста интерестно?
9-ти, от нашия клас. Отишли уж някъв приятел да търсят (3-ма от нашия). Обаче не го намерили, влезнали в сградата (през голямото), но на ония часа им почнал и всички били в стаите си. Заместник Директорката ги видяла, започнала да ги разпитва и като разбрала, че били от Руската казала 'Разбира се, че сте от там, в нащо училище никой не си позволява да ГОВОРИ и да бяга в горидорите'. След това тръгнали да излизат, обаче този път наистина започнали да бягат и охраната видял един от тях и винкал всичките. След това ги държаха при директорката, и влезнаха 20 мин след началото на часа ... на кратко е т'ва :)

9-ти, от нашия клас. Отишли уж някъв приятел да търсят (3-ма от нашия). Обаче не го намерили, влезнали в сградата (през голямото), но на ония часа им почнал и всички били в стаите си. Заместник Директорката ги видяла, започнала да ги разпитва и като разбрала, че били от Руската казала 'Разбира се, че сте от там, в нащо училище никой не си позволява да ГОВОРИ и да бяга в горидорите'. След това тръгнали да излизат, обаче този път наистина започнали да бягат и охраната видял един от тях и винкал всичките. След това ги държаха при директорката, и влезнаха 20 мин след началото на часа ... на кратко е т'ва :)

Тая пък в английската кфо си мисли уе.Дай да ги бойкотираме :lol: .Наща по математика ми са вижда точна за ся :lol: .Ша видим занапред как ша са развият нещата.Кукунува я бии сачмътъ за нея няма кфо да говорим :D .Чомпалова нещо ма е нарочила.Стаа следната случка-двама от нашия клас говорат докато тая пиши нещо на даската,а аз блея нанякъде си и по едно време чувам-ИВАНЕЕЕ престани да говориш щото ща изгона :blink: :lol:

THE-AGENT.Аз не ги записвам много много ама последния беше-ми те двата вектора са равни защото така е в реалния живот бе деца :lol: :D :D :D

Тая пък в английската кфо си мисли уе.Дай да ги бойкотираме :lol: .Наща по математика ми са вижда точна за ся :lol: .Ша видим занапред как ша са развият нещата.Кукунува я бии сачмътъ за нея няма кфо да говорим :D .Чомпалова нещо ма е нарочила.Стаа следната случка-двама от нашия клас говорат докато тая пиши нещо на даската,а аз блея нанякъде си и по едно време чувам-ИВАНЕЕЕ престани да говориш щото ща изгона :blink: :lol:

ако та изгонат и ти пишат отсъствие можеш да са оплачеш ;) мен кукунова ма изгони скоро, ама без отсъствие :)

Значи вече си е намерила друг Иван :P :D До миналата година бях аз, вече не ми предава и слава Богу :punk :rolleyes: Чомпалова е върха няма две мнениея по въпроса. По математика, ако ти е Стоилова се радвай ще има много смях в часовете имам чувството, че тя дори не разбира какво говори по някой път ги ръси такива глупости.Едно момиче от моя клас изписа 10 страници бисери, всички от които са сами по себе си уникални и неповторими.

От всички даскали които са ми предавали най точен е Цветан Петков, или Цецо кат за накратко ;) няма по як учител от него!

От всички даскали които са ми предавали най точен е Цветан Петков, или Цецо кат за накратко ;) няма по як учител от него!
Мда, пича е супер точен, а и има доста смях в часовете :). Тая новата по биология (младата, с голямата коса) също е много точна, само че тя си действа само по урока/изпитване. Няма няк'ви 'отбивки' ... :)

Нз дали помниш ама в 9-ти клас имаше една млада по физика (нз дали на теб ти е преподавала) , която след 1-вия срок се махна и ни взе Маджунов , тя също не беше зле като даскал .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...