Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

А тея неска дет са снимали от коя телевизия баха уе :blink:
От в. Акцент. Ония дето снимаше се беше заблял по някви момичета и не можеше се усети какво трябва да снима...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

По момичетата от моя клас.... мен ми зеха интервю .. 5 минути им говорих снимаха ма 10-15 пъти ... и така.. казаха другия петък ,че може да ма има.Тапаци общо взето...

еее Ваньо 12 клас си станал за родителска ми се притесняваш

Не бе Ваньо интересно ми е ко ша стане просто :D :D нали ще е кат за последно уж :P :P да видим дали ще ме оплюят ;) щото верно кат за 12 клас нещо от рано зех да разпускам :punk :punk

Омфг... Стегнете се малко! Аз забрайх да кажа за последните 5 родителски срещи на наще.. А и 12ти клас на родителска канят само на родителите на застрашените, простите и богатите... Поне по мое време беше така :)

Омфг... Стегнете се малко! Аз забрайх да кажа за последните 5 родителски срещи на наще.. А и 12ти клас на родителска канят само на родителите на застрашените, простите и богатите... Поне по мое време беше така :)

По твое време :lol: :lol: ще кажеш, че от преди 10 години не си в даскало :devil

По твое време :lol: :lol: ще кажеш, че от преди 10 години не си в даскало :devil

:lol: :lol: той Психара скоро пенсия ша го пращаме ти за даскало му говориш :P :P А ти ваньо няма ли да минеш все пак някой петък през даскало да ни навестиш :rolleyes: Имаш само плуване тогава ко ми са правиш :P

Абе закфо тея от английската само разпраят колко им било яко даскалото,а от руската точно обратното ;) .Казвайте ко не му е наред да са махам доде е време :lol:

Абе закфо тея от английската само разпраят колко им било яко даскалото,а от руската точно обратното ;) .Казвайте ко не му е наред да са махам доде е време :lol:

Пич споко - от английската просто си избиват комплексите :P :punk :lol:

За 5 години в тва даскало мога да ти кажа, че единственото предимство на английската е, че имат 3-4 почивни дни в годината повече, от колкото нас ;) Нищо повече. За да си изкарваш добре в даскало си зависи само от теб така :punk

Пич споко - от английската просто си избиват комплексите :P :punk :lol:

За 5 години в тва даскало мога да ти кажа, че единственото предимство на английската е, че имат 3-4 почивни дни в годината повече, от колкото нас ;) Нищо повече. За да си изкарваш добре в даскало си зависи само от теб така :punk

Ах тея гадове от английската :lol: .Те ги разпраят колко задружни били класовете незнам си кфо :P .Ша виим.Само дет тая година от нашия випуск има 5-6 хубави момичета-в английската бол.Ама ша прескачам за петте минути засичане в голямото :punk :D

В нашия випуск е точно обратното, в английската са някви кудупи пък в нащо са яки :rolleyes: иначе в английската са задружни, ама много педали има, оня ден мернахме някви педали от английската в джийвса :ghost

В нашия випуск е точно обратното, в английската са някви кудупи пък в нащо са яки :rolleyes: иначе в английската са задружни, ама много педали има, оня ден мернахме някви педали от английската в джийвса :ghost

УУ педали съкс :sick :angry1 .Иначе наистина още от ся си проличава,че класовете в английската са мн задружни.Има един клас от английската сяка събота и неделя хоат някаде.Не сички де,но ходят-а тея галоши от нашия клас чакай :D .

УУ педали съкс :sick :angry1 .Иначе наистина още от ся си проличава,че класовете в английската са мн задружни.Има един клас от английската сяка събота и неделя хоат някаде.Не сички де,но ходят-а тея галоши от нашия клас чакай :D .

Споко бе :lol: :lol: Те тея от английската ходят на кафенца и кви са половина изрусени изсребрени ......(сещайте се) :punk В нашия клас например някой ако каже айде на кръчма в някой час и целия клас се уговаряме къде да идем на кръчмичка и да се ..... почерпим :rolleyes: иначе Ваньо ти го е казал английската не са нищо повече. Те могат да говорят квот си искат. Ваньо как върви завършването я кажи ?

Това за "задружните класове" е такава глупост , че нямам думи ... Някой като ми каже "задружен клас" и още малко и ще се пукна от смях :) Задружни са колкото да отидат всички някъде да ядат и пият (не говоря специално за Англлийската , а попринцип) но айде ако стане въпрос за оценки или нещо друго ... всеки ще гледа да те прецака и да ти забие нож в гърба . В един момент всички ти се милват => "А колко си мил/мила" , "Колко си добър/добра" , а минута след това => "Тоя/тая колко е зле" , "Тъпак/тъпачка" , "Глупак/глупачка" ... The end ! :)

Дам Fibaman си е прав - доста лицемиерие има в това привидно "задружие" Но имайте предвид че тва се среща навсякъде ;) И все пак има класове и класове. Както при тях, така и при нас има класове които целите ходят заедно на някъде и са си приятели ;) Бе хора сякви, важното е на теб да ти е забавно.

Ваньо, Ваньо за толкоз време не се научи как се казвам :D :D Иначе завършването е пълна простотия - ходиш да пълниш пътя до даскало и ти дават зор само Руски (Браньо ни води) и Историята (Дидито). Всичко останало е...не'ам думи! Ша станеш 12 клас и ти споко :D Шоуто е на края на годината :P

Това за "задружните класове" е такава глупост , че нямам думи ... Някой като ми каже "задружен клас" и още малко и ще се пукна от смях :) Задружни са колкото да отидат всички някъде да ядат и пият (не говоря специално за Англлийската , а попринцип) но айде ако стане въпрос за оценки или нещо друго ... всеки ще гледа да те прецака и да ти забие нож в гърба . В един момент всички ти се милват => "А колко си мил/мила" , "Колко си добър/добра" , а минута след това => "Тоя/тая колко е зле" , "Тъпак/тъпачка" , "Глупак/глупачка" ... The end ! :)

ti lud li si we nqma takiva raboti qla v 11 б i sha vidish uligofreni zaedno sreshtu daskalite kvo stava muhaaa

А то по тея родителски срещи и са чуда на майка кфо ходи като от 3 години и повтарят едно и също-лоша дисциплина,говори в час,пречи на учителя,може и още но трябва повече да учи(тфа преди,ся ако пак и кажат тфа последното незнам :lol: ).А по някой път се прибавя и някое збиване :punk

Edit:Ауе кфо станало с тая табела дето оня откачен модер във форума толкова я оплакваше :lol: .Аз даже не знаех че съществува такава табела :lol:

Edit2:В нащо мило даскало обмисля ли са вариант като застуди повече да на пускат в дървена или директорката го смята за ненужно :D

фани тоя шиш...родителска на 18-ти...руската пауърс индийд.

Учудва ли те нещо тва :confused Следи темата ;) писахме вече за родителската :P

Време е да се намеся... Отностно английската.. Изглеждат задружни, защото с влизайки там те едва тогава си намират приятели и тн и тн... Докато ние си имаме приятели и извън и във... А и те имат много трудна комуникация от клас в клас, ето защо са задружни вътрешно .. НА КРАТКО - МАЛУМНИЦИ! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ! :)

Отностно завършването - явно малко се е променило, защото 12ти клас бе най - яката ми година в у-щето.. Сега ест. в университета е ЛАААААААА, но кат за училищна обстановка беше добре. Сега гледам ва изпитват и даже учите... ЛОЛ!

ИИИииии родителската.... Винаги учителите плюят! То за това е родителската... Тука има доста народ, който може да ми потвърди думите... :)

Време е да се намеся... Отностно английската.. Изглеждат задружни, защото с влизайки там те едва тогава си намират приятели и тн и тн... Докато ние си имаме приятели и извън и във... А и те имат много трудна комуникация от клас в клас, ето защо са задружни вътрешно .. НА КРАТКО - МАЛУМНИЦИ! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ! :)

Wtf?! :blink:

Не знам, аз познавам доста хора от Английската и никой от тях не е такъв. Верно, има си зубари, които не могат да са приятели с повечето хора, но те са навсякъде, дори и в нашия клас ... Освен това не всички са задружни, има такива, които не могат да се понасят и са на по 3-4 групи ...

Не знам, аз познавам доста хора от Английската и никой от тях не е такъв. Верно, има си зубари, които не могат да са приятели с повечето хора, но те са навсякъде, дори и в нашия клас ... Освен това не всички са задружни, има такива, които не могат да се понасят и са на по 3-4 групи...

Е тфа се среща в един-два класа в заешкия(моя)випуск.Относно тея в английската-пак специално моя набор сигурно познавам ~20-30 човека от английската и почти всички са супер точни и си имат приятели и в даскало и извън.За комуникацията от клас в клас да не говорим(за английската стаа въпрос)иам чувството че вече сички са познават.Сега към нащо мило даскало.Тея от другата паралелка с английски :sick .Не ги мознавам там макар,че направих опит да се запозная с тях,като влезнах в тяхната стая и започнах да си приказвам с привидно най-приятния от всички-Ъъ ноу риспондинг,пълно дърво.Да не говорим,че тея пичове си играят на Мортал Комбат из коридорите :blink: :wtf: .За хората от руската в общежитията-там вече са най-много точните зайци :lol: .Има супер пичове,но има и зубари естествено.

П.П.Ай стига,че толкова голям пост-ша са преумора :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...