Psihara^^ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 И аз ва обичам... Даже у вторника ке дода да ви видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ихихи, днес Кюлевчиева се обадила в нас да мрънка. Оризова се била оплакала от мен, че съм пречил на дисциплината, че съм се карал с нея, че съм я заплашвал (не е съвсем вярно!). Даже и на директорката казала ... Същото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Учителката е Мими Ризова,а не Оризова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 @Psyhara^^ ай ся ни са оплаквай... Нали отиде да учиш в УХТ и си клатиш краката в петъка че и през другите дни :D Но си прав - няма с на кой шапката да си играя и няма с кой да обикалям коридорите ех хубави времена бяха... But BEWARE засилил съм се към УХТ Бе незнам ма преди седмица-две можеби двама пичове се разкарваха по коридорите под железата на един чадър Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Учителката е Мими Ризова,а не Оризова.... Да, ама и ризова да е и оризова се си е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Шшшш ей... я ми намерете един учебник по история за 10-ти клас, че няма по кво да уча. Нов е 11 лева. Айде там от 12-ти клас, който може да разпита, много ще съм задължен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Бе незнам ма преди седмица-две можеби двама пичове се разкарваха по коридорите под железата на един чадър Тва трябва да е бил Емо с Пламен от нашия клас :D Eмо е един такъв висок и мургав Той го беше замислил тва, а платът който беше отгоре на чадъра стана за покривка на бюрото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Момчета... Утре няма да ва огрея Студентски живод.. тежък живот... Ама винаги можем да си друснем 1 среща.. Нещо ме отказаха да идвам в даскало... Явно не ми липсва толкова, колкото си мислих и ми натякваха.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Тва трябва да е бил Емо с Пламен от нашия клас :D Eмо е един такъв висок и мургав Той го беше замислил тва, а платът който беше отгоре на чадъра стана за покривка на бюрото Сащите .ШШШ тая Клюлевчиева верно мн гадна уе .Неска 100 пати ми напрай забележка,че говоря пък само в 50 от случеите наистина аз говорих Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Тва трябва да е бил Емо с Пламен от нашия клас Eмо е един такъв висок и мургав Той го беше замислил тва, а платът който беше отгоре на чадъра стана за покривка на бюрото Аз на Емо му бях дал 1 шише с пикня, разливал ли е в стаята Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Аз на Емо му бях дал 1 шише с пикня, разливал ли е в стаята Никой ли не са нави да си пийни уе .Вии добре го бяхте маскирали-в шише от безалкохолно ананас :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Сащите .ШШШ тая Клюлевчиева верно мн гадна уе .Неска 100 пати ми напрай забележка,че говоря пък само в 50 от случеите наистина аз говорих Много ясно, тя е една от психарките в даскалото. В петък едни избягаха от химия, тя пак на мен се кара ... в неделя се обажда в нас ... яко А на теб 1-ва или 2-ра по английски ти е ? И кажи 8-ми кой си Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Много ясно, тя е една от психарките в даскалото. В петък едни избягаха от химия, тя пак на мен се кара ... в неделя се обажда в нас ... яко А на теб 1-ва или 2-ра по английски ти е ? И кажи 8-ми кой си Гадно е да си нарочен и в нашия клас квото и да стане се на мен мрънкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Гадно е да си нарочен и в нашия клас квото и да стане се на мен мрънкат И не само в твоя клас е така Не свикна ли вече с това - все пак така ще е до 12 клас а колкото до шишето - еее вие се оляхте вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Много ясно, тя е една от психарките в даскалото. В петък едни избягаха от химия, тя пак на мен се кара ... в неделя се обажда в нас ... яко А на теб 1-ва или 2-ра по английски ти е ? И кажи 8-ми кой си Офф хубу,че ми е втора .Първа ми е Петрова .При нея е купонче общо взето ма пак мноо учим .Иначе съм 8д-28 кабинет Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Офф хубу,че ми е втора .Първа ми е Петрова .При нея е купонче общо взето ма пак мноо учим .Иначе съм 8д-28 кабинет Ааа значи трябва да има един Весо в твоя клас ? Пф, днес по химия беше баси простотията. 'Лабораторно упражнение' ... няк'ви смеси правихме, и накрая никой не искаше да ги изпие ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Ааа значи трябва да има един Весо в твоя клас ? Пф, днес по химия беше баси простотията. 'Лабораторно упражнение' ... няк'ви смеси правихме, и накрая никой не искаше да ги изпие ... Офф а аз от кога чакам да прайм дисекция по биология .Ний в старото даскало прайхме ма беше без надзор и тая жаба стана само на жаби .А ти Весо от де го познааш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Какво казаха за понеделник ? Ще се учи ли в тъпото ни даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Какво казаха за понеделник ? Ще се учи ли в тъпото ни даскало НЕ ! Едно хубаво нещо, значи и във вторник няма да ходя...а днес някакви репортерчета имаше да питат "Има ли корупция в училищата", аз отговорих "Това не е училище, а затвор" и си влезнах в ... 'даскалото' Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 И някъв праскаше снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 В понеделник няма да се учи във вторник учим а в сряда няма да учим но се води присъствен ден - т.е. май ще трябва да сме там но не е 100% сигурно А и на 18-ти ще имаме родителска Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 А и на 18-ти ще имаме родителска Честито 4 години даскалите ни наливат , все някакси ще преживеем и тази родителска Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 В понеделник няма да се учи във вторник учим а в сряда няма да учим но се води присъствен ден - т.е. май ще трябва да сме там но не е 100% сигурно А и на 18-ти ще имаме родителска Честито Да.А ний зайците ша манифестираме .Бах тъпнята.Няма да си почнина аз хубу ми ша ти хоа кат някой папагал да обикалям по главната .Или не-честу ходаа .А тея неска дет са снимали от коя телевизия баха уе Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Да.А ний зайците ша манифестираме Ни са притеснявай и на 24 Май ще ходите да манифестирате А колкото до родителската - ша я преживеем все пак 12 години все с родитеслки срещи на плашат, няма да им се даваме кат за последно Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ни са притеснявай и на 24 Май ще ходите да манифестирате А колкото до родителската - ша я преживеем все пак 12 години все с родитеслки срещи на плашат, няма да им се даваме кат за последно еее Ваньо 12 клас си станал за родителска ми се притесняваш я се стегни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.