Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Ихихи, днес Кюлевчиева се обадила в нас да мрънка. Оризова се била оплакала от мен, че съм пречил на дисциплината, че съм се карал с нея, че съм я заплашвал (не е съвсем вярно!). Даже и на директорката казала ... :)

Същото ...

@Psyhara^^ ай ся ни са оплаквай... Нали отиде да учиш в УХТ и си клатиш краката в петъка че и през другите дни :D :D Но си прав - няма с на кой шапката да си играя и няма с кой да обикалям коридорите :cry ех хубави времена бяха... :P

But BEWARE засилил съм се към УХТ ;)

Бе незнам ма преди седмица-две можеби двама пичове се разкарваха по коридорите под железата на един чадър :lol: :blink:

Учителката е Мими Ризова,а не Оризова.... ;)

Да, ама и ризова да е и оризова се си е зле :D

Шшшш ей... я ми намерете един учебник по история за 10-ти клас, че няма по кво да уча. :bgrin: Нов е 11 лева. Айде там от 12-ти клас, който може да разпита, много ще съм задължен.

Бе незнам ма преди седмица-две можеби двама пичове се разкарваха по коридорите под железата на един чадър :lol: :blink:

Тва трябва да е бил Емо с Пламен от нашия клас :D :D :D Eмо е един такъв висок и мургав :D Той го беше замислил тва, а платът който беше отгоре на чадъра стана за покривка на бюрото ;)

Момчета... Утре няма да ва огрея :( Студентски живод.. тежък живот... :) Ама винаги можем да си друснем 1 среща.. Нещо ме отказаха да идвам в даскало... Явно не ми липсва толкова, колкото си мислих и ми натякваха.. :)

Тва трябва да е бил Емо с Пламен от нашия клас :D :D :D Eмо е един такъв висок и мургав :D Той го беше замислил тва, а платът който беше отгоре на чадъра стана за покривка на бюрото ;)

Сащите :lol:.ШШШ тая Клюлевчиева верно мн гадна уе :D .Неска 100 пати ми напрай забележка,че говоря пък само в 50 от случеите наистина аз говорих :wacko: :huh:

Аз на Емо му бях дал 1 шише с пикня, разливал ли е в стаята :lol:

Аз на Емо му бях дал 1 шише с пикня, разливал ли е в стаята :lol:

Никой ли не са нави да си пийни уе :lol: .Вии добре го бяхте маскирали-в шише от безалкохолно ананас :ph34r: :lol:

Сащите :lol: .ШШШ тая Клюлевчиева верно мн гадна уе :D .Неска 100 пати ми напрай забележка,че говоря пък само в 50 от случеите наистина аз говорих :wacko: :huh:
Много ясно, тя е една от психарките в даскалото. В петък едни избягаха от химия, тя пак на мен се кара ... в неделя се обажда в нас ... яко :)

А на теб 1-ва или 2-ра по английски ти е ? И кажи 8-ми кой си

Много ясно, тя е една от психарките в даскалото. В петък едни избягаха от химия, тя пак на мен се кара ... в неделя се обажда в нас ... яко :)

Гадно е да си нарочен и в нашия клас квото и да стане се на мен мрънкат :bgrin:

Гадно е да си нарочен и в нашия клас квото и да стане се на мен мрънкат :bgrin:

И не само в твоя клас е така ;) Не свикна ли вече с това - все пак така ще е до 12 клас :laughing:

а колкото до шишето - еее вие се оляхте вече...

Офф хубу,че ми е втора :D .Първа ми е Петрова :punk .При нея е купонче общо взето ма пак мноо учим :D .Иначе съм 8д-28 кабинет :)

Офф хубу,че ми е втора :D .Първа ми е Петрова :punk .При нея е купонче общо взето ма пак мноо учим :D .Иначе съм 8д-28 кабинет :)
Ааа значи трябва да има един Весо в твоя клас ? :)

Пф, днес по химия беше баси простотията. 'Лабораторно упражнение' ... няк'ви смеси правихме, и накрая никой не искаше да ги изпие ...

Ааа значи трябва да има един Весо в твоя клас ? :)

Пф, днес по химия беше баси простотията. 'Лабораторно упражнение' ... няк'ви смеси правихме, и накрая никой не искаше да ги изпие ...

Офф а аз от кога чакам да прайм дисекция по биология :devil .Ний в старото даскало прайхме ма беше без надзор и тая жаба стана само на жаби :lol: .А ти Весо от де го познааш :D

Какво казаха за понеделник ? Ще се учи ли в тъпото ни даскало :)
НЕ ! Едно хубаво нещо, значи и във вторник няма да ходя...

а днес някакви репортерчета имаше да питат "Има ли корупция в училищата", аз отговорих "Това не е училище, а затвор" и си влезнах в ... 'даскалото'

В понеделник няма да се учи във вторник учим а в сряда няма да учим но се води присъствен ден - т.е. май ще трябва да сме там ;) но не е 100% сигурно

А и на 18-ти ще имаме родителска ;) Честито

4 години даскалите ни наливат , все някакси ще преживеем и тази родителска :)

В понеделник няма да се учи във вторник учим а в сряда няма да учим но се води присъствен ден - т.е. май ще трябва да сме там ;) но не е 100% сигурно

Да.А ний зайците ша манифестираме :sick: :D .Бах тъпнята.Няма да си почнина аз хубу ми ша ти хоа кат някой папагал да обикалям по главната :lol: .Или не-честу ходаа :D .А тея неска дет са снимали от коя телевизия баха уе :blink:

Да.А ний зайците ша манифестираме :sick:

Ни са притеснявай и на 24 Май ще ходите да манифестирате :P

А колкото до родителската - ша я преживеем все пак 12 години все с родитеслки срещи на плашат, няма да им се даваме кат за последно :D

Ни са притеснявай и на 24 Май ще ходите да манифестирате :P

А колкото до родителската - ша я преживеем все пак 12 години все с родитеслки срещи на плашат, няма да им се даваме кат за последно :D

еее Ваньо 12 клас си станал за родителска ми се притесняваш :lol: :laughing: я се стегни :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...