Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

уфф ... пич загледай кабелите :P ако за тези кабели вържат камерите ... тогава каква е логиката кабела да отива в хранилището по биология :lol: :laughing: а за Стоилова просто няма как да се дадат отзиви ... тя е уникална по рода си няма втора като нея мен вече 4-та година ми предава :punk

Бе честно да ти кажа през оная ми работа е дали ша има камери :lol: .Даже и класната каза,че камерите слагат :D .А неска къф беше тоя газар дет са изтърси със скутера на даскало :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Бреййй тоя телевизор с камерите много ме радва :) Охраната ще гледа безплатно кино !

Нека са забавляват и те са хора :D Поне ся ша има ко да правят не само да висят кат берберски каиши на входа и да се почесват дет не ги сърби ;)

Всъщност те пак ще си висят ама поне ще се правят на интересни с тоя телевизор :D:D:D Кабелна имат ли ? :P

• 2 weeks later...

Шшш, тая Оризова много гадна излезна... в четвъртък ми писа 2-ка, забележка и хубаво, че се махнах,щеше да ме води при директорката :blink:

А верно ли има и няк'ви 'скрити камери'?

Шшш, тая Оризова много гадна излезна... в четвъртък ми писа 2-ка, забележка и хубаво, че се махнах,щеше да ме води при директорката :blink:

А верно ли има и няк'ви 'скрити камери'?

не са скрити, а коя е тая оризова, не съм я чувал :blink: иначе те само заплашват, че ще те водят при директорката, мен шекито ми го казва секи час...

не са скрити, а коя е тая оризова, не съм я чувал :blink: иначе те само заплашват, че ще те водят при директорката, мен шекито ми го казва секи час...
По рисуване ? Май така беше... доста сериозно звучеше, а Кюлевчиева както ме мрази веднага започна да ме обвинява...

По рисуване ? Май така беше... доста сериозно звучеше, а Кюлевчиева както ме мрази веднага започна да ме обвинява...

Оле гюлеметова(Кюлевчиева) е супер лудник :lol: .Мен ма кефи.Чат пат ми вика де(тфа щот спазвам добра дисциплина в час :lol: )ма като цяло е по-готина даскалка от Чомпалова :sick :sick :sick :sick :sick :sick

ааа тая по рисуване ли, хахах тя е най-голямото зле в цялото даскало :lol: пишеше ни секи час забележки, че говорим в идиотския и час

ааа тая по рисуване ли, хахах тя е най-голямото зле в цялото даскало :lol: пишеше ни секи час забележки, че говорим в идиотския и час
А значи не съм само аз. А верно ли, че при 5 забележки си хфащаш пътя или пак само заплашват?

А значи не съм само аз. А верно ли, че при 5 забележки си хфащаш пътя или пак само заплашват?

не е вярно

Тва са глупости... и за отсъствия не могат да те изгонят, ама тва ще го разбереш по-нататък или изобщо няма да го разбереш. Или общо казано - не можеш да се оттървеш от тва даскало, освен ако не си някъв супер хулиган да трошиш и да биеш учителките. ;) Ако искаш да се преместиш в друго училище ти казват: "Мести се, но ще си един клас надолу". Ако направиш над 180 извинени, нищо няма да ти кажат, само ще те заплашва класната. Ако направиш над 15 неизвинени, ще ти дадат да правиш някой друг изпит и това е, но няма да те изключат. Ти да си чувал да са гонили някой от нашето училище? Щото аз за 4 години такъв случай незнам. :rolleyes:

Оле гюлеметова(Кюлевчиева) е супер лудник :lol: .Мен ма кефи.Чат пат ми вика де(тфа щот спазвам добра дисциплина в час :lol: )ма като цяло е по-готина даскалка от Чомпалова :sick :sick :sick :sick :sick :sick

Пич пожелавам ти късмет :D :P с Чомпалова е много много забавно. Три години изкарах с нея и сега ми я смениха и луда радост вече :lol: а Кюлевчиева супер много я мрази, все пак тя накара майка да идва да се кара с нея. Беше забавно да видя Чомпалова как реве ...но след това 2 години ми тровеше живота. Изпитвала ме е на 29 юни ... само като ми видеше името и 3 :pirate :punk

Хммм... кат чуя Чомпалова и ма фащат лудите... Добре че в края на 8-ми клас си направихме подписка да ни я махнат като учител по БЕЛ и кат да не повярваш наща мила директорка зе че се трогна :D

А колкото до камерите - не са скрити споко виждат се ;) Никой няма да ви гледа как си вършите работата в кенефите :D

Тук да има някой дет си пада по баскета и да играе в отбора на даскалото :confused

Кой, кога и за какво?

До преди 2 години (ти кат си бил 9ти клас) гонеха независимо поради каква причина! А и това дали ще те изгонят зависи само от класната ти. Ако ти са падне такава, която не крие отсъствия и тн ставаш като Моньо... 181 извинени и 2рия срок го изкара като... частен :devil

Аве стипендия ше ми дадат ли някога ?! :angry1

2 месеца вече и кво ... камери ми слагат,ама стипендии няма да дадът!!!Сигурно са отишли за зимни гуми на КИА-та....

Аз може да не искам да ми я дават на куп...!

Аве стипендия ше ми дадат ли някога ?! :angry1

2 месеца вече и кво ... камери ми слагат,ама стипендии няма да дадът!!!Сигурно са отишли за зимни гуми на КИА-та....

Аз може да не искам да ми я дават на куп...!

Тия неща са едни и същи в цялата област, ако не и страната. Не зависи от училището. Тия стипендии идват отгоре.

А КИА-та и нейните аксесоари идват от съвсем други неща... Не си ли се замислял как имаш някои толкова тъпи съученици? :D

А КИА-та и нейните аксесоари идват от съвсем други неща... Не си ли се замислял как имаш някои толкова тъпи съученици? :D

Някакси ... си прав ... някакси са много тия тъпи съученици :punk Но някакси искам да си зема шибаната стипендия :unsure: :wacko:

Мен ми е интересно ако има балотаж ... дали всички други ще почиват и само ние ще учим другия понеделник както стана преди 1-2 години ... :)

Мен ми е интересно ако има балотаж ... дали всички други ще почиват и само ние ще учим другия понеделник както стана преди 1-2 години ... :)
Ахаха, интересно ще стане. Аз така и така няма да хода във вторник (другата седмица), много тъпо ще е да се ходи за 1 ден ... :)

Ти мани балотажа... Ние на толкова дни учихме.. Ама точно, когато училището е станало забавно (съдя по ваще коментари) мен ме няма... :( Сега няма кой да обвиняват за розовата шапка, за нахълтване в директорския кабинет... За всичко :)

@Psyhara^^ ай ся ни са оплаквай... Нали отиде да учиш в УХТ и си клатиш краката в петъка че и през другите дни :D :D Но си прав - няма с на кой шапката да си играя и няма с кой да обикалям коридорите :cry ех хубави времена бяха... :P

But BEWARE засилил съм се към УХТ ;)

Ти мани балотажа... Ние на толкова дни учихме.. Ама точно, когато училището е станало забавно (съдя по ваще коментари) мен ме няма... :( Сега няма кой да обвиняват за розовата шапка, за нахълтване в директорския кабинет... За всичко :)

ИВАНЕ ЛИШСВАШ МИИИ :cry ИСКАМ ТЕЕЕЕЕ ААААААААА ... :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...