asd Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 уфф ... пич загледай кабелите ако за тези кабели вържат камерите ... тогава каква е логиката кабела да отива в хранилището по биология а за Стоилова просто няма как да се дадат отзиви ... тя е уникална по рода си няма втора като нея мен вече 4-та година ми предава Бе честно да ти кажа през оная ми работа е дали ша има камери .Даже и класната каза,че камерите слагат .А неска къф беше тоя газар дет са изтърси със скутера на даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Бреййй тоя телевизор с камерите много ме радва Охраната ще гледа безплатно кино ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Нека са забавляват и те са хора Поне ся ша има ко да правят не само да висят кат берберски каиши на входа и да се почесват дет не ги сърби Всъщност те пак ще си висят ама поне ще се правят на интересни с тоя телевизор :D:D Кабелна имат ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Шшш, тая Оризова много гадна излезна... в четвъртък ми писа 2-ка, забележка и хубаво, че се махнах,щеше да ме води при директорката А верно ли има и няк'ви 'скрити камери'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Шшш, тая Оризова много гадна излезна... в четвъртък ми писа 2-ка, забележка и хубаво, че се махнах,щеше да ме води при директорката А верно ли има и няк'ви 'скрити камери'? не са скрити, а коя е тая оризова, не съм я чувал иначе те само заплашват, че ще те водят при директорката, мен шекито ми го казва секи час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 не са скрити, а коя е тая оризова, не съм я чувал иначе те само заплашват, че ще те водят при директорката, мен шекито ми го казва секи час...По рисуване ? Май така беше... доста сериозно звучеше, а Кюлевчиева както ме мрази веднага започна да ме обвинява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 По рисуване ? Май така беше... доста сериозно звучеше, а Кюлевчиева както ме мрази веднага започна да ме обвинява... Оле гюлеметова(Кюлевчиева) е супер лудник .Мен ма кефи.Чат пат ми вика де(тфа щот спазвам добра дисциплина в час )ма като цяло е по-готина даскалка от Чомпалова Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 По рисуване ? Май така беше... доста сериозно звучеше, а Кюлевчиева както ме мрази веднага започна да ме обвинява... ааа тая по рисуване ли, хахах тя е най-голямото зле в цялото даскало пишеше ни секи час забележки, че говорим в идиотския и час Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ааа тая по рисуване ли, хахах тя е най-голямото зле в цялото даскало пишеше ни секи час забележки, че говорим в идиотския и час А значи не съм само аз. А верно ли, че при 5 забележки си хфащаш пътя или пак само заплашват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А значи не съм само аз. А верно ли, че при 5 забележки си хфащаш пътя или пак само заплашват? не е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А значи не съм само аз. А верно ли, че при 5 забележки си хфащаш пътя или пак само заплашват? Тва са глупости... и за отсъствия не могат да те изгонят, ама тва ще го разбереш по-нататък или изобщо няма да го разбереш. Или общо казано - не можеш да се оттървеш от тва даскало, освен ако не си някъв супер хулиган да трошиш и да биеш учителките. Ако искаш да се преместиш в друго училище ти казват: "Мести се, но ще си един клас надолу". Ако направиш над 180 извинени, нищо няма да ти кажат, само ще те заплашва класната. Ако направиш над 15 неизвинени, ще ти дадат да правиш някой друг изпит и това е, но няма да те изключат. Ти да си чувал да са гонили някой от нашето училище? Щото аз за 4 години такъв случай незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Оле гюлеметова(Кюлевчиева) е супер лудник .Мен ма кефи.Чат пат ми вика де(тфа щот спазвам добра дисциплина в час )ма като цяло е по-готина даскалка от Чомпалова Пич пожелавам ти късмет с Чомпалова е много много забавно. Три години изкарах с нея и сега ми я смениха и луда радост вече а Кюлевчиева супер много я мрази, все пак тя накара майка да идва да се кара с нея. Беше забавно да видя Чомпалова как реве ...но след това 2 години ми тровеше живота. Изпитвала ме е на 29 юни ... само като ми видеше името и 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Хммм... кат чуя Чомпалова и ма фащат лудите... Добре че в края на 8-ми клас си направихме подписка да ни я махнат като учител по БЕЛ и кат да не повярваш наща мила директорка зе че се трогна А колкото до камерите - не са скрити споко виждат се Никой няма да ви гледа как си вършите работата в кенефите Тук да има някой дет си пада по баскета и да играе в отбора на даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 само като ми видеше името и 3 хаха и аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Ти да си чувал да са гонили някой от нашето училище? Щото аз за 4 години такъв случай незнам. Очевидно много малко неща знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Очевидно много малко неща знаеш... Кой, кога и за какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Кой, кога и за какво? До преди 2 години (ти кат си бил 9ти клас) гонеха независимо поради каква причина! А и това дали ще те изгонят зависи само от класната ти. Ако ти са падне такава, която не крие отсъствия и тн ставаш като Моньо... 181 извинени и 2рия срок го изкара като... частен Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Аве стипендия ше ми дадат ли някога ?! 2 месеца вече и кво ... камери ми слагат,ама стипендии няма да дадът!!!Сигурно са отишли за зимни гуми на КИА-та.... Аз може да не искам да ми я дават на куп...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Аве стипендия ше ми дадат ли някога ?! 2 месеца вече и кво ... камери ми слагат,ама стипендии няма да дадът!!!Сигурно са отишли за зимни гуми на КИА-та.... Аз може да не искам да ми я дават на куп...! Тия неща са едни и същи в цялата област, ако не и страната. Не зависи от училището. Тия стипендии идват отгоре. А КИА-та и нейните аксесоари идват от съвсем други неща... Не си ли се замислял как имаш някои толкова тъпи съученици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 А КИА-та и нейните аксесоари идват от съвсем други неща... Не си ли се замислял как имаш някои толкова тъпи съученици? Някакси ... си прав ... някакси са много тия тъпи съученици Но някакси искам да си зема шибаната стипендия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Мен ми е интересно ако има балотаж ... дали всички други ще почиват и само ние ще учим другия понеделник както стана преди 1-2 години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Мен ми е интересно ако има балотаж ... дали всички други ще почиват и само ние ще учим другия понеделник както стана преди 1-2 години ... Ахаха, интересно ще стане. Аз така и така няма да хода във вторник (другата седмица), много тъпо ще е да се ходи за 1 ден ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ти мани балотажа... Ние на толкова дни учихме.. Ама точно, когато училището е станало забавно (съдя по ваще коментари) мен ме няма... Сега няма кой да обвиняват за розовата шапка, за нахълтване в директорския кабинет... За всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 @Psyhara^^ ай ся ни са оплаквай... Нали отиде да учиш в УХТ и си клатиш краката в петъка че и през другите дни :D Но си прав - няма с на кой шапката да си играя и няма с кой да обикалям коридорите ех хубави времена бяха... But BEWARE засилил съм се към УХТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ти мани балотажа... Ние на толкова дни учихме.. Ама точно, когато училището е станало забавно (съдя по ваще коментари) мен ме няма... Сега няма кой да обвиняват за розовата шапка, за нахълтване в директорския кабинет... За всичко ИВАНЕ ЛИШСВАШ МИИИ ИСКАМ ТЕЕЕЕЕ ААААААААА ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.