Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Заради зайците за нас не остана от питката и меда ! :angry1
Аахахах, аз взех предпоследното парче :). А и да мед нямаше, сол също ;). Беше друго, ама не видях :laughing:

Mi 4e to med nqma6e.Samo pitka i sol :D
А и да мед нямаше, сол също ;).

Еееее пак са спестили някой и груг лев тия даскали .... за да може те да се почерпят после :) хаха

Abe pi4ove-4akaite da va pitam vas,4e kato pitah Petrova ma otrqza :D .Gore doly kolko dymi sa zimat 8 klas po angliiski i deveti klas po kolko 4asa ang,ruski i treti ezik ima?AA i vqrno li,4e sq vtoriq srok nie det sme v daskaloto(teq s angliiski) sme 6tqli da iame po-malko 4asove angliiski ta da ne sme sa zasi4ali s teq ot angliiskata?

Abe pi4ove-4akaite da va pitam vas,4e kato pitah Petrova ma otrqza :D .Gore doly kolko dymi sa zimat 8 klas po angliiski i deveti klas po kolko 4asa ang,ruski i treti ezik ima?AA i vqrno li,4e sq vtoriq srok nie det sme v daskaloto(teq s angliiski) sme 6tqli da iame po-malko 4asove angliiski ta da ne sme sa zasi4ali s teq ot angliiskata?

1. Различно ... някой път (когато взимате нещо определено ... примерно цветовете :bgrin: , взимате много, когато нещо извънредно, малко :) )

2. 8ми клас - 26 часа седмично/9-ти клас 6 часа английски;Не знам колко руски и (аз) 2 часа Испански :)

3. Няма такова нещо, поне при нас :)

EDIT : По-рано да беше казал, че ще черпиш, щях да съм по-бърз с отговора :)

1. Различно ... някой път (когато взимате нещо определено ... примерно цветовете :bgrin: , взимате много, когато нещо извънредно, малко :) )

2. 8ми клас - 26 часа седмично/9-ти клас 6 часа английски;Не знам колко руски и (аз) 2 часа Испански :)

3. Няма такова нещо, поне при нас :)

Mersi.6a 4erpa :beer:

Ми те на Весо морковите му ги конфискуваха... а тея зайците или ся някви мега мутанти или са някви супер изостанали в развитието. Аз дойдох към 9:20 и на всичкото отгоре още не беше свърпило тъпото представление... Аа и бтв Стоилова, по математика, няма да ми предава щото е зела 5 класа от зайците. :laughing:

абе майка ма събуди :angry1 а морковите ми ги конфискуваха след като метнах 1 кило някъде, аз почнах със шепите да мятам и тая класната ми ги зе :bgrin:

Хахахаха с тея камери верно ма разбиха днес :D ем ко да се прави който пуши да му мисли :P

Кат си спомня ко беше в мъжките кенефите на третия етаж-всяко междучасие се събираха там да пушат зимата. А и не само зимата :P

Малко черен спрей на обектива на камерите и решаваме проблема :D :D :D

Апф, баси шибаните камери :@. И то само директорката + охраната знаели ...

А явно много са стегнали тоалетните, някви теракоти ...

Ха влизаш с торба на главата да пикаеш излизаш с торбата и готоо :lol: Само тяраа и 2-ри чифт дрехи да си носиш :lol: :lol: Ама те ако са ги отпуши;и кенефите нищо няаа да стане с тая мая ;)

Камери в кенефа :lol: :lol: :lol: Ахаххахха!

А аз да питам къде са тези камери щото на 3-тия етаж или няма или аз съм сляп :)

сигурно са някви микроскопични, щото и на втория няма :D иначе тия 8-9 клас са маса зле о.О нещастници докъдето поглед ти стига :lol:

сигурно са някви микроскопични, щото и на втория няма :D иначе тия 8-9 клас са маса зле о.О нещастници докъдето поглед ти стига :lol:

Veso nedei taka be :lol: .Az o6te ne sam imal pole za izqva pak i ima gotini devetoklasni4ki/osmoklasni4ki :D

Veso nedei taka be :lol: .Az o6te ne sam imal pole za izqva pak i ima gotini devetoklasni4ki/osmoklasni4ki :D

говоря за повечето :) има и някои дет не са зле :bgrin:

Това с камерите е новата програма за финансиране на училището. Те са от типа "hidden spy cam" и след това видеоматериалите се продават във фирмен сайт и във феншопа на нашето училище. Очаква се да е доста важно перо в бюджета за новия сезон :)

Това с камерите е новата програма за финансиране на училището. Те са от типа "hidden spy cam" и след това видеоматериалите се продават във фирмен сайт и във феншопа на нашето училище. Очаква се да е доста важно перо в бюджета за новия сезон :)

I kfo sq?Nqkfi 6a si pla6tat da ni gledat onaq raota :lol: ili moje bi kameite nqma da kakvo stava v kabinkata?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...