Fibaman Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Заради зайците за нас не остана от питката и меда ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Заради зайците за нас не остана от питката и меда ! Mi 4e to med nqma6e.Samo pitka i sol .Ina4e sam 28 staq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Заради зайците за нас не остана от питката и меда ! Аахахах, аз взех предпоследното парче . А и да мед нямаше, сол също . Беше друго, ама не видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Mi 4e to med nqma6e.Samo pitka i sol А и да мед нямаше, сол също . Еееее пак са спестили някой и груг лев тия даскали .... за да може те да се почерпят после хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Abe pi4ove-4akaite da va pitam vas,4e kato pitah Petrova ma otrqza .Gore doly kolko dymi sa zimat 8 klas po angliiski i deveti klas po kolko 4asa ang,ruski i treti ezik ima?AA i vqrno li,4e sq vtoriq srok nie det sme v daskaloto(teq s angliiski) sme 6tqli da iame po-malko 4asove angliiski ta da ne sme sa zasi4ali s teq ot angliiskata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Abe pi4ove-4akaite da va pitam vas,4e kato pitah Petrova ma otrqza .Gore doly kolko dymi sa zimat 8 klas po angliiski i deveti klas po kolko 4asa ang,ruski i treti ezik ima?AA i vqrno li,4e sq vtoriq srok nie det sme v daskaloto(teq s angliiski) sme 6tqli da iame po-malko 4asove angliiski ta da ne sme sa zasi4ali s teq ot angliiskata? 1. Различно ... някой път (когато взимате нещо определено ... примерно цветовете , взимате много, когато нещо извънредно, малко ) 2. 8ми клас - 26 часа седмично/9-ти клас 6 часа английски;Не знам колко руски и (аз) 2 часа Испански 3. Няма такова нещо, поне при нас EDIT : По-рано да беше казал, че ще черпиш, щях да съм по-бърз с отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 1. Различно ... някой път (когато взимате нещо определено ... примерно цветовете , взимате много, когато нещо извънредно, малко ) 2. 8ми клас - 26 часа седмично/9-ти клас 6 часа английски;Не знам колко руски и (аз) 2 часа Испански 3. Няма такова нещо, поне при нас Mersi.6a 4erpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Ми те на Весо морковите му ги конфискуваха... а тея зайците или ся някви мега мутанти или са някви супер изостанали в развитието. Аз дойдох към 9:20 и на всичкото отгоре още не беше свърпило тъпото представление... Аа и бтв Стоилова, по математика, няма да ми предава щото е зела 5 класа от зайците. абе майка ма събуди а морковите ми ги конфискуваха след като метнах 1 кило някъде, аз почнах със шепите да мятам и тая класната ми ги зе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Еееее пак са спестили някой и груг лев тия даскали .... за да може те да се почерпят после хаха Ми кво искаш....не си там на угощение, а на заколение Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Камери в тоалетните ! Мноу шоу... ама иначе не беше яко откриването..!Слабо беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Хахахаха с тея камери верно ма разбиха днес ем ко да се прави който пуши да му мисли Кат си спомня ко беше в мъжките кенефите на третия етаж-всяко междучасие се събираха там да пушат зимата. А и не само зимата Малко черен спрей на обектива на камерите и решаваме проблема :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Апф, баси шибаните камери :@. И то само директорката + охраната знаели ... А явно много са стегнали тоалетните, някви теракоти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ее няма да мога да сложа мая Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ха влизаш с торба на главата да пикаеш излизаш с торбата и готоо Само тяраа и 2-ри чифт дрехи да си носиш Ама те ако са ги отпуши;и кенефите нищо няаа да стане с тая мая Камери в кенефа Ахаххахха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Basi az ne moga da pikaq dokato nqkoi me gleda. Pritesnqvam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Директорката е воайор ЕДИТ: ПРОДАВАМ УЧЕБНИЦИТЕ ЗА 9 КЛАС, АКО НЯКОЙ ИМА МЕРАК-ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 А аз да питам къде са тези камери щото на 3-тия етаж или няма или аз съм сляп Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 А аз да питам къде са тези камери щото на 3-тия етаж или няма или аз съм сляп сигурно са някви микроскопични, щото и на втория няма иначе тия 8-9 клас са маса зле о.О нещастници докъдето поглед ти стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 сигурно са някви микроскопични, щото и на втория няма иначе тия 8-9 клас са маса зле о.О нещастници докъдето поглед ти стига Veso nedei taka be .Az o6te ne sam imal pole za izqva pak i ima gotini devetoklasni4ki/osmoklasni4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Veso nedei taka be .Az o6te ne sam imal pole za izqva pak i ima gotini devetoklasni4ki/osmoklasni4ki говоря за повечето има и някои дет не са зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Това с камерите е новата програма за финансиране на училището. Те са от типа "hidden spy cam" и след това видеоматериалите се продават във фирмен сайт и във феншопа на нашето училище. Очаква се да е доста важно перо в бюджета за новия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Това с камерите е новата програма за финансиране на училището. Те са от типа "hidden spy cam" и след това видеоматериалите се продават във фирмен сайт и във феншопа на нашето училище. Очаква се да е доста важно перо в бюджета за новия сезон I kfo sq?Nqkfi 6a si pla6tat da ni gledat onaq raota ili moje bi kameite nqma da kakvo stava v kabinkata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Къде ги виждате тези камери ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Някой дето сега ще е 9 клас да казва имам една история сега видях останала за 9-ти ще се разберем за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Купувам учебници за 9 ти клас !!! Търся по руски език , психология и логика , информатика и ако са сета още нещо ще добавя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.