asd Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Awe q kajete ot kade 6a navliza atakata ot morkovi i zele da sa paza .Ina4e neska be6e qko,v kaji re4i qk klas sa padnah,ima qki momi .Are kolegite zaici da sa obajdat da sa vidim ytre Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 А ти кой 8 си?И къде си?Смисъл общижития или сграда ако е сграда коя стая Моми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 баф маа му баф. класната ни държа 40 минути повече от другите..добре че я извикаха за оперативка Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 А ти кой 8 си?И къде си?Смисъл общижития или сграда ако е сграда коя стая Моми? Тая година пак ли зайците с английски са в сградата ? Или тоя път са някви други ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 А ти кой 8 си?И къде си?Смисъл общижития или сграда ако е сграда коя стая Моми? Osmi D sam az .V zgradata sme.Momite sa kaji re4i na nivo ma ne sam gi ogledal o6te .Ti kfo sq iska6 mi staqta da mi prai6 zasada li -23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Osmi D sam az .V zgradata sme.Momite sa kaji re4i na nivo ma ne sam gi ogledal o6te .Ti kfo sq iska6 mi staqta da mi prai6 zasada li -23 Ем точно до учителската сте не е за гордеене Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Споко зайци току що зех моркови, дейба на пазара само на 2-3 места имаше и аз зех последните 2 кила Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Osmi D sam az .V zgradata sme.Momite sa kaji re4i na nivo ma ne sam gi ogledal o6te .Ti kfo sq iska6 mi staqta da mi prai6 zasada li -23 Невъзможно е да сте 23... ние сме 24-та стая и до ТОЧНО ДО НАС е учителската стая, която се пада 23. Нещо си се объркал... Я кажете кои са ви класни? На asd и на Raging Fire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 На четвъртък пазара имаше промоция плащаш 2 кг. получаваш 3:) Начи сте на 2 етаж,а?Мии... дано ви преподава Елисавета Тодорова Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 На четвъртък пазара имаше промоция плащаш 2 кг. получаваш 3:)Начи сте на 2 етаж,а?Мии... дано ви преподава Елисавета Тодорова ахха тая е баси истерията Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 И тая година ми е класна... МНОУ забава ше е .. ... яка година са очертава .. надъхал съм са.. ама.. дано не ме секнат утре с някви свежи новини...!Бтв.... вратовръзка?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 луд ли си ве, ква вратовръзка, аз мойта май я изгубих то и аз съм са надъхал, даже вече съм намислил няколко номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Малко чат стана..дали да не ти пиша в скайп... К'ви номера .. я сподели тука .. да видят съфорумците Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Невъзможно е да сте 23... ние сме 24-та стая и до ТОЧНО ДО НАС е учителската стая, която се пада 23. Нещо си се объркал... Я кажете кои са ви класни? На asd и на Raging Fire. A deba.Mi na4i sme 22 li dea znam.Vajnoto e 4e sme tam nqkade .Moita klasna e Maq Petrova li ne6to takova.Ama ne e onaq Maq sas slojnata familiq .Nie neska pove4e na laf go ydarihme i ne sly6ah mn mn kfo sa govori.Koq e taq Елисавета Тодорова?Po kfo predava?A ina4e vqrno li imalo nqkaf det vlizal v 4asovete po ispanski-kazval sa Hylio Edit:Daite edin FlexType 4e tapata 6liokavica q mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 A deba.Mi na4i sme 22 li dea znam.Vajnoto e 4e sme tam nqkade .Moita klasna e Maq Petrova li ne6to takova.Ama ne e onaq Maq sas slojnata familiq .Nie neska pove4e na laf go ydarihme i ne sly6ah mn mn kfo sa govori.Koq e taq Елисавета Тодорова?Po kfo predava?A ina4e vqrno li imalo nqkaf det vlizal v 4asovete po ispanski-kazval sa Hylio Edit:Daite edin FlexType 4e tapata 6liokavica q mraza казва се хуйо иначе ето класната ви и викат траверса Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 На четвъртък пазара имаше промоция плащаш 2 кг. получаваш 3:)Начи сте на 2 етаж,а?Мии... дано ви преподава Елисавета Тодорова Аз до нас търсих, няма. Ся ако остана без ... Недей ги плаши чак толкова с Тодорова, все пак са нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Аз до нас търсих, няма. Ся ако остана без ... Недей ги плаши чак толкова с Тодорова, все пак са нови иди на някой пазар бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 A deba.Mi na4i sme 22 li dea znam.Vajnoto e 4e sme tam nqkade .Moita klasna e Maq Petrova li ne6to takova.Ama ne e onaq Maq sas slojnata familiq .Nie neska pove4e na laf go ydarihme i ne sly6ah mn mn kfo sa govori.Koq e taq Елисавета Тодорова?Po kfo predava?A ina4e vqrno li imalo nqkaf det vlizal v 4asovete po ispanski-kazval sa Hylio Edit:Daite edin FlexType 4e tapata 6liokavica q mraza Тая Мая Петрова миналата година беше класна на 1 приятел... обаче в началото винаги е много точна и накрая я хваща истерията. На тоя моя приятел на 25-ти юни докладва 20 човека за отсъствия и сега ще им седят до края на 1-вия срок... На мене ми предаваше също в 8-ми клас и слава Богу това беше... и какви случки, и интриги... и бой имаше с тая. Абе някой в даскало, който незнае ше му обясня. Тъкмо ще вкарам малко връзки сред 8-ми клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ахахаха, чак бой ли ве ? Аз мислех, че е само наща (Кюлевчиева). Беше разправяла, че някакви са се сбили и оная ги набила и 2-мата Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Във връзка с горния пост -> Мн смях ми вкара Ми.. дано няма бой ..че Мая Петрова ше ги опердаши сички...тя е яка даскалка всъщност..пуска лафове и не и се ходи на даскало ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Във връзка с горния пост -> Мн смях ми вкара Ми.. дано няма бой ..че Мая Петрова ше ги опердаши сички...тя е яка даскалка всъщност..пуска лафове и не и се ходи на даскало ! Da we na nas ni vika-prigotvete sa za dvoiki 6toto 6a ima mnoy y4ene .VeSo ot kade q izkopa taq snimka we .Taq daskalka mi prili4a na edna moq biv6a po istoriq Deliivanova-hem qka i pyska laf4eta hem stroga ma nz kfi havi 6a ima .WriteR4e ti koi klas be6e?Nie ytre s Ragin Fire sa 4akame na vratata na daskalo 8 i 15 ko iska6 ela hem az 6a vkaram malko vrazki sred golemite,a zaici v ruskata poznavam gore doly po edin-dvama ot paralelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Da we na nas ni vika-prigotvete sa za dvoiki 6toto 6a ima mnoy y4ene .VeSo ot kade q izkopa taq snimka we .Taq daskalka mi prili4a na edna moq biv6a po istoriq Deliivanova-hem qka i pyska laf4eta hem stroga ma nz kfi havi 6a ima .WriteR4e ti koi klas be6e?Nie ytre s Ragin Fire sa 4akame na vratata na daskalo 8 i 15 ko iska6 ela hem az 6a vkaram malko vrazki sred golemite,a zaici v ruskata poznavam gore doly po edin-dvama ot paralelka Оооо... аз в 8 и 15 няма да дойда... в 8:15 ше ставам и когато дойда. 11 Д клас съм сега. А Петрова беше забила шамар на една учителка от щатите, която беше като представител на някво училище при нас. Не помня точно за какво се бяха скарали, обаче Петрова била виновната за кавгата. Отделно тя искаше след 8-ми клас да ни преподава на нас, щото нашия клас е клас зубрещи чудовища, а такива на учителите им харесват най-много. И когато не й дадоха нашия клас се караше много, ама много с другата учителка, която за нищо не е виновна... нооо все пак Петрова оцелява. Аааа и бтв викаме й Голямото Пиле. asd стая 24 е първата от тея за учениците на 2-рия етаж. Преди нея стаите са без номера - учителската, на директорката, на зам. директорката, канцеларията и учителския кенеф. На ти и хубава кирилица, която няма да се прецака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Оооо... аз в 8 и 15 няма да дойда... в 8:15 ше ставам и когато дойда. 11 Д клас съм сега.А Петрова беше забила шамар на една учителка от щатите, която беше като представител на някво училище при нас. Не помня точно за какво се бяха скарали, обаче Петрова била виновната за кавгата. Отделно тя искаше след 8-ми клас да ни преподава на нас, щото нашия клас е клас зубрещи чудовища, а такива на учителите им харесват най-много. И когато не й дадоха нашия клас се караше много, ама много с другата учителка, която за нищо не е виновна... нооо все пак Петрова оцелява. Аааа и бтв викаме й Голямото Пиле. asd стая 24 е първата от тея за учениците на 2-рия етаж. Преди нея стаите са без номера - учителската, на директорката, на зам. директорката, канцеларията и учителския кенеф. На ти и хубава кирилица, която няма да се прецака. аз и викам траверса, заради историята със снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 бафти ранобудниците- 7:40 пишат постове вече. днес не ме оцели моркоф btw. общежитията мЕришат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 бафти ранобудниците- 7:40 пишат постове вече. днес не ме оцели моркоф btw. общежитията мЕришат. Ми те на Весо морковите му ги конфискуваха... а тея зайците или ся някви мега мутанти или са някви супер изостанали в развитието. Аз дойдох към 9:20 и на всичкото отгоре още не беше свърпило тъпото представление... Аа и бтв Стоилова, по математика, няма да ми предава щото е зела 5 класа от зайците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.