Fibaman Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 пак отнесах бан във форума на даскалото тва май ми е 5тиили 6ти Пак добре защото аз се отказах да пиша мн отдавна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Пак добре защото аз се отказах да пиша мн отдавна ... Аз пък никога не съм искал . А за какво те баннаха ? ~EDIT~ Само ли ве ? Кои са админи/модери там ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Аз пък никога не съм искал . А за какво те баннаха ? заради 2-3 оффтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 И аз имам бан... заради един цитат, който с помощта на други стана километричен и страницата се сбъгяса и заради това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Ахаххахаахахаха!Тоя форум е наистина мноо ама мнооо загубена работа... Аз напрао се отказах да влизам повече в него Особено админите са уником Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Аз пък никога не съм искал . А за какво те баннаха ? ~EDIT~ Само ли ве ? Кои са админи/модери там ? Един от 12 клас Мариан, един дето не учи в нащо даскало и ония олигофрен Ваклинов а пък модерите са 10 човека, от които с блестящата си тъпотия се откроява ларсен, който даже и не учи в нащо даскало, но понеже минава оттам да забърше някоя осмокласничка и е модер Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Форума е супер тъпа работа. Никога съм нямал желанието да пиша там. Мисля че имам точно 1 пост. Просто е супер глупаво измислен. Нямам нищо против модерите или админите, ама не ми е приятно там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Не ми казвайте,че Чомпалова ще ми преподава тая година!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Не ми казвайте,че Чомпалова ще ми преподава тая година!!!!!!!!! Ще ти преподава Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Ще ти преподава Да ве!Обоснови се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Не се шашкайте ве какво толкова. Аз 3 години съм при нея вече Ще ви трови цяла година живота с разни глупави щутории и ще ви разправя как се е старала много за да събере нужната информация, която ще ви бъде от полза, а всъщност едва ли и пръста си е мръднала. Няма да се притеснявате ще го преживеете (надявам се) и не бягайте, ама никога при нея... аз го направих ...след това беше забавно Това е даскалката, която още тази година ми пожела да не вляза никъде студент А защо мислиш, че Чомпалова ще ти предава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Не се шашкайте ве какво толкова. Аз 3 години съм при нея вече Ще ви трови цяла година живота с разни глупави щутории и ще ви разправя как се е старала много за да събере нужната информация, която ще ви бъде от полза, а всъщност едва ли и пръста си е мръднала. Няма да се притеснявате ще го преживеете (надявам се) и не бягайте, ама никога при нея... аз го направих ...след това беше забавно Това е даскалката, която още тази година ми пожела да не вляза никъде студент А защо мислиш, че Чомпалова ще ти предава ? Слухове.. а в повечето случеи предполагам знаеш, че се оказват истина.Но има и др. слух,че ше е няква млада дето за 1 година е в руската и тя ше ни поеме.. щото нали Нейчев вече го няма.. в инспектората е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Слухове.. а в повечето случеи предполагам знаеш, че се оказват истина.Но има и др. слух,че ше е няква млада дето за 1 година е в руската и тя ше ни поеме.. щото нали Нейчев вече го няма.. в инспектората е. Оо , дано думите да ти са верни и да ни преподава някоа нова и млада г-ца(жа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Някой да знае математиката за 9-ти клас дали е на 1-во равнище или 2-ро ? 9-ти клас с Английски ... някой ако може да казва, защото утре отивам за математика Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Някой да знае математиката за 9-ти клас дали е на 1-во равнище или 2-ро ? 9-ти клас с Английски ... някой ако може да казва, защото утре отивам за математика Аз си карам с 2-ро равнище от 9-ти клас до сега... 1-во и 2-ро са еднакви... просто във второ има повече задачи. Нашата даскалка не прави проблем за учебниците - и 2-та ги ползваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Утре тряа да са замакнем в даскалото ,а другиден почваме.Незнам да са радвам ли,да плача ли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 тва само за зайците ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 тва само за зайците ли? Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Be ytre posledno 9 ili 8 i polvina trqa sme tam 6ot sa poly4avat edni raznoglasiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Be ytre posledno 9 ili 8 i polvina trqa sme tam 6ot sa poly4avat edni raznoglasiq иди в 8, за да си сигурен и утре постни ние кога трябва да ходим на 15ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Някой иска ли учебници по английски за 9 клас? Duna?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Be ytre posledno 9 ili 8 i polvina trqa sme tam 6ot sa poly4avat edni raznoglasiq 8,30 8 В клас ту повн ур ассес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 иди в 8, за да си сигурен и утре постни ние кога трябва да ходим на 15ти "Уважаеми, бъдещи и настоящи ученици на ЕГ "Иван Вазов"!За нас е удоволствие да Ви съобщим, че сте поканени, за официалното откриване на учебната 2006-2007 година, на 15.09.2006г. в 8 и 30 часа, пред входа на гимназията. Учениците, които са приети тази година (осмокласниците), трябва да се явят на 14.09.2006г. в 9 часа, в гимназията, за медицински преглед.." http://egiv.net/enter.php?l=bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Някой иска ли учебници по английски за 9 клас? Duna?! Английски ще взимаме от даскало (нови някви). Ама ако имаш математика + Испански ... супер Кое ниво ти е ? 1-во ... 2-ро ? А да ве ... остава 1 ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Испански няма.. ама Математика имам .. Ше се разберем в последствие ся е ранко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.