chistacha Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Е зависи ако си превилегирован да си 12 клас не е нужно да носиш вратовръзки и ризи :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 е според теб как ще ти стои вратовръзка на анцук, тряя са поизтупаш, ама не ги слушай, те се разправят, че била задължителна, пък аз до ся 1 път не съм я сложил Mi te oneq ne prodavaha riza.Az ot kade da q izmakna taq oficialna riza.Vqrno iam rizi ma te sa daleee4 ot oficialnite .Ina4e si kypih obyvki i danki samo sa nadqvam na 15 da e stydeno ta da moga da si obleka dankite .chistacha da ma az ne sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Mi te oneq ne prodavaha riza.Az ot kade da q izmakna taq oficialna riza.Vqrno iam rizi ma te sa daleee4 ot oficialnite .Ina4e si kypih obyvki i danki samo sa nadqvam na 15 da e stydeno ta da moga da si obleka dankite .chistacha da ma az ne sam споко ве, може и без вратовръзка, най-много да ти мрънкат малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Народе спокойно, никой до сега не са изгонили, защото не е носил вратовръзка, нито пък са похвалили някой, че е бил с костюм и вратовръзка Лошо е за тез дето са 8-ми клас защото те са задължени да си купят вратовръзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Бе щом не е задължително да носа копринена ризка съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не че имам голямо желание да питам де, но все пак ... някой ако ходи до училище или знае кога трябва да ходим да каже има екскурзии и до Англия ... езикова практика се води ...даже тази година мисля че имаше но не съм сигурен, но бяха със самолет до там, а не както преди, когато и аз бях, бяхме с рейс и минахме половин Европа иначе и екскуризии за по 2 дена има, но в 8 клас едва ли ще се навие класната ви да ви дови, но ако имаш познати от горните класове може да се набуташ ... Ваньо ти тая година 12 клас ли бе ? гъзар Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Бе аз иам познат,който има познати 11,12 клас(братчеда Арсо ) та моа го накарам да ми каже кои са ма сиурну шми е тъпо само с големи "каки" и "батковци"(хаха да уе сигурно).А иначе що в сайта пише,че има ексукзий само до Португалия,Франция и до още някъде.Тея мошенници в сайта как лъжат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Бе аз иам познат,който има познати 11,12 клас(братчеда Арсо ) та моа го накарам да ми каже кои са ма сиурну шми е тъпо само с големи "каки" и "батковци"(хаха да уе сигурно).А иначе що в сайта пише,че има ексукзий само до Португалия,Франция и до още някъде.Тея мошенници в сайта как лъжат Те тия дет са правили сайта са маса зле, особено ония педерас валкинов Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Хора ади бе.Кфо са покрихте сички.Още една седмица до новата учебна година .BTW може да са окаже,че иам общ познат .Братчеда каза,че познавал хора от руската-дванайсти клас е,в строителния учи-Арсо .Я да са обади някой ако го познава .Кфо става с бъдещите зайци тука.Дайте да си напрайм една збирка пред даскалото да са запознаем да ма видите хъф съм убавец (базик) и аз да ва вида кфи сте убавци . Edit:Бе кфи са тея 18 часа първи чужд език седмично.Тфа без сиповете и щуротийте ли е?Притесняам са че ша иам малко за учене хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Edit:Бе кфи са тея 18 часа първи чужд език седмично.Тфа без сиповете и щуротийте ли е?Притесняам са че ша иам малко за учене хахахаха Ти така си мислиш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 18 майна... Ние имахме по 26. Кво малките за по-тъпи ли ги смятат, че им намялят часовете. Ебаси ташака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Ne be 6oto taka pi6e tam na nqkfo list4e .I na men ne mi sa vqrva da e vqrno tfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Не се притеснявай няма да минете само с 18.... както Сашо каза ние имахме по 26 ... някой има ли идея кога на викат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Не се притеснявай няма да минете само с 18.... както Сашо каза ние имахме по 26 ... някой има ли идея кога на викат ? "Уважаеми, бъдещи и настоящи ученици на ЕГ "Иван Вазов"! За нас е удоволствие да Ви съобщим, че сте поканени, за официалното откриване на учебната 2006-2007 година, на 15.09.2006г. в 8 и 30 часа, пред входа на гимназията. Учениците, които са приети тази година (осмокласниците), трябва да се явят на 14.09.2006г. в 9 часа, в гимназията, за медицински преглед.." http://egiv.net/enter.php?l=bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 8:30 !?! Министъра каза в 9 Но естествено, ние пак сме прецакани. Този път ще нося около 2кг зеле+моркови . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 "Уважаеми, бъдещи и настоящи ученици на ЕГ "Иван Вазов"!За нас е удоволствие да Ви съобщим, че сте поканени, за официалното откриване на учебната 2006-2007 година, на 15.09.2006г. в 8 и 30 часа, пред входа на гимназията. Учениците, които са приети тази година (осмокласниците), трябва да се явят на 14.09.2006г. в 9 часа, в гимназията, за медицински преглед.." http://egiv.net/enter.php?l=bg С удоволствие мога да съобщя, че ако имах достатъчно смелост, щях да дойда овързан в динамит... 8:30 !?! Министъра каза в 9 Но естествено, ние пак сме прецакани. Този път ще нося около 2кг зеле+моркови . Аз по-рано от 9:15 няма да ида. Аз и аз носих само веднъж като бях 9-ти клас, ама не ми се занимава... има къде къде по-яки начини да си напраиш ташак със зайците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Ахаххахаха да ви имам и веселбата Мен лично мноо ме болеше главата след като някой който иска да си прай пишка с нас(тогава зайци) ме нацели с задната част от един морков Но като се замисля защо тая година пак да не се включа във военните действия Шшшш обаче тая година кой знае пак колко нови учители ша имаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 6to pak novi y4iteli be .Az hoih v ruskata i mi kazaha na 14 da hoa v 8 i polvina,a na 15 pak li da si zamakna zadnika tam Edit:Abe v kraina smetka q sa obadete osmoklasnicite da sa vidim 4e to na 14-ti i bez tfa 6a sme sao nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 "Уважаеми, бъдещи и настоящи ученици на ЕГ "Иван Вазов"!За нас е удоволствие да Ви съобщим, че сте поканени, за официалното откриване на учебната 2006-2007 година, на 15.09.2006г. в 8 и 30 часа, пред входа на гимназията. Учениците, които са приети тази година (осмокласниците), трябва да се явят на 14.09.2006г. в 9 часа, в гимназията, за медицински преглед.." http://egiv.net/enter.php?l=bg Щом е само покана имаме ли право да я отхвърлим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Ахаххахаха да ви имам и веселбата Мен лично мноо ме болеше главата след като някой който иска да си прай пишка с нас(тогава зайци) ме нацели с задната част от един морков Но като се замисля защо тая година пак да не се включа във военните действия Шшшш обаче тая година кой знае пак колко нови учители ша имаме ако искаш ела с мен и весо, ще зимаме по 3 кила моркови Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 8:30 !?! Министъра каза в 9 Но естествено, ние пак сме прецакани. Този път ще нося около 2кг зеле+моркови . Хахахахаха отмъщението на dunata .... Много ясно и аз ша треа мина през пазара ... Иначе за по важното .... ИСКАМ да се уговоря с някой да ми продаде учебниците си ... Сега ще съм 9 ти клас , така че някой за 10 ти клас да пише да се уговорим , че да съм си на сигурно аз ... Не държа веднага да ги купя ... в смисъл няма проблем нали да си изкарате входни нива и други глупости и после да ми ги дадете , но се пак да се уговоря от сега ... (с испански съм незнам дали има значение де се пак да си кажа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Хахахахаха отмъщението на dunata .... Много ясно и аз ша треа мина през пазара ... Какъв пазар ? От село ще домъкна всичко . А нови учители, защото казаха, че пенсиите ще ги гонят ... както и трябва де Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Вярно трябва да се гонят пенсиите ... ма поне Барова да бяха оставили ... на който му е предавала може да каже какво шоу е в нейния час. Не пише много високи оценки, обаче пък прави супер смях в час Пешо как си другата седмица май се каниш да си го връщаш за миналата година на зайците Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Вярно трябва да се гонят пенсиите ... ма поне Барова да бяха оставили ... на който му е предавала може да каже какво шоу е в нейния час. Не пише много високи оценки, обаче пък прави супер смях в час Пешо как си другата седмица май се каниш да си го връщаш за миналата година на зайците Ами не само на тях Имам да си го връщам на Алекс Миналата година ма изпраска с всичка сила право в десетката с кучана на моркова (задницата ) от 6 метра и после имах червено петно там , така че гледай да не ми се изкриви мерника нещо ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 пак отнесах бан във форума на даскалото тва май ми е 5тиили 6ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.