THE-AGENT Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ихаааа...то чак цяла тема имало за моето ново училище бре абе да ви попитам- наистина ли е задължително на 15-ти да отида с вратовръзка и риза, защото ей сега пробвах и изглеждам някак си стряскащо :X той тоя миришещия викам да се измирисва насам, че да не развали там русия с неговите простотии. каза, че на 9-ти се връщал пп. в Русия му викат Вова... Знам как му викат ... че и снимка ми прати ... аз разбрах, че на 10-ти се връща ... сега ако кажеш и кой си и дали те знам ... евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Знам как му викат ... че и снимка ми прати ... аз разбрах, че на 10-ти се връща ... сега ако кажеш и кой си и дали те знам ... евала Виж, че пише че е нов, аз викам зайците дет пишат тука да дадат по една снимка да знам кой да обстрелвам с моркови Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Да ги караме да попълват лексикон ...май така се казваше .... ем ..аз го питам защото може да го знам покрай миришещия ... и за това ... иначе усетих, че е нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Виж, че пише че е нов, аз викам зайците дет пишат тука да дадат по една снимка да знам кой да обстрелвам с моркови хахахаха Да ги караме да попълват лексикон ...май така се казваше .... ем ..аз го питам защото може да го знам покрай миришещия ... и за това ... иначе усетих, че е нов gm member, ама теб не съм те засичал по срещи...иван ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Абе я сложи 1 пик, да та видим да знайм по кой да мятаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Абе я сложи 1 пик, да та видим да знайм по кой да мятаме ако толкова искаш да ме видиш може да направим пир в чест на владо...ахахахаха с пирошки lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Дам Иван съм .... Владо хич не го чакай ... той си е с оная мадам в Русия ...и си я и хич не му се връща Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 ако толкова искаш да ме видиш може да направим пир в чест на владо...ахахахаха с пирошки lol ако си мислиш, че знам кой е владо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Дам Иван съм .... Владо хич не го чакай ... той си е с оная мадам в Русия ...и си я и хич не му се връща хахаха, той колко ми е разказвал за теб...вовичка ако си мислиш, че знам кой е владо... миризливия е владо бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 хахаха, той колко ми е разказвал за теб...вовичка миризливия е владо бе Май съм объркал темите за училищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Абе верно ли сме щели да имаме и втора смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Абе верно ли сме щели да имаме и втора смяна А дано нямаме защото ще измрем това ще е супер гадноооо ....кой ти даде това инфо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 А дано нямаме защото ще измрем това ще е супер гадноооо ....кой ти даде това инфо ? Ми един приятел от нашия клас, ама то е възможно. щото миналата година един от 12тите класове обикаляше по стаите, а сега идва и една нова паралелка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Това ще е много гадно ако ни направят на две смени ! А коя е новата паралелка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ще е много зле наистина, защото ще седим вечер до много късно и както даскалото ни е в дивия ... и имаме сипове и глупости ... бляяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ние пак ще сме по-добре .... да му мислят подгответата дето имат по 8-9 часа на ден ... Ама като инфото не е сигурно не трябва да му обръщаме чак толкова внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 няма нови паралелки...тва са глупости-те старите не можаха да напълнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 няма нови паралелки...тва са глупости-те старите не можаха да напълнат. Има щото 12 клас тая година бяха до Ж, а пък 8 клас ся дето идват са до З клас, така че не си изказвай некомпетентното мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Че постоянната първа смяна е единственото предимство на тва даскало, бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Блах, върнах се от Украйна... научих разни простотии на руски и много ще се погавря с тва комунистко лайно дето ни преподава по руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Ако някой още не е разбрал - моля вижте това: http://egiv.net/forums/viewtopic.php?t=390 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Abe Raging Fire q dai edin pic tyka ta da moje teb da ta celat s morkovi pak az da sa izmakvam tihomalkom :ph34r: .Abe vqrno li e 4e na parviq y4eben det trqa da sa nosi 4ak i riza.Az za vratovrazkata i za zna4kata znam ama i riza li 4ak? I da va piram ne6y drygo-osmi klas kfi ekskyrzii sa organizirat i sled dvanaisti klas gore doly kolko hora prodaljavat da y4at vi6e po sofiq i 4yjbina Teq ekskyrzii mn 6itavi we.Za kaf mi e da hoda do 3. Испания 2. Германия 1. Франция kat 6a y4a angliiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Abe Raging Fire q dai edin pic tyka ta da moje teb da ta celat s morkovi pak az da sa izmakvam tihomalkom :ph34r: .Abe vqrno li e 4e na parviq y4eben det trqa da sa nosi 4ak i riza.Az za vratovrazkata i za zna4kata znam ama i riza li 4ak? I da va piram ne6y drygo-osmi klas kfi ekskyrzii sa organizirat i sled dvanaisti klas gore doly kolko hora prodaljavat da y4at vi6e po sofiq i 4yjbina Teq ekskyrzii mn 6itavi we.Za kaf mi e da hoda do 3. Испания 2. Германия 1. Франция kat 6a y4a angliiski е според теб как ще ти стои вратовръзка на анцук, тряя са поизтупаш, ама не ги слушай, те се разправят, че била задължителна, пък аз до ся 1 път не съм я сложил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.