Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

ихаааа...то чак цяла тема имало за моето ново училище бре :)

абе да ви попитам- наистина ли е задължително на 15-ти да отида с вратовръзка и риза, защото ей сега пробвах и изглеждам някак си стряскащо :X

той тоя миришещия викам да се измирисва насам, че да не развали там русия с неговите простотии. каза, че на 9-ти се връщал :)

пп. в Русия му викат Вова...

Знам как му викат ... че и снимка ми прати ... аз разбрах, че на 10-ти се връща ... сега ако кажеш и кой си и дали те знам ... евала :P

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Знам как му викат ... че и снимка ми прати ... аз разбрах, че на 10-ти се връща ... сега ако кажеш и кой си и дали те знам ... евала :P

Виж, че пише че е нов, аз викам зайците дет пишат тука да дадат по една снимка да знам кой да обстрелвам с моркови :lol:

Да ги караме да попълват лексикон ...май така се казваше .... ем ..аз го питам защото може да го знам покрай миришещия ... и за това ... иначе усетих, че е нов :bgrin: :D :P

Виж, че пише че е нов, аз викам зайците дет пишат тука да дадат по една снимка да знам кой да обстрелвам с моркови :lol:

хахахаха

Да ги караме да попълват лексикон ...май така се казваше .... ем ..аз го питам защото може да го знам покрай миришещия ... и за това ... иначе усетих, че е нов :bgrin: :D :P

gm member, ама теб не съм те засичал по срещи...иван ?

Абе я сложи 1 пик, да та видим да знайм по кой да мятаме :lol:

ако толкова искаш да ме видиш може да направим пир в чест на владо...ахахахаха с пирошки lol

ако толкова искаш да ме видиш може да направим пир в чест на владо...ахахахаха с пирошки lol

ако си мислиш, че знам кой е владо...

Дам Иван съм .... Владо хич не го чакай ... той си е с оная мадам в Русия ...и си я :hump: и хич не му се връща :devil :bgrin: :P :D

хахаха, той колко ми е разказвал за теб...вовичка :laughing:

ако си мислиш, че знам кой е владо...

миризливия е владо бе :)

хахаха, той колко ми е разказвал за теб...вовичка :laughing:

миризливия е владо бе :)

Май съм объркал темите за училищата :wir

Абе верно ли сме щели да имаме и втора смяна :punk

А дано нямаме защото ще измрем това ще е супер гадноооо ....кой ти даде това инфо ?

А дано нямаме защото ще измрем това ще е супер гадноооо ....кой ти даде това инфо ?

Ми един приятел от нашия клас, ама то е възможно. щото миналата година един от 12тите класове обикаляше по стаите, а сега идва и една нова паралелка ;)

Това ще е много гадно ако ни направят на две смени ! А коя е новата паралелка ?

Ще е много зле наистина, защото ще седим вечер до много късно и както даскалото ни е в дивия ... и имаме сипове и глупости ... бляяя :angry1 :angry1 :angry1

Ние пак ще сме по-добре .... да му мислят подгответата дето имат по 8-9 часа на ден ...

Ама като инфото не е сигурно не трябва да му обръщаме чак толкова внимание :)

няма нови паралелки...тва са глупости-те старите не можаха да напълнат.

Има щото 12 клас тая година бяха до Ж, а пък 8 клас ся дето идват са до З клас, така че не си изказвай некомпетентното мнение

• 2 weeks later...

Блах, върнах се от Украйна... научих разни простотии на руски и много ще се погавря с тва комунистко лайно дето ни преподава по руски. :D

• 2 weeks later...

Abe Raging Fire q dai edin pic tyka ta da moje teb da ta celat s morkovi pak az da sa izmakvam tihomalkom :ph34r: :D .Abe vqrno li e 4e na parviq y4eben det trqa da sa nosi 4ak i riza.Az za vratovrazkata i za zna4kata znam ama i riza li 4ak? ;)

I da va piram ne6y drygo-osmi klas kfi ekskyrzii sa organizirat i sled dvanaisti klas gore doly kolko hora prodaljavat da y4at vi6e po sofiq i 4yjbina :)

Teq ekskyrzii mn 6itavi we.Za kaf mi e da hoda do 3. Испания 2. Германия 1. Франция kat 6a y4a angliiski :D

Abe Raging Fire q dai edin pic tyka ta da moje teb da ta celat s morkovi pak az da sa izmakvam tihomalkom :ph34r: :D .Abe vqrno li e 4e na parviq y4eben det trqa da sa nosi 4ak i riza.Az za vratovrazkata i za zna4kata znam ama i riza li 4ak? ;)

I da va piram ne6y drygo-osmi klas kfi ekskyrzii sa organizirat i sled dvanaisti klas gore doly kolko hora prodaljavat da y4at vi6e po sofiq i 4yjbina :)

Teq ekskyrzii mn 6itavi we.Za kaf mi e da hoda do 3. Испания 2. Германия 1. Франция kat 6a y4a angliiski :D

е според теб как ще ти стои вратовръзка на анцук, тряя са поизтупаш, ама не ги слушай, те се разправят, че била задължителна, пък аз до ся 1 път не съм я сложил

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...