asd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Ми в руска с английски(както разбрахте аз съм там )бала беше малко над 31.В английската също беше толкова.Тея дето са ви казвали че са влизали с 25 и 28 бал в руска или английска земете един тиган утре и идете им го наблъскайте в канчетата .Тфа е невъзможно просто.ОМГ,Английска и Руска са най-елитните училища в Пловдив.Толкова малък бал просто не съществуваше на първо класиране .Аре аз като съфорумник недейте ма целете много с моркови де VeSo може и да съм та питал ама кой клас си.Аааа и още нещо тея с английски кои паралелки са-а,б,в,г,д... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Ми в руска с английски(както разбрахте аз съм там )бала беше малко над 31.В английската също беше толкова.Тея дето са ви казвали че са влизали с 25 и 28 бал в руска или английска земете един тиган утре и идете им го наблъскайте в канчетата .Тфа е невъзможно просто.ОМГ,Английска и Руска са най-елитните училища в Пловдив.Толкова малък бал просто не съществуваше на първо класиране .Аре аз като съфорумник недейте ма целете много с моркови де VeSo може и да съм та питал ама кой клас си.Аааа и още нещо тея с английски кои паралелки са-а,б,в,г,д... Паралелките с английски са "г" и "д" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Мога да ти кажа какво беше за английските паралелки - 29.938 някъде Все пак аз бях с толкоз A я кажете какъв беше бала за английски тая година Яко ... аз бях с 29 , но съм с френски Ама аз съм си виновен ... когато нашите ми казваха "учи , чети , решавай задачи" аз се правех на интересен и гледах мачовете от световното (световното 2002 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Ми в руска с английски(както разбрахте аз съм там )бала беше малко над 31.В английската също беше толкова.Тея дето са ви казвали че са влизали с 25 и 28 бал в руска или английска земете един тиган утре и идете им го наблъскайте в канчетата .Тфа е невъзможно просто.ОМГ,Английска и Руска са най-елитните училища в Пловдив.Толкова малък бал просто не съществуваше на първо класиране .Аре аз като съфорумник недейте ма целете много с моркови де VeSo може и да съм та питал ама кой клас си.Аааа и още нещо тея с английски кои паралелки са-а,б,в,г,д... ауе няма такова съфорумник ние се събираме няколко човека от класа и целим на поразия иначе сега ще съм 10з ПС: Тия админите на форума на даскалото са бахти нещастниците казах им, че не могат да направят 1 сайт както трябва и ма баннаха за обида към админите Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 ауе няма такова съфорумник ние се събираме няколко човека от класа и целим на поразия иначе сега ще съм 10з ПС: Тия админите на форума на даскалото са бахти нещастниците казах им, че не могат да направят 1 сайт както трябва и ма баннаха за обида към админите То твойто беше ебаси наредбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 То твойто беше ебаси наредбата. тихо бе невежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 По повод изказванията на някой че бала бил 28.Еми за най да го наречем търсените паралелки бала за момчетата е следния 13 0111 ЕГ "ИВ.ВАЗОВ" (ЧУЖДОЕЗ, АНГ)-м-минимлен бал 30.002 -демек колкото в английската.Вече бала за френски и незнам си кфо наистина при второ класиране е паднал до 28,но на първо тоя бал 30.002 беше 31.500 и нещо .Така че баловете в английска и руска са горе долу еднакфи само дето руската е по-хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Напротив в английската бала е с 1 единица по-висок! ЕГ"ПЛОВДИВ"( ЧУЖДОЕЗ, АНГ)-м 31.064 ЕГ "ИВ.ВАЗОВ" (ЧУЖДОЕЗ, АНГ)-м 30.002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Напротив в английската бала е с 1 единица по-висок! ЕГ"ПЛОВДИВ"( ЧУЖДОЕЗ, АНГ)-м 31.064 ЕГ "ИВ.ВАЗОВ" (ЧУЖДОЕЗ, АНГ)-м 30.002 То тфа е второ класиране .Ама тфа няма толкова голямо значение.Ако не е хубаво в руската ша са преместа в английска макар че съм убеден че в руската е по-хубаво .А иначе чегайте да ва питам нещо.Ний ся осмокласниците къде ша учим.В самата зграда или в онея около нея(изключвам английската ест ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Мда, а какво да кажа аз, като можех да влеза буквално където си поискам от целия Пловдив и се набутах в руската с френски, защото бил хубав език Сега, ако зема и наистина го науча (което ми се струва далечна утопия), ако същото стане и с руския (няма да стане, спокойно, при Илонка съм), до 12ти клас след 3 години ще стана някакво изродче което знае 5 езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 То тфа е второ класиране .Ама тфа няма толкова голямо значение.Ако не е хубаво в руската ша са преместа в английска макар че съм убеден че в руската е по-хубаво .А иначе чегайте да ва питам нещо.Ний ся осмокласниците къде ша учим.В самата зграда или в онея около нея(изключвам английската ест )тия с английски учат в сградата Мда, а какво да кажа аз, като можех да влеза буквално където си поискам от целия Пловдив и се набутах в руската с френски, защото бил хубав език Сега, ако зема и наистина го науча (което ми се струва далечна утопия), ако същото стане и с руския (няма да стане, спокойно, при Илонка съм), до 12ти клас след 3 години ще стана някакво изродче което знае 5 езика хахаха как ще можеш да влезеш навсякъде и ще дойдеш в руската и то с френски май не та слуша главата много Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 То тфа е второ класиране Не е второ класиране,ама както каза ти няма значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 На някой ако му трябват учебници за 10-ти клас да каже, докато не ида до борсата да ги дам на онея мошенници. Давам ги всичките на половин цена всеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 аз пък давам за 9ти, ако има желаещи EDIT: сашо запази ми тия за 10 клас, само да видя списъка и да знам дали са същите и ще ти ги взема :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Аве ГЛИГАНИ кога ще ходите на море ве ? Май , че на Приморско щяхте да ходите ами кои дати по точно ) Да знам дали ша мога са намурдам с още няколко френдчета да спим при някой ) Ванка ти ще ходиш ли ве ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Пешо ве кви глигани те гонят ... на море в Приморско ще ходим на 14 август Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Пешо ве кви глигани те гонят ... на море в Приморско ще ходим на 14 август Мчи ний ша са засечем уе.И аз отиам на Приморско от десети до двайсти .Я дайте по някоя снимка ако ва засега да ша са обаждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Пешо ве кви глигани те гонят ... на море в Приморско ще ходим на 14 август Никви глигани ве просто низнам и затва питам .... Чак 14.август ... На мен влака ми е след 2 часа Еми явно няма са засечем .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Никви глигани ве просто низнам и затва питам .... Чак 14.август ... На мен влака ми е след 2 часа Еми явно няма са засечем .... хехех ... ти си идеален ве много ми се ходи и на мен ... ма след 2 седмици .... ти са пофаля днес си говорех с миришещия от Русия Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Някой от вас посещава ли форума на даскалото? Тоя Ваклинов е много зле, щом тръгна да банва, щото 2ма са псували на лС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Уважаеми, Потребители! Поради факта, че на част от вас не им е ясно,как трябва да се държат, а също така и че голяма част от вас не са си направили труда да прочетат правилата на форума, се получиха доста конфликтни ситуации между потребители и модератори, като разбира се потребителите се оплакват че модераторите са много строги, и че неправилно са им изтрили темите и след като се проведе гласуване между потребителите се въвежда следното: Всеки потребител, който нарушава правилата, ще трупа точки, като колкото по-грубо е нарушението, толкова повече ще са и точките. Точките заслужени за по-леки нарушения ще се нулират през определен период от време, а за малко по-сериозните през по-голям период. След като някой потребител натрупа определен брой точки, ще бъде бан-ван за определено време, продължителността на което ще зависи от достигнатите точки. Статистиката, която ще се прави, ще се намира във форума БАН Статистика, за да можете по всяко време да проверявате, кой и до кое ниво на лиготията и простотията е достигнал, защото знам, че за някои от вас това е гордост, а и все пак да нямате възможност да мрънкате и хленчите, и да обвинявате админи и модератори, че сте наказани некоректно. Във статистиката ще намерите за всеки от “трупащите точки” за какво е наказан и какъв е периода на наказанието. Така че ви съветвам първата ви работа преди да поствате, да вземете и внимателно да си прочтете двете теми, които са във форума "новини". Ето как ще се контролира форумът ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Я дайте линк към форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Абе кфо стаа със сайта.Влизам в www.egiv.com и ми дава някфи простотий.Да не би да са сменили името Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Я дайте линк към форума http://egiv.net/forums/ Абе кфо стаа със сайта.Влизам в www.egiv.com и ми дава някфи простотий.Да не би да са сменили името http://egiv.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 ихаааа...то чак цяла тема имало за моето ново училище бре абе да ви попитам- наистина ли е задължително на 15-ти да отида с вратовръзка и риза, защото ей сега пробвах и изглеждам някак си стряскащо :X хехех ... ти си идеален ве много ми се ходи и на мен ... ма след 2 седмици .... ти са пофаля днес си говорех с миришещия от Русия той тоя миришещия викам да се измирисва насам, че да не развали там русия с неговите простотии. каза, че на 9-ти се връщал пп. в Русия му викат Вова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.