Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
абе тая година бала в руската нещо много висок :blink:

Ми то с тоя моя клас... кой да го дига иначе? Четирима или трима човека сме без стипендия... може и 2-ма дори. :blink:

Ми то с тоя моя клас... кой да го дига иначе? Четирима или трима човека сме без стипендия... може и 2-ма дори. :blink:

Пичът сигурно има предвид бала за кандидат-гимназистите :)

Пичът сигурно има предвид бала за кандидат-гимназистите :)

Значи ни предстои да правим рекорд при кандидат-гимназистите. :P

Уф... аз за успех мислех, че става дума. :D

Е тва животно ни е класна... супер двулично същество е тва. Не мога да му кажа човек... пише двойки като се хили супер надменно, казва ми в очите че иска да не съм в това училище, казва ми, че ще направи всичко възможно, за да не остана безнаказан при бягство и т.н. Имам чувството, че за нея професията учител я прави някакси... велика?! :ghost

Ако не ми пукаше толкова за труда, положен от мен в 7-ми клас, спокойно бих й набутал дневника в устата и да ръчкам докато не го изяде целия. :angry1 :angry1 :angry1

Такава беше моята даскалка по география в 7 клас.Вече и аз съм ученик на Руската :punk .Иначе аре кажете сайта на даскалото :)

Edit:VeSo ми бала е висок щото даскалото рулира :)

Edit2:Сайта го намерих :D.А някой може ли да каже в руската кои смени сте.Смисъл само първа или и първа и втора ;)

Такава беше моята даскалка по география в 7 клас.Вече и аз съм ученик на Руската :punk .Иначе аре кажете сайта на даскалото :)

Edit:VeSo ми бала е висок щото даскалото рулира :)

Edit2:Сайта го намерих :D .А някой може ли да каже в руската кои смени сте.Смисъл само първа или и първа и втора ;)

Първа сме само, но дочух. че може да става първа и втора ;) ! Иначе даскалото въобще не рулира, особено ако си с немски или френски :lol:

май барова се е пенсионирала, някой знае ли нещо повече

Първа сме само, но дочух. че може да става първа и втора ;) ! Иначе даскалото въобще не рулира, особено ако си с немски или френски :lol:

май барова се е пенсионирала, някой знае ли нещо повече

НЕЕЕЕ.Не съм нито с немски нито с френски-с Английски съм.Ми тая година бала що така в руската беше малко по висок от английската :punk :laughing:

НЕЕЕЕ.Не съм нито с немски нито с френски-с Английски съм.Ми тая година бала що така в руската беше малко по висок от английската :punk :laughing:

е с англ е добре ве, 8 клас ще ти е айляк, ама 9 :sick а бала е по-висок, щото никой незнае кво го чака :lol:

За Барова ние последния ден имахме с нея и тя каза, че се пенсионира обаче не знам ... то и Бозева трябва да се пенсионира ма ... седи и мъчи още подгответата :devil :bgrin: иначе няма да го плашите момчето в даскало ще му е пълен айляк като е с английски ще видим кой ще ти се падне да ти предава и аз съм с английски и живот си живея :lol: :laughing: :rolleyes:

За Барова ние последния ден имахме с нея и тя каза, че се пенсионира обаче не знам ... то и Бозева трябва да се пенсионира ма ... седи и мъчи още подгответата :devil :bgrin: иначе няма да го плашите момчето в даскало ще му е пълен айляк като е с английски ще видим кой ще ти се падне да ти предава и аз съм с английски и живот си живея :lol: :laughing: :rolleyes:

да ама в 9 клас кат му сложат някви като Барова или оная по физика мария антоанета ли квато беше там, тия са кошмар само надуват оценките не момичетата или пък оная по руски илонка зле.ком :lol:

да ама в 9 клас кат му сложат някви като Барова или оная по физика мария антоанета ли квато беше там, тия са кошмар само надуват оценките не момичетата или пък оная по руски илонка зле.ком :lol:

Аз до ся се при такива съм бил бе :laughing: .THE-AGENT ти по колко часа английски на седмица имаше в 8 клас.Там с занималните му и със сиповете му и с другите простотий

И Барова и тая по физика Антонова ми предават и за 2-те мога да кажа, че са супер болни даскалки тая по физика в 9 клас се правеше ма след това в 10 оценките накрая на срока и годината който стане да иска повече му го пише дори и супер малко да каже дава ги оценките. А за Барова питайте Psihara^^ той беше при нея на ЗИП .... но като цяло Барова рулира и на мен ми пише гадни оценки ма иначе е супер шантава :lol: :laughing: пича ако е при нея ще види как 3 часа може да се предава един и същи урок :wacko:

Аз до ся се при такива съм бил бе :laughing: .THE-AGENT ти по колко часа английски на седмица имаше в 8 клас.Там с занималните му и със сиповете му и с другите простотий

Ако не се лъжа бяха към 25-27 , а при нас занимални няма , но за сметка на това ти стига всеки ден да имаш по 8-9 часа :)

Ебаси... ония ден срещам един пич. Влезнал в руската с английски с бал 28 и нещо. :blink: :blink: :blink: Че аз с 30.611 влезнах едва едва от първо, а сега кво става. Народа затъпява еееееей. :P

@asd По английски ще имаш късмет ако ти се падне Низамова. Макар че едва ли ще ти е тя, защото преподава на нас и на по-малките. Друг удобен случай ще ти е Мая Петрова, макар че и тя не си пада кой знае колко добра учителка. В началото ще ти е супер симпатична, защото е особена, обаче после като почне да те реже и... грррррррррррр. :angry1 Тя е класна на 8-ми клас, дето бяха тая година. Та от тоя клас 2 дена преди завършването, на съвета, е докладвала 20 човека за отсъствия. Демек следващата учебна година ще са си с същите неизвинени. ;)

Ебаси... ония ден срещам един пич. Влезнал в руската с английски с бал 28 и нещо. :blink: :blink: :blink: Че аз с 30.611 влезнах едва едва от първо, а сега кво става. Народа затъпява еееееей. :P

@asd По английски ще имаш късмет ако ти се падне Низамова. Макар че едва ли ще ти е тя, защото преподава на нас и на по-малките. Друг удобен случай ще ти е Мая Петрова, макар че и тя не си пада кой знае колко добра учителка. В началото ще ти е супер симпатична, защото е особена, обаче после като почне да те реже и... грррррррррррр. :angry1 Тя е класна на 8-ми клас, дето бяха тая година. Та от тоя клас 2 дена преди завършването, на съвета, е докладвала 20 човека за отсъствия. Демек следващата учебна година ще са си с същите неизвинени. ;)

hqhhq traversa rulira be :D to neq li bqha napsuvali ili onaq todorova :lol:

Writer4e тоя нещо или та е излъгал или е влезнал в някоя от по-скапаните паралелки.Ся най-"известните" английски и испански на първо класиране бала беше 30-31 и 800...там някъде ма чак с 28.В електрото бала беше толкова доколкото си спомням :D .Абе вие в руската зайците с кфо ша на целите-моркови или зелки да знам да са паза не за друго :bgrin: :laughing: .

hqhhq traversa rulira be :D to neq li bqha napsuvali ili onaq todorova :lol:

Май на Тодорова ама не съм сигурен ... :wacko:

Абе вие в руската зайците с кфо ша на целите-моркови или зелки да знам да са паза не за друго :bgrin: :laughing: .

Обикновено летят парчета моркови , гледай да не те цапнат по главата и да се строполясаш на земята пред цялото даскало :)

Май на Тодорова ама не съм сигурен ... :wacko:

Обикновено летят парчета моркови , гледай да не те цапнат по главата и да се строполясаш на земята пред цялото даскало :)

Хубу.Шси зема каската от скутера :laughing:

Writer4e тоя нещо или та е излъгал или е влезнал в някоя от по-скапаните паралелки.Ся най-"известните" английски и испански на първо класиране бала беше 30-31 и 800...там някъде ма чак с 28.В електрото бала беше толкова доколкото си спомням :D .Абе вие в руската зайците с кфо ша на целите-моркови или зелки да знам да са паза не за друго :bgrin: :laughing: .

С немски не с английски. ;) Объркал съм се, сега го питах. :P Няма значение... важното е че в такова елитно училище всякакви некадърници могат да влезнат... представям си какъв е бала с италиански - 25? :blink:

Няма значение... важното е че в такова елитно училище всякакви некадърници могат да влезнат

Да ама после трябва и да излезнат, че да има файда от влизането :) А тва за някои хора е проблем ... :wacko:

Да ама после трябва и да излезнат, че да има файда от влизането :) А тва за някои хора е проблем ... :wacko:

За някои, ама за тебе не. :D :D :D

приготвил съм 1 чувал моркови :lol:

С немски не с английски. ;) Объркал съм се, сега го питах. :P Няма значение... важното е че в такова елитно училище всякакви некадърници могат да влезнат... представям си какъв е бала с италиански - 25? :blink:

с френски е по-малък :pirate

с френски е по-малък :pirate

Вие ме разбихте ... ако сега във френска паралелка се влиза с по-малко от 25 ... нямам думи ... и защо после французите били най-зле от всички . Ясно защо когато се запознавахме с даскалите в 9-ти клас всички казваха :"Аааа "е" клас ... французи ... ясно!" . Въпреки , че когато аз влязох бала за френския беше доста над 25 , а какво ли е оставало за другите "по-елитни" паралелки ... :)

а какво ли е оставало за другите "по-елитни" паралелки ... :)

Мога да ти кажа какво беше за английските паралелки - 29.938 някъде ;) Все пак аз бях с толкоз :D

A я кажете какъв беше бала за английски тая година :unsure:

Вие ме разбихте ... ако сега във френска паралелка се влиза с по-малко от 25 ... нямам думи ... и защо после французите били най-зле от всички . Ясно защо когато се запознавахме с даскалите в 9-ти клас всички казваха :"Аааа "е" клас ... французи ... ясно!" . Въпреки , че когато аз влязох бала за френския беше доста над 25 , а какво ли е оставало за другите "по-елитни" паралелки ... :)

toi malko preuveli4ava edva li e 25, ama nai niskiq moje i tolkova da e ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...