Fibaman Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Това днес не беше лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мъхът , който се развива в тоалетните на 1-вия етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Леле... нямах представа, че е толкова лошо. Аз в училищните тоалетни не съм влизал от осми клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мъхът , който се развива в тоалетните на 1-вия етаж Това не е единственото нещо, което се развива в тия кенефи. В кабинките се развиват някакви висши форми на живот, които ако скоро не бъдат изтребени могат да се превърнат в доминиращ вид в кв. Захарна Фабрика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Дано ги изчистят преди новозародилият се там живот да открие огъня и колелото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Това не е единственото нещо, което се развива в тия кенефи. В кабинките се развиват някакви висши форми на живот, които ако скоро не бъдат изтребени могат да се превърнат в доминиращ вид в кв. Захарна Фабрика Представете си Марянчето с бластер! Бати ужаса... Елитната гимназия неможе да си подържа тоалетните..!А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?!Ай да не давам предположения....дано им е вкусно всяко междучасие в учителската стая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Представете си Марянчето с бластер! Бати ужаса... Елитната гимназия неможе да си подържа тоалетните..!А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?!Ай да не давам предположения....дано им е вкусно всяко междучасие в учителската стая. Да уе, баси! Аз се изкилих да им нося пари на тия мизерници, а ме е страх да вляза в кенефа! И ще влизаме в европейския съюз. Ако сме в европа трябва заради хигиената в тия кенефи да отцепят района в радиус от 3 км.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?! А кенефа на даскалите свети от всякъде сигурно Може в учителската да има и минибар/мини-бар или хладилник с мезета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 А кенефа на даскалите свети от всякъде сигурно Може в учителската да има и минибар/мини-бар или хладилник с мезета ... А... всъщност наистина има Така де, не знам какво има вътре, но хладилник има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 А... всъщност наистина има Така де, не знам какво има вътре, но хладилник има. Може да си мажат филийки с лютеница и масло Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Може да си мажат филийки с лютеница и масло Или хайвер ... не знам, ама кенефа им е по-чист от на The Queen Of England А аз, за да пусна една вода, трябва да си поема въздух 20 метра преди кенефа, за да не загина от воня на разлагащи се висши форми на живот, за които стана въпрос по-горе А на сичкото отгоре не мога да го няправя по време на час, шото нещо си ... аве яко шибинг ни връткат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 sorry za offtopica ama v4era kva qka "jena" ot 9ti klas vidqh v ruskata verno mlada ama basi izgleja6e na 19/20 jivot si jiveete tam vie ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 sorry za offtopica ama v4era kva qka "jena" ot 9ti klas vidqh v ruskataverno mlada ama basi izgleja6e na 19/20 jivot si jiveete tam vie ei Абе колкото е по-нисък приемния бал, толкова по-красиви са "жените" ...е, съответно и по-тъпи в повечето случаи, но... Иди да видиш в общите гимназии кво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 sorry za offtopica ama v4era kva qka "jena" ot 9ti klas vidqh v ruskataverno mlada ama basi izgleja6e na 19/20 jivot si jiveete tam vie ei АХХАхАхХахАХхАххАххАхХАхХАхахХаХахахХА Виж в хуманитарната кво става От там излизат ужасно много лезбийки, шото накъдето да са обърнеш се момиче ... и колкото голям, тъп, грозен, малоумен кретен да си пак ша си имаш фенки Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 аз не съм от Руската ,но искам повече инфо за нея,понеже ще кандидатствам тая година ,а в справочника ми няма почти никаква информация.та някой знае ли в нета дали има,защото аз не намерих.. EDIT:мерси ,fibaman :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 аз не съм от Руската ,но искам повече инфо за нея,понеже ще кандидатствам тая година ,а в справочника ми няма почти никаква информация.та някой знае ли в нета дали има,защото аз не намерих.. http://egiv.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Е хайде де, края на учебната година е! Похвалете се, оплачете се... Кажете кой как ще завърши? Не знам на кой му преподава Вера Маринска, ама тая е бати гадината...цял час изпитва и накрая на никой не писа оценка и ша на мъчи до последно...к**ка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Не знам на кой му преподава Вера Маринска, ама тая е бати гадината...цял час изпитва и накрая на никой не писа оценка и ша на мъчи до последно...к**ка.. Тая пък коя е? Аз се сещам само за близките до това име: Ружа Маринска Вера Живкова Вяра Маринова За някоя от тия ли става въпрос или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Вяра Маринова Май за тая беше Пак нещо съм се позаблял Преподава по биология Ма тва не я прави по малка к**ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Абе, сега разглеждах сайта на училището и в секцията за преподаватели/руски език не видях името на Магдалина Георгиева. Какво става с нея, да не е напуснала? Като се има предвид, че от 4 години уча там и все още не съм я чувал най-вероятно така е станало. Преподава по биология Ма тва не я прави по малка к**ка А, тва, че е кучка е по-вярно и от това, че Ахмед Доган е гаден р**ак Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ружа Маринска Е тва животно ни е класна... супер двулично същество е тва. Не мога да му кажа човек... пише двойки като се хили супер надменно, казва ми в очите че иска да не съм в това училище, казва ми, че ще направи всичко възможно, за да не остана безнаказан при бягство и т.н. Имам чувството, че за нея професията учител я прави някакси... велика?! Ако не ми пукаше толкова за труда, положен от мен в 7-ми клас, спокойно бих й набутал дневника в устата и да ръчкам докато не го изяде целия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Абе, сега разглеждах сайта на училището и в секцията за преподаватели/руски език не видях името на Магдалина Георгиева. Какво става с нея, да не е напуснала? Не е напуснала, а се пенсионира... Преди 2 години ако не ме лъже паметта.... ...готини времена бяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 абе не знам кой от каде ама на първия етаж тая стая с яките рисунки, нашия клас ги е рисувал! преди баяяяяяяяяяяяяяяяяя време . ех беше яка работа! В днешно време нещо май не ви хрумват такива работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 абе не знам кой от каде ама на първия етаж тая стая с яките рисунки, нашия клас ги е рисувал! преди баяяяяяяяяяяяяяяяяя време .ех беше яка работа! В днешно време нещо май не ви хрумват такива работи? хмммм... тва случайно да не е 8-ми кабинет, който беше кабинета по "Изобразително изкуство"? Щото ако е той - съжалявам ама вече е само в едно гадно синьо и прилича малко на аквариум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.