Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Леле... нямах представа, че е толкова лошо. Аз в училищните тоалетни не съм влизал от осми клас :bgrin:

Fibaman said:
spa04559hv.jpg

Мъхът , който се развива в тоалетните на 1-вия етаж :)

Това не е единственото нещо, което се развива в тия кенефи. В кабинките се развиват някакви висши форми на живот, които ако скоро не бъдат изтребени могат да се превърнат в доминиращ вид в кв. Захарна Фабрика :cry

Leper_Messiah said:
Това не е единственото нещо, което се развива в тия кенефи. В кабинките се развиват някакви висши форми на живот, които ако скоро не бъдат изтребени могат да се превърнат в доминиращ вид в кв. Захарна Фабрика :cry

:D :laughing: :punk

Представете си Марянчето с бластер! :lol: Бати ужаса... Елитната гимназия неможе да си подържа тоалетните..!А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?!Ай да не давам предположения....дано им е вкусно всяко междучасие в учителската стая. :blink:

WoW_Lo6iq said:

Представете си Марянчето с бластер! :lol: Бати ужаса... Елитната гимназия неможе да си подържа тоалетните..!А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?!Ай да не давам предположения....дано им е вкусно всяко междучасие в учителската стая. :blink:

Да уе, баси! Аз се изкилих да им нося пари на тия мизерници, а ме е страх да вляза в кенефа! И ще влизаме в европейския съюз. Ако сме в европа трябва заради хигиената в тия кенефи да отцепят района в радиус от 3 км.!

WoW_Lo6iq said:

А къде отиват парите дето ги събират нон-стоп?!

А кенефа на даскалите свети от всякъде сигурно :) Може в учителската да има и минибар/мини-бар или хладилник с мезета ...

Fibaman said:
А кенефа на даскалите свети от всякъде сигурно :) Може в учителската да има и минибар/мини-бар или хладилник с мезета ...

А... всъщност наистина има :bgrin: Така де, не знам какво има вътре, но хладилник има.

Legop4o said:
А... всъщност наистина има :bgrin: Така де, не знам какво има вътре, но хладилник има.

Може да си мажат филийки с лютеница и масло :)

Fibaman said:
Може да си мажат филийки с лютеница и масло :)

Или хайвер ... не знам, ама кенефа им е по-чист от на The Queen Of England :punk А аз, за да пусна една вода, трябва да си поема въздух 20 метра преди кенефа, за да не загина от воня на разлагащи се висши форми на живот, за които стана въпрос по-горе :tongue А на сичкото отгоре не мога да го няправя по време на час, шото нещо си ... аве яко шибинг ни връткат.

don_anton said:
sorry za offtopica ama v4era kva qka "jena" ot 9ti klas vidqh v ruskata

verno mlada ama basi izgleja6e na 19/20 jivot si jiveete tam vie ei :)

Абе колкото е по-нисък приемния бал, толкова по-красиви са "жените" ;) ...е, съответно и по-тъпи в повечето случаи, но...

Иди да видиш в общите гимназии кво става :devil

don_anton said:
sorry za offtopica ama v4era kva qka "jena" ot 9ti klas vidqh v ruskata

verno mlada ama basi izgleja6e na 19/20 jivot si jiveete tam vie ei :)

АХХАхАхХахАХхАххАххАхХАхХАхахХаХахахХА

Виж в хуманитарната кво става :laughing: :punk От там излизат ужасно много лезбийки, шото накъдето да са обърнеш се момиче ... и колкото голям, тъп, грозен, малоумен кретен да си пак ша си имаш фенки :laughing:

аз не съм от Руската ,но искам повече инфо за нея,понеже ще кандидатствам тая година ,а в справочника ми няма почти никаква информация.та някой знае ли в нета дали има,защото аз не намерих..

EDIT:мерси ,fibaman :):)

evi^^ said:
аз не съм от Руската ,но искам повече инфо за нея,понеже ще кандидатствам тая година ,а в справочника ми няма почти никаква информация.та някой знае ли в нета дали има,защото аз не намерих..

http://egiv.net/

• 3 weeks later...

Е хайде де, края на учебната година е! Похвалете се, оплачете се... Кажете кой как ще завърши?

Не знам на кой му преподава Вера Маринска, ама тая е бати гадината...цял час изпитва и накрая на никой не писа оценка и ша на мъчи до последно...к**ка..

chistacha said:
Не знам на кой му преподава Вера Маринска, ама тая е бати гадината...цял час изпитва и накрая на никой не писа оценка и ша на мъчи до последно...к**ка..

Тая пък коя е? Аз се сещам само за близките до това име:

Ружа Маринска

Вера Живкова

Вяра Маринова

За някоя от тия ли става въпрос или...?

Leper_Messiah said:
Вяра Маринова

Май за тая беше :rolleyes: Пак нещо съм се позаблял :rolleyes:

Преподава по биология ;) Ма тва не я прави по малка к**ка

kopche said:
Абе, сега разглеждах сайта на училището и в секцията за преподаватели/руски език не видях името на Магдалина Георгиева. Какво става с нея, да не е напуснала?

Като се има предвид, че от 4 години уча там и все още не съм я чувал най-вероятно така е станало.

chistacha said:
Преподава по биология ;) Ма тва не я прави по малка к**ка

А, тва, че е кучка е по-вярно и от това, че Ахмед Доган е гаден р**ак :D

Leper_Messiah said:
Ружа Маринска

Е тва животно ни е класна... супер двулично същество е тва. Не мога да му кажа човек... пише двойки като се хили супер надменно, казва ми в очите че иска да не съм в това училище, казва ми, че ще направи всичко възможно, за да не остана безнаказан при бягство и т.н. Имам чувството, че за нея професията учител я прави някакси... велика?! :ghost

Ако не ми пукаше толкова за труда, положен от мен в 7-ми клас, спокойно бих й набутал дневника в устата и да ръчкам докато не го изяде целия. :angry1 :angry1 :angry1

kopche said:
Абе, сега разглеждах сайта на училището и в секцията за преподаватели/руски език не видях името на Магдалина Георгиева. Какво става с нея, да не е напуснала?

Не е напуснала, а се пенсионира... Преди 2 години ако не ме лъже паметта....

...готини времена бяха :rolleyes:

абе не знам кой от каде ама на първия етаж тая стая с яките рисунки, нашия клас ги е рисувал! преди баяяяяяяяяяяяяяяяяя време .

ех беше яка работа! В днешно време нещо май не ви хрумват такива работи?

wlado said:
абе не знам кой от каде ама на първия етаж тая стая с яките рисунки, нашия клас ги е рисувал! преди баяяяяяяяяяяяяяяяяя време .

ех беше яка работа! В днешно време нещо май не ви хрумват такива работи?

хмммм... тва случайно да не е 8-ми кабинет, който беше кабинета по "Изобразително изкуство"? Щото ако е той - съжалявам ама вече е само в едно гадно синьо и прилича малко на аквариум :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...