VeSo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Надолу имаше поне още 5 грешки ама не съм ги шотнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Охааа не очаквах да видя сайт на нашето даскало Браво , браво , хубаво е , че има някакъв прогрес ! "Официалното откриване ще е на 02.май.2006г." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Е дано го направят, щото уж го бяха пуснали ама само форума и галерията бачкаха зеха че написаха история и то с 50 грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 По новините на ПОтв дадоха как в петък сме чистили даскалото . Интересно , че не съм забелязал да е имало някой с камера , но явно съм блял някъде За най-работливият клас е имало награди от Еко Глобал - тениски и шапки , а на даскалото са подарили някакви топки Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 И аз не забелязах да има камери Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Аве хорааааааааааа кво станало с екскурзията до приморско август вевеве ?!? Класната ми вика , че имало некви места ама сичките вече били заети ?!? КВО ПОДЯВОЛИТЕ ?!? Стига глупости дайте инфо ... Защото супер много искам да хода и да зема еднмо приятелче от френската ..... Дайте някво инфо , че ако тва не стане да мога да реагирам и да се уредя другаде баси простотията ..... Аз питах една приятелка кога да са записвам , а пък тя ми вика , че тя лично миналата година са записала и дала парите една седмица преди екскурзията и аз си викам закво да бързам и сия накрая в гъза ((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Аве хорааааааааааа кво станало с екскурзията до приморско август вевеве ?!? Класната ми вика , че имало некви места ама сичките вече били заети ?!? КВО ПОДЯВОЛИТЕ ?!? Стига глупости дайте инфо ... Защото супер много искам да хода и да зема еднмо приятелче от френската ..... Дайте някво инфо , че ако тва не стане да мога да реагирам и да се уредя другаде баси простотията ..... Аз питах една приятелка кога да са записвам , а пък тя ми вика , че тя лично миналата година са записала и дала парите една седмица преди екскурзията и аз си викам закво да бързам и сия накрая в гъза ((((( Пешо правилно си чул места няма и аз исках да се запиша и Марти да зимам .... ма ей на ся кво стана ... ма може да се отворят места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 http://www.egiv.net/ - готова е. Лично на мен дизайнът не ми харесва, но както и да е Едит: омг, готова на кукуво лято. Половината е lorem ipsum още. Забележете четливия и разбираем стил на писане на заглавната страница - само 11 реда е едно изречение... АхХАхАХАХХАхА, на Въклинов никът му е "Vaklinov" Ихааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 По хубаво да я махат тая страница... само ша на засрами още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Регнах се ама имам чувството , че форума там или ще изпростее много или ще западне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Снощи беше голямо шоу, като се появиха 4-5 пича и почнаха да нареждат всички обаче ги баннаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Абе нещо ме дразни, че тоя форум се обърна на чат отвсякъде. Почвам да пиша нещо, докато го напиша има 2 поста пуснати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Така е защото няма модератор който да се занимава с този раздел от форума. Може би щях да предложа нещо като допитване до всички за избор на модератор специално за "тя и той" което съответно да привлече вниманието на администраторите. Но... вече нямам желание да се занимавам... нали си има правила и предостатъчно админи и модератори.. да се оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Абе нещо ме дразни, че тоя форум се обърна на чат отвсякъде. Почвам да пиша нещо, докато го напиша има 2 поста пуснати... За форума на ЕК или този на Руската ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 За този на руската говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 За този на руската говори За този на руската говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 То там е бахти анархията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 То там е бахти анархията А то тук все едно не е....последните 10 поста са по 1 ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Някой да има някакво инфо за 11-ти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Някой да има някакво инфо за 11-ти ... На 11-ти ще се учи. (имам класна по геометрияя) Деня на таланта нямало да е на 18-ти,а на 17-ти защото имало проблеми със залата!Така че на 17 няма да са учи,а аз тогава имам класна по Литература.И ше трябва да я права по-следващата седмица,да ама тогава е 24 май! яко,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 На 11-ти ще се учи. (имам класна по геометрияя)Деня на таланта нямало да е на 18-ти,а на 17-ти защото имало проблеми със залата!Така че на 17 няма да са учи,а аз тогава имам класна по Литература.И ше трябва да я права по-следващата седмица,да ама тогава е 24 май! яко,а? Е кво му е якото, така или иначе ще я правиш някога, а пък през юни е супер цакано да се учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Еми ... кво да правим ...ще учим то и без това сме свикнали пък другата сряда ще почиваме ( и аз тогава имам класна по литература) тамън сега се прибирам от Турция и викам ако четвъртак не се учи или сряда няма смисъл да идвам на даскало въобще ....ма плановете ми се провалиха Едит: на приятелката ми ... тя учи в Благоев и и бяха казали,че те няма да учат в сряда ...а другите училища няма да учат в четвъртак .... но не знам до колко е вярно ... но щом вече са казали че на 11 си учим ... значи ще учим Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 То пък баш на 17 няма да се учи! Аз тогава съм на военна. Не можаха ли 1 ден да изместят едното от 2-те, за да си почина малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Някой знае ли дали има отсъстващи даскали ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Абе незнам за даскалите но аз я пропускам тая седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.