Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Охааа не очаквах да видя сайт на нашето даскало :) Браво , браво , хубаво е , че има някакъв прогрес !

"Официалното откриване ще е на 02.май.2006г."

Е дано го направят, щото уж го бяха пуснали ама само форума и галерията бачкаха :D зеха че написаха история и то с 50 грешки :lol:

По новините на ПОтв дадоха как в петък сме чистили даскалото :) . Интересно , че не съм забелязал да е имало някой с камера , но явно съм блял някъде :) За най-работливият клас е имало награди от Еко Глобал - тениски и шапки , а на даскалото са подарили някакви топки :)

Аве хорааааааааааа кво станало с екскурзията до приморско август вевеве ?!? Класната ми вика , че имало некви места ама сичките вече били заети ?!? КВО ПОДЯВОЛИТЕ ?!? Стига глупости дайте инфо ... Защото супер много искам да хода и да зема еднмо приятелче от френската ..... Дайте някво инфо , че ако тва не стане да мога да реагирам и да се уредя другаде баси простотията ..... Аз питах една приятелка кога да са записвам , а пък тя ми вика , че тя лично миналата година са записала и дала парите една седмица преди екскурзията и аз си викам закво да бързам и сия накрая в гъза :((((((

Аве хорааааааааааа кво станало с екскурзията до приморско август вевеве ?!? Класната ми вика , че имало некви места ама сичките вече били заети ?!? КВО ПОДЯВОЛИТЕ ?!? Стига глупости дайте инфо ... Защото супер много искам да хода и да зема еднмо приятелче от френската ..... Дайте някво инфо , че ако тва не стане да мога да реагирам и да се уредя другаде баси простотията ..... Аз питах една приятелка кога да са записвам , а пък тя ми вика , че тя лично миналата година са записала и дала парите една седмица преди екскурзията и аз си викам закво да бързам и сия накрая в гъза :((((((

Пешо правилно си чул места няма и аз исках да се запиша и Марти да зимам .... ма ей на ся кво стана ... ма може да се отворят места

:angry1 :P :devil

http://www.egiv.net/ - готова е. Лично на мен дизайнът не ми харесва, но както и да е :)

Едит: омг, готова на кукуво лято. Половината е lorem ipsum още. Забележете четливия и разбираем стил на писане на заглавната страница - само 11 реда е едно изречение...

АхХАхАХАХХАхА, на Въклинов никът му е "Vaklinov" Ихааааааааааа

По хубаво да я махат тая страница... само ша на засрами още :wacko:

Регнах се ама имам чувството , че форума там или ще изпростее много или ще западне ...

Снощи беше голямо шоу, като се появиха 4-5 пича и почнаха да нареждат всички :D :P обаче ги баннаха :angry:

Абе нещо ме дразни, че тоя форум се обърна на чат отвсякъде. Почвам да пиша нещо, докато го напиша има 2 поста пуснати...

Така е защото няма модератор който да се занимава с този раздел от форума. Може би щях да предложа нещо като допитване до всички за избор на модератор специално за "тя и той" което съответно да привлече вниманието на администраторите.

Но... вече нямам желание да се занимавам... нали си има правила и предостатъчно админи и модератори.. да се оправят :)

Абе нещо ме дразни, че тоя форум се обърна на чат отвсякъде. Почвам да пиша нещо, докато го напиша има 2 поста пуснати...

За форума на ЕК или този на Руската ?

Някой да има някакво инфо за 11-ти ... :)

На 11-ти ще се учи. :( (имам класна по геометрияя)

Деня на таланта нямало да е на 18-ти,а на 17-ти защото имало проблеми със залата!Така че на 17 няма да са учи,а аз тогава имам класна по Литература.И ше трябва да я права по-следващата седмица,да ама тогава е 24 май! :lol: яко,а?

На 11-ти ще се учи. :( (имам класна по геометрияя)

Деня на таланта нямало да е на 18-ти,а на 17-ти защото имало проблеми със залата!Така че на 17 няма да са учи,а аз тогава имам класна по Литература.И ше трябва да я права по-следващата седмица,да ама тогава е 24 май! :lol: яко,а?

Е кво му е якото, така или иначе ще я правиш някога, а пък през юни е супер цакано да се учи :bgrin:

Еми ... кво да правим ...ще учим :D :P то и без това сме свикнали пък другата сряда ще почиваме ( и аз тогава имам класна по литература) :lol: :laughing: тамън сега се прибирам от Турция и викам ако четвъртак не се учи или сряда няма смисъл да идвам на даскало въобще ....ма плановете ми се провалиха

Едит: на приятелката ми ... тя учи в Благоев и и бяха казали,че те няма да учат в сряда ...а другите училища няма да учат в четвъртак .... но не знам до колко е вярно ... но щом вече са казали че на 11 си учим ... значи ще учим :punk

То пък баш на 17 няма да се учи! Аз тогава съм на военна. Не можаха ли 1 ден да изместят едното от 2-те, за да си почина малко... :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...