Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Аве верно ли че ако искаш да преподаваш некой предмет треа го земеш на всичките класове ?!? И ще има ли изобщо :confused

Се пак сме руска ве :) :Д :П

Първо беше предвидено да е на всички класове, ама ся тъпаците са го направили, така имате примерно 7 часа и по всеки си избирате някой от класа и той ще преподава :angry: а ще могат ли да се пишат оценки, че аз имам някакви планове тука :D :P :D

Първо беше предвидено да е на всички класове, ама ся тъпаците са го направили, така имате примерно 7 часа и по всеки си избирате някой от класа и той ще преподава :angry: а ще могат ли да се пишат оценки, че аз имам някакви планове тука :D :P :D
Мисля, че не. Аз исках да изгоня всички (да карат свободен), ама госпожата не ме избра :huh:

Мисля, че не. Аз исках да изгоня всички (да карат свободен), ама госпожата не ме избра :huh:

Май ще може, но със съгласието на учителя, ама то пак става кат дам на мойте хора лесни задачи, а на тия дет ма нерват някви трудни пак ша им напраскам 2ките :bgrin: :D

• 2 weeks later...
Някой разбра ли кога точно ще е тоя ден на самоуправлението ? :P Май май нищо ясно и точно казано няма а ? :confused

Ще е във вторник ама дали на 11-ти или 18-ти не съм сигурен ...

• 2 weeks later...

Много ми е интересно утре каква измама ще се получи с това самоуправление ... :)

Много ми е интересно утре каква измама ще се получи с това самоуправление ... :)

Е стига де ... то верно не може да е толкова хубаво колкото описват ...но пък поне може да се надяваме и да мечтаем ... :lol: :lol: :laughing:

Мен ма викат в 7 и 30 в учителската за наставления :D и класната каза, че ако деня мине добре в петък ще са намалени часовете :D

Хах, директорът и зам. директорът бяха от моя клас, а с пом. директорката чатя всяка вечер :lol: Приемам кеш и чекове, пишете на ЛС да се споразумеем ;)

Впрочем Ковачев вече сериозно ме дразни, чудя се дали да не му кажа 1-2 думи утре в математиката :angry: :angry1

Аз бях ковачев :D Легопчо и ти ли?

Аз не, обаче в 9б се е държал доста гадно с учителката и направо му се ядосах вече... :sayjin

А да тя ми каза, че доста гадно се е държал с нея, казвал и само тва не е правилно и накрая я е свалил :angry:

Veso обаче беше луд :lol: Тая по руски само мноо ме издразни :huh: Прайше са на мноо велика майна.И чу ли я ко ми каза: "Ревеш че имаш ниски оценски а не спираш до говориш!" Да се смея ли да плача ли :confused :confused :confused Пффф... :wacko:

А ти не беше по италиански, беше същия шит! Даже и по-зле, тя оная незнай 2 думи и тръгнала урок да ми изнася и то госпожата го изнесе почти целия, а оная само посочваше кой да чете и накрая ми писа 3ка :angry1

А ти не беше по италиански, беше същия шит! Даже и по-зле, тя оная незнай 2 думи и тръгнала урок да ми изнася и то госпожата го изнесе почти целия, а оная само посочваше кой да чете и накрая ми писа 3ка :angry1

Ооо, при нас Рад... пардон, Данчето (която съвсем между другото е 2 пъти колкото Рад по размери... да, във всички измерения), писа отсъствия + забележки на всички момчета... ей така, защото не отидохме на стадиона да играем. На всичкото отгоре ме изкара да показвам упражнения пред класа :angry1

Ооо, при нас Рад... пардон, Данчето (която съвсем между другото е 2 пъти колкото Рад по размери... да, във всички измерения), писа отсъствия + забележки на всички момчета... ей така, защото не отидохме на стадиона да играем. На всичкото отгоре ме изкара да показвам упражнения пред класа :angry1

Нещо ти има зъб сигурно :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...