Fibaman Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Eеее жалко , че са го отложили за след ваканцията ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Аве верно ли че ако искаш да преподаваш некой предмет треа го земеш на всичките класове ?!? И ще има ли изобщо Се пак сме руска ве :Д :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Първо беше предвидено да е на всички класове, ама ся тъпаците са го направили, така имате примерно 7 часа и по всеки си избирате някой от класа и той ще преподава а ще могат ли да се пишат оценки, че аз имам някакви планове тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Първо беше предвидено да е на всички класове, ама ся тъпаците са го направили, така имате примерно 7 часа и по всеки си избирате някой от класа и той ще преподава а ще могат ли да се пишат оценки, че аз имам някакви планове тука Мисля, че не. Аз исках да изгоня всички (да карат свободен), ама госпожата не ме избра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Аз съм изправен пред дилемата дали да съм Медина или Маджунов хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Мисля, че не. Аз исках да изгоня всички (да карат свободен), ама госпожата не ме избра Май ще може, но със съгласието на учителя, ама то пак става кат дам на мойте хора лесни задачи, а на тия дет ма нерват някви трудни пак ша им напраскам 2ките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Язък, че тоя ден нямаме физкултура. Как исках да съм Раааааад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Някой разбра ли кога точно ще е тоя ден на самоуправлението ? Май май нищо ясно и точно казано няма а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Някой разбра ли кога точно ще е тоя ден на самоуправлението ? Май май нищо ясно и точно казано няма а ? Ще е във вторник ама дали на 11-ти или 18-ти не съм сигурен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Първия вторник след ваканцията демек 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Аз питам щото съм класен на нашия клас и трябва да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Много ми е интересно утре каква измама ще се получи с това самоуправление ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Много ми е интересно утре каква измама ще се получи с това самоуправление ... Е стига де ... то верно не може да е толкова хубаво колкото описват ...но пък поне може да се надяваме и да мечтаем ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Мен ма викат в 7 и 30 в учителската за наставления и класната каза, че ако деня мине добре в петък ще са намалени часовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Хах, директорът и зам. директорът бяха от моя клас, а с пом. директорката чатя всяка вечер Приемам кеш и чекове, пишете на ЛС да се споразумеем Впрочем Ковачев вече сериозно ме дразни, чудя се дали да не му кажа 1-2 думи утре в математиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Аз бях ковачев Легопчо и ти ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Аз бях ковачев Легопчо и ти ли? Аз не, обаче в 9б се е държал доста гадно с учителката и направо му се ядосах вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 А да тя ми каза, че доста гадно се е държал с нея, казвал и само тва не е правилно и накрая я е свалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Veso обаче беше луд Тая по руски само мноо ме издразни Прайше са на мноо велика майна.И чу ли я ко ми каза: "Ревеш че имаш ниски оценски а не спираш до говориш!" Да се смея ли да плача ли Пффф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 А ти не беше по италиански, беше същия шит! Даже и по-зле, тя оная незнай 2 думи и тръгнала урок да ми изнася и то госпожата го изнесе почти целия, а оная само посочваше кой да чете и накрая ми писа 3ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 А ти не беше по италиански, беше същия шит! Даже и по-зле, тя оная незнай 2 думи и тръгнала урок да ми изнася и то госпожата го изнесе почти целия, а оная само посочваше кой да чете и накрая ми писа 3ка Ооо, при нас Рад... пардон, Данчето (която съвсем между другото е 2 пъти колкото Рад по размери... да, във всички измерения), писа отсъствия + забележки на всички момчета... ей така, защото не отидохме на стадиона да играем. На всичкото отгоре ме изкара да показвам упражнения пред класа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ооо, при нас Рад... пардон, Данчето (която съвсем между другото е 2 пъти колкото Рад по размери... да, във всички измерения), писа отсъствия + забележки на всички момчета... ей така, защото не отидохме на стадиона да играем. На всичкото отгоре ме изкара да показвам упражнения пред класа Нещо ти има зъб сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Утре ще има ли намалени часове или това са просто мечти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 12-ти клас имат класна утре.Следователно няма да са намалени.Демек мечти! Ама съмнявам се да се испитва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Че кво е утре, че да са намалени часовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.