VeSo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Добре дошла в руската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Епа добре заварил... Btw по някакво извратено стечение на обстоятелства и двамата най-тормозени ученика от Димито в класа ми пишем тука...Пешо,ни са крий , кака Алекс сичко знай Edit::Бате Пешо е човека с двойките...Димито като му види именцето само знае колко ще му пише и му пише 'със затворени очи' дето вика....ама той Димитров е казaл "Аз не го правя за вас,за мене си го правя..."...и ние му вЕрваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 С тоя димитров само веднъж съм имал възможност да разговарям, такъв смях няма просто. След раговора се едно излизах от банята, а докато ми се караше с едното око гледаше мен, а с другото тавана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Абе той е луд...нашият клас най-бързо се сплоти в началото най-малкото от ненавистта към него...любовта е споделена омраза,казъл е нейзвестен хомо сапиенс и хич не е сбъркал...Мене как ли не ме убеди че съм меморизирала контролна половин страница,при положение че съм дантела и кринолина,писа ми четворка и пак ми даде контролна.Да не говорим че за един час успя да ме дигне три пъти на дъската и да се нахока на целият клас че не дигал ръка...натегачите ще си откъснат ръцете да го замерят братче,тоя се прави на разсеян... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Някой днес поглеждал ли е списъка с отсъстващите даскали ... и ако има такива кои са ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Някой днес поглеждал ли е списъка с отсъстващите даскали ... и ако има такива кои са ... ? Мая Петрова(английски език) и Кукунова (история)... първото име не и помня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Мая Петрова(английски език) и Кукунова (история)... първото име не и помня. Май беше росица баси кефа неска тъкмо не си бях учил по история и тя взе че я няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Утре по случай 8ми март часовете ще са по 20 минути, още едно доказателсвто, че учим в тъпо даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Утре по случай 8ми март часовете ще са по 20 минути, още едно доказателсвто, че учим в тъпо даскало Кое тук е доказателството , че даскалото е тъпо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Утре по случай 8ми март часовете ще са по 20 минути, още едно доказателсвто, че учим в тъпо даскалоИхааа .. не е зле . А пък мояат ваканцийка свършва в четвъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Кое тук е доказателството , че даскалото е тъпо ... Доказателството е, че послучай празника на жените часовете са 20 минути, а по случай празника на мъжете кво имаше _)_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Доказателството е, че послучай празника на жените часовете са 20 минути, а по случай празника на мъжете кво имаше _)_ Е да не би да освобождават само "жените" бе да му *** майката?!?! Нали и ти намазваш от тая работа?! Като няма неучебни дни и намалени часове даскалото виновно, като има пак виновно....в крайна сметка кво искаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Е кво ние мажете(момчетата) по-маловажни ли сме? Що не намалиха часовете и на деня на мъжа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Е кво ние мажете(момчетата) по-маловажни ли сме? Що не намалиха часовете и на деня на мъжа? Кога е деня на мъжа ... ? Всичките останали 364 дни от годината ... Един път се е случило да сме с намалени часове (и то не с по 5 , а с по цели 20) , затова трябва и на това да сме доволни ... ми ако изобщо не бяха намалени ... peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Димитров отсъства за сефте 0.0 На погребение бил...уеуе майко...И нас ни огря с четери часа,жалко че трябва да се радваме другите като умират ама айде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Кога е деня на мъжа ... ? Всичките останали 364 дни от годината ... Един път се е случило да сме с намалени часове (и то не с по 5 , а с по цели 20) , затова трябва и на това да сме доволни ... ми ако изобщо не бяха намалени ... peace На 2 февруари и не казвайте, че тва е празник на гейовете и някваи такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 УРАААААААААААААААААА ГРИПНАААААААААААААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Аз се прецанах и ходих до училището :ph34r: Поне си направих разходката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Аз също съм учил в руската. Големи пичове бяха всичките, които ми предаваха на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Разбрахте ли за деня на самоуправлението на 30 март Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Разбрахте ли за деня на самоуправлението на 30 март Оле четвъртък! Ахахахха, якооо, прграмата ми е следната: Информатика, Биология (сега учим полова система... без повече коментар, представете си какво ще е...), Рисуване, и100рия, Психология и 2 часа френски!!! Тва ще е уникален ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Разбрахте ли за деня на самоуправлението на 30 март Дано не се окажа прав ама си мисля , че ще е някаква тъпня ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 В Благоев имахме такъв ден първия срок.При нас не беше тъпня,обаче зависи вие как си го направите. Имаше доста забавни изцепки около изборите за директор...накрая новият временен училищен съвет натри носа на реалната ни директорка с едно решение за предстоящия неучебен и 'присъствен' ден...общо взето беше забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 В Благоев имахме такъв ден първия срок.При нас не беше тъпня,обаче зависи вие как си го направите.Имаше доста забавни изцепки около изборите за директор...накрая новият временен училищен съвет натри носа на реалната ни директорка с едно решение за предстоящия неучебен и 'присъствен' ден...общо взето беше забавно Дам при вас е било забавно ...приятелката ми е била класна ...супер шоу сте си направили ... дано и при нас да стане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Е как няма бе аз сигурно ще преподавам по математика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.