Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Gothic^Lady tfa e edno ot pravilata na foruma...gledai da ne ti slogat warn 20% /tfa e priqtelski savet/ 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. i tui kato ramalii ne se otnasq s men kakto iskam, t.e. me obijda, ne smqtam, 4e zaslujava po-dobro otno6enie. osven tova az ne obijdam, a konstatiram. a na teb ne ti li pisna da mu se mazni6 i da go za6titava6?sq ostava da kaje6 i 4e te kefi kato 4ovek... 6toto az dokolkoto znam ne e taka. togava 4etkite, koito mu pravi6, se obezsmislqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Haha, ama toi gadzhe ima li si Julio? Zashtoto moga da spodelq edin kompromat: v petuk go vidqh da se natiska (i mai da si puska ezici) s edna u4itelka ot na6eto skupo daskalo . Ima i o6te 10-15 svideteli, koito kisneha s men v kafeto . EDIT: Petrova li ti e klasna? Petkova, ama kakto i da e Sigurno za neq se se6ta6. I tq e po ispanski. A za Julio WOOOOOOOOOOOOW. I koq e bila tazi 6tastlivka be? Mi ima6e edna Lucia, deto i tq ispanka. Pitai fenkata_L kak izglejda. Bqh o4arovana kato q vidqh Ama moje i da sa skusali. Koi gi znae. Toi kuvto e "muj za mnogo momi4eta" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 /offtopic ne go za6titavam...prosto ti davam preporyka za foruma!za6toto vsik4i pi6em v tozi forum...mislq 4e razre6avaneto na problemi megdu potrebitelite trqbva da stava 4rez PM-i,a ne 4rez temi!pak kazvam tova be6e priqtelski savet,za da ne warn-vat i da ne slogat Ban sled vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 /offtopic ne go za6titavam...prosto ti davam preporyka za foruma!za6toto vsik4i pi6em v tozi forum...mislq 4e razre6avaneto na problemi megdu potrebitelite trqbva da stava 4rez PM-i,a ne 4rez temi!pak kazvam tova be6e priqtelski savet,za da ne warn-vat i da ne slogat Ban sled vreme. 6te6e da e priqtelski suvet, ako mi go be6e pisala v PM, no e maznene pred ramalii, 6toto mi go kazva6 publi4no i celta e toi da go pro4ete kvo da se lujem, kato i dvete znaem, 4e tva e istinata a za Ban-a... mi kato iskat, da slegat. Mnogo mi puka. 6te go prejiveq Za ediniq forum li sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 chicatillo 10g na Kir4eva klasa li beshe ili drugiqt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Biv6iqt na Kir4eva - nali zhenata e bremenna i ve4e ni e klasna biolozhkata s homo orientaciq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Aha,zna4i moje i da sum te vijdal.Az sum ot 11г.A biolojkata verno drazni,pri neq nomera e da q postavish na mqsto.Pove4e nqma da se pravi,pone pri nas e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Biv6iqt na Kir4eva - nali zhenata e bremenna i ve4e ni e klasna biolozhkata s homo orientaciq. HOMO? lesbiika li e? v smisul kato obida li go kazva6 ili seriozno e obratna? Ole mnogo qko. kak se kazva taq Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 lol,nedei da i se kefish shtoto kato q vidish i nqma da ti haresa tolkova Vikame i jenata-muj kolkoto i tupo da zvu4i,mai e opravdano dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Mi prilicha si na obratna, ne znam dali deistvitelno e lesbi. No e otvratitelna - ligotii, prevzemki.. Dano da q razkarat sledva6tata godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Edva li... Lisi4kova nali i tq e bremenna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 govorim za 1 s kasa kosa ... det deanam super hal haber e a vie fenki lady-ta i tn... az trqa da mina da va vida... v koq staq ste v ob6tejitiqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 govorim za 1 s kasa kosa ... det deanam super hal haber e a vie fenki lady-ta i tn... az trqa da mina da va vida... v koq staq ste v ob6tejitiqta 8b. Pi6e go na vratata na staqta Samo ne mi e mnogo qsno kak 6te ni poznae6, puk i nie teb, no... vse taq Ina4e ti koi klas si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 10 j rule the world... em az 6a va vida qvno sledva6tata godina 6a sa ugovorim jivi i zdravi do togaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 xexexe.oks de:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Abe vie hubavo si ugovarqte sreshti ama men po4na mnogo da me drazni taq po Biologiq.Imam 5 1-qt srok,2-qt sum za 4.Tq mi kazva,4e shte me izpita za 5,oba4e ako ne se poqvq v petuk shtqla da mi pishe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ne q li vizhda6 kakva e shmatka - moite ocenki sa 5, 6, 6 i 6te me izpitva za 6 predstavi si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ne q li vizhda6 kakva e shmatka - moite ocenki sa 5, 6, 6 i 6te me izpitva za 6 predstavi si... Аз на нейно място бих те изпитвал за 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Аз на нейно място бих те изпитвал за 3 Haha,nishto 4udno i da stane Otidi da q dadesh taq ideq na jenata-muj i moje da se osushtestvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 На мен ми се е случвало нещо още по-абсурдно - при 5.50,6,6,6 ме изпитват по английски за оформяне на оценката!! Е,може би трябва да допълня, че малко преди да ме изпита , даскалката направи една грешка, докато говореше, всички я усетиха, но никой нищо не каза...освен мен И оная като кипна : "Ти повече от мен ли нзаеш? Я да те видим колко знаеш!" Ама и затворих устата де. Това бай дъ уей става в английската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 ami az sym ot ruskata za syjalenie i moga da kaja samo DAI BOZE 3 (za uchashtite ispanski vsichko e qsno...) opa propusnah #ruskata_gimnaziq xax Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада! знаете ли го? xa koi ne znae Branimir Filipovich koi ne e slushal za nego . neznam zakvo go mislite za pedal az ne mislq taka , mislq che e tochen daskal i prepodava dobre ruski Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 абе гледам тези дни се върти една реклама по BTV за някаква нова игра "Вот на доверие" и забелязах че една от участничките е учителката ми по история от руската - http://www.btv.bg/uploads/gallery/show11238.jpeg все още ли е учителка там или не ? vse oshte e uchitelka daje ni e klasna ..... malko ni vika no se svikva burosi ni kazva ( demek magareta na ispanski ) ma e mnogo qka uchitelka samo deto ni pocherpi samo s edni bonboncheta ( ne bqha hubavi daje) sled dvete poredni pechalbi..... a ti kak se seti za neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Много ми е интересно аз ли съм единствения прецакан с френски език в тва даскало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Много ми е интересно аз ли съм единствения прецакан с френски език в тва даскало? <{POST_SNAPBACK}> Не си само ти! И аз съм в кюпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.