VeSo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Първо бяхме 8-мите класове, ся са 9-тите и така ... Тодорова на разпитва след като се върнахме, и тя каза, че ся и нейния клас ще ходяр Тая Тодорова оная истеричката по анлийски ли беше? ПС: А ония пич дет е напсувал даскалката по английски Тодорова ли е напсувал или някоя друга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 ПС: А ония пич дет е напсувал даскалката по английски Тодорова ли е напсувал или някоя друга? Това да не е този , който е предложен за преместване в друго даскало ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Тоя го наказаха в сряда и в четвъртак го четаха, с последно предупреждение е... Аз отидах да го питам кво толкова е направил и ония ми вика, че казал на даскалката " Да тейба майката ма овца" или нещо подобно беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 az she hoda na tva do melnik!Veso .. ti ne sa kani moje da ne ta zemat! Moje da e qko oba4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Първо бяхме 8-мите класове, ся са 9-тите и така ... Тодорова на разпитва след като се върнахме, и тя каза, че ся и нейния клас ще ходяр Аз съм от "нейния" клас (ако за Капка Тодорова по френски става дума) и ще ходя. Ама тя няма да идва, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз съм от "нейния" клас (ако за Капка Тодорова по френски става дума) и ще ходя. Ама тя няма да идва, нали? Що ве? Кво не й харесваш на Мадам?! Май ви е взела страха Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз съм от "нейния" клас (ако за Капка Тодорова по френски става дума) и ще ходя. Ама тя няма да идва, нали? Е явно не съм се изразил ясно - Елисавета Тодорова, по английски, класна на WoW_Lo6iq Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Е явно не съм се изразил ясно - Елисавета Тодорова, по английски, класна на WoW_Lo6iq На тази женица ние и бяхме първия клас дето взима в това училище да предава английски .... след това като минаваме по коридорите ... се прави че не ни познава ... още ли заплашва, че ако говорите ще ви даде дълга диктовка ... невероятните 20 реда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 На тази женица ние и бяхме първия клас дето взима в това училище да предава английски .... след това като минаваме по коридорите ... се прави че не ни познава ... още ли заплашва, че ако говорите ще ви даде дълга диктовка ... невероятните 20 реда ? Ми скоро не, сега казва, че ще ни хвърли от прозореца и/или ще ни разбие главата с касетофона (който дори го няма повечето пъти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 На тази женица ние и бяхме първия клас дето взима в това училище да предава английски .... след това като минаваме по коридорите ... се прави че не ни познава ... още ли заплашва, че ако говорите ще ви даде дълга диктовка ... невероятните 20 реда ? "Ако не млъкнете,ще вземем нов урок!" ; "Ако не млъкнете,ще почна да изпитвам"! яко оптимистка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 "Ако не млъкнете,ще вземем нов урок!" ; "Ако не млъкнете,ще почна да изпитвам"! яко оптимистка! Аааа ... второто е от части верно - мен така ме изпита един/два пъти Помня, че втория път казах 3-4 думи и тя вика "Много добре, но не си уверен в себе си, ще ти пиша 5", а заслужавах към 3, ама каза, че била много ядосана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Що ве? Кво не й харесваш на Мадам?! Май ви е взела страха Ами... ние, доколкото разбрах, сме първият 9ти клас, който е взела за класна... Иначе нищо против нея, като изключим факта че се опитваше да ми забрани да се запиша да спортувам, за да не зарежа френския Абе кво да ви кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 az she hoda na tva do melnik!Veso .. ti ne sa kani moje da ne ta zemat! Moje da e qko oba4e... Как няма да ма земат уе кафа закъде сте без мен, само че мой наще да не ма пуснат ( видяха ми бележника ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 THE-AGENT Ваньо не знам ко сте я правили елисавета ама горката беше много зле. На нас ни преподаваше в 9-ти клас и я правихме да си бара ушите. По едно време толкоз се беше сбъркала че не знаеше кви глупости говори. То кво да приказваме при положение че тя знаеше английския по зле от нас - :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 THE-AGENT Ваньо не знам ко сте я правили елисавета ама горката беше много зле. На нас ни преподаваше в 9-ти клас и я правихме да си бара ушите. По едно време толкоз се беше сбъркала че не знаеше кви глупости говори. То кво да приказваме при положение че тя знаеше английския по зле от нас - :D :D Кой си ти нещо не се сещам.... иначе за женицата няма съмнение, че е най-зле с английския от целия клас ... тя как изпитваше ....малийй.... станиш пита те 10 думи най-много ... ако си я ядосал зверски ...и тфа е ... беше готино при нея ... няма втора като нея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Ко да ти кажа - толкова готино беше че 2 години след нея не можем да се оправим с английския, а когато се върна старата ни даскалка и на видя на кво мязаме, каза че сме по зле от 8-ми клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Та някой ще идва ли в мелник или петрич???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Днес бяха ли намалени часовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Днес бяха ли намалени часовете? Да да още малко и да са намалени в руската намалени часове има 1 път в годината, а за тая се изчерпаха вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Айде бе бати хората. Да дават вече грипна. В нашия клас от 2 седмици сме 16-18 човека от 26 души. Неска предадох фронта и аз... Грипна, грипна, грипна, грипна..... Искаме грипна, грипна, грипна...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Мда... чакайте!Те докато се решат да дадат грипна,болните ше се върнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Мда... чакайте!Те докато се решат да дадат грипна,болните ше се върнат! Пак ще ги разболеем, и без тва ми трябва хубаво раздвижване Ще ги вкараме в болница за по-дълго....току виж и някой учител пострадал в мелето Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Бе те и да дадат после ша искат да отучваме или ша ни резнат пролетната квито са чворове ... иначе и от моя клас има бая болни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Дяволски си прав. Маряна да е дала някога почивен ден? Често! Ще отучваме не, ами не знам... Якото е, че аз си направих оценките вече почти. И като дойдете да ни изпращате на 19-ти ще ми е айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 В руската...испански...Димитров...на първия чин...този "човек" има токсична слюнка,да знаете...нарочил ме е нещо...по цял час "Александро,да не припадаш" или "Сама ли си говориш...".Който каза че като почнеш с една оценка до края оставаш се е сбъркал...почнах с 5,остави ми 3 за срока при бал 3,94...най-високия бал в класа бе 4,57 завърши с петица,а няколко момичета с по 4,35-4,40 завършиха с отличен.Абе мафия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.