Fibaman Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад Ееее ако не ми се скараш няма да си ти ... А по въпросът за г-н Рад какво да кажа ... кефи ме като си сложи дебелия ланец или някоя яка гривничка , а и да не забравя когато си беше разделил веждата на 2 или 3 части (с машинка или с бръсначка или пък с кухненски нож ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад Абе виждал съм прости хора, виждал съм и много прости....и още по-прости, ама такова ......ъъъъ....беден ми е речника...като гражданина Терзийски не съм виждал! Тоя тип е толкова заблуден, че просто няма накъде. Някои от най-големите му хитове са предимно на тема "аз тука да не съм някъв си обикновен даскал". Характерен е с това, че си придава важност, с която и Дон Корлеоне не се слави... цитирам: "аз да не съм тука нЕква пионка" " ша дойдете вие на края на срока да си просите високи оценки..." Кво ша кажете? Имате ли такъв екземпляр сред вашите учители? А тва нищо не е... Наща по руски е 234324 по-зле. "В продължение на 5 минути те наблюдавам, че полувин час нищо не правиш". Неска нещо казах и ма дига на дъската и стоя там цял час изправен, накрая на часа ми вика дай си тетрадката и учебника, вижда, че не съм писал и ми пише забележка, че не работя в час о_O тая е нечовешко тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Пффф, тва е баси зарибявката . Мен пък Тодорова по Английски не ми дава да говоря в час , нищо ... НИЩО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Сигурно сте виждали четри човека да си блъскат главите от смях, за да се успокоят малко в час по биология, докато изпитват пича пред тях ... ако сте виждали може да умножите тва по има-нема 599 и да си представите за кво стаа въпрос днеска последния час Мисля, че подобрих рекорда за най-изцъклени очи, ма тва други ша го кажат.Поне да имаше някъф смисъл в тва, на което са смеехме, ма ей го на няма.Лисичкова само не ми е ясно как на изтрая, ама я чакам да са обади за по една бира, шото ми писа 5 А най-хубавата част е, че простотията е документирана благодарение на модерната технология, вградена в гаден телефон, майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Пффф, тва е баси зарибявката .Мен пък Тодорова по Английски не ми дава да говоря в час , нищо ... НИЩО ! Todorova e........ pulen HAL osobeno taq godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Awe q kajete skoro nqkvi ekskurzii ne se li o4ertavat 4e tuka v pld mi pisna da piq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Awe q kajete skoro nqkvi ekskurzii ne se li o4ertavat 4e tuka v pld mi pisna da piq ? Във Франция от 31 март 10 дни е - тва са си хич да не е 10 напивания Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 И в германия ша има Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Кой е сайтът на Руската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Кой е сайтът на Руската Миии до колкото знам няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Сайта беше egiv.hit.bg, но сега не виждам да го има. Пък и той приличаше на сайт за игри, а не на сайт на училище. Форум има на адрес http://egiv.8.forumer.com/index.php, но там никой не е писал от месеци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Сайта беше egiv.hit.bg, но сега не виждам да го има. Пък и той приличаше на сайт за игри, а не на сайт на училище. Форум има на адрес http://egiv.8.forumer.com/index.php, но там никой не е писал от месеци. То с такъв некадърен админ като тоя параноик кой да пише?! А иначе има нещо като галеря, която е правена на някоя много простовата програма и е направена толкова зле http://eggallery.tripod.com ето да се уврите сами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 До преди година-две в даскало имаше 6-7 компютъра само , а за сайт ... мечти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ае , всички свърши . Дано след екскурзията да не ни мрънкат много-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Hhi, a pak sq pi6a ot daskalo, kadeto nqma kirilica Val4anov obsajda nqkvi biv6i ministri nablizo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф )) Във физкултурния салон има някви информационни табла, там трябва да пише. Ако не - питай даскалите по физическо Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф )) 14-24 Август, 125-те кинта ги знаеш и май ще е в Приморско, друго не пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф ) Пешо начи той и Dunata ти е казал за 10 дена, ще се ходи с Терзийски и Бачо Савов ние миналото лято бяхме с него на Равда и условията бяха ... супер зле ... не исках да вляза в кинефа да пикая майна ... и го питах дали пак ще е същото в Приморско и той каза да ... обаче пък да не ти пука тъй като едва ли ще си в стаята пойчи от 3-4ч да спиш .... супер шоу е ако ще се навиваш да ходиш само да ти кажа, че твоя адаш и той ще ходи и ние можи да дойдем с жената ... така че има голяма компания за напивания Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Пешо начи той и Dunata ти е казал за 10 дена, ще се ходи с Терзийски и Бачо Савов ние миналото лято бяхме с него на Равда и условията бяха ... супер зле ... не исках да вляза в кинефа да пикая майна ... и го питах дали пак ще е същото в Приморско и той каза да ... обаче пък да не ти пука тъй като едва ли ще си в стаята пойчи от 3-4ч да спиш .... супер шоу е ако ще се навиваш да ходиш само да ти кажа, че твоя адаш и той ще ходи и ние можи да дойдем с жената ... така че има голяма компания за напивания Докато са сета кой адаш ... Най-накрая се досетих , че става дума за Мишо .... ми май ще идвам .... А външни хора може ли да се зимат Става въпрос за 1-2 приятелчета Казаха ми , че миналата година можело ... А пък и щом ще взимаш жената значи може (бтв прати й мн полздр) Еми ... сигурно ще е мизерно щом 125 кинта за 10 дена и толкова раоти ..., иначе на приморско е мн яко Аве има много време .... ама ако са съберем сигурмно ще е много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Няма никакви проблеми за външни .... мизерия е ... обаче пък за сметка на това е супер шоу ... голям купон става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 На къде без мен ве хорааааааа И аз идвам ей !!! Ша има шоу хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Тъй и тъй ще ходите....поне да свършите няква работа, а? Удавете Рад ако можете пък ще почерпим Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Абе някой ша идва ли на ексурзията до Мелник на 11-12 март, аз разбрах, че само за деветите класове, ама незнам до колко е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Абе някой ша идва ли на ексурзията до Мелник на 11-12 март, аз разбрах, че само за деветите класове, ама незнам до колко е истина Първо бяхме 8-мите класове, ся са 9-тите и така ... Тодорова на разпитва след като се върнахме, и тя каза, че ся и нейния клас ще ходяр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.