Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад :D

Ееее ако не ми се скараш няма да си ти ... :angry:

А по въпросът за г-н Рад какво да кажа ... кефи ме като си сложи дебелия ланец или някоя яка гривничка , а и да не забравя когато си беше разделил веждата на 2 или 3 части (с машинка или с бръсначка или пък с кухненски нож ... ) :punk

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад :D

Абе виждал съм прости хора, виждал съм и много прости....и още по-прости, ама такова ......ъъъъ....беден ми е речника...като гражданина Терзийски не съм виждал! Тоя тип е толкова заблуден, че просто няма накъде.

Някои от най-големите му хитове са предимно на тема "аз тука да не съм някъв си обикновен даскал". Характерен е с това, че си придава важност, с която и Дон Корлеоне не се слави... цитирам: "аз да не съм тука нЕква пионка" " ша дойдете вие на края на срока да си просите високи оценки..." Кво ша кажете? Имате ли такъв екземпляр сред вашите учители? :)

А тва нищо не е... Наща по руски е 234324 по-зле. "В продължение на 5 минути те наблюдавам, че полувин час нищо не правиш". Неска нещо казах и ма дига на дъската и стоя там цял час изправен, накрая на часа ми вика дай си тетрадката и учебника, вижда, че не съм писал и ми пише забележка, че не работя в час о_O тая е нечовешко тъпа

Сигурно сте виждали четри човека да си блъскат главите от смях, за да се успокоят малко в час по биология, докато изпитват пича пред тях ... ако сте виждали може да умножите тва по има-нема 599 и да си представите за кво стаа въпрос днеска последния час :) Мисля, че подобрих рекорда за най-изцъклени очи, ма тва други ша го кажат.Поне да имаше някъф смисъл в тва, на което са смеехме, ма ей го на няма.Лисичкова само не ми е ясно как на изтрая, ама я чакам да са обади за по една бира, шото ми писа 5 :punk А най-хубавата част е, че простотията е документирана благодарение на модерната технология, вградена в гаден телефон, майна.

Сайта беше egiv.hit.bg, но сега не виждам да го има. Пък и той приличаше на сайт за игри, а не на сайт на училище. Форум има на адрес http://egiv.8.forumer.com/index.php, но там никой не е писал от месеци.

Сайта беше egiv.hit.bg, но сега не виждам да го има. Пък и той приличаше на сайт за игри, а не на сайт на училище. Форум има на адрес http://egiv.8.forumer.com/index.php, но там никой не е писал от месеци.

То с такъв некадърен админ като тоя параноик кой да пише?! А иначе има нещо като галеря, която е правена на някоя много простовата програма и е направена толкова зле :sick http://eggallery.tripod.com ето да се уврите сами...

• 2 weeks later...

Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) :confused Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) :D :lol: :D

АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф :)))

Някой може ли да даде малко повечко информация за екскурзията лятото , освен , че ще е на приморско и че ще е 125 кинта (спане , пътни и ядене) :confused Нещо от рода на дати ? Дали ще може пак да се вкарват външни хора и също да потвърди инфото , което дадох аз (защото е от несигурни източници) :D :lol: :D

АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф :) ))

Във физкултурния салон има някви информационни табла, там трябва да пише. Ако не - питай даскалите по физическо ;)

АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф :) ))

14-24 Август, 125-те кинта ги знаеш и май ще е в Приморско, друго не пише :)

АААА И НАЙ-ВАЖНОТО дали в стаите ша си имаме собствени кенефи кдето да серем и са къпим , а не да е било като миналото година на 5 стаи един кинефффф :)))

Пешо начи той и Dunata ти е казал за 10 дена, ще се ходи с Терзийски и Бачо Савов :P ние миналото лято бяхме с него на Равда и условията бяха ... супер зле ... не исках да вляза в кинефа да пикая майна ... и го питах дали пак ще е същото в Приморско и той каза да ... обаче пък да не ти пука тъй като едва ли ще си в стаята пойчи от 3-4ч да спиш .... супер шоу е :D :P ако ще се навиваш да ходиш само да ти кажа, че твоя адаш и той ще ходи и ние можи да дойдем с жената ... така че има голяма компания за напивания :D :bgrin: :P :lol: :laughing:

Пешо начи той и Dunata ти е казал за 10 дена, ще се ходи с Терзийски и Бачо Савов :P ние миналото лято бяхме с него на Равда и условията бяха ... супер зле ... не исках да вляза в кинефа да пикая майна ... и го питах дали пак ще е същото в Приморско и той каза да ... обаче пък да не ти пука тъй като едва ли ще си в стаята пойчи от 3-4ч да спиш .... супер шоу е :D :P ако ще се навиваш да ходиш само да ти кажа, че твоя адаш и той ще ходи и ние можи да дойдем с жената ... така че има голяма компания за напивания :D :bgrin: :P :lol: :laughing:

Докато са сета кой адаш ... :lol: Най-накрая се досетих , че става дума за Мишо .... ми май ще идвам .... :D А външни хора може ли да се зимат :confused Става въпрос за 1-2 приятелчета :blink: Казаха ми , че миналата година можело ... :D А пък и щом ще взимаш жената значи може :D (бтв прати й мн полздр) :punk Еми ... сигурно ще е мизерно щом 125 кинта за 10 дена и толкова раоти ..., иначе на приморско е мн яко :punk B) ;) Аве има много време .... ама ако са съберем сигурмно ще е много яко ;)

Абе някой ша идва ли на ексурзията до Мелник на 11-12 март, аз разбрах, че само за деветите класове, ама незнам до колко е истина :D

Абе някой ша идва ли на ексурзията до Мелник на 11-12 март, аз разбрах, че само за деветите класове, ама незнам до колко е истина :D
Първо бяхме 8-мите класове, ся са 9-тите и така ... Тодорова на разпитва след като се върнахме, и тя каза, че ся и нейния клас ще ходяр :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...