THE-AGENT Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве Ей алкохолик ....пак ше се напиеш кът кирка и ше повръщаш през някфи прозорци ...не та е срам кога сте на екскурзия ве ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве ICQ-то е цакнато . А за екскурзията - мда, ще идвам. И Мда, за същата става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ее само ние ли нямаме екскурзия пък така ми се искаше да напрайм няква простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ее само ние ли нямаме екскурзия пък така ми се искаше да напрайм няква простотия Ние ходихме декември до Боровец, сега на 3 февруари отиваме на Пампорово... и двете екскурзии не бяха организирани от нашия клас. Тръгнахме с другите паралалки, понеже имаше места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ей алкохолик ....пак ше се напиеш кът кирка и ше повръщаш през някфи прозорци ...не та е срам кога сте на екскурзия ве ? Хахахахах намерило кой да се обади И кой ти е разправял за прозорците ве ?!? За у Владо ли става въпрос ... тихо че като ми разправяха като си черпил за именния ден кво е било съм бал .... После аз съм бил алкохолика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 До понеделник драги съученици Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айде ... радвайте се на ваканцията . Тамън бях навил нашите да не хода на училище ... те пък ваканция дадоха bate_pesho ... и от "d" клас ще идват Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айде ... радвайте се на ваканцията . Тамън бях навил нашите да не хода на училище ... те пък ваканция дадоха bate_pesho ... и от "d" клас ще идват ОСЕТИХ ......... УРА ВАКАНЦИЯ КОПЕЛЕТААААА НИМОА ПОВЯРВАМ РУСКАТА В ДЪРВЕНА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ша са омажа вевевевеве Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айде да ви е честито Още не мога да осъзная. Ваканция, в руската? о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айде да ви е честито Още не мога да осъзная. Ваканция, в руската? о.0 Tq Mariqna sa bazika we Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Tq Mariqna sa bazika we Да, наистина е било фалшиво!Класната ся звъни по домовете и казва, че от утре сме си на училище! И , че някой са е базикал... БАТИ!!! П.С. Хахахааааааааааааааааааа шегувам са ве, колегиии!Аре честито на всички и нека да ни е много хубава ваканцията!И да не ставаме нагли , ама може и да я удължат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Хмм, днес получих странно обаждане от жена, която се представи за Директора на Руската ... и "директора" ми каза, че ваканцията била свършила и защо не съм отивал на училище !? В началото не повярвах, обаче после и един комши ми каза, че съм на училище ... кажете ми, че грешат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Хмм, днес получих странно обаждане от жена, която се представи за Директора на Руската ... и "директора" ми каза, че ваканцията била свършила и защо не съм отивал на училище !? В началото не повярвах, обаче после и един комши ми каза, че съм на училище ... кажете ми, че грешат T'ва не може да бъде Хората си праят пишка с тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Хаха.... често па сме на даскало!Недей да вярваш на никой,който ти казва,че ваканцията е свършила! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 ОСЕТИХ ......... УРА ВАКАНЦИЯ КОПЕЛЕТААААА НИМОА ПОВЯРВАМ РУСКАТА В ДЪРВЕНА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ша са омажа вевевевеве Не моа да вдена кво всички сте толкова учудени, че в Руската имало ваканция?!? Кви са тия възклицания, кво е тва нещо? Аз четвърта година уча там и не си спомням да е имало някоя зима без ваканция, било то грипна или дървена.... така че няма кво да се шашкате толкова. Пък и нищо не зависи от нащо даскало. Като кажат от общината, че има ваканция - ваканция има, ако ще и Св. Петър да каже, че Руската трябва да учи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Не моа да вдена кво всички сте толкова учудени, че в Руската имало ваканция?!? Кви са тия възклицания, кво е тва нещо? Аз четвърта година уча там и не си спомням да е имало някоя зима без ваканция, било то грипна или дървена.... така че няма кво да се шашкате толкова. Пък и нищо не зависи от нащо даскало. Като кажат от общината, че има ваканция - ваканция има, ако ще и Св. Петър да каже, че Руската трябва да учи.Dobre to e qsno 4e sah ima vakanciq maina Ama vijdal li do sega da ima nqkoi put sporten praznik v tva u4ilishte Ili neshto takova ???Imashe den v koito cql Plovdiv ne u4eshe samo nashte i Frenskata i oshte 2 u4ilishta!!!3 godina ne imalo sporten praznik ili neshto ot sorta Posle kvo iskash xorata da ne sa radvat i da ne sa u4udvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 bate_pesho ... и от "d" клас ще идват Ша идват я ... аз екскурзия не пропускам Аве и да не е имало ваканция мина вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Еееe и това кратко удоволствие свърши и утре даскалото ни зове ... GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Еееe и това кратко удоволствие свърши и утре даскалото ни зове ... GL Мда... утре ще ми върнат 2ките по и100рия и френски... после няма да ходя на билярд с компанията си, защото имам СИП по немски. Кеф бе, кеф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Знам ли закво да хода на даскало ... и без тва сичко осрах и няма да ма изпитват вече, ми само да си сменям мястото за сън майна ... ша получа гадна дископатия ... цц чак в четвъртък няма да спъ един час ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Dnes ni skasaxa zadnicite na klasa ot izpitvane osobenno na men !!!!! A utre kvo sha e ne e istina sha na utrepqt ot izpitvane pffff ae da idva petuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ауе хора в понеделник и вторник ще се учи ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ауе хора в понеделник и вторник ще се учи ли ? Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ауе хора в понеделник и вторник ще се учи ли ? Бе Митак само ти ли не си разбрал ...аз живея с надеждата че ще има мн време да изтрезнея ...щото даскалите тая седмица ...ми го навряха до кръста и ще тряя да удава мъката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Не Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад Абе виждал съм прости хора, виждал съм и много прости....и още по-прости, ама такова ......ъъъъ....беден ми е речника...като гражданина Терзийски не съм виждал! Тоя тип е толкова заблуден, че просто няма накъде. Някои от най-големите му хитове са предимно на тема "аз тука да не съм някъв си обикновен даскал". Характерен е с това, че си придава важност, с която и Дон Корлеоне не се слави... цитирам: "аз да не съм тука нЕква пионка" " ша дойдете вие на края на срока да си просиВе високи оценки..." Кво ша кажете? Имате ли такъв екземпляр сред вашите учители? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.