Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията ;) Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона :laughing: :lol: :laughing: Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... :punk ;) :D Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник :confused

dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве

Ей алкохолик ....пак ше се напиеш кът кирка и ше повръщаш през някфи прозорци ...не та е срам :laughing: :devil :bgrin: кога сте на екскурзия ве ?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията ;) Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона :laughing: :lol: :laughing: Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... :punk ;) :D Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник :confused

dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве

ICQ-то е цакнато :). А за екскурзията - мда, ще идвам. И Мда, за същата става въпрос ;)

ее само ние ли нямаме екскурзия :( пък така ми се искаше да напрайм няква простотия :huh:

ее само ние ли нямаме екскурзия :( пък така ми се искаше да напрайм няква простотия :huh:

Ние ходихме декември до Боровец, сега на 3 февруари отиваме на Пампорово... и двете екскурзии не бяха организирани от нашия клас. Тръгнахме с другите паралалки, понеже имаше места. ;)

Ей алкохолик ....пак ше се напиеш кът кирка и ше повръщаш през някфи прозорци ...не та е срам :laughing: :devil :bgrin: кога сте на екскурзия ве ?

Хахахахах намерило кой да се обади :laughing: И кой ти е разправял за прозорците ве ?!? :confused :lol: За у Владо ли става въпрос ... тихо че като ми разправяха като си черпил за именния ден кво е било съм бал .... :laughing: После аз съм бил алкохолика ;) :punk :laughing:

Айде ... радвайте се на ваканцията :). Тамън бях навил нашите да не хода на училище ... те пък ваканция дадоха :huh:

bate_pesho ... и от "d" клас ще идват :)

Айде ... радвайте се на ваканцията :). Тамън бях навил нашите да не хода на училище ... те пък ваканция дадоха :huh:

bate_pesho ... и от "d" клас ще идват :)

ОСЕТИХ ......... УРА ВАКАНЦИЯ КОПЕЛЕТААААА :) НИМОА ПОВЯРВАМ РУСКАТА В ДЪРВЕНА

:laughing: :lol: :laughing: ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ша са омажа вевевевеве :woot :punk :D

Tq Mariqna sa bazika we :lol: :lol: :punk

Да, наистина е било фалшиво!Класната ся звъни по домовете и казва, че от утре сме си на училище! :sick :cry И , че някой са е базикал... БАТИ!!!

П.С. Хахахааааааааааааааааааа шегувам са ве, колегиии!Аре честито на всички и нека да ни е много хубава ваканцията!И да не ставаме нагли , ама може и да я удължат.... :punk :D

Хмм, днес получих странно обаждане от жена, която се представи за Директора на Руската ... и "директора" ми каза, че ваканцията била свършила и защо не съм отивал на училище !? В началото не повярвах, обаче после и един комши ми каза, че съм на училище ... кажете ми, че грешат :)

Хмм, днес получих странно обаждане от жена, която се представи за Директора на Руската ... и "директора" ми каза, че ваканцията била свършила и защо не съм отивал на училище !? В началото не повярвах, обаче после и един комши ми каза, че съм на училище ... кажете ми, че грешат :)

T'ва не може да бъде :huh: ;) Хората си праят пишка с тебе :excl:

ОСЕТИХ ......... УРА ВАКАНЦИЯ КОПЕЛЕТААААА :) НИМОА ПОВЯРВАМ РУСКАТА В ДЪРВЕНА

:laughing: :lol: :laughing: ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ша са омажа вевевевеве :woot :punk :D

Не моа да вдена кво всички сте толкова учудени, че в Руската имало ваканция?!? Кви са тия възклицания, кво е тва нещо? Аз четвърта година уча там и не си спомням да е имало някоя зима без ваканция, било то грипна или дървена.... така че няма кво да се шашкате толкова. Пък и нищо не зависи от нащо даскало. Като кажат от общината, че има ваканция - ваканция има, ако ще и Св. Петър да каже, че Руската трябва да учи.

Не моа да вдена кво всички сте толкова учудени, че в Руската имало ваканция?!? Кви са тия възклицания, кво е тва нещо? Аз четвърта година уча там и не си спомням да е имало някоя зима без ваканция, било то грипна или дървена.... така че няма кво да се шашкате толкова. Пък и нищо не зависи от нащо даскало. Като кажат от общината, че има ваканция - ваканция има, ако ще и Св. Петър да каже, че Руската трябва да учи.
Dobre to e qsno 4e sah ima vakanciq maina :punk Ama vijdal li do sega da ima nqkoi put sporten praznik v tva u4ilishte ;) Ili neshto takova :angry: ???Imashe den v koito cql Plovdiv ne u4eshe samo nashte i Frenskata i oshte 2 u4ilishta!!!3 godina ne imalo sporten praznik ili neshto ot sorta ;)

Posle kvo iskash xorata da ne sa radvat i da ne sa u4udvat :D

Еееe и това кратко удоволствие свърши и утре даскалото ни зове ... GL :)

Мда... утре ще ми върнат 2ките по и100рия и френски... после няма да ходя на билярд с компанията си, защото имам СИП по немски. Кеф бе, кеф! :cry

Знам ли закво да хода на даскало ... и без тва сичко осрах и няма да ма изпитват вече, ми само да си сменям мястото за сън майна ... ша получа гадна дископатия ... цц чак в четвъртък няма да спъ един час ...

Ауе хора в понеделник и вторник ще се учи ли ? :confused

Бе Митак само ти ли не си разбрал ...аз живея с надеждата че ще има мн време да изтрезнея ...щото даскалите тая седмица ...ми го навряха до кръста :angry1 и ще тряя да удава мъката :punk :punk

Не :)

Вместо да спамиш с тия 2 букви на пост вземи разкажи на хората за изцепленията на нашия идол Рад :D

Абе виждал съм прости хора, виждал съм и много прости....и още по-прости, ама такова ......ъъъъ....беден ми е речника...като гражданина Терзийски не съм виждал! Тоя тип е толкова заблуден, че просто няма накъде.

Някои от най-големите му хитове са предимно на тема "аз тука да не съм някъв си обикновен даскал". Характерен е с това, че си придава важност, с която и Дон Корлеоне не се слави... цитирам: "аз да не съм тука нЕква пионка" " ша дойдете вие на края на срока да си просиВе високи оценки..." Кво ша кажете? Имате ли такъв екземпляр сред вашите учители? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...