THE-AGENT Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 На кои други освен на нашия клас са казали за екскурзия на 3 февруари ...мисля че беше Пампорово Днес г-жа Барова беше в много яко настроение ...един от моя клас я замери с пакетче салфетки тя обаче се мръдна и не можа да я уцели ...след това отиде и му дръпна ухото ...и му каза че няма да му опрай двойката...след това писа 20мин на дъската и накрая вика ...а деца що не ми казахте че още на 1 ред имам грешка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 На кои други освен на нашия клас са казали за екскурзия на 3 февруари ...мисля че беше Пампорово Днес г-жа Барова беше в много яко настроение ...един от моя клас я замери с пакетче салфетки тя обаче се мръдна и не можа да я уцели ...след това отиде и му дръпна ухото ...и му каза че няма да му опрай двойката...след това писа 20мин на дъската и накрая вика ...а деца що не ми казахте че още на 1 ред имам грешка ... Тая е много зле горката. Ние имахме последния час и го проспах целия. И накрая я питах как да взривя училището и ми каза, че съм глупак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 хаа... и аз иам 6 на класната при Нейчев!...Пък на един тип от моя клас дето искаше да си даде тетрадката по желание.. не му я взе и са напрай супер мноо... На нас пак не са ни казали за ексурзията...я дайте инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 На нас ни казаха за екскурзия , но до колкото разбрах била само за 11-тите класове и била до София , за да гледаме музея на Иван Вазов , защото сега по литература учим за него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Dnes reshix da si zema 1 den po4ivka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Екскурзията е на 3ти и 4ти до Пампорово.11а и 10б ще ходим и ощя някои май.С тая новата дебелана по математика и новата по руски с големия нос(шъ ма извиняват, ама не им знам имената) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Екскурзията е на 3ти и 4ти до Пампорово.11а и 10б ще ходим и ощя някои май.С тая новата дебелана по математика и новата по руски с големия нос(шъ ма извиняват, ама не им знам имената) Тая по руски ми е класната и тя ни предложи на нас екскурзията ма в нашия клас няма много навити мен днес тая по руски ме накара да преписвам някакви глупости та 3 часа преписвах поне не бях в часовете иначе за екскурзия в нашия клас има към 5-6 човека навити и аз не съм един от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Неска подпалих 1 1чин в кабинета по химия Добре че го изгасих навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Неска подпалих 1 1чин в кабинета по химия Добре че го изгасих навреме Пфффхаха . Има ли му нещо на чина ? Колко време горе-долу стоя подпален и с к'во го подпали ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Подпалих го със спирт, ама съвсем малко нали и почна да гори яко и аз такъф го настъпвам около 30 сек и нищо не става и накрая няква мощна плюнка и изгасна, сички са насраха от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Тая по руски ми е класната и тя ни предложи на нас екскурзията ма в нашия клас няма много навити мен днес тая по руски ме накара да преписвам някакви глупости та 3 часа преписвах поне не бях в часовете иначе за екскурзия в нашия клас има към 5-6 човека навити и аз не съм един от тях Що нещете да идвате бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ами няма много навити защото всички искат да вземат приятелка или приятел ..пък те нали не дават ...пък някой тогава са планували купони и глупости ...това са причните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ами няма много навити защото всички искат да вземат приятелка или приятел ..пък те нали не дават ...пък някой тогава са планували купони и глупости ...това са причните xarabiq li ne davat da zimash nikoi we???da da da mi qdat gla.ata maina 4esto nqma da zimam nikoi!!! Puk ako slu4aino ne davat te sha doidat otdelno taka 4e to e se taq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Много се е оживила темата на Английската....кво ша кажете и ние да пребием някой и да завъртим един сапунен сериал? Fibaman е доброволец...други има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Много се е оживила темата на Английската....кво ша кажете и ние да пребием някой и да завъртим един сапунен сериал? Fibaman е доброволец...други има ли? xaxaxa i az tva zabelqzox Pfff mina oshte 1 sedmica maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 bate_pesho, ти 8-ми "б" или "а" си ? Ако си "б" - СУПЕР ! Ще ходим на екскурзия с вашия клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Абе що само нии нямаме ексурзия да ги еба в тъпите даскали. Ама то класната кат на знай кви сме логично за нас да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Абе що само нии нямаме ексурзия да ги еба в тъпите даскали. Ама то класната кат на знай кви сме логично за нас да няма Има някой даскали, които никога няма да ги навиеш за екскурзия.... ма има някой нови попълнения дето още не са разбрали, че тфа си е опасна ралта да на фоди на екскурзия ...и така ...пък ти ако искаш без проблеми може да идеш с някой друг клас стига да имаш желание да си пийнеш с непознати ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 Хаха, вярно не са в час още, ама ще им дадем акъл сега Тая по руски каза, че щяла да носи камера Ако знай кво я чака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Наща класна май е от първия вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Наща класна май е от първия вид Абе тя си има някви причини бе Нали говореше за нещо.Пък и ние к'вито сме луди ахахаха забрави BTW ме зарадва днес Барова как изпитваше Особено Елито Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Абе тя си има някви причини бе Нали говореше за нещо.Пък и ние к'вито сме луди ахахаха забрави BTW ме зарадва днес Барова как изпитваше Особено Елито Днес Барова беше в супер настроение .... беше си зела сутешните 100 водка/мастика/ракия/вино/уиски/и каквото още ви дойде на акъла в нашия клас правиха контролна ...и тя предава урока ...и беше голямо шоу постоянно вика за нещо ...супер смях... както винаги в нейн час ЕдиТ: БТВ Veso кой ти е класен ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Днес Барова беше в супер настроение .... беше си зела сутешните 100 водка/мастика/ракия/вино/уиски/и каквото още ви дойде на акъла в нашия клас правиха контролна ...и тя предава урока ...и беше голямо шоу постоянно вика за нещо ...супер смях... както винаги в нейн час ЕдиТ: БТВ Veso кой ти е класен ... ? BTw тя Барова винаги е в настроение бе Ама някои хора като почнат да се лигавят и... Ко ша каиш Весо ахахах.Наша класна е Гечева по български. Също днес нали печеше слънцеи и Барова както седеше на бюрото и говореше как хвърчаха лиги на всякаде.Ахахахахах насрах се от смях Тая баба с чене ли е ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Кво супер настроение говорите? Мен ма дигна на дъската щото съм са лигавил, написах и почти сичко и накрая вика " Ми аз и 3 не мога да ти пиша, ама айде от мен да мине 3-" Иначе Гечева ни е класна Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 bate_pesho, ти 8-ми "б" или "а" си ? Ако си "б" - СУПЕР ! Ще ходим на екскурзия с вашия клас. Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.