Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

На кои други освен на нашия клас са казали за екскурзия на 3 февруари ...мисля че беше Пампорово :confused Днес г-жа Барова беше в много яко настроение ...един от моя клас я замери с пакетче салфетки тя обаче се мръдна и не можа да я уцели ...след това отиде и му дръпна ухото ...и му каза че няма да му опрай двойката...след това писа 20мин на дъската и накрая вика ...а деца що не ми казахте че още на 1 ред имам грешка ... :lol: :laughing: :devil :woot :woot

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
На кои други освен на нашия клас са казали за екскурзия на 3 февруари ...мисля че беше Пампорово :confused Днес г-жа Барова беше в много яко настроение ...един от моя клас я замери с пакетче салфетки тя обаче се мръдна и не можа да я уцели ...след това отиде и му дръпна ухото ...и му каза че няма да му опрай двойката...след това писа 20мин на дъската и накрая вика ...а деца що не ми казахте че още на 1 ред имам грешка ... :lol: :laughing: :devil :woot :woot

Тая е много зле горката. Ние имахме последния час и го проспах целия. И накрая я питах как да взривя училището и ми каза, че съм глупак.. :D

хаа... и аз иам 6 на класната при Нейчев!...Пък на един тип от моя клас дето искаше да си даде тетрадката по желание.. не му я взе и са напрай супер мноо...

На нас пак не са ни казали за ексурзията...я дайте инфо.

На нас ни казаха за екскурзия , но до колкото разбрах била само за 11-тите класове и била до София , за да гледаме музея на Иван Вазов , защото сега по литература учим за него .

Екскурзията е на 3ти и 4ти до Пампорово.11а и 10б ще ходим и ощя някои май.С тая новата дебелана по математика и новата по руски с големия нос(шъ ма извиняват, ама не им знам имената) :D

Екскурзията е на 3ти и 4ти до Пампорово.11а и 10б ще ходим и ощя някои май.С тая новата дебелана по математика и новата по руски с големия нос(шъ ма извиняват, ама не им знам имената) :D

Тая по руски ми е класната :devil и тя ни предложи на нас екскурзията ма в нашия клас няма много навити :lol: мен днес тая по руски ме накара да преписвам някакви глупости та 3 часа преписвах :lol: :laughing: поне не бях в часовете :devil :bgrin: иначе за екскурзия в нашия клас има към 5-6 човека навити и аз не съм един от тях :love

Неска подпалих 1 1чин в кабинета по химия :D Добре че го изгасих навреме :lol:
Пфффхаха :). Има ли му нещо на чина ? Колко време горе-долу стоя подпален и с к'во го подпали :))).

Подпалих го със спирт, ама съвсем малко нали и почна да гори яко и аз такъф го настъпвам около 30 сек и нищо не става и накрая няква мощна плюнка и изгасна, сички са насраха от смях :lol:

Тая по руски ми е класната :devil и тя ни предложи на нас екскурзията ма в нашия клас няма много навити :lol: мен днес тая по руски ме накара да преписвам някакви глупости та 3 часа преписвах :lol: :laughing: поне не бях в часовете :devil :bgrin: иначе за екскурзия в нашия клас има към 5-6 човека навити и аз не съм един от тях :love

Що нещете да идвате бе :)

Ами няма много навити защото всички искат да вземат приятелка или приятел ..пък те нали не дават ...пък някой тогава са планували купони и глупости ...това са причните :lol:

Ами няма много навити защото всички искат да вземат приятелка или приятел ..пък те нали не дават ...пък някой тогава са планували купони и глупости ...това са причните :lol:

xarabiq li ne davat da zimash nikoi we???da da da mi qdat gla.ata maina 4esto nqma da zimam nikoi!!! :lol: Puk ako slu4aino ne davat te sha doidat otdelno taka 4e to e se taq :laughing: :laughing:

Много се е оживила темата на Английската....кво ша кажете и ние да пребием някой и да завъртим един сапунен сериал? Fibaman е доброволец...други има ли? :)

xaxaxa :lol: i az tva zabelqzox :D Pfff mina oshte 1 sedmica maina

Абе що само нии нямаме ексурзия да ги еба в тъпите даскали. Ама то класната кат на знай кви сме логично за нас да няма :bgrin:

Абе що само нии нямаме ексурзия да ги еба в тъпите даскали. Ама то класната кат на знай кви сме логично за нас да няма :bgrin:

Има някой даскали, които никога няма да ги навиеш за екскурзия.... ма има някой нови попълнения дето още не са разбрали, че тфа си е опасна ралта да на фоди на екскурзия ...и така ...пък ти ако искаш без проблеми може да идеш с някой друг клас :lol: :laughing: стига да имаш желание да си пийнеш с непознати ... :bgrin: :bgrin:

Наща класна май е от първия вид :D

Абе тя си има някви причини бе ;) Нали говореше за нещо.Пък и ние к'вито сме луди ахахаха забрави :excl: BTW ме зарадва днес Барова как изпитваше :laughing: Особено Елито :P

Абе тя си има някви причини бе ;) Нали говореше за нещо.Пък и ние к'вито сме луди ахахаха забрави :excl: BTW ме зарадва днес Барова как изпитваше :laughing: Особено Елито :P

Днес Барова беше в супер настроение .... беше си зела сутешните 100 водка/мастика/ракия/вино/уиски/и каквото още ви дойде на акъла :bgrin: :devil в нашия клас правиха контролна ...и тя предава урока ...и беше голямо шоу постоянно вика за нещо ...супер смях... :lol: :lol: :lol: както винаги в нейн час :punk :punk

ЕдиТ: БТВ Veso кой ти е класен ... ? :confused

Днес Барова беше в супер настроение .... беше си зела сутешните 100 водка/мастика/ракия/вино/уиски/и каквото още ви дойде на акъла :bgrin: :devil в нашия клас правиха контролна ...и тя предава урока ...и беше голямо шоу постоянно вика за нещо ...супер смях... :lol: :lol: :lol: както винаги в нейн час :punk :punk

ЕдиТ: БТВ Veso кой ти е класен ... ? :confused

BTw тя Барова винаги е в настроение бе :laughing: Ама някои хора като почнат да се лигавят и...:laughing: Ко ша каиш Весо ;) ахахах.Наша класна е Гечева по български.

Също днес нали печеше слънцеи и Барова както седеше на бюрото и говореше как хвърчаха лиги на всякаде.Ахахахахах насрах се от смях :woot :laughing: Тая баба с чене ли е ?? :laughing:

Кво супер настроение говорите? Мен ма дигна на дъската щото съм са лигавил, написах и почти сичко и накрая вика " Ми аз и 3 не мога да ти пиша, ама айде от мен да мине 3-" :angry1 Иначе Гечева ни е класна :wacko:

bate_pesho, ти 8-ми "б" или "а" си ? Ако си "б" - СУПЕР ! Ще ходим на екскурзия с вашия клас.

Хахахаха верно ли ве ?!? Аз съм б и да нашта класна организира екскурзията ;) Ти ша идваш ли ве ... аре поне ти да си точен , че да има с кой да пия и си направа купона :laughing: :lol: :laughing: Бтв класната ни каза , че събирала парите до пон. така че ... :punk ;) :D Нали говорим за една и съша екскурзия до Мелник :confused

dunata:земи си вклиучи тва ICQ вевевеве

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...