NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ахахне се знае още аз съм зайчок, така че не ми е много ясно още за кво става въпрос. За сега учим много ама даскалите са жестоки в добрия смисъл на думата Дано не сте като нас.Миналата година имахме едни учителки...такъв айляк беше чеее...А ся Една мноо яка даскалица като ни стяга ела да видиш к'во става.Ама ако някой ша направи от нас човек ша е тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Искам пак в 8-ми клас майна ... Живот си живеехме олигофренското общество, а ся ... OI FUCK E' ... Аве тая наща курветина(без извинение)кога е давала боза миналата година ве, шото аз не помна такоа нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 незнам в по-горните класове казват че било айляк.. ша видим айде и аз кво ви се бутам в темата приятно даскало, то се видяло че ще се учи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Айляк В осми клас е най-големия айляк, ако изкючим 12 ама там вече ще те занимават пък други работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Мен пък до ся винаги ми е било айляк, само в 7 клас последните 2 седмици ми бяха малко мъчни Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Айляк В осми клас е най-големия айляк, ако изкючим 12 ама там вече ще те занимават пък други работи... Баси, щом това, което ни се случва в 8-ми клас е "айляк", не ми се мисли к'во ще става по-нататък ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Баси, щом това, което ни се случва в 8-ми клас е "айляк", не ми се мисли к'во ще става по-нататък ... То пак може да ти е айляк , защото ти ще си избeрeш дали да е или да не е ... => Edit <= Драги съфорумници и съученици , пожелавам ви приятен понеделник ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Айде починахме си (е има още какво да се желае, но бива) от утре започват пак мъките, дано да се смелят над нас и да пуснат една грипна/дървена, каквато и да е ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ако в 12ти клас нямаше уроци , курсове и задачи (за някои - теми) смея да твърдя , че е буквално АЙЛЯК! Само да ходиш редовно.. Иначе в часовете.. Дори не искам да коментирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Е неска определено си беше айляк, никой не изпитва само дет връщаха класните Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Е неска определено си беше айляк, никой не изпитва само дет връщаха класните 1 път в годината ... и при нас връщаха някакви диктовки, но от утре си почва всичко, както преди - 9 часа мъки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Е неска определено си беше айляк, никой не изпитва само дет връщаха класните Мен пък ме изпита по история - кофти. Обаче ми писа 6 (сигурно е била пияна нещо, казах общо 2 дати за 15 минути ) - кеф. Утре връщат класни по литература и френски, днес по математика - кофти. Ковачев обаче пак ми е писал 4.50 - кеф Баси, щом това, което ни се случва в 8-ми клас е "айляк", не ми се мисли к'во ще става по-нататък ... Не го слушай, 9ти клас е 24723617836876 пъти по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 За малко са отървах от наказание ... кофти тръпка.Маринска доволно с огън в очите сподели как ша ни е*е майката тая седмица и другата EDIT:някой мод да ми делне втория пост, че са прецака аванта нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 За малко са отървах от наказание ... кофти тръпка.Маринска доволно с огън в очите сподели как ша ни е*е майката тая седмица и другата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 ...Утре връщат класни по литература и френски... Още някой с този прекрасен език Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Още някой с този прекрасен език Мммдааа Ето коментара на една приятелка, която я домързя да се регистрира, писан е в скайп: Ех..............какви са ни яки даскалите. Има един когото много много... уважавам на моменти !!!!Специални поздрави за любимия на всички ни "............." поздрави ( не пиши кой е нека хората да предположат в крайна сметка нали знаеш че кавичките се борят за 2 грешки на конторлни и класни ,защото нали са 2 (една отпред и една отззад) За пояснение, днес получи 5, не 6 на класната по литература заради правописни грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Това не е нищо... Ще се стигне до момента , в който на класно по математика имаш 2 , защото не си ги репил така , както госпожата е преподала , а по друг начин , който дори е по - верен и рационален от даскалката... Добре дошли в "Иван Вазов"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Това не е нищо... Ще се стигне до момента , в който на класно по математика имаш 2 , защото не си ги репил така , както госпожата е преподала , а по друг начин , който дори е по - верен и рационален от даскалката... Добре дошли в "Иван Вазов"! Не си само ти Ванио остава да ми кажеш че ти предава Стоилова по математика ...просто няма да има смисъл да обсъждаме работата ....то само името говори за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Това не е нищо... Ще се стигне до момента , в който на класно по математика имаш 2 , защото не си ги репил така , както госпожата е преподала , а по друг начин , който дори е по - верен и рационален от даскалката... Добре дошли в "Иван Вазов"! Неее, тва беше миналата година, когато Никодимов (сега вече ни е Ковачев и слава богу (докъде съм паднал... да му се радвам...)) ми свали една единица защото съм използвал правилото за средна отсечка в трапец (май) вместо вектори и задачата ставала, забележете, прекалено лесна! Не че не е решена, перфектна си беше! После една приятелка на майка ми (а и моя де), която е учителка по математика в Климент Охридски, каза, че ако на това онзи не е доволен просто да се откажа да го убеждавам..... Накрая имах 6 за годината и то защото реших някаква задача по някакъв съвсем странен начин и той взе че се впечатли и реши че съм гений... Абе кво да ви говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Не си само ти Ванио остава да ми кажеш че ти предава Стоилова по математика ...просто няма да има смисъл да обсъждаме работата ....то само името говори за нея Тая жена горката хептен са е изчаткала ... Днеска седим и гледаме умно галерията, немаме учебници и оная полуде шото и без тва никой нищо не знае ... половин страница за цял час от която половин страница 50% е изписано от даскалката неква там задача, а другите 50% са мизерни опити да напиша нещо в тоя час и естествено задраскани по брутален начин.Тая стои над нас и с некво конско на налива ния са смеем кат разпрани ... аве пикираме Тая жена ша ма умори един ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Мммдааа Ето коментара на една приятелка, която я домързя да се регистрира, писан е в скайп: За пояснение, днес получи 5, не 6 на класната по литература заради правописни грешки По литература не сте ли при Гечева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 По литература не сте ли при Гечева? Ние сме, тя е при Нейчев... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ole oshte ne sum izkaral 1 sedmica i nemoa pove4e Sha sa sbarkam 2 kontrolni dnes super ludnica Iskam vakanciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ние сме, тя е при Нейчев... Нейчев е най-големия глупак Гечева рулззз Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Имам 6 на каласната при Нейчев!!! Whos the man! И аз не знам как стана П.п. това за Нейчев е вярно :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.