dunata Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Но пък кой не би се радвал на одължаване на ваканцията. Еми при тези обстоятелства Fibaman няма да се радва много-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Еми при тези обстоятелства Fibaman няма да се радва много-много Тцтцтц и ти ли Юда ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Честита Нова Година на всички надявам се сте си прекарали весело здраве щастие и късмет ще ни е нужен много в това училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Fibaman ше остане без топки О-о, тва се случи доста отдавна бих казал Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Бахти злите хора Аз лично няам нищо против една грипна нищо че ше я отучваме после...ааа и Ч.Н.Г. на сички Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Бахти злите хора Аз лично няам нищо против една грипна нищо че ше я отучваме после...ааа и Ч.Н.Г. на сички Според мен никой няма против, колкото и да я отучваме пак сме на кяр Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Според мен никой няма против, колкото и да я отучваме пак сме на кяр А така и аз съм на тва мнение Нищъ даскало вееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 А така и аз съм на тва мнение Нищъ даскало вееееееееее to koi iska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Amaaaa 6a ima li udaljavane ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Amaaaa 6a ima li udaljavane ili ne За сега НЕ ! А и да има, със сигурност няма да се отнася за Руската ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 За сега НЕ ! А и да има, със сигурност няма да се отнася за Руската ... Нормално когато всички не учат руската учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Нормално когато всички не учат руската учи Т'ва си е закон божи бе Ама много се учудих миналата година как така милата ни директорка прояви малко човечност.Още не мога да го проумея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Т'ва си е закон божи бе Ама много се учудих миналата година как така милата ни директорка прояви малко човечност.Още не мога да го проумея. Е един път на 3-4 години са случват и такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 по новините са казали че руската е залята с вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 И един мармот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 по новините са казали че руската е залята с вода Айде беее Сериозно Малеее ако е истина как ша карам без "скъпото" ми даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 По Пловдивска обществена са го казали към 8 часа по новините.. може да лъжат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 По Пловдивска обществена са го казали към 8 часа по новините.. може да лъжат Ей ся по "ПО ТВ" казаха че до руската имало един метър докато прелее Обаче още има недежда Ако не спрат валежите утре било възможно да се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 така ли.. може може на мен така ми казаха а ако се наводни руската дали няма да се наводни и английската Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И един мармот... завива шоколада в станиол, не е заляна 100% преди малко минах покрай марица тоест преди 2 часа сичко си беше ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 така ли.. може можена мен така ми казаха а ако се наводни руската дали няма да се наводни и английската Логично Дори при миналото наводнение Английската бе по зле от наща Физкултурния им беше пропаднал с 15 см.А от руската ако не се лъжа бяха подкопани само малко общижитията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 знам знам и заради тва играхме в студа и сега тъкмо го оправиха салончето... да не земе пак да му се случи случка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 знам знами заради тва играхме в студа и сега тъкмо го оправиха салончето... да не земе пак да му се случи случка Ахаам.Значи ти си от Английската!?Не познавам много хора от там ама и при вас ли е толкова тъпо(там даскали,предмети) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ахаам.Значи ти си от Английската!?Не познавам много хора от там ама и при вас ли е толкова тъпо(там даскали,предмети) Може да е тъпо, ама поне та научават на нещо, поне така са ми казвали Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ахах не се знае още аз съм зайчок, така че не ми е много ясно още за кво става въпрос. За сега учим много ама даскалите са жестоки в добрия смисъл на думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.