Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Бахти злите хора :huh: Аз лично няам нищо против една грипна :devil нищо че ше я отучваме после...ааа и Ч.Н.Г. на сички :punk

Според мен никой няма против, колкото и да я отучваме пак сме на кяр ;)

За сега НЕ ! А и да има, със сигурност няма да се отнася за Руската ...

Нормално когато всички не учат руската учи :sick

Нормално когато всички не учат руската учи :sick

Т'ва си е закон божи бе :angry1 :cry Ама много се учудих миналата година как така милата ни директорка прояви малко човечност.Още не мога да го проумея. :confused

Т'ва си е закон божи бе :angry1 :cry Ама много се учудих миналата година как така милата ни директорка прояви малко човечност.Още не мога да го проумея. :confused

Е един път на 3-4 години са случват и такива неща :P

по новините са казали че руската е залята с вода :D

Айде беее :confused Сериозно :confused :blink: Малеее ако е истина как ша карам без "скъпото" ми даскало :cry

По Пловдивска обществена са го казали към 8 часа по новините.. може да лъжат :blink:

Ей ся по "ПО ТВ" казаха че до руската имало един метър докато прелее :( Обаче още има недежда :excl: Ако не спрат валежите утре било възможно да се случи :)

И един мармот...

завива шоколада в станиол, не е заляна 100% преди малко минах покрай марица тоест преди 2 часа сичко си беше ок

така ли.. може може

на мен така ми казаха

а ако се наводни руската дали няма да се наводни и английската :rolleyes: :devil

Логично :) Дори при миналото наводнение Английската бе по зле от наща :) Физкултурния им беше пропаднал с 15 см.А от руската ако не се лъжа бяха подкопани само малко общижитията.

знам знам

и заради тва играхме в студа

и сега тъкмо го оправиха салончето... да не земе пак да му се случи случка

знам знам

и заради тва играхме в студа

и сега тъкмо го оправиха салончето... да не земе пак да му се случи случка

Ахаам.Значи ти си от Английската!?Не познавам много хора от там ама и при вас ли е толкова тъпо(там даскали,предмети)

Ахаам.Значи ти си от Английската!?Не познавам много хора от там ама и при вас ли е толкова тъпо(там даскали,предмети)

Може да е тъпо, ама поне та научават на нещо, поне така са ми казвали :D

ахах

не се знае още :D аз съм зайчок, така че не ми е много ясно още за кво става въпрос. За сега учим много ама даскалите са жестоки в добрия смисъл на думата :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...