NickelbacK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим Неска трябваше да са по 20 минути Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден Само спомените от старото даскало ще ти останат Весо...е и тук там някой от т'ва.Например свързан с Абрашева ахахахахаххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Неска кат за Весела Коледа, сънчо изпитва цял час и хубу, че беше в настроение да приема тъпи извинения, че щях да се радвам на меката двойкаа ... И по биология изпитва и по физика и брат муу и майка мууу и напрао сийбало майкатааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим Неска трябваше да са по 20 минути Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден Аз от една седмица съм във ваканция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ай честито на всички ! Честита ваканция. П.п. WoW_Lo6iq днес Виктор беше със супер яка прическа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Неска кат за Весела Коледа, сънчо изпитва цял час и хубу, че беше в настроение да приема тъпи извинения, че щях да се радвам на меката двойкаа ... И по биология изпитва и по физика и брат муу и майка мууу и напрао сийбало майкатааааа Нас пък не на изпитваха изобщо. Във всички часове си барахме мадете и само по химия си довършихме урока Ай честито на всички ! Честита ваканция. П.п. WoW_Lo6iq днес Виктор беше със супер яка прическа Пък на жабата колко му са смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Нас пък не на изпитваха изобщо. Във всички часове си барахме мадете и само по химия си довършихме урока Пенсионерска му работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Пенсионерска му работа Обаче онва с панталона дет бях до кенефа беше много брутално . И такава ми вика нямаш елементарни обноски Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Обаче онва с панталона дет бях до кенефа беше много брутално . И такава ми вика нямаш елементарни обноски Ахахахаха тя май очакваше че ша си го тропнеш на бюрото й. Как та гледаше в ръцете само.Ахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Тая Стоилова не е добре горката женица ... нещо с нервите проблем има, че тръгна неска да изпитва, па и двойки да пише, па и да вика и пак див смях от наша страна майна СТЕГНИ СА ЖЕНОО ... Иначе другите часове са побарвахме и тук там са насирахме от смях Аре да не минава тая ваканция викам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Тая Стоилова не е добре горката женица ... нещо с нервите проблем има, че тръгна неска да изпитва, па и двойки да пише, па и да вика и пак див смях от наша страна майна СТЕГНИ СА ЖЕНОО ... Иначе другите часове са побарвахме и тук там са насирахме от смях Аре да не минава тая ваканция викам аз Аз викам да не минава, ся тамън празнувахме ваканцията, супер шоу стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Тая Стоилова не е добре горката женица ... нещо с нервите проблем има, че тръгна неска да изпитва, па и двойки да пише, па и да вика и пак див смях от наша страна майна СТЕГНИ СА ЖЕНОО ... Иначе другите часове са побарвахме и тук там са насирахме от смях Аре да не минава тая ваканция викам аз А добри утро ....тая жена винаги ме е радвала ...предава ми вече 3-та година ...и падам от смях при нея защото само глупости поне е шоу с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ай честито на всички ! Честита ваканция. П.п. WoW_Lo6iq днес Виктор беше със супер яка прическа Ми ... той викаше,че не го е хващал ток ама дедазнам.... Иначе неска беше много як ден и в даскало и извън него! Весели празнци на всички ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 На нас първите три часа ни преподаваха . Довършихме един урок и ни дадоха супер много домашна. След това 5-тия и 6-тия час пяхме , доста тъпо, но е по-добре от учене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Абе кога сме на училище? Аз поне не чух да мине наредба. Някой знае ли нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Абе кога сме на училище? Аз поне не чух да мине наредба. Някой знае ли нещо? На нас ни казаха, че сме на 9-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Аве отиваш февруари, казваш, че не си знаел кога и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Аз една година бях забравил да ида на даскало Бях 4-5 клас Иначе сме на 9ти поне аз така знам, ама не ми вярвайте много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Иначе сме на 9ти поне аз така знам, ама не ми вярвайте много На 9-ти сме 100% , залагам си "my balls" Edit => Това е писано в момент на умопомръчение и НЕ трябва да се взима на сериозно ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 На 9-ти сме 100% , залагам си "my balls" Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим . Пепел ти на устата недей така , че ще ми трябват ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим . Мене па така ша ма разбие от кеф, че не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим . Дано се укаже, че няя учим. Хем няма да хойм на даскало, хем Fibaman ше остане без топки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Дано се укаже, че няя учим. Хем няма да хойм на даскало, хем Fibaman ше остане без топки Весо няма причина на 9-ти да не учим (за ся де)Но пък кой не би се радвал на одължаване на ваканцията. Една грипна ни тряаа и сме готови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Дано се укаже, че няя учим. Хем няма да хойм на даскало, хем Fibaman ше остане без топки Ееее аз те мислех за добър човек , а ти ми мислиш злото . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Ееее аз те мислех за добър човек , а ти ми мислиш злото . Fibaman няма такова нещо уе, пък и помисли от добрата страна вече ще си Fibawomen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.