Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим :excl: Неска трябваше да са по 20 минути :angry1 Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден :love

Само спомените от старото даскало ще ти останат Весо...е и тук там някой от т'ва.Например свързан с Абрашева :woot :D ахахахахаххаха

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Неска кат за Весела Коледа, сънчо изпитва цял час и хубу, че беше в настроение да приема тъпи извинения, че щях да се радвам на меката двойкаа ... И по биология изпитва и по физика и брат муу и майка мууу и напрао сийбало майкатааааа :wacko: :sick

Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим :excl: Неска трябваше да са по 20 минути :angry1 Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден :love

Аз от една седмица съм във ваканция... :P

Неска кат за Весела Коледа, сънчо изпитва цял час и хубу, че беше в настроение да приема тъпи извинения, че щях да се радвам на меката двойкаа ... И по биология изпитва и по физика и брат муу и майка мууу и напрао сийбало майкатааааа :wacko: :sick

Нас пък не на изпитваха изобщо. Във всички часове си барахме мадете и само по химия си довършихме урока :P

Ай честито на всички ! Честита ваканция.

П.п. WoW_Lo6iq днес Виктор беше със супер яка прическа ;)

Пък на жабата колко му са смях :D :lol:

Нас пък не на изпитваха изобщо. Във всички часове си барахме мадете и само по химия си довършихме урока :P

Пенсионерска му работа :woot :lol: :D :)

Пенсионерска му работа :woot :lol: :D :)

Обаче онва с панталона дет бях до кенефа беше много брутално :lol: . И такава ми вика нямаш елементарни обноски :blink:

Обаче онва с панталона дет бях до кенефа беше много брутално :lol: . И такава ми вика нямаш елементарни обноски :blink:

Ахахахаха тя май очакваше че ша си го тропнеш на бюрото й. :woot :lol: :) Как та гледаше в ръцете само.Ахахахахах

Тая Стоилова не е добре горката женица ... нещо с нервите проблем има, че тръгна неска да изпитва, па и двойки да пише, па и да вика и пак див смях от наша страна майна :wacko: СТЕГНИ СА ЖЕНОО ... :angry1 :angry1 :angry1 Иначе другите часове са побарвахме и тук там са насирахме от смях :punk Аре да не минава тая ваканция викам аз :)

Тая Стоилова не е добре горката женица ... нещо с нервите проблем има, че тръгна неска да изпитва, па и двойки да пише, па и да вика и пак див смях от наша страна майна :wacko: СТЕГНИ СА ЖЕНОО ... :angry1 :angry1 :angry1 Иначе другите часове са побарвахме и тук там са насирахме от смях :punk Аре да не минава тая ваканция викам аз :)

Аз викам да не минава, ся тамън празнувахме ваканцията, супер шоу стана :D

А добри утро ....тая жена винаги ме е радвала ...предава ми вече 3-та година ...и падам от смях при нея защото само глупости :lol: :laughing: :laughing: :lol: поне е шоу с нея :devil :devil

Ай честито на всички ! Честита ваканция.

П.п. WoW_Lo6iq днес Виктор беше със супер яка прическа ;)

Ми ... той викаше,че не го е хващал ток ама дедазнам.... ;)

Иначе неска беше много як ден и в даскало и извън него!

Весели празнци на всички ви! :punk :)

На нас първите три часа ни преподаваха :(. Довършихме един урок и ни дадоха супер много домашна. След това 5-тия и 6-тия час пяхме :blink: , доста тъпо, но е по-добре от учене.

Аз една година бях забравил да ида на даскало :lol: Бях 4-5 клас :tongue Иначе сме на 9ти поне аз така знам, ама не ми вярвайте много :wacko:

Иначе сме на 9ти поне аз така знам, ама не ми вярвайте много :wacko:

На 9-ти сме 100% , залагам си "my balls" :)

Edit => Това е писано в момент на умопомръчение и НЕ трябва да се взима на сериозно ! ! !

Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим :).

Пепел ти на устата :) недей така , че ще ми трябват ... :)

Хмм, доста интересно ще стане ако се окаже, че на 9-ти няма да учим :) .

Дано се укаже, че няя учим. Хем няма да хойм на даскало, хем Fibaman ше остане без топки :bgrin:

Дано се укаже, че няя учим. Хем няма да хойм на даскало, хем Fibaman ше остане без топки :bgrin:

Весо няма причина на 9-ти да не учим ;) (за ся де)Но пък кой не би се радвал на одължаване на ваканцията. :laughing: :D Една грипна ни тряаа и сме готови :love

Ееее аз те мислех за добър човек :cry , а ти ми мислиш злото :cry .

Ееее аз те мислех за добър човек :cry , а ти ми мислиш злото :cry .

Fibaman няма такова нещо уе, пък и помисли от добрата страна вече ще си Fibawomen :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...