VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 В петък тая по химия карала нашия клас да дойдат в 7 часа да карат Химия ахахахахаххаах Тая Барова е бати простото пЪрче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Няма как да объркаш Митака ....един напомпан човечец който постоянно се смее на нещо Кога ще играем мач Митак че забравихме как се играе тази игра виждам че тази седмица няма да е ....ама другата като предколедно може Xaxaxaxaxaxaxaxa E basi opisanieto Ta taka w00x kato razbera za kvo stava vapros, ako 6a sme na edno i su6to mqsto 6a se vidim. Nqma na4in. A vanka mi ne znam koga 6a igraem. To sq mnogo stud i mnogo tejki ve4eri se subirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Xaxaxaxaxaxaxaxa E basi opisanieto Ta taka w00x kato razbera za kvo stava vapros, ako 6a sme na edno i su6to mqsto 6a se vidim. Nqma na4in. A vanka mi ne znam koga 6a igraem. To sq mnogo stud i mnogo tejki ve4eri se subirat На едно и също място сме ти казвам. даже току що разбрах, че ще тръгваме от едно и също място с рейсовете. Плазма, Събота, 8:30. Трябва да се видим да се запознаем и да направим свръзката Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Днес видях вратовръзките!То на някой са им ги дали ... на нас не , ама тва е сигурно щото не сме събрали пари !Не са лоши!Представях си ги по-кофти ама те са хубави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 И утре 8-ми и 9-ти клас ще са с тях .. така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Едва ли. Още не сме събрали парите. Дори не сме почнали. Поне нашу клас де Някои вече имат, а ние не А за утре някой знае ли какъв е тоя концерт на панаира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Мда, на нас ни ги изтряскаха. Ама не са толкова лоши, само дето почти всички ще ги носим с тениски Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Днес видях вратовръзките!То на някой са им ги дали ... на нас не , ама тва е сигурно щото не сме събрали пари !Не са лоши!Представях си ги по-кофти ама те са хубави! Маргаритчо {} мн щи отива аахахахах. Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите Аз мислех да не даам, ама класната изнудила бащата на родителската . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Весо разбрах че утре ша идваш.К'во ша обличаш бе Освен вратовръзката В петък тая по химия карала нашия клас да дойдат в 7 часа да карат Химия ахахахахаххаах Тая Барова е бати простото пЪрче Тя днес дойде и ни каза че часа се отменя бе И тъпото джудже излезе в коридора и се развика "Каква добра госпожа!" Ахахахаххахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Весо разбрах че утре ша идваш.К'во ша обличаш бе Освен вратовръзката Абе ква вратовръзка фе? Ти луд ли си? Слагам суитчъра, мятам качулката и съм готоф ЕДИТ: Вратовръзката на крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите Те ги били донесли след 5-тия час. Поне на нас така ни казаха и класната ходи да ги взима. Те пък на всеки отделна чантичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Маргаритчо {} мн щи отива аахахахах. Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите Аз мислех да не даам, ама класната изнудила бащата на родителската . Лодката те е оставила на левия бряг и не се е върнала за теб! На вас ви ги бяха дали!Аз минах след 7-мия час и ги видях!Ти пак ли си болен,уе?! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Лодката те е оставила на левия бряг и не се е върнала за теб! На вас ви ги бяха дали!Аз минах след 7-мия час и ги видях!Ти пак ли си болен,уе?! :ph34r: ХахаХА Болен съм много ясно ама утре смятам да дойда, ако ма накарат да нося вратовръзка ше си тръгна, така или иначе имам бележка и за утре . Тряя са организираме да прайм някви мизерий по пътя. Аз смятам зема някви пиратки да сплаша даскалите, квито са малоумни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Тряя са организираме да прайм някви мизерий по пътя. Аз смятам зема някви пиратки да сплаша даскалите, квито са малоумни Евала бе! Назад към природата! Тва фикс-идея ли ви е, че чак се организирате?! Бахти народа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Тва фикс-идея ли ви е, че чак се организирате?! Бахти народа.... Е как па да не напрайм Иначе ще е хубаво да се направят от ония листчета дет миналата година си ги лепкахме на блузите "Кой ме би по главата да влизам в руската?!?" Много яки бяха. Даже имах ена снимка в уареза, ама го няма фтп-то на картинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Някой знае ли в петък ще са намалени часовете или пак защото сме Руската ще учим с нормални часове ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Е как па да не напрайм Иначе ще е хубаво да се направят от ония листчета дет миналата година си ги лепкахме на блузите "Кой ме би по главата да влизам в руската?!?" Много яки бяха. Даже имах ена снимка в уареза, ама го няма фтп-то на картинките Tiq list4eta gi napravi edno momi4e ot moq klas xaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Някой знае ли в петък ще са намалени часовете или пак защото сме Руската ще учим с нормални часове ???? А да ве то остава и с нормални часове да учим и ша направа нещо много лошо свързано с директор, брадва и много много кръв Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Утре часовете по 20мин ...свършваме в 10.30 ...мисля че може да бъдем доволни поне този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Т'ва май е 2-рата човешка постъпка на директорката.Дай Боже догодина се случат още една,две Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Мда, нас ни заплашиха, че ако говорим ще правим 2 поредни часа контролна по Английски без да караме междучасие ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Мда, нас ни заплашиха, че ако говорим ще правим 2 поредни часа контролна по Английски без да караме междучасие ... Коя ви е по английски???Оная Тодорова или...? BTW тая наща по химия(една баба) ни каза че ша си довършим урока петъка(а той е някъв гаден) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Коя ви е по английски???Оная Тодорова или...? Тя е едната, нас ни заплаши класната, Кюлевчиева Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Циклопа само заплашва и нищо не прави, в 8 клас ми беше класна и знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим Неска трябваше да са по 20 минути Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.