Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

В петък тая по химия карала нашия клас да дойдат в 7 часа да карат Химия ахахахахаххаах Тая Барова е бати простото пЪрче :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Няма как да объркаш Митака ....един напомпан човечец който постоянно се смее на нещо :lol: :lol: Кога ще играем мач Митак че забравихме как се играе тази игра :angry1 :angry1 :devil :devil виждам че тази седмица няма да е ....ама другата като предколедно може :devil

Xaxaxaxaxaxaxaxa E basi opisanieto :punk :punk :laughing: Ta taka w00x kato razbera za kvo stava vapros, ako 6a sme na edno i su6to mqsto 6a se vidim. Nqma na4in. :) A vanka mi ne znam koga 6a igraem. To sq mnogo stud i mnogo tejki ve4eri se subirat :D

Xaxaxaxaxaxaxaxa E basi opisanieto :punk :punk :laughing: Ta taka w00x kato razbera za kvo stava vapros, ako 6a sme na edno i su6to mqsto 6a se vidim. Nqma na4in. :) A vanka mi ne znam koga 6a igraem. To sq mnogo stud i mnogo tejki ve4eri se subirat :D

На едно и също място сме ти казвам. даже току що разбрах, че ще тръгваме от едно и също място с рейсовете. Плазма, Събота, 8:30.

Трябва да се видим да се запознаем и да направим свръзката :)

Днес видях вратовръзките!То на някой са им ги дали ... на нас не , ама тва е сигурно щото не сме събрали пари :D !Не са лоши!Представях си ги по-кофти ама те са хубави!

Едва ли. Още не сме събрали парите. Дори не сме почнали. Поне нашу клас де :D Някои вече имат, а ние не :cry А за утре някой знае ли какъв е тоя концерт на панаира? :confused :cry

Днес видях вратовръзките!То на някой са им ги дали ... на нас не , ама тва е сигурно щото не сме събрали пари :D !Не са лоши!Представях си ги по-кофти ама те са хубави!

Маргаритчо {} мн щи отива аахахахах. Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите :angry: Аз мислех да не даам, ама класната изнудила бащата на родителската :angry1 .

Весо разбрах че утре ша идваш.К'во ша обличаш бе :confused Освен вратовръзката :D

В петък тая по химия карала нашия клас да дойдат в 7 часа да карат Химия ахахахахаххаах Тая Барова е бати простото пЪрче :lol:

Тя днес дойде и ни каза че часа се отменя бе :) И тъпото джудже излезе в коридора и се развика

"Каква добра госпожа!" Ахахахаххахаха :woot

Весо разбрах че утре ша идваш.К'во ша обличаш бе :confused Освен вратовръзката :D

Абе ква вратовръзка фе? Ти луд ли си? Слагам суитчъра, мятам качулката и съм готоф ;)

ЕДИТ: Вратовръзката на крака :)

Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите :angry:
Те ги били донесли след 5-тия час. Поне на нас така ни казаха и класната ходи да ги взима. Те пък на всеки отделна чантичка :)

Маргаритчо {} мн щи отива аахахахах. Ми аз неска бях за 3-4 час да вида ква е хавата и не видях никви вратовръзки, пък уж нашия клас първи събра парите :angry: Аз мислех да не даам, ама класната изнудила бащата на родителската :angry1 .

Лодката те е оставила на левия бряг и не се е върнала за теб! :lol: На вас ви ги бяха дали!Аз минах след 7-мия час и ги видях!Ти пак ли си болен,уе?! :ph34r:

Лодката те е оставила на левия бряг и не се е върнала за теб! :lol: На вас ви ги бяха дали!Аз минах след 7-мия час и ги видях!Ти пак ли си болен,уе?! :ph34r:

ХахаХА Болен съм много ясно :) ама утре смятам да дойда, ако ма накарат да нося вратовръзка ше си тръгна, така или иначе имам бележка и за утре :P . Тряя са организираме да прайм някви мизерий по пътя. Аз смятам зема някви пиратки да сплаша даскалите, квито са малоумни :bgrin:

Тряя са организираме да прайм някви мизерий по пътя. Аз смятам зема някви пиратки да сплаша даскалите, квито са малоумни :bgrin:

Евала бе! Назад към природата! :angry1 Тва фикс-идея ли ви е, че чак се организирате?! Бахти народа....

:angry1 Тва фикс-идея ли ви е, че чак се организирате?! Бахти народа....

Е как па да не напрайм ;) Иначе ще е хубаво да се направят от ония листчета дет миналата година си ги лепкахме на блузите "Кой ме би по главата да влизам в руската?!?" Много яки бяха. Даже имах ена снимка в уареза, ама го няма фтп-то на картинките :(

Е как па да не напрайм ;) Иначе ще е хубаво да се направят от ония листчета дет миналата година си ги лепкахме на блузите "Кой ме би по главата да влизам в руската?!?" Много яки бяха. Даже имах ена снимка в уареза, ама го няма фтп-то на картинките :(

Tiq list4eta gi napravi edno momi4e ot moq klas xaxaxaxa

Някой знае ли в петък ще са намалени часовете или пак защото сме Руската ще учим с нормални часове ???? :angry1 :angry1

А да ве то остава и с нормални часове да учим и ша направа нещо много лошо свързано с директор, брадва и много много кръв :angry1

Мда, нас ни заплашиха, че ако говорим ще правим 2 поредни часа контролна по Английски без да караме междучасие ...

Коя ви е по английски???Оная Тодорова или...?

BTW тая наща по химия(една баба) ни каза че ша си довършим урока петъка(а той е някъв гаден) :woot :lol:

Абе кво толкова са радвате на 20мин часове? На последния ден изобщо не тряя да учим :excl: Неска трябваше да са по 20 минути :angry1 Тва е само руската. В старото даскало кат си спомням никога не се е учило последния ден :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...