NEO_DDT Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Интересно. Тая екскурзия я организира една приятелка от Търговската. Екскурзията до колкото разбрах ще е с класове от Търговската и хора от Руската. не разбрах точно кой клас, защоот и тя не знае Аз също ще присъствам, така че... явно ще се запознаем с някои от вас които ще ходят разбира се. Е как така са те пуснали ве? Аз като питах дали мога да доведа хора които не са от нашто даскало, даскалката ме изгледа като отровена и отказа категорично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Е как така са те пуснали ве? Аз като питах дали мога да доведа хора които не са от нашто даскало, даскалката ме изгледа като отровена и отказа категорично... И аз като питах за същото ме гледаха като изкопаемо ...а Psihara^^ Ванио от къде зимат кинти наще мъчители.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Кинти от къде зимат не знам, обаче Петрова Пилето(голямото пиле шото и малко има)секи ден е с нещо ново по нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Е как така са те пуснали ве? Аз като питах дали мога да доведа хора които не са от нашто даскало, даскалката ме изгледа като отровена и отказа категорично... Е като познавам организаторката на екскурзията е нормално да ме пусне Това не е училищна екскурзия, която се организира от даден преподавател. просто ти си говорил с учителката, която е инструктирана да не пуска външни (предполагам). Та кой ще ходи? Едит: Оказа се, че наистина са двама организаторите. просто датата, агенцията и хижата е една. Нищо де. така или иначе сме заедно. Казвайте кой ще ходи, поне да се намерим там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Неска 2 часа и след тва в нас!Всичко друго свободни! А да и в Петък часовете намалени ли ще са или няма да се учи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Неска 2 часа и след тва в нас!Всичко друго свободни! А да и в Петък часовете намалени ли ще са или няма да се учи? Няма да се учи ще се ходи към панаира и щяло да има някъв концерт ...ама ...не мисля да ходя ...мисля че тези от 8 и 9 клас обаче са задължени или нещо такова ...поне така ни каза класната ма дори и да не идеш не вярвам да ти кажат нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Няма да се учи ще се ходи към панаира и щяло да има някъв концерт ...ама ...не мисля да ходя ...мисля че тези от 8 и 9 клас обаче са задължени или нещо такова ...поне така ни каза класната ма дори и да не идеш не вярвам да ти кажат нещо ... О,да. Ние трябва да ходим и дори ще ни дадът вратовръзки да носим. От цялото училище, 8-ми и 9-ти клас сме прецакани ... Хмм, днес първите два часа свободни и после класната ни се скара защо не сме й се обадили да дойде и да не караме свободни, а да си тръгнем по-рано ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Гадове майна ... нащо клас само един даскал го грее при тва от готините, ако могат да се нарекат така де Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ако ма накарат да носа вратовръзка ще си я вържа на крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ако ма накарат да носа вратовръзка ще си я вържа на крака Хахахх, на кой от 3те? Обаче сериозно, май няма да ни се разминат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 В тоя форум има ли човек от 12г клас ? Защото утре ще идват в нашия кабинет да ни обесняват неща за всички теми ... и ако има някой може да обеснява на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ако ма накарат да носа вратовръзка ще си я вържа на крака Тва съм си го мислил... ...обаче още не са посмяли да направят грешката да ме задължат да нося вратовръзка.Пък после нека викат, че не уважавам училището...то и без тва ми е през оная работа за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Тва съм си го мислил... ...обаче още не са посмяли да направят грешката да ме задължат да нося вратовръзка.Пък после нека викат, че не уважавам училището...то и без тва ми е през оная работа за него. Еми нормално ти не си 8-ми или 9-ти клас. Нас ни размотават, както си искат, особено осмокласниците. Като видяха, че сме зайци и веднага ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Еми нормално ти не си 8-ми или 9-ти клас. Нас ни размотават, както си искат, особено осмокласниците. Като видяха, че сме зайци и веднага ... И ние бяхме така ве Еееех айляк си беше осми клас ма времето назад не върви Винаги съм казвал, че само чорапи могат да ма накарат да носа като някъф вид униформа може и боксерки ма само ако са удобни, че инак Само кат са сета за МГ-то и ми става тъжно за пичовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Абе момчета, какво стана с тая екскурзия до Пампорово в Събота? никой ли няма да ходи от вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Е оттървах се от срама да нося тея вратовръзки на панаира Болен съм до петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Е оттървах се от срама да нося тея вратовръзки на панаира Болен съм до петък Е, браво на теб. Ние, оставащите, ще присъстваме на някакъв урок "Какво да правим в пожар" ... ми ок. Абсолютна простотия ще е, но щом ни казват ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Е, браво на теб. Ние, оставащите, ще присъстваме на някакъв урок "Какво да правим в пожар" ... ми ок. Абсолютна простотия ще е, но щом ни казват ... Стига сте се оплаквали ако искате може да си останете у вас ...никой няма да ви пише отсъствие ...после може да ви трият сол на главата ...ма не е болка за умиране...аз няма да ходя .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 И ние бяхме така ве Еееех айляк си беше осми клас ма времето назад не върви Абе девети си е къде-къде по-гот Като сравня с миналата година... имам чувството, че изобщо не уча (то си е вярно де...) А иначе не разбирам какъв ви е проблемът с вратовръзките... слагате ги в джоба и забравяте. Ако някой нещо пита... "Ами не ми е подходяща блузата" или някаква такава простотия и тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Абе момчета, какво стана с тая екскурзия до Пампорово в Събота? никой ли няма да ходи от вас? Az 6a hoda be. Utre mai 6a ni kajat po-podrobno ot kolko 4asa 6a se trugva. Nqkade 8-9 6a e. Samo znam 4e 6te se mine prez Smolqn. Moje da hodim da vidim planetariuma. Sigurno 6te obqdvame ne6to i posle poemame po putq kum pamporovo. Hotela 6a e mnogo qk. Mai 6a ima basein. 6te ima diskoteka, bar tva onova... abe glezotiiki. Mojelo da ima televizori v staite... abe gazari sme nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Абе девети си е къде-къде по-гот Като сравня с миналата година... имам чувството, че изобщо не уча (то си е вярно де...) Аха... аз бях същия - изобщо не учих... сега в 10-ти изобщо не уча и почва да ме няма все по-често Е вчера щяха да ме наказват за неизвинени, тъкмо ги извиних и неска след втория час си тръгнах... да са еба в тъпака!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Е, браво на теб. Ние, оставащите, ще присъстваме на някакъв урок "Какво да правим в пожар" ... ми ок. Абсолютна простотия ще е, но щом ни казват ... Ние миналата година имахме такова за заметресението и няколко човека от нашия клас изпопадахме на земята се едно ни е ударила тухла, много ни са смяха тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Az 6a hoda be. Utre mai 6a ni kajat po-podrobno ot kolko 4asa 6a se trugva. Nqkade 8-9 6a e. Samo znam 4e 6te se mine prez Smolqn. Moje da hodim da vidim planetariuma. Sigurno 6te obqdvame ne6to i posle poemame po putq kum pamporovo. Hotela 6a e mnogo qk. Mai 6a ima basein. 6te ima diskoteka, bar tva onova... abe glezotiiki. Mojelo da ima televizori v staite... abe gazari sme nie Наща група тръгва в 8:30 от Плазма. за вашата незнам. Никва идея нямам от къде ще минаваме или къде ще спираме. Телевизори в стаите има, поне в нашите, но те май са еднакви. На един етаж сме. мисля, че сме само ние в хотела. Имаше някъде снимки тука в интернет. май сме в мезонетите. долу хол, едно друго, а горе 3 легла. Дай да се разберем нещо, поне с теб да се запознаем, а и повече хора да се съберем. С непознати е по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Наща група тръгва в 8:30 от Плазма. за вашата незнам. Никва идея нямам от къде ще минаваме или къде ще спираме. Телевизори в стаите има, поне в нашите, но те май са еднакви. На един етаж сме. мисля, че сме само ние в хотела. Имаше някъде снимки тука в интернет. май сме в мезонетите. долу хол, едно друго, а горе 3 легла. Дай да се разберем нещо, поне с теб да се запознаем, а и повече хора да се съберем. С непознати е по-интересно. Няма как да объркаш Митака ....един напомпан човечец който постоянно се смее на нещо Кога ще играем мач Митак че забравихме как се играе тази игра виждам че тази седмица няма да е ....ама другата като предколедно може Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Абе момчета, какво стана с тая екскурзия до Пампорово в Събота? никой ли няма да ходи от вас? От нашия клас ша ходим дестина чуиека.Ма аз не знам къде ша ходим ве ... Е вчера щяха да ме наказват за неизвинени, тъкмо ги извиних и неска след втория час си тръгнах... да са еба в тъпака!!! Казах ти майна да не тръгваш ма ти не Тъпак Ма кво шоу стана след тва ... още са смея майна Тичай ... тичай ХАхАХХАхАХХАхХахАх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.