Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Сега по новините по НТВ казаха , че 1000 и колко училища в понеделник ще стачкуват , но сигурно в нашето ще се учи ... :( :) (като се замисля ... ние ВИНАГИ учим) :wacko:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Сега по новините по НТВ казаха , че 1000 и колко училища в понеделник ще стачкуват , но сигурно в нашето ще се учи ... :( :) (като се замисля ... ние ВИНАГИ учим) :wacko:
Щом не са ни казали, значи ще учим :). И си прав, ние винаги ще учим :(

2016 година. Края на 3тата световна война. България е голямо черно петно на картите. Пловдив е няколко камъка, разхвърляни наоколо. Хлебарките с трудност оцеляват. Капка Тодорова, леко побеляла, с бодра крачка се отправя към училище... :sayjin

2016 година. Края на 3тата световна война. България е голямо черно петно на картите. Пловдив е няколко камъка, разхвърляни наоколо. Хлебарките с трудност оцеляват. Капка Тодорова, леко побеляла, с бодра крачка се отправя към училище... :sayjin

И аз като бях при Капчето ... болна , киха , кашля , едвам си седи на краката и пак идва на даскало и пак изпитва ... :)

e to i pri nas ima nqkoi koito sa darpat ma kvo da pravqt kato znaqt celiq klas kvo sha gi napravi sled tva!! :punk :punk

Батхи класа дето сте... В нашия клас половината с бой тряя ги накарам :wacko:

Всички училища нямаха първи час в петък, само ние имахме, а и автото са като нас, никога не стачкуват :D

Всички училища нямаха първи час в петък, само ние имахме, а и автото са като нас, никога не стачкуват :D

И ние имахме първи час , и наще не стачукуват (ег-то)

А как си обясняваш отсъствието на доста учители и намалените на 25 минути часове след голямото?! :ph34r:

А как си обясняваш отсъствието на доста учители и намалените на 25 минути часове след голямото?! :ph34r:

Отсъствието на доста даскали си го обяснявам с това, че и те са човешки същества (въпреки легендите, за някои от тях) и те се разболяват през зимата. А намалените часове си обяснявам с това, че се опитват да ни разкарат по-рано от даскало, за да могат да ремонтират повече време на спокойствие. Просто, нали ;)

Отсъствието на доста даскали си го обяснявам с това, че и те са човешки същества (въпреки легендите, за някои от тях) и те се разболяват през зимата. А намалените часове си обяснявам с това, че се опитват да ни разкарат по-рано от даскало, за да могат да ремонтират повече време на спокойствие. Просто, нали ;)

Не точно.

За ремонтите може.

Ама даскалите на са болни.Или поне не всички, това ти го гарантирам,защото някой от тях предния ден бяха,апък класната даже ни предупреди,че някой няма да са на работа в петък!!!Обясни ми това.... :unsure:

Не знам за какви стачки си мислите ....ама Барова на нас ни каза още миналата седмица че щяла да ходи някъде извън България ....и тоя петък(вчера) няма да е на даскало ...за другите не знам ...

Бедните даскали са на екскурзия извън БГ щото нямат $ :) (поне аз така разбрах).

Едит: Троле :) ако слушаш в часовете и ти щеше да знаеш :)

Колко процента е сигурно това дето си разбрал? :confused Щото ако наистина е така ... ше се поскарам с класната..... "не е време за екскурзий".... хах.. :angry1

Колко процента е сигурно това дето си разбрал? :confused Щото ако наистина е така ... ше се поскарам с класната..... "не е време за екскурзий".... хах.. :angry1

Аз даже дочух че ескурзията е до Виена ...ма не съм сигурен ...точно в това инфо ...

Даскалите са на еккурзия до Виена, знам го със сигурност! Затва ги е нямало в Петък... Аз даже правех планове как няма да ги пуснат на границата на връщане :devil

Даскалите са на еккурзия до Виена, знам го със сигурност! Затва ги е нямало в Петък... Аз даже правех планове как няма да ги пуснат на границата на връщане :devil

От къде го знаеш със сигурност?Интерисува ме,защото искам да си поговора с Тодорова,а затова трябва да имам сигурна информация...

Не върви да и кажа "Как беше във Виена?!" , а тя да ми отговори "Какво?!Не съм била там!" и т.н.

Нека правим планове заедно :) Две глави са по-добре от една :punk

У Виена а ... :devil гадове ... :devil аре поне стачкувайте ве да ви е*а в ш*б*н**е н*с*а*и г*з**е ... и пак и пак сме на училище ... и пак и пак ни приемам ни предавам по руски ... и пак и пак Ирина Михайловна влиза по биология по време на контролна да дава домашна ... и пак ми иде да завръ некой стол в ... и пак само с желанието си оставам :cry

От къде го знаеш със сигурност?Интерисува ме,защото искам да си поговора с Тодорова,а затова трябва да имам сигурна информация...

Не върви да и кажа "Как беше във Виена?!" , а тя да ми отговори "Какво?!Не съм била там!" и т.н.

Двама даскали ми го казаха...

Много мразя , когато някой не знае , да говори!

Даскалите са на екскурзия до Австрия. За 2 дни. Мога дори цена да ви кажа!

А наще даскали не стачкуват (КАЗВАМ ГО ЗА 1ВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ!) ЗАЩОТО НЕ ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА! НА ТЯХ ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ ДРУГАДЕ!!!!!! Няма да давам повече инфо , щото и вие рано или късно ша порасните и ша ви кажат!

И аз като бях при Капчето ... болна , киха , кашля , едвам си седи на краката и пак идва на даскало и пак изпитва ... :)

Мани мани, ние сме първия клас от 14 години насам, който е взела и в 9ти... Толкова се радвахме, че Атанасова (по старому Ташева) ще ни е класна, а пък то....... :cry "Абе можете ли да ми ги запишете тези дискове отнякъде, те бяха някакви букви, п, м..." (5 секунди всички мълчат) "Ъъъ, да не е мп3?" "да, точно, та...?"

Много мразя , когато някой не знае , да говори!

Даскалите са на екскурзия до Австрия. За 2 дни. Мога дори цена да ви кажа!

А наще даскали не стачкуват (КАЗВАМ ГО ЗА 1ВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ!) ЗАЩОТО НЕ ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА! НА ТЯХ ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ ДРУГАДЕ!!!!!! Няма да давам повече инфо , щото и вие рано или късно ша порасните и ша ви кажат!

Хаххахахахахха не взимали пари от държавата ахахаххахаххах! Ами от къде ги взимат ве? Директорката от джоба ли им плаща ахахаха... Даскалите няма да стачкуват, щото директорката ни е от партията на царо!

Хаххахахахахха не взимали пари от държавата ахахаххахаххах! Ами от къде ги взимат ве? Директорката от джоба ли им плаща ахахаха... Даскалите няма да стачкуват, щото директорката ни е от партията на царо!

da taka e no posledno v ponedelnik sha u4i ili ne nqkoi da kaje sas sigurnost da znam!!!! :angry:

Екскурзия ше има!!! На 17-18 в Пампорово. Преспиване в хотел Перелик(май така беше). Цена 30 кинта. Утре трябва да дадете капаро от 10 кинта на госпожата по психология - Анелия Митева. :D

Интересно. Тая екскурзия я организира една приятелка от Търговската. Екскурзията до колкото разбрах ще е с класове от Търговската и хора от Руската. не разбрах точно кой клас, защоот и тя не знае :) Аз също ще присъствам, така че... явно ще се запознаем с някои от вас :) които ще ходят разбира се. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...