LifeFeel Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 И аз съм от руската - 10 Г клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 И аз съм от руската - 10 Г клас. Ти си г-н Лигльо Педофилов Psihara^^: нямам честта да ми предава баба Магда и слава богу. Ако ми беше тя, едва ли щях да завърша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Lifefeel 4uvstvai se nareden a ti chicatillo .. kak si mar4eeee a? a? muhahaha kameliika vsi4ko si mi kaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 ai namaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Huh.. Nqkoi drug da e 4ul sluhovete, 4e Dimitrov 6te go mahat ot drugata godina sled u4eni4eska podpiska sre6tu nego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 mmmmm 6te e interesno ako e iztina samo 4e... toi nqa li nqkwo po debeli vrazki tuk i tam... imam v predvid 4e ne e li po vazmojno toi da mahni u4enicite koit se vdigat VS nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 И аз съм завършил руската-класен ми беше Ковачев Ко прави тоя чиляк?Имаше едно време един запорожец,син на цвят-кара ли го още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Кара го,голям звяр е.Иначе е точен даскал,доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Определено Ковачев е много точен човек-от старата генерация е и не се държи нагло с учениците си(поне аз така го помня-не вярвам да се е променил) Много ни сплотяваше и горе-долу през седмица ни водеше на туристически походи из планините-мен специално той ме запали по туризма...Само хубави спомени имам от него.Не мога обаче да кажа същото за химичката Барова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Много се пали по мачове,ама не мога да го разбера от кой отбор е Тая химичка не я знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Само хубави спомени имам от него.Не мога обаче да кажа същото за химичката Барова Barova rulez . Osobeno kato e na gradus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Awe samo 9d!!!!! Da zivee Krokito (Elisaveta Todorova)!!! Pri neq stava nai-gotiniq laf NO ina4e e baq tupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 абе гледам тези дни се върти една реклама по BTV за някаква нова игра "Вот на доверие" и забелязах че една от участничките е учителката ми по история от руската - http://www.btv.bg/uploads/gallery/show11238.jpeg все още ли е учителка там или не ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 vse o6te e u4itelka v ruskata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 I o6te kak, nali mi prepodava. Samo qgledame i se radvame na svobodnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Mda - cqla sedmica karame svobodni po istoriq, za6toto tq e v Sofia zaradi predavaneto "Vot Na Doverie" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 mmmmda barova e dosta sux.. minala godina mi ostavi 3 a taq godina 6te zavar6a sus 6 pri dimitrova Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 При Барова номерът едно време беше да се запишеш на някоя от нейните екскурзии в чужбина и 6-та е в кърпа вързана Прави ли ги още тея номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 da i az taka sum 4uval i do kolkot znam o6te gi prilaga tez ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Huh.. Nqkoi drug da e 4ul sluhovete, 4e Dimitrov 6te go mahat ot drugata godina sled u4eni4eska podpiska sre6tu nego? Abe to hi4 ne sa sluhove. Naistina 6tqha da go mahat, no nie puk subrahme podpiska da go ostavqt. 6toto si e pi4 sq, super gadno 6te e da izhvur4i, poneje tolkova godini e ba4kal tam i moje s nervite da ne e osobeno v cvetu6to sustoqnie, no kato daskal e super qk. Na mnogo ne6ta ni e nau4il i... kofti maina, mnogo kofti ako go mahnat. Ta zatva pisahme do ministerstvoto li i az ne znam i se podpisahme i sega 6te si stoi o6te i nqkoq druga godinka, dokato ne se pensionira Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Gotin drugiq put, dokarva me do nervni krizi vsqka sedmica. Slava bogu, 4e nqma da mi predava dogodina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Ina4e i az sum ot ruskata de. Ot klasa na fenkata_L i sledovatelno na durveniq filosof ramalii. T.e. 8b-ispanski. Gledam, 4e za Julio ste pisali ne6ta... Moge da vi kaja, 4e tva e nai-golemiq pederas (kato izkliu4im ramalii), kogoto poznavam. Pisal e a celiq klas nqkvi super skapani ocenki, pri polojenie, 4e cqla godina e povtarql na razni hora kolko dobre se spravqt. 6-ci imat 4 4oveka-edin deto zaekva i zatva ima 6, ina4e 1 izre4enie ne moje da svurje, dve sladurani, deto non stop mu se maznqt, i edna visoka blizo 150 sm i teja6ta 30 kg s mazna kosica i ogroooooooooooooomni julti4ki zubki. Ta vuprosnata krasaviica e pulno zubar4e-ne kazvam umna, a zubarka, 6toto e takava. Sedi si po cql den vku6ti i izqjda u4ibnicite s koricite. Samo ne moga da razbera kak za neq ne su6testvuva ni6to drugo osven zubreneto. No kakto i da e. Ta Julio (sled kato ve4e si razbrahme ocenkite) vleze v staqta ni uhilen do u6i, no za smetka na tova puk si trugna s navedena glava. 6toto si izrazihme mnenieto i kato e tolkova prost... ole, ako znaeh, 4e nqma da mi e daskal o6te 4 godini, 6tqh da go lin4uvam abe tupak, kvo da si govorim. Izlqzul ot nqkvo selce ispano-portugalsko, gadjeto mu e 1 slonica deto ne znam kak ne go premazva, kato se 4ukat i tq e otgore (moje da izpolzvat po-strategi4eski pozi. naprimer toi e otgore i ska4a kato na batut ) i na vsi4koto otgore toq izlqzul ot gorata selio se pravi na golemiq play boy i na mnogo ve4e otrakaniq daskal. Be q da se skrie nqkude... Malko dulgo mi stana otgovor4eto, zatva nai-dobre da spiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic^Lady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Gotin drugiq put, dokarva me do nervni krizi vsqka sedmica. Slava bogu, 4e nqma da mi predava dogodina! hahaha Ami 6to li te dokarva do nervni krizi... sigurno, 6toto i toi e v takava Abe naistina prekalqva, no ima i edna dobra strana, za koqto... abe ne znam... moje bi iskam da mi prepodava i drugata godina, no prosto znae mnogo ispanski i 6te nau4a mnogo ne6ta ot nego, za razlika ot klasnata mi (edna mladi4ka-liliput4e s kosa na 4erti4ka malko pod u6ite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Haha, ama toi gadzhe ima li si Julio? Zashtoto moga da spodelq edin kompromat: v petuk go vidqh da se natiska (i mai da si puska ezici) s edna u4itelka ot na6eto skupo daskalo . Ima i o6te 10-15 svideteli, koito kisneha s men v kafeto . EDIT: Petrova li ti e klasna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Moge da vi kaja, 4e tva e nai-golemiq pederas (kato izkliu4im ramalii), kogoto poznavam. Gothic^Lady tfa e edno ot pravilata na foruma...gledai da ne ti slogat warn 20% /tfa e priqtelski savet/ 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.