Nostradamos Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 awe q kajete koi gi organizira teq ekskurzii da sa nabutame i nashiq klas maina!!!!4e nashta e super prosto par4e i ne iska da ni vodi nikade Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 awe q kajete koi gi organizira teq ekskurzii da sa nabutame i nashiq klas maina!!!!4e nashta e super prosto par4e i ne iska da ni vodi nikade Наща класна организираше екскурзия по точно правеше опити ама нищо не стана ...поне за сега няма да се ходи никъде.Това е същата екскурзия дето тази по изобразително ви е предлагала а да ви питам как беше форума на даскалото ?адреса как е ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Екскурзия ше има!!! На 17-18 в Пампорово. Преспиване в хотел Перелик(май така беше). Цена 30 кинта. Утре трябва да дадете капаро от 10 кинта на госпожата по психология - Анелия Митева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Екскурзия ше има!!! На 17-18 в Пампорово. Преспиване в хотел Перелик(май така беше). Цена 30 кинта. Утре трябва да дадете капаро от 10 кинта на госпожата по психология - Анелия Митева. За тази не знаех ....и наща класна се навиваше да ходим там ама ...я отказахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ми то май всеки може да дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
x2805 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада! знаете ли го? моля ви ! Не е нежен[женен 4овек е (поне бе6е около 98-99 когато звърших] прави се на ненужно строг, но като се замисля сега 7 години след като съм завършил дори и той ми липсва.ХЕХЕХЕ Наистина! Училището винаги е по яко от реалния живот след него .Ех ся да бех в някои стая из руската със съу4ениците си и да у4а квото и да е .Но така де яко е/беше за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 моля ви ! Не е нежен[женен 4овек е (поне бе6е около 98-99 когато звърших] прави се на ненужно строг, но като се замисля сега 7 години след като съм завършил дори и той ми липсва.ХЕХЕХЕ Наистина!Училището винаги е по яко от реалния живот след него .Ех ся да бех в някои стая из руската със съу4ениците си и да у4а квото и да е .Но така де яко е/беше за нас Вече четвърта година ми е класен и често ми идва да му смачкам физиономията Ся си е наумил да събираме по 50 лв за нови чинове и като му казахме че няма да стане се разкрещя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 toq fred li e we 50lv tva ti e 1 sedmica qdene nas kato zaici ne sa na karali da zimame 4inove osobeno po 50lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 toq fred li e we 50lv tva ti e 1 sedmica qdene nas kato zaici ne sa na karali da zimame 4inove osobeno po 50lv Мда, нас ни накараха да вземем даскалото. Нали класната каза, че сега ни се насабрало супер много и после ще взимаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ама аз съм вече 11 клас, докато ги съберем, докато ги купим тия чинове почти ша мине годината... Няма да ви купувам на вас я Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Абе тия само се чудят закво да ни искат пари Ся пък някви вратовръзки за по 10 лева, е кви са тия вратовръзки за 10 лева или значките 3 лева. Тия само си прибират паричките и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Абе тия само се чудят закво да ни искат пари Ся пък някви вратовръзки за по 10 лева, е кви са тия вратовръзки за 10 лева или значките 3 лева. Тия само си прибират паричките и тва е Те за ся само на 9-ти и 8-ми клас ше искат пари за вратовръзки... На нас другата година...демек 11 клас...оттогава има още 1 година докато завърша.Може и изобщо да не се зима, защото няма за кога да ги носим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 И да сме съгласни и да не сме , нас няма да ни питат ... вместо това някой да каже как свърши мача ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Мача 4:4 в редовното време и наще биха с дузпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Кои играха ? Т'ва за финала на Мриян ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Кои играха ? Т'ва за финала на Мриян ли беше? Да , за финала на Мариян . Руската vs Английската ама имената на отботите не ги знам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Аматьорите срещу Церберите. Аматьорите бият само тва знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Екскурзия ше има!!! На 17-18 в Пампорово. Преспиване в хотел Перелик(май така беше). Цена 30 кинта. Утре трябва да дадете капаро от 10 кинта на госпожата по психология - Анелия Митева. mi to i niq sha xodim togava v sashtiq xotel s nashta klasna!!! Ma4a beshe super qk!!imashe i duzpi ma dnes razbra 4e mai nqma da xodim shtot klasnata e bolna!!! ole nqma po lud klas maina dnes sled 3 tiq 4as celiq klas sa 4upixme ot daskalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 ole nqma po lud klas maina dnes sled 3 tiq 4as celiq klas sa 4upixme ot daskalo Нашия клас па кви са 80% не ми са говори, че ... става ми тъжно понякога зуб зуб ... зуб зуб ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 ole nqma po lud klas maina dnes sled 3 tiq 4as celiq klas sa 4upixme ot daskalo Не сте само вие. Аз видях 3-4 цели класа да се изнасят и още няколко след 4-тия час. Но ние като тъпи зайци си останахме до края на 5-мия (имахме свободен по математика) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Не сте само вие. Аз видях 3-4 цели класа да се изнасят и още няколко след 4-тия час. Но ние като тъпи зайци си останахме до края на 5-мия (имахме свободен по математика) e to i pri nas ima nqkoi koito sa darpat ma kvo da pravqt kato znaqt celiq klas kvo sha gi napravi sled tva!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 e to i pri nas ima nqkoi koito sa darpat ma kvo da pravqt kato znaqt celiq klas kvo sha gi napravi sled tva!! А при нас беше обратното . Бяхме 4-5 човека, които искахме да се махаме, другите ги е яко страх от Кюлевчиева ...Пък в нашия клас са пълни зубари, путките са супер тъпи и някой от момчетата са супер путки и като искаме да са чупим целия клас и почват "Ти луд ли си" и някви такива, аз имам само 7 неизвинени "Само" е ключовата думичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Пък в нашия клас са пълни зубари, путките са супер тъпи и някой от момчетата са супер путки и като искаме да са чупим целия клас и почват "Ти луд ли си" и някви такива, аз имам само 7 неизвинени Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Пък в нашия клас са пълни зубари, путките са супер тъпи и някой от момчетата са супер путки и като искаме да са чупим целия клас и почват "Ти луд ли си" и някви такива, аз имам само 7 неизвинени А аз 7 2/3 и немога да си намеея пибана бележка за понеделника, когато имам 3 неизвинени!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Е кво толкова, аз от 5 клас насам всяка година съм с последно, като изключим миналата, където се разминах само с забележка или квото е там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.