NEO_DDT Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Бахти стабилната наливка дето са вкарали тея тъпи даскали Много мразя след като почти целия клас е виновен за лошата дисциплина, да набедят мен и още двама-трима Маджунов са го наляли че дава трудни задачи но това не ми помага за трите двойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Ako 6te i bombi da padat Ruskata gimnaziq provejda redovni u4ebni zanqtiq! Tva e ! Primirete se ! Dam tva si e samata istina!!!! Nai mn sa kefq 4e maika ne xodi na roditelskata vapreki 4e znae za vsiki otsastviq i vsi4ki ocenki se pak sa kefq Shtot ako beshe otishla shtqxa pak da me naredqt kakto vinagi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Може би под всички се разбира и руската ?! Ай дано!Ние на екскурзий и без това не ходим много много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Може би под всички се разбира и руската ?! Ай дано!Ние на екскурзий и без това не ходим много много. Мда ама ако не знаете, нашата скъпа директорка е член на партията на управляващите лайнари и едва ли ще позволи да стачкуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Маджунов са го наляли че дава трудни задачи но това не ми помага за трите двойки Виждам, че не само аз имам проблеми при Смахнатия Професор . На последната контролна бяха прилични задачите, но уви....грешно преписани формули ме провалиха Но иначе не може да се отрече, че е много свестен човек и за разлика от други даскали не се опитва да те довърши като вижда, че си за 2, а напротив - дава шансове. Днес даже ни предупреди, че тия с двойки ще ги изпита другия път.....аз друг даскал не съм чул да прави такова нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Хахххах, и на нас днес ни беше първата класна по руски, и на нас при Илонка Тая беше направила за всеки листче (предварително беше написала имената). Ебахти корупцията, тва значи, че ако си приятел на даскалката имаш гарантирано 6 Тая горката не е добре съжалявам я, добре че така и така не ми запомни името и не е казала нищо лошо на родителската за мен Виждам, че не само аз имам проблеми при Смахнатия Професор . На последната контролна бяха прилични задачите, но уви....грешно преписани формули ме провалиха Но иначе не може да се отрече, че е много свестен човек и за разлика от други даскали не се опитва да те довърши като вижда, че си за 2, а напротив - дава шансове. Днес даже ни предупреди, че тия с двойки ще ги изпита другия път.....аз друг даскал не съм чул да прави такова нещо.... Пък тоя е супер изруд беше ми квестор на изпита по немски миналата година и такъф ми вика някой има ли да ми даде дъвка и аз му давам една шок и кат я налапа и я изплю и ми каза, че съм искал да го отровя А колкото до родителската съм много учуден, защото аз и още двама трима прайм сичките простотии в часовете, аз не са се оплакали изобщо от нас( сигурно се дължи на това, че повечето не могат да ни запомнят имената), а от други дет са супер послушни са се оплаквали супер много. Няква майка кат видяла оценките и се разревала Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 А колкото до родителската съм много учуден, защото аз и още двама трима прайм сичките простотии в часовете, аз не са се оплакали изобщо от нас( сигурно се дължи на това, че повечето не могат да ни запомнят имената), а от други дет са супер послушни са се оплаквали супер много. Няква майка кат видяла оценките и се разревала Мда ве... тва не го вярвам да не са се оплакали от теб!На кой майка му се е разревала?!И на теб квестор не ти ли беше Никодимов ?! Аз от родителската не мога да са оплача! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Виждам, че не само аз имам проблеми при Смахнатия Професор . На последната контролна бяха прилични задачите, но уви....грешно преписани формули ме провалиха Но иначе не може да се отрече, че е много свестен човек и за разлика от други даскали не се опитва да те довърши като вижда, че си за 2, а напротив - дава шансове. Днес даже ни предупреди, че тия с двойки ще ги изпита другия път.....аз друг даскал не съм чул да прави такова нещо.... Да те питам имаш ли групите от последната контролна, че тия с двойките ша праим пак същата в сряда и ми тряят спешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Нямам ги, обаче ако си сигурен, че ще са същите....ще ги намеря . Ако трябва ще щурмуваме кабинетчето на Маджунов и ще ги вземем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Може би под всички се разбира и руската ?! Ай дано!Ние на екскурзий и без това не ходим много много. Мдам, даже наща скочубра е и общински съветник от НДСВ...Ти ако си даскал би ли стачкувал Миналата година пак имаше някакви стачки и само Казакова посмя да го направи и след тва каза че й трили 2 седмици сол на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Мда ве... тва не го вярвам да не са се оплакали от теб!На кой майка му се е разревала?!И на теб квестор не ти ли беше Никодимов ?! Аз от родителската не мога да са оплача! Na men maika q razplakaxa na 1 roditelska sreshta v 8 klas oshte 1 vata!!!I to 4ompalova i govorila nqkvi nesashtestvuvashti gluposti no...minalo a i 1 v 9 klas sa razplaka ma v nas kato si doide!!!Ma sq ve4e ne mi prai problemi shtot znae 4e nemoa da sa promenq!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Мда ве... тва не го вярвам да не са се оплакали от теб!На кой майка му се е разревала?!И на теб квестор не ти ли беше Никодимов ?! Аз от родителската не мога да са оплача! Не са бе Класната само казала да си оправя дисциплината малко, ама само тва. Това ми е най-добрата родителска от 2 клас насам А иначе може и тоя Никодимов да е бил, не помня вече, беше един дъртак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Нямам ги, обаче ако си сигурен, че ще са същите....ще ги намеря . Ако трябва ще щурмуваме кабинетчето на Маджунов и ще ги вземем... Ами да сигурен съм 99,99% че ще са същите... Утре аз няма да идвам, ама един от моя клас е инстуктиран да ги търси при вас, при италянците и при испанците Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Може би под всички се разбира и руската ?! Ай дано!Ние на екскурзий и без това не ходим много много. Дай Боже . Но ми е трудно да го повярвам. Тая нашата дори и за 943280 лв ще дойде да ни мрънка и тормози. Естествено, както всеки учител си набеляза мен (и още двама) и само се заяжда с тях и дрънкала глупости на родителската ... но съм свикнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 ole utre shibana klasna po matematika-pri feqta maina!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Значи ще има екскурзия до Пампорово със СИП-а по изобразително за 30 кинта средата не тоя месец някъде, поне така ни каза тая шматка по рисуане и даже е с преспиване Тая по психология ни вика, че и тя щяла да организира няква, а отделно ще си имаме екскурзия до Германия през лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Значи ще има екскурзия до Пампорово със СИП-а по изобразително за 30 кинта средата не тоя месец някъде, поне така ни каза тая шматка по рисуане и даже е с преспиване Тая по психология ни вика, че и тя щяла да организира няква, а отделно ще си имаме екскурзия до Германия през лятото Тая екскурзия дето е до Пампорово сигурно няма да я има .....наща класна я организира за нашия клас главно ама май май няма да я има защото днес супер много я ядосахме и тя каза да не се надяваме да има екскурзия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Тая екскурзия дето е до Пампорово сигурно няма да я има .....наща класна я организира за нашия клас главно ама май май няма да я има защото днес супер много я ядосахме и тя каза да не се надяваме да има екскурзия xaxax tva e mn gadno maina nashta klasna taman sled 2 godini q navixme da na zavede na ekskurziq v na4aloto na godianta!!!I ne na zavede shtot nqkoi i otkradna 1 ekzemplqr ot vxodnoto nivo ot buroto i tq vidq 4e celiq klas go pravi i sa qdosa i sq ne iska!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ami gospojata po filosofiq (Aneliq Miteva) koqto v momenta mi e klasna, za6toto Vitanova o6te ne se e vuzstanovila, kaza 4e 6te ni vodi na ekskurziq nqkade 17-18 dekemvri. Az sum ot 11 b klas. Ama mai ne e 100% sigurno i nz dali 6te sme samo nie ili o6te nqkoi klas 6te ima... abe ako ima navitaci - da se obajdat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Абе и при нас се говори за няква екскурзия към 17-18...обаче в Боровец. И май с френската паралелка ще ходим.Не е сигурно още обаче, щото наща класна е супер в дивия...наумила си е да ходим чак пролетта и тва е! Пуу...утре първи час физическо, втори час класна по математика...ше има масакър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Mina porednata ma4itelna sedmica v tva daskalo pffff iskam vakanciq ne izdarjam ve4e!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ami gospojata po filosofiq (Aneliq Miteva) koqto v momenta mi e klasna, za6toto Vitanova o6te ne se e vuzstanovila, kaza 4e 6te ni vodi na ekskurziq nqkade 17-18 dekemvri. Az sum ot 11 b klas. Ama mai ne e 100% sigurno i nz dali 6te sme samo nie ili o6te nqkoi klas 6te ima... abe ako ima navitaci - da se obajdat. Е да де и на нас тая Митева ни каза за екскурзията Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Значи ще има екскурзия до Пампорово със СИП-а по изобразително за 30 кинта средата не тоя месец някъде, поне така ни каза тая шматка по рисуане и даже е с преспиване Тая по психология ни вика, че и тя щяла да организира няква, а отделно ще си имаме екскурзия до Германия през лятото Абе Весо ама с тая по изобразително ли ша се ходи ве Аххаххахаха ти да не би да идеш По-хубаао идете се напиите на една пейка в нявъв парк Дебелия ше е съгласен.Ахйаххахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Абе Весо ама с тая по изобразително ли ша се ходи ве Аххаххахаха ти да не би да идеш По-хубаао идете се напиите на една пейка в нявъв парк Дебелия ше е съгласен.Ахйаххахаха То тоя къде ли не е съгласен Ако трябва прав на улицата ша пии, обаче ще пие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 То тоя къде ли не е съгласен Ако трябва прав на улицата ша пии, обаче ще пие a taka qko piene!!!!Iskam i az s koi sha xodite?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.