NEO_DDT Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Момчета що не си направите тема : "Турнира на Марианчо" ? И без тва никой мод не гледа тука... Просто си коментирайте там!!!@err0r^ Дам.. Това е единствената учителка , която винаги може да ми доакра усмифката обратно! Ама има гадния навик , като съм на дъската да ма пошляпва по дупето... Мен пък Цецо ме разцепва!!! Супер точен пич е... е тва не му пречи да си ми праска двойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Цецо! Аз пък имам 2 аз пък имам 2 6естици при него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Ааа Цецо рулира Вкарва много смях. Те и някой даскалки вкарват, ама без да искат с тъпотията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Момчета що не си направите тема : "Турнира на Марианчо" ? И без тва никой мод не гледа тука... Просто си коментирайте там!!!@err0r^ Дам.. Това е единствената учителка , която винаги може да ми доакра усмифката обратно! Ама има гадния навик , като съм на дъската да ма пошляпва по дупето... Ванио...не те бях виждал да пишеш от доста време ...но ...спам-а изглежда ти се навива в очите и искаш да го спреш а да ти се похФаля в понеделник Казакова ще ме изпитва, защото ми се спъна в раницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Момчета що не си направите тема : "Турнира на Марианчо" ? И без тва никой мод не гледа тука... Просто си коментирайте там!!!@err0r^ Дам.. Това е единствената учителка , която винаги може да ми доакра усмифката обратно! Ама има гадния навик , като съм на дъската да ма пошляпва по дупето... Ti pa shto ne si napravish tema za daskalite!!!nestiga 4e po cql den gi gledam mi samo mi lipsva da slusham samo za tqx!!!Turnira na mariqn kurti mivki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Glasuvam za Cecko s 2 ruce ! Ei tva e daskala maina. Nqma raven prosto. I mi e kom6iq. Utre 6a ma izkurti pred kartata na Bulgariq. Sega si pi6a zave6tanieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Glasuvam za Cecko s 2 ruce ! Ei tva e daskala maina. Nqma raven prosto. I mi e kom6iq. Utre 6a ma izkurti pred kartata na Bulgariq. Sega si pi6a zave6tanieto. Jalko 4e na nas ne ni prepodava!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Mina porednata sedmica v tva o4ulishte pfff!!!i sq po4va ujasa klasni gluposti prostotii!!!!oshte kolko mnogo ima do kraq maliii!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 @Nostradamos,пробвал ли си да не пишеш тук всяка мисъл,която ти мине през главицата? Да знаеш,че има и един много полезен бутон "edit",обаче сам трябва да си го откриеш.И ако все още не си разбрал кирилизиращите програми са факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 @Nostradamos,пробвал ли си да не пишеш тук всяка мисъл,която ти мине през главицата?Да знаеш,че има и един много полезен бутон "edit",обаче сам трябва да си го откриеш.И ако все още не си разбрал кирилизиращите програми са факт. ai mn da ne mi davash ukul a???ti kato iskash si pishi na frenski ako iskash znaish kak ma....a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Събота от 9.30 родителкса среща!!! :ph34r: Както казва многоуважавания господин Ковачев: На печелившите честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ахх как мразя родителски срещи Добре, че наще ше ходят на село Иначе утре е първата класна по руски Преподава ни няква луда Илонка и беше името. От тая даскалка по-тъпа е само Барова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ахх как мразя родителски срещи Добре, че наще ше ходят на село Иначе утре е първата класна по руски Преподава ни няква луда Илонка и беше името. От тая даскалка по-тъпа е само Барова Хахххах, и на нас днес ни беше първата класна по руски, и на нас при Илонка Тая беше направила за всеки листче (предварително беше написала имената). Ебахти корупцията, тва значи, че ако си приятел на даскалката имаш гарантирано 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ti pa shto ne si napravish tema za daskalite!!!nestiga 4e po cql den gi gledam mi samo mi lipsva da slusham samo za tqx!!!Turnira na mariqn kurti mivki!!! Бях силно засегнат от твоето високоинтелегентно изказване и ще те помоля да ми се извиниш! А Аз не съм говорел за даскалите.. Някъде да съм писал конкретно за тях?! А и като не ти отърва , нали знаеш? Пътя и на плажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Уха.. неска мина първата класна по Руски .. напрайх я!Ся ..... другата седмица ше запразнявам временно! Ама след това пак ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ахх как мразя родителски срещи Добре, че наще ше ходят на село Иначе утре е първата класна по руски Преподава ни няква луда Илонка и беше името. От тая даскалка по-тъпа е само Барова Няма да обиждате Барова голям пич е Цитирам защо мисля така .....диалог м/у един пич от моя клас и Барова У:Г-жо това вярно ли е дето написах??? Б:А ве аз па от де да знам ....провери си сам ...не ми пука ....а ма то това било уравнение ...ма аз в кой клас съм ...не съм ли в 12?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Случайно учителите в Руската гимназия да участват в гладната стачка? Шегаджия! Напоследък много се дразня!В повечето училища постоянно се провеждат различни и забавни дейности!А ние като роботи от училище на училище ... няма един спортен празник дори! Направо съм бесен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Случайно учителите в Руската гимназия да участват в гладната стачка? Да ве да... Ще вземат да им отслабнат дебелите гъзове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Абе земете пишете!Темата умира....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ako 6te i bombi da padat Ruskata gimnaziq provejda redovni u4ebni zanqtiq! Tva e ! Primirete se ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Maaaлиййййййййй тая родителска...... Ся ша видим колко хора ша оцелеят след днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Az kakto sum mahmurliq... I sq na6te kato se priberat...... maleee ne mi se mislqi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 WoW_Lo6iq, чакай да ти се похваля! В СУ, където уча понастоящем, не сме задължени да ходим на лекции (верно, нямаме спортни празници, но точно днес имаме патронен празник и не се учи ). Обаче за развлечение нашите мили преподаватели са решили да ни зарадват с някакви си 9 курсови работи по:- Национална сигурност - Политически идеологии в България - Политически идеи на 19 век - Социална политика - Съвременни проблеми в сравнителната политология - Политически мениджмънт - Анализ на съдържанието - Публична администрация - Философия на политиката До средата на януари трябва да са готови. Какво ще кажеш? Олекна ли ти на душата? бтв - шегаджийка съм Шегаджийка де Е да .. мерси ... ся ми поолекна малко .. ама все пак са дразна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.