WoW_Lo6iq Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 "Дъната" неска питах един от товя клас за теб и той ми каза че не е чувал за "дъната"!....така че кажи как се казваш да дойда и да ти дам учебника че вече ми писва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 "Дъната" неска питах един от товя клас за теб и той ми каза че не е чувал за "дъната"!....така че кажи как се казваш да дойда и да ти дам учебника че вече ми писва... <{POST_SNAPBACK}> Спокс, Виктор ще ми даде утре. А тоя дето си питал го нямаше 1 седмица и е пълен калъф , за това не знае. Той се крие и се самоигнорира ... и за това не става нищо :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Спокс, Виктор ще ми даде утре. А тоя дето си питал го нямаше 1 седмица и е пълен калъф , за това не знае. Той се крие и се самоигнорира ... и за това не става нищо :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> koi e bil toq varzop we kaji i kat doida na daskalo 6e go shlupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 koi e bil toq varzop we kaji i kat doida na daskalo 6e go shlupa <{POST_SNAPBACK}> Ангата , той ще те набие, така че ... по-добре не се заканвай, че както си "болен" ще вземеш да не идваш 1 година на даскало a ti zemi mlakni 4e moje i ti da sa "razbolee6" <{POST_SNAPBACK}> От теб ли ве !? Ае не се излагай . P.S. @NEO_DDT , 8-ми клас сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Ангата , той ще те набие, така че ... по-добре не се заканвай, че както си "болен" ще вземеш да не идваш 1 година на даскало <{POST_SNAPBACK}> a ti zemi mlakni 4e moje i ti da sa "razbolee6" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 a ti zemi mlakni 4e moje i ti da sa "razbolee6" <{POST_SNAPBACK}> Шшшшшш станахте девети клас и големи биячи се извъдихте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Шшшшшш станахте девети клас и големи биячи се извъдихте... <{POST_SNAPBACK}> 9-ти? Аз мислех, че е 8-ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 9-ти? Аз мислех, че е 8-ми... <{POST_SNAPBACK}> mi 8-mi sam de Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 mi 8-mi sam de <{POST_SNAPBACK}> Щом си 8-ми начи не ти отива да говориш така!!!И не само,че не ти отива ми и не трябва!!Да си видял някой да говори така по тази тема?!Не си нали?!А какво те кара да си мислиш че точно ти можеш?!Ай съобразявай са малко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Неска някой от вас да е имал 2-ри час физическо?Играхме с едни 9 клас ама не запомних кои са.Много слабички бяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Момчета , МОЛЯ ВИ СЕ! Поспрете се!!! Влезте в ИРЦ и се разбере като хората! Не сме длъжни да ви четем глупостите! Ако някой има нещо ВАЖНО да казва да го направи.. Ама да се питате кой какво прави.. Смешно и дори мога да твърдя , че е детинско и ТЪПО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Хмм, днес родителската среща мина добре . Още съм жив . Не са се оплаквали много, даже хич, защото не са говорили по отделно . Само Елисавета Тодорова казала, че някои (аз и момчето до мен) сме нямали домашни, ама т'ва кои сме не е казала де Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Хмм, днес родителската среща мина добре . Още съм жив . Не са се оплаквали много, даже хич, защото не са говорили по отделно . Само Елисавета Тодорова казала, че някои (аз и момчето до мен) сме нямали домашни, ама т'ва кои сме не е казала де А ве ей копеле ти неска нямаше ли физкултура 2 рия час ве ?!? Защото и аз имах и ни ги субраха с некой клас и мисля , че тва бяха с анг-то ....... Dunata зяпах , зпяах ама ....... вие ли бяхте ?!? Аз и да гледам. .... не съм те виждал на снимка , така че едва ли и ща позная Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 А ве ей копеле ти неска нямаше ли физкултура 2 рия час ве ?!? Защото и аз имах и ни ги субраха с некой клас и мисля , че тва бяха с анг-то ....... Dunata зяпах , зпяах ама ....... вие ли бяхте ?!? Аз и да гледам. .... не съм те виждал на снимка , така че едва ли и ща позная Мне. Днес имахме 2 часа свободни (1-вите два) и дойдох чак в 9:15 . Сигурно са били другите с английски . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Ние имахме днеска втори 9д сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Към десетокласниците (ако има такива) продавам география и физика, драснете едно ЛС ако не сте си купили още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 обърках темата. сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Угхххххххххх ша полудея Тоя ДИМИТРОВ МНОГО , АМА МНОГО ма дразни !!!!!!!!!!!!!!!!! Като имате предвид , че ми е по испански и имам секи ден часове при него ....... Тариката гледайте кво направи ....... В ПЕТЪК вика , че другата седмица , че сме щели да правим контролно .... Ние му викаме , че тогава имаме по геометрия и той вика добре тогава ша го направим вторник или сряда (ама супер безразлично го каза) и кво стана в понеделник ни люсна некви тестове И КВО НЕКСА МИ ГО ВРЪЩА И ПАК ДВОЙКА Баси тоя вече сигурно ма е записъл в черния списък и няма моа искарам срока .... тоя испански МИРИШЕ ВЕ вече съжелявам , че това записах Баси незнам кво да права Тоя език е толкова труден и шибан , че нема накъде и нищу нимоа му схвана .... Уча думите ама пак в дивия като ни моа схвана граматиката ...... И на сичкото отгоре не ми е написал на теста правилните раоти ми директно го е зачеркнал сичкото , което беше запълнило сички свободни полта и написал 2ка Угх х х х хх х Съжелявам , че стана офф ама просто треаше да го споделя с малко хора , защото ще полудея Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Еми трябваше да дойдеш при нас . Нашите мъке ще започнат след 2 седмици . А вашите вече са започнали, трябваше да дойдеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Еми трябваше да дойдеш при нас . Нашите мъке ще започнат след 2 седмици . А вашите вече са започнали, трябваше да дойдеш Ако ми беше стигнал бала ЩЯХ , но като не ми стигна ... Тая Ангелинка ми еба мамата и гледай за кво става въпрос сия ..... То ако бала ми стигаше за англииската паралелка то значи щеше да ми стигне и за Иконома-Търговската гимназия ... ако ми беше стугнал за там веднага щях да запиша нея ама .... Както и да е .... аре ще престана с мойте лични проблеми ... не сте длъжни да ги четете , но просто треаше да разпусна малко , че ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Угхххххххххх ша полудея Тоя ДИМИТРОВ МНОГО , АМА МНОГО ма дразни !!!!!!!!!!!!!!!!! Като имате предвид , че ми е по испански и имам секи ден часове при него ....... Тариката гледайте кво направи ....... В ПЕТЪК вика , че другата седмица , че сме щели да правим контролно .... Ние му викаме , че тогава имаме по геометрия и той вика добре тогава ша го направим вторник или сряда (ама супер безразлично го каза) и кво стана в понеделник ни люсна некви тестове И КВО НЕКСА МИ ГО ВРЪЩА И ПАК ДВОЙКА Баси тоя вече сигурно ма е записъл в черния списък и няма моа искарам срока .... тоя испански МИРИШЕ ВЕ вече съжелявам , че това записах Баси незнам кво да права Тоя език е толкова труден и шибан , че нема накъде и нищу нимоа му схвана .... Уча думите ама пак в дивия като ни моа схвана граматиката ...... И на сичкото отгоре не ми е написал на теста правилните раоти ми директно го е зачеркнал сичкото , което беше запълнило сички свободни полта и написал 2ка Угх х х х хх х Съжелявам , че стана офф ама просто треаше да го споделя с малко хора , защото ще полудея Gledai sq moi 4ovek,dimotrov sega tepyrva 6te vi dava kontrolni i to vseki den...... Obiknovenno gi pravi ponedelnik ili petyk i tva sa samo prevdi na tekstove,sled tva vtoriq srok 6te vidi6 kvo stava kato po4ne i diktovkite,moje bi ve4e is zabelqzal kak govori Am ako ima6 jelanie moga ti dam kontrolni i diktovki ot 8-mi klas o6te gi pazq(4etvyrtak 6te idvam kym daskaloto da vida kva e havata) Pyk za dvoikite...... nie kato po4nahme,ima6e edna grupa ot 7-8 mom4eta,koito imahme samo dvoiki pyrvite 5 kontrolni,taka 4eeee spokoooo Edin syvet ne sqdai na pyrviq 4in,ako si sednal se mahai vednaga,za6toto koito sedi tam nego si go zapliuva i samo nego diga,pyk i mnogo pliue,6te trqbva vseki den 4adyr da si nosi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Gledai sq moi 4ovek,dimotrov sega tepyrva 6te vi dava kontrolni i to vseki den...... Obiknovenno gi pravi ponedelnik ili petyk i tva sa samo prevdi na tekstove,sled tva vtoriq srok 6te vidi6 kvo stava kato po4ne i diktovkite,moje bi ve4e is zabelqzal kak govori Am ako ima6 jelanie moga ti dam kontrolni i diktovki ot 8-mi klas o6te gi pazq(4etvyrtak 6te idvam kym daskaloto da vida kva e havata) Pyk za dvoikite...... nie kato po4nahme,ima6e edna grupa ot 7-8 mom4eta,koito imahme samo dvoiki pyrvite 5 kontrolni,taka 4eeee spokoooo Edin syvet ne sqdai na pyrviq 4in,ako si sednal se mahai vednaga,za6toto koito sedi tam nego si go zapliuva i samo nego diga,pyk i mnogo pliue,6te trqbva vseki den 4adyr da si nosi6 Олеееее човек ако ми дадеш тия контролни , диктовки и изобщо квото имаш направооооооо Четвъртък само кажи кога и къде да се чакаме Иначе МНОГО ЯСНО , че не съм на първия чин ... и аз усетих тва с набелязаните хора ..... само тия на първите 2-3 чина дига ... аз съм на предпоследния Иначе за момчетата ние сме 3 ма засега набелязани дето само 2 ки ни пише Явно сме му в черния списък , иначе има още 3-4 момчета дето кърпят некви тройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Угхххххххххх ша полудея Тоя ДИМИТРОВ МНОГО , АМА МНОГО ма дразни !!!!!!!!!!!!!!!!! Като имате предвид , че ми е по испански и имам секи ден часове при него ....... Тариката гледайте кво направи ....... В ПЕТЪК вика , че другата седмица , че сме щели да правим контролно .... Ние му викаме , че тогава имаме по геометрия и той вика добре тогава ша го направим вторник или сряда (ама супер безразлично го каза) и кво стана в понеделник ни люсна некви тестове И КВО НЕКСА МИ ГО ВРЪЩА И ПАК ДВОЙКА Баси тоя вече сигурно ма е записъл в черния списък и няма моа искарам срока .... тоя испански МИРИШЕ ВЕ вече съжелявам , че това записах Баси незнам кво да права Тоя език е толкова труден и шибан , че нема накъде и нищу нимоа му схвана .... Уча думите ама пак в дивия като ни моа схвана граматиката ...... И на сичкото отгоре не ми е написал на теста правилните раоти ми директно го е зачеркнал сичкото , което беше запълнило сички свободни полта и написал 2ка Угх х х х хх х Съжелявам , че стана офф ама просто треаше да го споделя с малко хора , защото ще полудея Пич още нищо не си видял ша видиш кат станеш девети клас за кво стаа въпрос с 15 предмета на главата и почти всички даскали са гадни педалчета и се чудат как да те прецакат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Олееее се едно аз съм го писал тва ... Ако я знаете Низамова по английски.Начи секи час кой кво праи трима човека сме намазани, изпитани, преебани съответно и нема мърдане от тука.Кат кае единия и другите вече сме готови да излизаме ... Вече ми стана смешно да я гледам как със сетни усилия са мъчи да на *****Иначе якото е, че сичко са преписва без проблеми шото оная не загрява кво праиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ако ми беше стигнал бала ЩЯХ , но като не ми стигна ... Тая Ангелинка ми еба мамата и гледай за кво става въпрос сия ..... То ако бала ми стигаше за англииската паралелка то значи щеше да ми стигне и за Иконома-Търговската гимназия ... ако ми беше стугнал за там веднага щях да запиша нея ама .... Както и да е .... аре ще престана с мойте лични проблеми ... не сте длъжни да ги четете , но просто треаше да разпусна малко , че ..... Абе и при нас да беше пак се иска много учене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.