VEDi Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Мене много ме дразни Нейчев. Слава Богу че е в Испания , та да си починем молко преди да почне голямото учение. P.S. Аз съм в един клас със chefoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 P.S. Аз съм в един клас със chefoto <{POST_SNAPBACK}> И ти ли ? Трябваше да дойдеш да се запознаем и да обменим опит за хановете, макар че скоро ще се отказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Абе аз ли съм единственият нещастник оттук с френски бе? От миналата година питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 hi i az sam ot ruskata obajdaite mi sa i na men 8g sam-na dunata klasa spox ne hapa :ph34r: :ph34r: :ph34r: ili samo pi6ete na maila:korena_malak@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 I ti li ? Trbqvashe da doidesh da se zapoznaem i da obmenim opit za hanovete, makar 4e skoro shte se otkazvam <{POST_SNAPBACK}> Не ми се четеше цялата тема когато писах поста и чак сега видях че ще се срещате. Гимназията не е огромна все може да се видим. offtopic\ А като ще се отказваш от Хановете ела да играеш в Империята. С Чефото мислим да правим съюз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 hi i az sam ot ruskata obajdaite mi sa i na men 8g sam-na dunata klasa spox ne hapa :ph34r: :ph34r: :ph34r: ili samo pi6ete na maila:korena_malak@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> Пич кефиш ма честно! Разбих се от смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Народееее що флууууууд , що глупости! Но нищо то е за добро! Та dunata аз имам 1 фанелка , на чийто гръп пиши Psihara^^ ... Кажи кога да дойда с нея и нямаш проблем... А и да съм обяснявал на момиче за някъв Чефо?! Бъркаш ме най - вероятно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Народееее що флууууууд , що глупости! Но нищо то е за добро!Та dunata аз имам 1 фанелка , на чийто гръп пиши Psihara^^ ... Кажи кога да дойда с нея и нямаш проблем... А и да съм обяснявал на момиче за някъв Чефо?! Бъркаш ме най - вероятно.. <{POST_SNAPBACK}> Ваниооо защо винаги упрекваш някои ...я заради флууд ,я заради това че му се спи и не иска да излезе от стаята тая година кога завършвате бе Ванио ....да знам кога ще ме черпиш ....а ...ся са сетих ...я кажи какво правеше ти вчера в градската с едно момиченце ..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ваниооо защо винаги упрекваш някои ...я заради флууд ,я заради това че му се спи и не иска да излезе от стаята тая година кога завършвате бе Ванио ....да знам кога ще ме черпиш ....а ...ся са сетих ...я кажи какво правеше ти вчера в градската с едно момиченце ..?? <{POST_SNAPBACK}> Мисля , че се гледахме.. Но не съм много сигурен! А ти какво правеше?! Само заради теб и дългия идиот ще си направя фанелка на коят с розови букви ще пише ВАНИОООООООООООООО Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Мисля , че се гледахме.. Но не съм много сигурен! А ти какво правеше?! Само заради теб и дългия идиот ще си направя фанелка на коят с розови букви ще пише ВАНИОООООООООООООО <{POST_SNAPBACK}> Що с розови бе ВАНИООООО аа ???То от гледане се почва бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Абе тия дето ся сте 8-ми клас ако ви трябват: Математика(Архимед. цена като нова -7.25 давам я за 5.00лв.) Музика(Просвета цена като нова -4.50 давам я за 2.50) Български Език(Просвета цена като нов-6.90 давам го за 4.00 лв.) Ако някой са интерисува да казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Гледам така и така сте почнали, някой от дванайсти клас ако си продава учебниците да се обажда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Абе тия дето ся сте 8-ми клас ако ви трябват:Математика(Архимед. цена като нова -7.25 давам я за 5.00лв.) Музика(Просвета цена като нова -4.50 давам я за 2.50) Български Език(Просвета цена като нов-6.90 давам го за 4.00 лв.) Ако някой са интерисува да казва! <{POST_SNAPBACK}> Аз искам Музиката ! Един приятел щеше да ми я дава (Виктор от вашия клас), ама нещо не я носи , така че донеси я в понеделник и ела в нашия кабинет ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Аз искам Музиката ! Един приятел щеше да ми я дава (Виктор от вашия клас), ама нещо не я носи , така че донеси я в понеделник и ела в нашия кабинет ако искаш <{POST_SNAPBACK}> Ай питай дали някой неиска другите плс!!Ок пе мина! в 15-ти кабинет си нали?Как са казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ай питай дали някой неиска другите плс!!Ок пе мина! в 15-ти кабинет си нали?Как са казваш? <{POST_SNAPBACK}> Еми той Виктор всяко междучасие идва да пита за учебници, но никой не ги иска, така че ... В 15-ти съм, като влизаш питай за "Дъната" , другите от форума така правиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 а ве хора ..кой нормален би си купил музика ....да не би вече тая по музика да е почнала да ги иска тези учебници ? нямате нужда от него никаква ..... ма както искате ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 а ве хора ..кой нормален би си купил музика ....да не би вече тая по музика да е почнала да ги иска тези учебници ? нямате нужда от него никаква ..... ма както искате ... <{POST_SNAPBACK}> Еми нас ни заплаши "Ако не си вземете учебник, всеки час ще ви изпитвам на пеене". И аз не съм особено добър певец (пълен инвалид) реших да си взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Еми нас ни заплаши "Ако не си вземете учебник, всеки час ще ви изпитвам на пеене". И аз не съм особено добър певец (пълен инвалид) реших да си взема <{POST_SNAPBACK}> С учебник, без учебник се ше та накара да попееш 1 път Аз като бях беше супер смях, щото хем немога да пея, хем са лигава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 С учебник, без учебник се ше та накара да попееш 1 път Аз като бях беше супер смях, щото хем немога да пея, хем са лигава! <{POST_SNAPBACK}> Гадно , вие по-колко часа музика имахте на ден ? И по колко физическо и изобразително ? Ааа да, Трудово ще имаме ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Гадно , вие по-колко часа музика имахте на ден ? И по колко физическо и изобразително ? Ааа да, Трудово ще имаме ли ? <{POST_SNAPBACK}> Трудово няма...в 8-ми клас 1 пъ отидохме на Безопастност на движението и тва беше. Музика и рисуване по 1 път седмично в 8-ми и 9-ти клас.От 10-ти нататък няма...няма и къде да си уча уроците вече Физическо...различно е май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Трудово няма...в 8-ми клас 1 пъ отидохме на Безопастност на движението и тва беше. Музика и рисуване по 1 път седмично в 8-ми и 9-ти клас.От 10-ти нататък няма...няма и къде да си уча уроците вече Физическо...различно е май. <{POST_SNAPBACK}> На нас пък ни казаха, че след 7+ класове няма Безопастността , ама това беше в Райната де за Иван-чо не знам P.S. В нашия клас имаме 2-ма Ивановци. единия си е направил една табелка и искаме да му я вземем за да напишем с маркер "ДИван", ама не можем да я вземем . Някакви идеи за свиване ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Еми нас ни заплаши "Ако не си вземете учебник, всеки час ще ви изпитвам на пеене". И аз не съм особено добър певец (пълен инвалид) реших да си взема <{POST_SNAPBACK}> Тя тая само знае да заплашва... На мен и един приятел ни разправяще, че щяла на изпит да ни остави, щото сме нямали учебници, само сме пречели и като ни изпита на пеене й изпяхме "Камъните падат"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Тя тая само знае да заплашва... На мен и един приятел ни разправяще, че щяла на изпит да ни остави, щото сме нямали учебници, само сме пречели и като ни изпита на пеене й изпяхме "Камъните падат"... <{POST_SNAPBACK}> Хаха, яко ! И 6 ли ти писа, или те остави на изпит ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Мухаха. Днес имахме още 2 часа свободни при София Иванова, и се разцепихме на мач до средата на 2-рия час, защото дойдоха някакви големи и само 3-4 останахме да играем, е естествено победихме де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.