WriteR4e Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Между другото на някой да му трябват учебници за 9-ти клас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Днес се запознах с Агент-а . Май учи немски, щото като се дрънкаха на госпожата, започнаха нещо да говорят на немски до колкото разбрах Днес видях и bate_pesho, aма вече не смея да поздравя никого след една случка ... Мисля, че скибах и Psihara^^, който си говореше с едно момиче и й обесняваше за някакъв си Стефчо ... през голямото, а може и да съм объркал де Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Днес се запознах с Агент-а . Май учи немски, щото като се дрънкаха на госпожата, започнаха нещо да говорят на немски до колкото разбрах Днес видях и bate_pesho, aма вече не смея да поздравя никого след една случка ... Мисля, че скибах и Psihara^^, който си говореше с едно момиче и й обесняваше за някакъв си Стефчо ... през голямото, а може и да съм объркал де <{POST_SNAPBACK}> Агента учи английски Аз бях с него ама не са запознах с тебе,защото сигурно нямаше да са сетиш кой съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Агента учи английски Аз бях с него ама не са запознах с тебе,защото сигурно нямаше да са сетиш кой съм <{POST_SNAPBACK}> Да не си ония дето вика на госпожата "Госпожо, защо не обесните на наща госпожа, че сме малоумни, и най-вече аз ? " . Много ме изкефи тоя пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Да не си ония дето вика на госпожата "Госпожо, защо не обесните на наща госпожа, че сме малоумни, и най-вече аз ? " . Много ме изкефи тоя пич <{POST_SNAPBACK}> Не съм бил това аз...както и да е утре ще наминем с агента тамън и аз да са запозная с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Не съм бил това аз...както и да е утре ще наминем с агента тамън и аз да са запозная с теб <{POST_SNAPBACK}> Супер. Само кажи към колко, за да не стане както днес - вие идвате, мен ме няма и после като влизам , тея от нашия клас викат "Дънатааа !!! Багай, едни големи идваха с вериги, боксове и ша' та трепат, щот' си убил брата на единия" . Супер откачалки са тия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Супер. Само кажи към колко, за да не стане както днес - вие идвате, мен ме няма и после като влизам , тея от нашия клас викат "Дънатааа !!! Багай, едни големи идваха с вериги, боксове и ша' та трепат, щот' си убил брата на единия" . Супер откачалки са тия ... <{POST_SNAPBACK}> Ми...сигурно в края на голямото междучасие Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ми...сигурно в края на голямото междучасие <{POST_SNAPBACK}> Ок. Дано да се върна . Дано да не стане като днес ... Някой има ли впечетления от Христова по математика ? Да знам трябва ли да си пиша домашната, или не ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 За четири години никога не ни е проверявала домашните,така че може и да не ги пишеш Иначе е много добър учител(най-добрия по математика в нашето училище). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 За четири години никога не ни е проверявала домашните,така че може и да не ги пишеш Иначе е много добър учител(най-добрия по математика в нашето училище). <{POST_SNAPBACK}> Йеес. И на нас така ни каза, но не й вярвах, защото никога не трябва да вярваш на учител, който ти казва "Деца, няма да ви проверявам домашните, но ги искам утре от всичките" ... Много учудващо, нали ? А между другото , от кога започват да изпитват по-сериозно, да знам да се стягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Малко след като минат входните,към средата на другия месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Да не си ония дето вика на госпожата "Госпожо, защо не обесните на наща госпожа, че сме малоумни, и най-вече аз ? " . Много ме изкефи тоя пич <{POST_SNAPBACK}> Не не беше той ..това е един пич от моя клас .... ти не си чувал наща украинка по английски как говори с руско немски акцент ако не си свикнал нищо не можеш да и разбереш ...ако искаш утре може да те запознаем с Ваниооооо (Psihara^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Не не беше той ..това е един пич от моя клас .... ти не си чувал наща украинка по английски как говори с руско немски акцент ако не си свикнал нищо не можеш да и разбереш ...ако искаш утре може да те запознаем с Ваниооооо (Psihara^^) <{POST_SNAPBACK}> Пфф. Наща госпожа по Английски в старото училище беше рускиня, която живее 4 години в България и ми предаваше по Английски . Супер откачалка беше . Произнасяше английските думи с руски акцент, а като не се сети думата на български я казва на руски ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ти не си чувал наща украинка по английски как говори <{POST_SNAPBACK}> Ваща или наща Пфф. Наща госпожа по Английски в старото училище беше рускиня, която живее 4 години в България и ми предаваше по Английски . Супер откачалка беше . Произнасяше английските думи с руски акцент, а като не се сети думата на български я казва на руски ... <{POST_SNAPBACK}> АХаах...ти мани тва.Тая украинката живее от 15 години и 2 думи правилно не може да каже.Майка ми е украинка и ако ти заговори по смъртно не можеш да познаеш, че е оттам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ваща или наща АХаах...ти мани тва.Тая украинката живее от 15 години и 2 думи правилно не може да каже.Майка ми е украинка и ако ти заговори по смъртно не можеш да познаеш, че е оттам! <{POST_SNAPBACK}> Да. Има хора, които си говорят чист български, и говорят по-добре от много българи. Но да ти се падне госпожа и да ти предава по чужд език, ще е . Или няк'ва французойка да ти предава по български Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Да. Има хора, които си говорят чист български, и говорят по-добре от много българи. Но да ти се падне госпожа и да ти предава по чужд език, ще е . Или няк'ва французойка да ти предава по български <{POST_SNAPBACK}> Ми на един приятел от френската му предаваше една от Франция, дето дума не разбира на български, и в последствие не й издържаха нервите и си отиде.Тва е друго де...мисълта ми беше, че нищо не научи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 @chefoto , защо не дойде днес ? Или не съм бил в стаята Днес Кюлевчиева обеснява нещо на момичетата по английски и им вика "Хванахте ли?" (в смисъл дали са схванали) , няма отговор и тя им казва "Хванахте вие, пишки хванахте" (сори за израза) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Днес видях и bate_pesho, aма вече не смея да поздравя никого след една случка ... Мисля, че скибах и Psihara^^, който си говореше с едно момиче и й обесняваше за някакъв си Стефчо ... през голямото, а може и да съм объркал де <{POST_SNAPBACK}> Кога бре ? Обаждаи са ве ! да та видим ..... поначало постоянно хода с едно черно яке , така че .... сигурно съм аз ! и всяко голямо моиш ме намериш при бутките дето са пуши и неска имапше проверка БТВ ! Тъъъ както и да е ..... тоя испански ша ми земи здравето обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Кога бре ? Обаждаи са ве ! да та видим ..... поначало постоянно хода с едно черно яке , така че .... сигурно съм аз ! и всяко голямо моиш ме намериш при бутките дето са пуши и неска имапше проверка БТВ ! Тъъъ както и да е ..... тоя испански ша ми земи здравето обаче <{POST_SNAPBACK}> Значи си ти . Едно черно яке, с един изрод отзад, нали ? Дето е супер известно и има много хора с такива, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 "dunata". Ти много си се интуесязирал да се запознаеш с всички от руската. Мини през третия етаж да те видим на к`во мязаш. Тъкмо ще имаш възможност да се запознаеш с мен, ^chistacha и с малко касмет щи видиш и Psihara^^, ако още не си го видял . Аз съм 42 кабинет. Ако ще минаваш питай за един голям малоумник на име Димитър. Който и да е вътре ще се сети кого търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 "dunata". Ти много си се интуесязирал да се запознаеш с всички от руската. Мини през третия етаж да те видим на к`во мязаш. Тъкмо ще имаш възможност да се запознаеш с мен, ^chistacha и с малко касмет щи видиш и Psihara^^, ако още не си го видял . Аз съм 42 кабинет. Ако ще минаваш питай за един голям малоумник на име Димитър. Който и да е вътре ще се сети кого търсиш. <{POST_SNAPBACK}> А да да. Мен още през първия етаж ме е срам да минавам, ти искаш и на 3-тия да дойда. След 1-2 месеца, щото сме много притеснени още Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Значи си ти . Едно черно яке, с един изрод отзад, нали ? Дето е супер известно и има много хора с такива, нали ? <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха същия изрод съм Като гледам кв бахър е утре със сигурност ще съм с него Ако ме вииш ако искаш яла та скиам на кво копеле мязаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 А да да. Мен още през първия етаж ме е срам да минавам, ти искаш и на 3-тия да дойда. След 1-2 месеца, щото сме много притеснени още <{POST_SNAPBACK}> Абе бива ли да те е толкова срам бе?! Кой ше ти каже нещо? bate_pesho тебе те разбрах кой си! Ако ти видя може да се запознаем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Днес от 8 предвидини часа, изкарахме само 4 , защото София Иванова я нямаше и имахме ище един свободен, а и Кюлевчиева я нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Още не сме имали свободни нашия клас ... ма и те шса налеят.Кво мислите за Иринчето по руски ве?Мноо ма нерви тая мома, че секо междучасие само кисне в стаята и не мое една простотия да извикаш майна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.