*lola* Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 P.S. *lola* , каква паралелка си и в кой клас си ? хаха тази мацка трябва да е била много хубава ми аз не съм от руската :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 хахатази мацка трябва да е била много хубава ми аз не съм от руската :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Еее жалко. В Английската ли си ? Кажи и там в кой клас си и с каква паралелка, защото познавам някои хора зайци. Беше хубава, ама аз паднах, защото ме спъна един от моя клас , без да иска, ама и той падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Дам аз бях този с оранжевата блуза ...щом ме помниш че съм говорил глупости значи добре съм се представил в понеделник ще дойда на инспекция ...ако ме видиш ела да се запознаем ...ако не си от срамежливите Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Дам аз бях този с оранжевата блуза ...щом ме помниш че съм говорил глупости значи добре съм се представил в понеделник ще дойда на инспекция ...ако ме видиш ела да се запознаем ...ако не си от срамежливите <{POST_SNAPBACK}> Малко съм срамежлив де , ама ще дойда . Само кажи к'во да кажа, че днес като се опитах да се запозная с един дето ми заприлича на bate_pesho, се оказа, че е от 10-ти клас и не прасна Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Малко съм срамежлив де , ама ще дойда . Само кажи к'во да кажа, че днес като се опитах да се запозная с един дето ми заприлича на bate_pesho, се оказа, че е от 10-ти клас и не прасна <{POST_SNAPBACK}> Спокойно аз не праскам..поне пред хора иначе каквото и да кажеш ще се разберем ние днес са бяхме навили да ходим та видим кой си ...ма ...забравихме ..щото ми скъсаха гривната..и бях в депресия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Спокойно аз не праскам..поне пред хора иначе каквото и да кажеш ще се разберем ние днес са бяхме навили да ходим та видим кой си ...ма ...забравихме ..щото ми скъсаха гривната..и бях в депресия <{POST_SNAPBACK}> С кой ? Няк'ви от твоя клас ли ? И аз бях в депресия, щото ме вдигнаха 3 пъти на дъската , и аз като взех, че отговорих едни простаци се смееха , после разбрах, че на друго са се смели де . Иначе тая по физическо младата много ме кефи, днес вика "Ще играете футбол 30мин след загравката". Обачеее, загрявахме 30 мин, и след това играхме 10 мин в салона на Баскет, баси противната игра. Представете си 13 човека на късото разстояние на кошовете, не на цялото игрище, а на късото и освен това е много гадно, когато сам си избереш да си защитник и да не можеш да направиш нищо, когато бият от техния кош Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Да бе ... кой и що реши че сме надути?! БТВ .. хаха неска Мая Петрова беше при нас и на излизане кат отвори вратата нещо са блъсна мноооооого жестоко във вратата!Горокото нещо!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Да бе ... кой и що реши че сме надути?! БТВ .. хаха неска Мая Петрова беше при нас и на излизане кат отвори вратата нещо са блъсна мноооооого жестоко във вратата!Горокото нещо!... <{POST_SNAPBACK}> Е не всички, но поне тоя демо ме прасна много здраво. А и доста хора по коридора бият двама-трима от моя клас, защото били говорили на висок тон, или защото се смеели, като те (9-то класниците) крещят Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако някой от моя клас ти напрай нещо ела да ми са оплачеш!Аз ще го накажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако някой от моя клас ти напрай нещо ела да ми са оплачеш!Аз ще го накажа! <{POST_SNAPBACK}> Ок, ама не знам кой си . Така че сори, аз вече си стоя в стаята, а когато трябва да излизам, го правя през прозорците, поне сме на първия етаж П.П. Ти си 9 г, нали ? От вашия клас трябва да има един Виктор, дребничък, нали ? ее кофти тръпка ам от англиийската съм 8А <{POST_SNAPBACK}> Хммм, я кажи, има ли Стефчовци във вашия клас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Еее жалко. В Английската ли си ? Кажи и там в кой клас си и с каква паралелка, защото познавам някои хора зайци. Беше хубава, ама аз паднах, защото ме спъна един от моя клас , без да иска, ама и той падна <{POST_SNAPBACK}> ее кофти тръпка ам от англиийската съм 8А Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 dunata , ти кат дойдеш и питаш за WoW_Lo6iq те щи кажат.Ми да има един такъв ... Виктор ... що ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 dunata , ти кат дойдеш и питаш за WoW_Lo6iq те щи кажат.Ми да има един такъв ... Виктор ... що ? <{POST_SNAPBACK}> Хах, влизам в стаята, крещейки "Еййй, Wow_Lo6iqqqq" и всички ме гледат все едно съм луд. По-добре тоя Виктор да ни запознае, защото го познавам от старото училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Да бе ... кой и що реши че сме надути?! БТВ .. хаха неска Мая Петрова беше при нас и на излизане кат отвори вратата нещо са блъсна мноооооого жестоко във вратата!Горокото нещо!... <{POST_SNAPBACK}> ХАхахАХ...тва "нещо" е излезло от "Улица Сезам" Като дойде с тея нейните полички и тотално заприличва на Голямото пиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ХАхахАХ...тва "нещо" е излезло от "Улица Сезам" Като дойде с тея нейните полички и тотално заприличва на Голямото пиле <{POST_SNAPBACK}> Представи си я руса ..... хаха или пък .. недей ако искаш щото може да не заспиш!!! Бтв ти кой си ? Кой клас си? Как се казваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Представи си я руса ..... хаха или пък .. недей ако искаш щото може да не заспиш!!! Бтв ти кой си ? Кой клас си? Как се казваш ? <{POST_SNAPBACK}> Кво да си я представям руса...само като си спомня миналата година на бала като беше с една синя коса?! То тва добре...ми по-миналата като беше с няква кафяво-червена-оранжево-жълта коса? Няква такава си ги подредила сичките цветове отгоре надолу! 10д съм...писал съм по-назад кой съм де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 А ве хорца айде обаждаите са ве ! Аз съм 8 Ми Б клас с Испански в общижитията ( и да ви кажа доста съм доволен в смисъл от общижитията някви сички супер точни тъъъ както и да е ) през голямото винаги съм при павилиончетата може ме скиатв ако да елата ва вида ве ..... Имам снимка в профила така че ....... ако ли пък не моете да заповядате в стаята ми уффф вие никви снимки нямате в профила и как предлагате ви разпозная ?!? както и да е Иначе по испански ша ни предава Димитров и Хулио Ама въупреки тва пак на 2рия ден се озорих доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 А ве хорца айде обаждаите са ве ! Аз съм 8 Ми Б клас с Испански в общижитията ( и да ви кажа доста съм доволен в смисъл от общижитията някви сички супер точни тъъъ както и да е ) през голямото винаги съм при павилиончетата може ме скиатв ако да елата ва вида ве ..... Имам снимка в профила така че ....... ако ли пък не моете да заповядате в стаята ми уффф вие никви снимки нямате в профила и как предлагате ви разпозная ?!? както и да е Иначе по испански ша ни предава Димитров и Хулио Ама въупреки тва пак на 2рия ден се озорих доста <{POST_SNAPBACK}> Абе аз те мернах тебе, ама не бях сигурен! Кво да се обаждаме?Ние от сутринта изписахме 2 страници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 А ве хорца айде обаждаите са ве ! Аз съм 8 Ми Б клас с Испански в общижитията ( и да ви кажа доста съм доволен в смисъл от общижитията някви сички супер точни тъъъ както и да е ) през голямото винаги съм при павилиончетата може ме скиатв ако да елата ва вида ве ..... Имам снимка в профила така че ....... ако ли пък не моете да заповядате в стаята ми уффф вие никви снимки нямате в профила и как предлагате ви разпозная ?!? както и да е Иначе по испански ша ни предава Димитров и Хулио Ама въупреки тва пак на 2рия ден се озорих доста <{POST_SNAPBACK}> Ако толкова държиш да ни видиш пиши по един ПМ и мисля че никой няма да ти откаже по една снимчица а Writer4e как и разбираш на Низамова ....ся ми е тя ...нищо не мога да и схвана нито на БГ нито на АНГЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако толкова държиш да ни видиш пиши по един ПМ и мисля че никой няма да ти откаже по една снимчица а Writer4e как и разбираш на Низамова ....ся ми е тя ...нищо не мога да и схвана нито на БГ нито на АНГЛ <{POST_SNAPBACK}> Споко...ще й свикнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Споко...ще й свикнеш <{POST_SNAPBACK}> Ех ....Чефо Чефо ..как няма да и свикна ...ма това може да не е скоро ..на теб като ти е класна радваш ли се ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако толкова държиш да ни видиш пиши по един ПМ и мисля че никой няма да ти откаже по една снимчица а Writer4e как и разбираш на Низамова ....ся ми е тя ...нищо не мога да и схвана нито на БГ нито на АНГЛ <{POST_SNAPBACK}> Ми свиква се...неска щях да стана от стола и да й фърла 1 бой.Още от 1-вия ден взе да се заяжда с мен! Ама на вас е ви ли е КюлеФчиева вече?Низамова ли бе... EDIT:А то ти си бил написал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Аз съм от руската бате С WriteR4e сме в един клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ей нашите госпожи по руски и по химия направо ме размазват Не им знам имената но са готини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ако толкова държиш да ни видиш пиши по един ПМ и мисля че никой няма да ти откаже по една снимчица а Writer4e как и разбираш на Низамова ....ся ми е тя ...нищо не мога да и схвана нито на БГ нито на АНГЛ <{POST_SNAPBACK}> В 9-ти клас ще е по-лесно да й се разбира, защото ще учим руски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.