Dulgia Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 ima li niakoi ot eg ivan vazov(ruskata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 hi vi people...)mi az sam ot ruskata...8 klas...s ispanski...iva se kazvam!aide kazvaite ako ima o6te ot eg-to ni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 I az sum ot ruskata - 10 g s angliiski. Kak e - ne vi li kefi na6eto prekrasno daskalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 fenkata_L ti ot na рамалии klasa li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 аз бях едно от онези опитни зайчета, с които започна експеримента "преподаване на испански/италиански език", когато още нямаше учебници, нямаше учители... голям майтап ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 mi daskaloto si e qko.pamalii ti koi klas si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 аз бях едно от онези опитни зайчета, с които започна експеримента "преподаване на испански/италиански език", когато още нямаше учебници, нямаше учители... голям майтап ! Sega e malko po-razli4no - imame si u4iteli, koito sa si ot Ispaniq, samo 4e ne e qsno koi kogo u4i - te nas na ispanski ili nie tqh na bulgarski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 saglasna sam s chicatillo.mi primerno sq imame po 3 4asa pri julio na sedmica...awe vski pat stava super golqmo 6ou...osobeno kat po4ne da risuva po daskata.. a btw ti chicatillo koi klas si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 10g s angliiski - imala sum 6tastlieto da mi razkazvat za 6outo, koeto stava pri Julio... Zatova sum zapoznata. Po-natatuk 6te po4ne da vi prepodava kak da psuvate na ispanski:). Ili puk da se 4udi kak da vi obqsni nqkoq duma, za6toto ne znae kak e na bulgarski.. Negov e biserut "para6utist4eta na glavata" - definiciq za " пърхут "... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 mi toi julio si e pi4...to psuvnite ne e nugno toi da ni gi obqsnqva...toi Dimitrov 6te go napravi vmesto nego.. awe pri julio si e 6ou...gadnoto e pti 4ompalova ako ti e predavala...znae6 kvo e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Oh, Dimitrov mi predava i toi mi e dostaty4en.. Na men mi idva da se samoubiq sled negoviq 1 4as sedmi4no, vie ne znam kak go turpite... 4ompalova... kakvo da ti kazha - vsi4ki sa propi6tqli ot neq. Mai e pe4elila nagradata "nai-gaden daskal" predi nqkolko godini... E, i da ne e pe4elila, to pone moga da ti garantiram, 4e vsqka godina q nominirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 awe Dimitrov ne e tolkova otka4en..vqrno 4e vika...ama e to4en.sled parvata diktovka se 4uvstva6 kat premazan...izkara6 li 1st ocenka pri nego 4 naprimer...i kara6 samo na 4etvorki do kraq..:)ina 4ompito moge i da e pe4elila...to ne se znae...ama 100 % sa q nominirali.a pak sq kat doide Kova4ev po matematika i stana baq stra6no...na teb koi ti e po matematika i bel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Po BEL mi e Evgeniq Dimitrova - skusva ni zadnicite, no zatova puk e gotina - ako imam dvoika, to iskam da e dvoika pri neq. Pozhelavam ti da vi se padne tq. A po mat. mi e Nikodimov.. nepovtorim obraz, no i toi kato Dimitrova ob6to-vzeto nqma da vi zhali... Ama pak, 1000 puti po-dobre otkolkoto 4ompalova i Kova4ev!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада! знаете ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 toshka branio go znaem bre.samo che ne s dobro naposledak mnogo izbuval takav mi razpravqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 аз не съм от руската, а от съседното училище! само че имам допир със вашите даскали и по-точно със даскала по руски Бранимир Филипов-преподава ми руски! голям пич е въпреки че малко "нежен" си пада! знаете ли го? To 6tqlo i da ne go znaem! Vseki den li se sre6tat takiva suzdaniq... Ne znam, ne mi e prepodaval, no opredeleno ne bih i zhelala da mi e daskal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 що бе с мен се отнася добре!! най-вероятно щото съм му частен ученик!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 http://egiv-gallery.hit.bg ;o Последната година освен да се прави разходки с колата до училище,нищо друго не се прави. Испанския ми остана само за обща култура, руския го знам колкото да кажа че съм учил руски Общо взето гадна гимназия в която се влиза с конкурсен изпит -> мнол зубъри , общо взето не е ралта chicatillo, шоу при Хулио? Хахаха Това е най-западналия даскал дето можаха да изкарат от тая завряна испания, то даже на границата с португалия живеел. Общо взето най-пеканите даскали са Медина и класния ми Нейчев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 a btw ThE_UfO vie koga svar6vate...6toto Mariqn4eto/directorkata/be6e kazala ne6to to sora na 15 mai ili 17.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 awe ei..6to nikoi ne pi6e tuka..)aide hora pi6ete ne6to vse pak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 aaaaaaaaaaaaa chicatillo ti si v moito daskalo...[na6to] ako ne mi mahne6 warna 6te doida da si pogovorim ))) i btw imam 6tastieto evgeniq da mi e klasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 aaaaaaaaaaaaa chicatillo ti si v moito daskalo...[na6to] ako ne mi mahne6 warna 6te doida da si pogovorim ))) i btw imam 6tastieto evgeniq da mi e klasna Zna4i si ot na bratov4edka mi klasa - s nemski . Lo6o nqma - Evgeniq rulez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 a takaaaaaa koq e biri4edkata ti? toku vij sum e poznaval :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Kameliq. Mozhe i da ne se poznavate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Kameliq ti e biri4edka?! wow em utre 6te e pitam.. toku vij te navila da mi mahne6 warna btw kakwo misli6 za baba magda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.