Jump to content
BulForum.com

mmm daaa

zaq

Recommended Posts

Ми извинявай... ти как искаш веднага да го кача след като е излязъл? Как мислиш да изтегля 180мб от ужасно натоварението сървъри и после да ги кача ей тъй за 5 мин...

http://www.warez.ru/NEW_FTP/Win_Appz/3DMark2003/

И аман от тъпи имена на топици. Ако ще правите слагайте им нормални имена... баси.

Dreamer edno goliamo 10x ot men! Biah na 20%, kogato zabeliazah, che si go kachil. Spestiavash mi mukite i malko psuvni ...

To pri tia skorosti kum niakoi site-ove, napravo ti ide da slezesh i da bitash :)

Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR

Хихи :)

аз имах късмет, че съм инат и го свалях на 4-5 връзки... и просто знам къде да намеря линкове, които са ОК :) Не че в началото не се измъчих до 15-20% сваляйки на 5кб :)

А и в такива случаи имам приятели дето има US сървъри и като намеря файла някъде там се точи с неземна скорост (мегабайтииии, братче, мегабааайти) и после за мен е ОК да свалям от бърз и стабилен сайт :)

Инак...

3dmark03.jpg

Нищо подобно. Когато беше качен имаше и те-хикс-те-то. Явно си ги свалял докато се е ъплоадвал. А и как очакваш аз да ъплоадна нещо без да сложа сериал или кейген ако такъв е наличен?

:)

да знаеш следващия път.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...