d9thc Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/3843048/Ti...5Bq8pride77%5D- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Това е хубаво, нали имаше една анимация пак с тях като бебета, с пелени ги дават, вървеше по бумеранг... как се казва или е същото защото се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Хм ако не ме лъже паметта имаше някакъв такъв епизод Въпроса е че това сериалче е култово... след като в 5-ти клас съм тичал от училище до вкъщи за да го хвана Цялата атмосфера е... няма такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Хм ако не ме лъже паметта имаше някакъв такъв епизод Въпроса е че това сериалче е култово... след като в 5-ти клас съм тичал от училище до вкъщи за да го хвана Цялата атмосфера е... няма такава Всичките са култови. Обаче паметта май те лъже. Другото е на серии и не се сещам как се казва, обаче от тази поредица ли е или не... това ме тормози мен. П.П. Онова се казва "Baby Tunes TV Series" като гледам май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.