Sancho Pansa Posted February 11, 2003 Share Posted February 11, 2003 otkakto si slozih XP imam problemi s kirilicata.Subtitrite i pesnite v winamp izlizat samo pod formata na ?????????????????.Ako nqkoi znae kak da opravq tova neka mi kaze pls PS: polzvam Flex Type 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 12, 2003 Share Posted February 12, 2003 na winamp-a i na men mi dava /.,\';\./,.']\][=[[[;. ama ina4e vsi4ko drugo si e OK. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted February 12, 2003 Share Posted February 12, 2003 За winamp-a пробвай да check/uncheck опцията Use bitmap font for main title display в Options/Display. За субтитрите виж дали шрифта който ползваш ти е нагласен на Cyrilic вместо на Western, също провери какъв ти е Regional Seting-a на Windowsa. Следващият път като инсталираш windows забрави за flex type и ползвай това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 12, 2003 Share Posted February 12, 2003 neznam za koi winamp govori6 no v winamp 3 i niama tazi opcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted February 12, 2003 Share Posted February 12, 2003 Става дума за 2.8 - за 3.0 тука си има подробно описание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted February 12, 2003 Author Share Posted February 12, 2003 na men ne mi pomogna xway/s 2.8 sam/...no mersi vse pak onq site koito si dal moze i da svarshi rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 13, 2003 Share Posted February 13, 2003 neznam za koi winamp govori6 no v winamp 3 i niama tazi opcia? Shtoto ne si ia dal v na4aloto da se instalira. Po podrazbirane e dadena da ne se instalva i zatva sega ia nqmash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted February 14, 2003 Author Share Posted February 14, 2003 Ael ako tva ne ti pomogne ti preporachvam da si mahnesh prokletiq Flex Type/ako si go slagal vaobshte/...as tva napravih i veche vsichko si varvi ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 14, 2003 Share Posted February 14, 2003 Ael ako tva ne ti pomogne ti preporachvam da si mahnesh prokletiq Flex Type/ako si go slagal vaobshte/...as tva napravih i veche vsichko si varvi ok che kvo mu e na "prokletia" FlexType ??? raboti si perfektno i se instalira za 1 min. ne se nalaga da rovish po rani nevedomi settings na Windows, da podmeniash failove i t.n. Da ne govorim, che si vurvi sus fonts. Puk e i "bezplaten" Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: Za tova, che niakoi programi sa pisani kalpavo i ne rabotiat kakto ochakvat oshte po-kalpavite im programisti. btw minavaneto ot ANSI kum Unicode ot strana na MSWin beshe mnogo dobra stupka, no dovede i do niakoi nesuvnestimosti, za koito ne e vinoven FT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ael ako tva ne ti pomogne ti preporachvam da si mahnesh prokletiq Flex Type/ako si go slagal vaobshte/...as tva napravih i veche vsichko si varvi ok Na men pomosht ne mi trqbva shtoto vsi4ko mi varvi .Prosto ne polzvam WinAmp3 Puk i nevqrvam da stigna do tam 4e zaradi edin bugav WinAmp3 da maham FlexType Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 koito vse oshte ne e razbral che na XP ne vi trqbva flextype da se smqta za peshteren chovek :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ще стана ли още по-пещерен човек ако спомена, че ползвам FlexType за NT v1.0 Работи добре с XP-то, а като слушам оплакванията от FT2K направо ме е страх да мисля за ъпгрейд. Не че има смисъл от него ако всички ти върви ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Ako oste ne ste razbrali, neka da vi kaza che po-goliama BOZA ot flextype NIAMA i nikoga ne e imalo, a i ne mi se viarva niakoga da IMA! Za tezi, koito ne sa naiasno neka da im kaza, che vischki windows-i (osven 95 i 3.x) si varviat s PREKRASNA kirilizacia, stiga da bude instalirana kato horata. Na men ne mi se e nalagalo da polzvam nikakvi prostoii ot roda na flextype. Blagodaria, no sam se napatil sas problemitre, koito sazdava. Mnogo ot moite klienti (neznam ot kade im e hrumnala ideiata da polzvat vanshni kirilizatori), gi ubedih che ne e neobhodimo da se "vazpolzvat" ot gadostite, koito pravi flextype. AKo chak pak tolkova vi se nalaga da polzvate fonetichna kirilitza pod win, vizte tuk: http://www.warez.ru/NEW_FTP/Win_Appz/Phone...dows_98_NT4_XP/ Kacil sam phonetichna kirilitza za win98, NT 4.0 i 200/XP. Elementarni kirilitzi, ne barat deto ne im e rabota i ne zapalvat registry-to sas 100000000-i nenuzni kliuchove! Kam vsiaka edna ot kirilitzite ima fail, koito mozete da poglednete i da vidite za kakvo stava vapros. Obshtia obem na 3-te kirilitzi e ................... 28kb........... Niamam kakvo poveche da kaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.