funakoshi Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Джантите са чисто черни и си имат капачки Имат забележки по бордовете но не е свалена боята Комбинирани с 8 дупки 4х98 и 4х100 6J ALBA Стават на Фиат,Алфа,Ланча,Лада,Опел,Фолксваген,Рено,БМВ,Сеат, Някои Аудита,Деу,Дайхатсу,Хонда,Кия,Лотус,Мазда,Нисан,Шкода, Субаро,Тойота и други. Естествено обаче не за всички модели на гореизброените. Цена 280лв. Коментар разбира се е възможен. Извинявам се за кофтито качество на снимките но от телефона са такива. Имам и 2 много добри гуми 14" ведерстейн 185/ на 60 или 65 бяха, не помня едната има жаба отстрани във вулканизатора казаха че с 1 топла вулканизация спокойно мога да ги карам и да ги изтъркам Но в момента имам Мишелинки и тези на ми трябват Цена 30лв за двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Нова цена 250лв 280 с гумите. За Пловдив доставката е безплатна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 И гумите и джантите са продадени. Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.