Светлия Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 INCINERATOR като гледам каква бройка коли са ти любими, явно си широко скроен човек с голямо сърце. Аз явно не съм, колкото и да се опитвам повече от 2-3 шедьовъра не мога да харесам. И то като гледам интериора и двигателя са с предимство пред външния вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ето това също ми е прис ърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Жалко, че съм беден студент, и че колата е концептуален модел. Номинирам тази : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ето го и новият ми кандидат фаворит (все пак среща на живо още нямаме ) : ...скоро и у нас. Едит: и малко видео... ...а с колко електроника е натъпкана: камери, сензори, системи, адаптивни не знам си какво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Абе тоя новия мерцедес прилича на Rexton. Tочно днес се възмущавах на BMW, че новите им модели са като корейски копия, а те и Мерцедес на там тръгнали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Абе тоя новия мерцедес прилича на Rexton. Tочно днес се възмущавах на BMW, че новите им модели са като корейски копия, а те и Мерцедес на там тръгнали. Абе и на мен ми напомня на Хюндай (отзад специално), ама обикновено е така като изкарат нов модел - все кусури им намират. ...ноо Мергела си е Мергел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Най-уникалната кола някога е........ служебната естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Най-уникалната кола някога е........ служебната естествено Мани мани ами как върви... и хич не харчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ferrari 599XX Ferrari 430 Scuderia - Adrenaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Tва първото ферари е готино, но без грозните спойлери няма ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Tва първото ферари е готино, но без грозните спойлери няма ли го? Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Има 599 HGTE И "обикновенно" 599. Не разбирам защо намираш спойлерите за грозни. 599XX е част от серията XX предостявяща "каймака" на технологиите при суперавтомобилите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 И "обикновенно" 599. Не разбирам защо намираш спойлерите за грозни. 599XX е част от серията XX предостявяща "каймака" на технологиите при суперавтомобилите. Tо дебелината на каймака не се определя от това дали е красива колата обаче Пример: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Че какво не му харесваш само да беше чисто черно или тъмно сиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Това само си го представям как се опитва някой да го паркира и задира бордюра Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Някои мои фаворити от старото време: А . К . А ----------------------------------- А . К . А ----------------------------------- A . K . A ----------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Пак ми се доигра Mafia Най-красивите за мен коли са тези двете: 1)W203 2)w220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Най-красивите за мен коли са тези двете: 1)W203 Не знам какво му харесваш на този но фаровете ми стоят много грозно на мен. Долния ме кефи отпред но горния не мога да го гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 И пак е красива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 И пак е красива... A купето е почти незасегнато - ЕВАЛА - човека може и драскотина да е нямал, нищо че го е тоталясал таралясника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 A купето е почти незасегнато - ЕВАЛА - човека може и драскотина да е нямал, нищо че го е тоталясал таралясника...Имаше кръв по десния airbag, така че някой е бил засегнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Имаше кръв по десния airbag, така че някой е бил засегнат Ъхъ... леко си е ударил нослето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Да продължим със старата школа,тоя път в луксозния сегмент. И още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Незнам дали е пускана от някой преди мен, но според мен тази кола е едно произведение на изкуството. Delahaye type 135 figoni and falaschi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 злобаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.